Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pethYeti
üzenetére
Az ergonómia az egy dolog, nem egyforma a kezünk, de a gombok minősége, a dpad hibája, és az ára a többi kaphatóval összemérve nem egy szubjektív dolog. Ez a kontroller minőségben valahol a fele ennyibe kerülő ds4 klónok szintjén mozog. Legalábbis van ilyenem itthon, ilyen problémák csak avval vannak, gyáriakkal nem. Azzal, hogy én ezért huszonkétezret fizettem, átverve érzem magam. Én nagyon szeretem ezt a platformot, de az vicc, hogy ezek szerint nem tudok hozzá venni egy jó minőségi vezetékmentes kontrollert. Vagyis igen: vegyek egy illesztőt, amivel tudok használni valami más gyártó kontrollerét?
Ez most komoly? Mer viccnek durva lenne. -
fogtunder
nagyúr
na, természetesen továbbra se jutottam el a gameprakba, mert a való élet közbeszólt.
viszont vagy háromszor megcsináltam a Nintendos taktikát, nem működött, az utolsónál berágtam, kikapcsoltam két napra, most reggel bekapcs után rendben mutatja a 100%-ot és nem kezd el azonnal látványosa droppolni az érték. az mondjuk tuti, hogy ezután nem fogom hagyni lemerülni, inkább kikapcsolom és megy a dokkba.
úgyhogy este mehet a Darkest Dungeon
-
Mr Bond 007
őstag
Szerintem is az x360 kontrollere máig az etalon. Persze ez erősen szubjektív. Az viszont sokat elmond hogy az usa haditengerészete is 360-as kontrollert rendszeresített a tengeralattjárókra, mert olcsóbb és jobb volt mint a méregdrága nehezen megtanulható irányítók. [link]
-
törölt tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Nekem ez már csak hab a tortán. Hatalmas csalódás ez a pro controller, főleg úgy, hogy előzőt agyon istenítette mindenki. Ez viszont szerintem csak nem jó. A kontroller forágsa, gombok nyomásérzete, a, legfőképpen az L3-R3-é méltatlan ahhoz, hogy ez egy "pro" kontroller legyen. Van itthon DS4, XONE kontroller, mindegyik jóval minőségibb eszköz, cserébe a ninty kontroller jóóóóóval drágább ezektől. Én kb két hete vettem, de szerintem megy fel a hardverapróra.
-
ayo
veterán
válasz
Dwayne Hicks
üzenetére
ettől függetlenül ajánlott a gamepad, mert joy-connál bármi jobb, de a dpad miatt fölös.
-
grosy
senior tag
válasz
Dwayne Hicks
üzenetére
Úgy írták fentebb, hogy az újabb kontrollerekben már javították, pl. Xenoblade-es kiadásban.
-
ayo
veterán
válasz
Dwayne Hicks
üzenetére
SF-hez egyébként a stick ajánlott, mivel negyed-félkörök vannak és nem le előre stb.
-
adalbert1
veterán
válasz
FuRiONight
üzenetére
Engem a Virtual Consol érdekelne, a mostani arcade címek mellett jöhetnének a NES/SNES esetleg Gamecube játékok is - viszont van egy olyan érzésem, hogy ezeket lehet, hogy csak akkor kezdik el kiadni, mikor esetleg csökken az érdeklődés a Switch iránt.
-
válasz
FuRiONight
üzenetére
Sajnos nincsenek részletek, még pletykaszinten sem

-
Viper26
nagyúr
válasz
FuRiONight
üzenetére
Pontosan.
Sok lehetőség lenne, csak élni kellene vele, különben nagyon lemaradnak.
-
FuRiONight
addikt
válasz
koncsik
üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok mit terveznek, mert ilyen téren (is) nagyon erős a konkurencia. Valami egyedit kellene nyújtani, hogy életképes legyen illetve alkalmazás terén kellene behozni a lemaradást: youtube, hulu, twich, netflix, spotify stb.. de ez csak egyéni vélemény.
Trófea/achievement vagy hasonló rendszer várható?
-
PLETYKA szerint február közepén rendes Direct várható, elsősorban az online tervekről.
-
taki01
őstag
Sziasztok, Horipadról van valakinek tapasztalata vele? A youtube videok alapján nem tűnik rosszabbnak mint a pro controller.
-
petymek
senior tag
Ha már hibák...
Még nem szerepel az összefoglalóban a Pro Controllerek D-pad hibája. Illene megemlíteni, tájékozódás végett, ne saját kárán tudja meg, akinek egyébként szüksége lenne rá.
A hiba lényege, hogy enyhe dőléssel lenyomva egy-egy irányba D-pad-et, téves (szomszéd) irányokat is rögzít, aminek eredményeként, főként gyors irányváltásoknál a játékban game over az eredménye.
Itt írnak róla bővebben
magyarul: [link]
angolul: [link]Utóbbiban egy megoldást is bemutatnak.
Állítólag a Xenoblade verziók javítottak, azoknál nem áll fenn.Mivel a múltban a Nintendo mindig minőséget jelentett, elég szomorú, hogy már ez sem jellemzi a legújabb terméküket.
-
tajner10
tag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Alig 2 napja vettem meg switchre a darkest dungeont (dlc-kel) és valami iszonyat jó,mondjuk az amikor egy szobor egy bosst idézett le,csak mert fákjával használtma az itemet,az kicsit kicsapta a biztosítékot,de akkor is ott van az elmenekülés lehetősége,a dlc-ről annyit,hogy még az elején vagyok,és nagyon megtudja az embert szivatni amikor nincs elég vére, hogy a faluban lévő legnagyobb szintű karakterét etesse,aztán csak meghaljon,a faluban,összeségében,csak fel kell tudni mérni a helyzetet és bízni hogy a karakterünk a 0-14-ig terjedő healing skillel nem 0-át fog "healelni".
-
Top 30 most downloaded Switch eShop games in Europe:
1. Minecraft
2. Stardew Valley
3. Rocket League
4. MK8D
5. Sonic Mania
6. SMO
7. Snipperclips
8. FAST RMX
9. Shovel Knight
10. Overcoocked
11. Splatoon
12. LoZ
otW
13. Mario + Rabbids
14. Snake Pass
15. Wonder Boy
16. SWD 2
17. NBA Playgrounds
18. 1-2-Switch
19. Kamiko
20. FIFA 18
21. Oceanhorn
22. VS. SMB
23. Golf Story
24. I am Setsuna
25. Super Bomberman R
26. ARMS
27. Skyrim
28. Metal Slug 3
29. Shantae: H-G Hero
30. XB2 -
Bazsi1987
őstag
Na tegnap megvettem a stardew valley-t , nagyon nagyon adtiktiv , kb az asszonnyal veszekszünk ki mikor tolja..😁 darkness dungeon milyen? Utóbbi időbe nem vágyok az aaa címekre 😊
-
Viper26
nagyúr
Ha gép ki van kapcsolva hetekig a kontroller tovább merül? Az hogyan?

-
pethYeti
addikt
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Ettől is félek, hogy aztán mindent felvásárolok ha ott vagyok.

-
pethYeti
addikt
Jut eszembe én a konzolok szervizétől vettem, ha bármi gondom van ott is letudom adni és ők továbbküldik a gameparkhoz, vagy mindenképpen nekem kell eljuttatni, ami bkval 1 óra 40p kb mivel annyira kint vannak a fenébe... Akkor lehet inkább postázom. Van erről valakinek tapasztalata?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Úgyis kellett volna vinnem a bal joycon miatt, csak a tököm tele van, toltam volna a Darkest Dungeont, erre két napja ez van.
-
fogtunder
nagyúr
Jelentem a töltés gondot nem oldotta meg a fw upgrade. Legújabb sw van fent, felraktam tölteni két hét kihagyás után, a dokkban semmit nem töltött, másik töltő látszólag felvitte 100%-ra, de kb egy perc alatt lemerül menüben állva.
Most próbálom a Nintendo felé módszert, de sokat nem fogok szarakodni vele, ha nem akarja leadom szervizbe. -
törölt tag
A te gondod nem a takarítás oldotta meg. A Joy Con feszültség mentesítése.
Ilyet a Wii U pro Controllere is szokott csinálni, ott van is megfelelő gombok lenyomásával újra kalibrálás.
A gondot vagy a joystick kopása, vagy a nem alap pozícióban törénő bekapcsolás szokta okozni. -
woros
őstag
válasz
Dwayne Hicks
üzenetére
És aki nincs ott de játszana?
-
Dwayne Hicks
tag
Aki játszana most MK8-at... kódot Kvel a messengeren beírta.
-
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! 1,5-2 hétig nem volt bekapcsolva a Switchem, tokban volt tartva végig, hogy ne porosodjon, elővettem 2 napja és azt vettem észre, hogy a bal oldali joycon az teljesen megbolondult. Ha lefele nyomom az analógot, akkor alig akar megmozdulni a játékban a karakter, ha kicsit felfelé nyomom, akkor beragad és megy magától. Nem koszos, nem poros, nincs beragadva az analóg. Próbáltam újrakalibrálni, de amikor lefelé húzom a gombot, akkor látszik, hogy nem is megy le a jel a legalsó körig... Mi a túró lehet vele? Semmi baja nem volt ennek 2 hete. Nem volt leejtve sem. Nincs lemerülve. Egyébként ez már volt javítva, berakták azt az indukciós szivacsot, hogy normálisan működjön. Tapasztalt már valaki ilyet?
-
pethYeti
addikt
Szerintetek egy 64gb-os microsd elegendő lehet, ha főképp dobozosan veszem a játékokat, de mondjuk ha egyszer megveszem az LA Noir-t ami még így is vagy 14 gb-ot letölt, akkor egy jó ideig nem lesznek gondjaim?
-
ayo
veterán
válasz
ooooobi
üzenetére
lesz fizikai kiadás
+ ez is jön az év elején: Castle of Heart: nem rossz téma, de még csak ennyit közöltek, meg hogy 20 pálya lesz benne
-
ooooobi
őstag
Csak ma vettem észre, hogy dragon quest buildersnek van demója, meló elött csak pár percre tudtam megnézni de ez a külsö nézetes minecraft szerüség tetszik. Nem tudjátok kártyás lesz, online shophoz nem szeretnék sok drágább cimet begyüjteni eladhatóság végett?
-
Parson
addikt
válasz
Dwayne Hicks
üzenetére
Egyik nap en is jövök sztem!

-
fityere
senior tag
válasz
Dwayne Hicks
üzenetére
Akkor ezt megbeszeltük

-
fityere
senior tag
válasz
Dwayne Hicks
üzenetére
Vasarnap nekem is jo, na meg szombat delutan is

-
oriic
HÁZIGAZDA
Jön konzolokra is.
-
Dwayne Hicks
tag
válasz
FuRiONight
üzenetére
Én sajnos ma kimaradok, de ha jó valakinek, kiírhatsz esetleg egy csapatást vasárnap délutánra is...
-
válasz
FuRiONight
üzenetére
Messenger-en mást olvastam...
az esetleges újonnan csatlakozni akarók miatt gondoltam egy kis összefoglalót az összefoglalóba, volna rá igény. -
válasz
FuRiONight
üzenetére
Van kedvetek 3 mondatot (vagy többet) írni, hogyan lehet csatlakozni? Betenném a képhez az összefoglalóba.

(voice chat stb hogyan megy) -
FuRiONight
addikt
PH! Switch Team csoportba kiirtam egy versenyt ma este 8 óràra!
-
planbmokus
senior tag
válasz
Dwayne Hicks
üzenetére
Nekem nagyon bejött, le tudja az embert kötni, igazi hack & slash, nem sokat kell gondolkozni benne, kikapcsolódni zseniális!
-
pethYeti
addikt
Beszereztem én is a Mario Kart-ot. Aki gondolja, vegyen fel.

Összefoglalóba is mehet.
SW-8512-7244-7713
-
Bazsi1987
őstag
Akkor meg is veszem, birom ezt a stílust😊
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Bazsi1987
üzenetére
én szeretem, de már PC-n is játszottam vele sokat. kicsit grindfest, folyamatosan farmolni kell valamit, hogy jobb cuccokkal farmolhass tovább és ez megy sokáig, de van varázsa. viszont ha az ilyen cuccok nem jönnek be, akkor nem biztos, hogy jó választás.
a port amúgy jó lett, csak kissé sokáig ment a napok között, de túlélhető. -
Bazsi1987
őstag
Stardew vallayt ki vette meg? Érdemes sokáig el lehet lenni vele?
-
taki01
őstag
Valaki tapasztált már olyat hogy elkezd a venti max pörögni és addig nem hadja abba amíg nem rakom sleepbe, ha után megint bekapcsolom akkor megy normálisan a venti. Idáig kb 4-5 ször fordult elő.
Ja az kimaradt hogy ezt dokkolóba és onnan kivéve is tapasztaltam. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Yiggdrasil
üzenetére
a szervíz úgyis a gamepark lesz, mindkét bolt megbízható, dönts ár alapján.
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Elérkezett az idő, hogy vegyek egy Switch-et. Viszont két bolt között vacilálok. Az egyik a Gamepark, a másik a Konzolok Szervíze. Melyiket ajánlanátok inkább?
-
Bazsi1987
őstag
Valaki használ innen olyan cuccot ami a joyconok-at magasabbra csinálja, arra a gumis cuccra gondolok?😊
-
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Csak Shepard.

-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Dwayne Hicks
üzenetére
Ha szereted a Hack & Slash játékokat, Pl. Hyrule Warriosrs lengend, akkor bártan ajánlom! Nekem a Fire Embelem játékok eddig nem jöttek be, ez a JRPG stílus se nagyon, de ez a Warriors elég jó kis móka... ennyiért meg főleg! Bátran ajánlom! Youtube videókat nézz róla, ha nem vagy biztos benne!
-
Dwayne Hicks
tag
A Fire Emblem Warriors Limited (3 zenei cd + szereplők képeslapszerű kartonon) 12999 Ft az egyik boltban. Én ilyen tömeg-gyakós játékkal spec nem játszottam... Ez inkább a sorozat kedvelőinek készült kiegészítő résznek, vagy önmagában is jó, és megéri a csökkentett árat...?
Ha netán itt valaki játszotta már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Saros (PS5)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Holnap megnézem, kiváncsi vagyok valóban akkora “para” e...

otW

Sirandrish