Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • umbibumbi1

    tag

    én csak annyit fűznék ez e-shophoz meg az árakhoz,hogy azért kicsit durva árakkal operál.egyrészt vannak borzalmas játékoknak csúfolt akármik is benne.ha ilyennel akarok játszani akkor megveszem a nes minit.
    a másik,hogy azért kicsit durva a syberia első részéért 30 euro.még ha csomagban adnák ennyiért a trilógiát akkor hallgatnék,de azért ez erős.bár lehet,hogy csak nem az európai átlagbér szól belőlem.

    az is tény,hogy baromira örülök a nagyobb címeknek hiába játszottam már velük pc-n.nagyon remélem,hogy a skyrim hozza majd azt az igazi motion sensor megoldást amire számítok.nem úgy mint a cars 3,amit sima arcade,semmi egyedi nincs benne,sem motion sensoros megoldás ha már van kormány meg adott a technika.
    rohadnának meg.feleslegesen vettem meg a gyerekeknek,mert így nekik nem élmény.

    a doomra meg kíváncsi leszek,mert hardware-esen...majd meglátjuk bírja-e.kicsit olyan érzésem van,hogy mint most minden területen a világban (akár zene,akár film) most mindenről lerántanak még egy bőrt (megint) baromi drágán.ilyen a syberia,la noire,skyrim stb.gondolom nem vagyok egyedül ezzel az érzéssel.
    tény,hogy ami érdekel azt meg fogom venni (bár én igyekszem mindent sd cardon megvenni a helytakaréskosság miatt,meg tetszik is).

    amin nagyon pislogok az az amiibo-k ára még.most ezt a mario bundle ki is maradt.
    ami még eszembe jutott,hogy nyugodt szívvel adhattak volna (főleg ennyiért) az nba-hez egy sd kártyát,mert ha jól tudom kell hozzá pluszban akkora helyet foglal.vagy esetleg adtak hozzá és csak én nem tudok róla?

    a jövőt tekintve meg arra leszek kíváncsi (mert összességében azért elégedett vagyok ezzel a switch választással),hogy adnak-e majd ki erősebb hardware-el másik konzolt és ha igen,akkor kompatibilisek lesznek-e.

Új hozzászólás Aktív témák