- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
(GTAV, Hearthstone, Red Dead Redemption)
-
válasz
Dwayne Hicks #9093 üzenetére
Kitaláltam hogy segítsek nyerni: csak akkor ihatsz sört ha első leszel!
Komolyra fordítva, ez csak játék szóval vedd komolyan! Majd sörözöl utána. -
-
válasz
Dwayne Hicks #9091 üzenetére
Épp azt beszéltük a végén boommal hpfy most még csak összeszokott a banda és tök kulturáltak voktunk de lassqn majd jön az anyázás meg a rohadék.
Én megelőlegezem nektek hogy utálok mindenkit, de úgy senkit mint a joshibikereket. -
válasz
scyllafren #9086 üzenetére
Én mobilról voltam wifin keresztül és gond nélkül ment.
Boomhun.
Köszönöm a pontosítást! Jó arc vagy, bírlak, így is hogy csaltál!Parson
Ez voicechat nélkül fele ilyen élmény nem lett volna.
Szerintem ehez a játékhoz kell hogy haljuk mikor a másikat eléri a blue death vagy hogy ahogy mindenki röhög a másikon..Hatalmas élmény volt, szóval részemről ebből rendszert csinálhatunk!
-
Parson
addikt
Hát gyerekek, ez nagyon állat volt! És hiába idegenkedtem először a voice chat-től, nagyon jól működött a játék alatt végig. Én valszeg kb heti egy alkalommal tudok majd jönni vmi hétvégi napon.
Ui: csak a drift! -
scyllafren
senior tag
válasz
Adam_Shepard #9075 üzenetére
Sajnalom, ez szinte egyedul neked problema, igy lehet, hogy a netednel kellene keresni a problemat.
Probald meg a letoltheto kliensbol es a bongeszobol is, valamint ha van okostelefonod, nezd meg hogy a mobil app mit csinal wifin. Ha mindnel ugyanaz, akkor a neted a ludas. Ha mindent wifin hasznalsz, probald kabellel is. Mobilon mobilnetet is teszteld. Ha van masik geped, azon is.
Elobb-utobb elojon, hogy mi a kozos. Onna lehet elindulni, hogy mit kellene javitani rajta.
20 eve IT supportoskodom, csak ertek hozza
Noru
-
Na majd mindenki dobja a gmail címét dwaynw-nek privibe mert azt beszéltük, hogy egyenlőre az lesz az egyeztetős írásos platform, a dicord pedig a beszélgetős verseny közbe.
Ui:vesszen a yoshibike!
-
válasz
Sirandrish #9078 üzenetére
+1 innen is...
-
Dwayne Hicks
tag
MarioKart8 alapkiképzés megvolt... most már tudom hogy kéne játszani.
Koncsik: Csani nevet adtam meg a switches névnek, és látom be is írtad az összefoglalóba. Ha majd egyszer... módosítanád Csanóra? ...most néztem hogy az a nevem.
Köszi!
-
Adam_Shepard
addikt
Hát jó nagy gány ez a discord. Ledobál és tsai...
-
dunc
nagyúr
Sziasztok bocs az offért, az a kérdésem a swich, alkalmas arra is mint egy tablet? (net, és film, főleg film) Van egy drágább tabletem, és arra gondoltam eladom, és veszek egy swicht)
-
Bazsi1987
őstag
Én bent vagyok a bajnokságba ép pályát választhatok várjalak itt titeket vagy mi a teendő?😉
-
fityere
senior tag
hangouts-on jozso121@gmail vagyok fent és Discord-on bent vagyunk a switch szobába
-
BOOMHUN
csendes újonc
Én is elküldtem privátba ha minden igaz. Nekem egyébként a discord is jó
-
válasz
Dwayne Hicks #9062 üzenetére
Küldtem privibe.
-
fityere
senior tag
válasz
scyllafren #9063 üzenetére
Nekem mindkettő a gépen és a telón telepítve
-
scyllafren
senior tag
Discord is "nagyon nehez"
https://discordapp.com , regisztralsz, megnyitod a fentil linket a szerverhez, es kesz. Bongeszobol, vagy a sajat letoltheto appjabol is megy. A jelenlegi legjobb chat
-
fityere
senior tag
17:00 én és a párom is leszünk. Discord vagy hangouts ?
-
Parson
addikt
Gyerekek, ma 17:00-kor megpróbálok én is csatlakozni a versenyhez!!
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Adam_Shepard #9055 üzenetére
Majdnem megsajnáltalak, amikor eszembe jutott hogy nekem még az egérpadot is rendelnem kell
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Sirandrish #9054 üzenetére
Úgy értem, hogy a környéken van vagy 4 konzolüzlet. mInden más ezer évnyire van, ami ezen kívül esik.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Adam_Shepard #9051 üzenetére
Mi az hogy ezer évnyire?
-
woros
őstag
válasz
Vagy vedd meg digitálisan, az a leggyorsabb.
-
woros
őstag
válasz
Lehet külföldről hamarabb megjön, mint hogy lesz itthon.
-
Adam_Shepard
addikt
Mi annak az oka, hogy sehol nem lehet kapni ezt a nyüves kis Mario Kartot? Ahol meg igen az ezer évnyire van.
-
válasz
Dwayne Hicks #9046 üzenetére
Én nem ismerem de nekem a discord v mi se ismerős. Ez van régimódi vagyok és le is vagyok maradva.
Megnézem ezt a hangouts-ot. -
woros
őstag
válasz
Adam_Shepard #9048 üzenetére
Úgy tudom, hogy sokan jelentkeztek eddig, de hogy konkrétan innen a PH-ról-e azt nem tudom.
-
woros
őstag
-
Dwayne Hicks
tag
válasz
scyllafren #9043 üzenetére
Nekem ok. ...a hangoutsot csak azért javasoltam, mert azt mindenki ismeri.
Akinek megfelel, az vegyen fel, és 5 előtt csinálok egy konferencia csetet.
z.csanad@gmail.com -
BOOMHUN
csendes újonc
válasz
Dwayne Hicks #9035 üzenetére
Csatlakoznák én is ha lehet.
-
scyllafren
senior tag
válasz
Dwayne Hicks #9042 üzenetére
Esetleg a PH Discord egyik voice szobaja is a rendelkezesre all, valamint van kulon #Switch szoba is.
Nem csak egy alkalomra, 24/7-ben nyitva van.
Noru
-
Dwayne Hicks
tag
válasz
Kvelstadt #9040 üzenetére
Fészem, és messengerem már nincs, viszont hangouts majdnem mindenkinek van. Ha más nem böngészőből gmail talk felületen...
Ott csinálnék csoportos beszélgetést a játék idejére, ha az jó nektek.
Aki "jön" játszani, az küldje át a gmail címét.Vagy skype... más csetem nincs jelenleg.
-
válasz
Dwayne Hicks #9039 üzenetére
Oké. 5kor lobbyba leszek.
Láttátok az összefoglalóba a ph-s kupát ami csináltam ugye? Majd ahhoz csatlakozzatok!Cset jobb lenne és várok javaslatokat mit ajánlottok? Nekem ilyen faces csoport vagy közös messenger jutott eszembe de lehet hogy ti tudtok jobbat.
Ja még annyi hogy nincs ellenfél beállítva, szóval ha más nem jön akkor hárman leszünk így első körbe.
-
fityere
senior tag
válasz
Dwayne Hicks #9037 üzenetére
Csatlakozom és is. Holnap délután ráérek.
-
válasz
Dwayne Hicks #9035 üzenetére
Ém kartba nenne vagyok. De mondj egy pontos időt hogy mikortól jó neked.
-
Dwayne Hicks
tag
Holnap, azaz kedden délután Mario Kart, Splatoon, vagy Doom... valaki?
-
Youri
veterán
válasz
Adam_Shepard #9033 üzenetére
Gyanúsan sok volt, de hát ki számolja.
Mondjuk gondolom nem minden alva töltött időt számol, mert akkor jóval többnek kellene lennie 94 óránál, sose kapcsolom ki, csak mentek és altatok
-
Youri
veterán
Sziasztok,
Xenoblade 2-nél vettem észre olyat, hogy a Switch menüjében a profil nézet alatt kb 30 órával kevesebb játékidőt mutat mint az in-game menü. Kinek higyjek?
ja és búék!
-
grosy
senior tag
Boldog Új Évet
-
törölt tag
BUÉK!
-
g@bo
nagyúr
búék, férfiak.
-
BOOMHUN
csendes újonc
BUÉK!
Régóta követem a fórumot bár nem igen szologatok hozzá de gondoltam ha mindenki kirakja a friend kódját akkor én is.
BOOM SW-2224-7450-0151 kor:27
Mario Kart, DOOM.
Splatoon majd jövőre. -
BUÉK mindenkinek!
-
hszilard666
veterán
válasz
Adam_Shepard #9025 üzenetére
Neeecsináld! Valamiért úgy érzem hogy lesz GTA V és fallout 3-4 is... Lasan eladom a PC-m
-
Adam_Shepard
addikt
Akkor kezdjük- zárjuk is erősen az idei évet és a következőt!
Elvileg Januárban ismét Nintendo Direct és ezzel is összekötheő módon 18 db új placeholder termékbejegyzés került fel az Amazon oldalára: [link]
* Érdemes az árakat is megnézni, nem egy collecotrs/limited is várható. (Octopath? Metroid?Pokemon?Bayo3?)
-
válasz
hszilard666 #9023 üzenetére
Yo hátBeírtam mindenkit és mindent, amit hirtelen találtam, ha valaki nem kívánja (néhányan -még- csak életkorral szerepelnek), jelezze akár privátban és módosítom.
Még1x BUÉK, ma már nem biztos, hogy be tudok nézni...
-
válasz
hszilard666 #8982 üzenetére
Csókolom?
Bocsánat, ez nagyon magas labda volt, engedd meg, hogy továbbra is tegeződjünk
-
Viper26
nagyúr
Szintén.
-
fityere
senior tag
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
Speedy86
aktív tag
Úgy látom ez a "gyerekes" Nintendo inkább a 2. gyermekkort fogta meg a nagytöbbségnél. Én úgy vzoltam vele, hogy Tv elé sosincs időm leülni játszani az assony és gyerek mellett így megpróbálok egy ilyennel elbohóckodni. Egy túlárazott tabletnek tartottam, de mondom egye fene nézzük meg.
Mai napig nem tudom megmondani mi fogott meg benne de azóta se ereszt el. Van valami leírhatatlan feeling ebben a nintendoban.31 éves örök gyerek
-
Parson
addikt
Kicsit tesztelgettem, és azt veszem észre, hogy elég érdekes a profil kezelése ennek a switchnek - Online play esetén mondjuk.
0 - Van mondjuk egy user - Parson
1 - Settingsben egy Mii - PN2000Online play előtt kiválasztod bal alul az Mii-t hogy mi legyen default-ból a figurád - PN2000.
Online playen belül ha:
A. Sima Mario-s figurákat választasz a játékhoz, akkor default Mii figura és a - 0 - név jelenik meg - Parson
B. Mii-t választasz a játékhoz, akkor annak a figurája és neve - 1 - jelenik meg - PN2000játékosként a Globuson (Földgolyón) és gondolom a játékban is.
kérdés, hogy az emilcimek láthatóak-e a többi játékos felé.
Ahogy látom, nem, de ebben még nem vagyok biztos.
36 éves, mariokart és sör dupla whiskey-vel.
Parson - SW-4232-7358-8222 - Parson / PN2000 -
válasz
Cannabis7 #9013 üzenetére
Én nagyon előrelátóan nem nyáron hanem két hónaja vettem switchet hogy nyáron tudjak nyaralni plusz nagyon előreláttam hogy akkor lesz rá pénzem.
Kicsit visszább olvasol a topikban van egy ph-s kart kupa, ott a kód is amivel megtalálod.
Jut eszembe Koncsik, nem lehetne vbedobni azt a képet az ödszefoglalóba hogy megtalalják az emberek?
A frien kódodról majd megintcsak Koncsik gondoskodik.
-
Cannabis7
senior tag
válasz
Kvelstadt #9011 üzenetére
Sziasztok, ujra switch tulaj lettem en is
Még nyáron vettem egyet a zelda miatt, annak a fo szalat vegigvittem, aztan rajottem, hogy nyar van, ki kell használni, es eladtam a switchet, amit meg is bántam, most vettem egy ujat az Odyssey-el. Zsenialis ez a játék, jobban elvezem mint anno a Zeldat, igaz annak nagy reszet lespoilereztem magamnak mielott jatszottam volna vele.
Nah de a lenyeg, hogy minel hamarabb tervezek venni multis jatekokat, pl Mario kart es a Splatoon mindenkeppen.
Addig is, jó lenne par ember a friend list-emben akivel kesobb tudunk majd jatszani28 eves vagyok es a kodom: sw-1660-0778-1216
-
Razputyin
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek Ebay-ről mennyire érdemes/értelmes Switchet rendelni? Garancia problémás azt tudom, de ahogy nézem Németországből és Angliából vannak fent hirdetések 70 ezer környékén akár még Zeldával is. Postaköltség olyan 4-5 ezer körül van, ahogy írja az oldal. Ennyiért szerintem megéri, viszont nem tudom, hogy mennyire bízhatok a hirdetőkben, valamint ha esetleg meghibásodna, mennyire bonyolult külföldön intézni a garanciális javításokat. Tippek, ötletek? Valakinek van már ebayről elektronikai eszköz rendelésében tapasztalata?
-
petymek
senior tag
válasz
koncsik #8901 üzenetére
Szerepelt már a fórumon, az összefoglalóba is be kellene rakni.
Bal Joy Con javítása, antenna kábel beforrasztással:
https://www.youtube.com/watch?v=ZnMnke6lF0cNagyon jó a hatótáv vele. Többet ér mint a conductive foam szivacsos barkácsolás.
Biztos vannak itt akik egyrészt meg tudják csinálni maguk, másrészt nem akarják hetekig mellőzni a gépet, mert szervíbe van az irányító.Az viszont érthetelen számomra, hogyan lehet, hogy mai napig nem javították ezt az egyszerű hibát. Még forrasztó ón csepp is rajta van a nyákon, miért nem tudtak a jobboshoz hasonlóan oda pöccinteni egy darab vezetéket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, AC-k, Resident Evilek, Diablo 4, stb..
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest