Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Story of Seasons-t próbálta valaki? Egy hete tolom az AC-t, tök jópofa játék, de nekem hiányzik, hogy nincs előrehaladás, nincs sztori, cél, amit el kell érni, meg a karakterek is elég laposak...belepörög igy is napi 2 óra, csak ennek igy sose lesz vége
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Quinine911
üzenetére
Az a durva amikor annyira lusták hogy a régi cimkét le se veszik...hány olyan kerül ki netre évről évre
-
Quinine911
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
rárakják a -30%-ot úgy, hogy előtte felviszik az árat

-
válasz
Norb79
üzenetére
Nemtom mi de nem az. Van egy dino mario meg még valamik de ilyen nem rémlik. Majd megnézem ha hazaérek.
77Guba
Na akkor te is megvagy. Alakul ez.Egyébként nincs ezzel gond, hisz ezért adtuk meg itt a kódokat hogy könnyebb legyen egymást felvenni és ne kelljen mindig kérdezgetni.
Csak én azért szeretem tudni hogy innen valaki, vagy valami lelkes idegen aki pl mario karton keresztül talált meg. -
Kai_Rong
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nope, ennyire nem informatív az online profil a Switch alatt

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
sirarcheer
üzenetére
Nintendo akciókra nem érdemes várni
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Én is új Switch tulajdonos vagyok, és érdekelne, hogy Black Friday alkalmával szoktak Switch kiegészítőket értelmesen akciózni?
Tok, plusz 2 joy-con, 4-es joycon töltő szeretnék venni.
Ha nem akkor használtan nézek.Segítséget előre is köszönöm.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bejeloltelek en is, hogy Smashezzunk, de lathatoan felsz visszajelolni
-
Donnie
őstag
Értem, köszönöm szépen a válaszokat !

-
Donnie
őstag
Erősen gondolkodom egy Switch Lite beszerzésén. Mivel elég közeli a Black Friday így az is felmerült bennem, hogy érdemes lenne várni a beszerzéssel egy kicsit. Mennyire szokták leárazni a Switch-eket ilyenkor?
-
szpal17
őstag
Ha előfizetek a Nintendo Online-ra, akkor offline tudok játszani a NES, SNES játékokkal?
Megéri jelenleg az előfizetés? Tény, hogy olcsó a többi gyártóhoz képest és sok kedvenc SNES játék van a listában jelenleg, de ezen kívül mit ad még? Fortnite-ot és Rocket League-t enélkül is játszottam...
Beszereztem most Lite-ra a Zelda Botw...(eddig emulátorral próbálkoztam de élvezhetetlen volt), ezen a kis gépen pedig egy csoda.
-
Napot!
Nem vagyok itt mostanában túl aktív és szeretnék letisztázni pár usernevet csak hogy tudjam hova tenni.
Szóval van 4 emberke akik jelöltek és szeretném kideríteni hogy idevalósiak e vagy valami random userek valahonnan máshonnan.
A 4 név a következő: Bonyi, Botond, Neato és Guba77.
Ha valaki magára ismer elég ha kézfeltqrtással jelzi.
-
30z.Samu
titán

-
![[OFF][/OFF] [OFF][/OFF]](https://i.imgur.com/5SJJbh0.gif)
-
válasz
Jigoku
üzenetére
Az össze-vissza írogatásra is van lehetőség az off topikunkban, ami kissé leült mostanában.
Viszont ha valaki ír erre: "de nagyon jó végre a sajátomat a kezemben fogni.", az egész osztályt szétültetem.

(Természetesen mindenkitől erős elnézést kérek, hiszen rossz az, aki jóra gondol, vagy mi.)
Szerk.: Tehát pl. ez a hozzászólásom is inkább a kocsmába (off-topic) való.

-
Jigoku
tag
Nagyon köszi mindenkinek, cukik vagytok!
Pár barátom gépén volt már szerencsém játszani, de nagyon jó végre a sajátomat a kezemben fogni. Ajj, és annyi játék érdekel...
Bár most is csak az ACn függök, pedig van mellette másom is...koncsik: az tuti, jövök majd szitkozódni, ha nálam is lesz gond a driftelés miatt. Amire a szerencsémet ismerve nagy az esély...
Sefneni: köszi, jövök mindenképp!^^
-
Jigoku
tag
Nagyon régóta szerettem volna Switchet (amióta ott voltam a GamePark-féle éjféli Switch-megjelenési bulin egy barátommal anno, kíváncsiságból elmentünk), de csak most jutottam el addig, hogy legyen végre sajátom. Egy sima OG modellt vettem még pénteken, azóta is nagy a szerelem (meg hát meg az AC-függés lol).
Nem igérem, hogy aktív hozzászóló leszek a topikban, de azért mondom beköszönök, mert nagyobb eséllyel fordulok majd itt meg, mint korábban.
-
30z.Samu
titán
Köszi mindenkinek! Vetek majd rá egy pillantást!

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
petymek
üzenetére
Hát Zeldát azért ne várj tőle, mert úgy mindenképp csalódás lesz, de ha nem a Zelda a cél, akkor egy nagyon kellemes kis program.
Persze mivel a karaktereket vagy nagyon lassan rohadt nagy mákkal, vagy nagyon sok pénzzel lehet kiszedni, azért arra fel kell készülni hogy hiába nézel ki magadnak valakit, azzal lehet hogy sose játszol
-
ayo
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
stratégia-ügyességi játék. több fajta színes pikmin más-más tulajdonságot tud. őket irányítod, mint egy rts, de igazából full nintendo hangulat, szóval nagyon kellemes az egész.
az viszont kár, hogyha már újra kiadták, akkor nem lett optimalizálva. nem tudom mi van a Nintendóval, de MK8-at meg tudta csinálni picit javítva, pár extra kontettel, itt se kellett volna több. -
MN98
tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
A demó lenyomása után + egy kis utánaolvasás után alapjáraton egy könnyed mókának mondanám. Pl. munka után ezzel simán játszanék, pár játékkal még akkor se, ha könyörögnének.
Eddig gyűjtögetni kellett, puzzle-ket megoldani, 2 féle pikminem van már (piros és fekete), ezen felül ellenségeket lehet megölni, meg a bossokat. A történetről meg nem tudok feltétlenül sok mindent mondani, de nem hiszem, hogy ez lenne az erőssége a játéknak. 
Aki végig vitte már a játékot azt biztos részletesebben tudna írni róla, de valószínűleg a mélysége nem nagyon fog már változni a játéknak, annyi, hogy több féle pikminünk lesz.
-
MN98
tag
Végig toltam a pikmin3-nak a demóját. Hát kellemeset csalódtam benne. Mármint dokkolva elég csúnyácskának tűnik, de handheld módba egész korrekt. A kérdésem az lenne, hogy milyen tartalmas a játék? Úgy tudom, hogy hozzácsapják a dlc-ket is, amit kapott. Lesz esetleg ezen felül még új tartalom benne?
-
Madwe
nagyúr
Rég rántott be játék annyira mint a Hades. Minden szempontból nekem készült játék, magas minőségben, érdemes adni neki egy esélyt!

-
petymek
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Új Zelda részként tekintve rá, más szereplőkkel, csalódás lesz?
Online hiányában lesz valami hátrányos jelentősége, hogy kik a karakterek? -
Alexios
veterán
-
Madwe
nagyúr
válasz
Rony949
üzenetére
Teljesen más úton járnak, nem hiszem h nagyon megcsappana. Az új x és ps mot hoz? Szebb grafikát, gyorsabb ssdt és társait - akinek ez számít, annak eddig is ott volt a jelen gen x és ps.
ettől függetlenül egy 1080p kijelzős, 10+ colos switchet én nagyon élnék, esetleg olyan dockkal ami gpu is egyben s ott tudná a 4kt
-
Rony949
addikt
-
ldave
félisten
Jó hónapja volt a Nintendónak: Super Mario 3D All-Stars dominates September, even without digital. 30%-kal több gépet adtak el idén szeptemberben, mint tavaly ilyenkor.
-
30z.Samu
titán
Hoppá! Nem feltétlen idetartozik, de aki korábban megvette valahonnan a Pokoli Szomszédokat, akkor most a Remaster verziót megkapja ingyen.

-
ooooobi
őstag
Ha annyira nagyon rossz lenne akkor mindenki lehúzná, de se Steamen, se metacritiken nem ezt látom. Persze van pár negatív, de többség inkább ajánlja. Más kérdés, hogy inkább 10€ alatti kategoria nálam. De akkora backlogom van minden platformon, hogy van idöm kivárni mire ezt is negyedáron vágják utánunk

-
KisTücsök
addikt
Megjelent a WarriOrb is tegnap, ha érdekel valakit egy nehezebb platformer. trailer: [link]
Steamen van demó, ha valaki biztosra akar menni.
-
ayo
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
pont ezért
-
ojoba1
csendes tag
Tegnap kipróbáltam a Pikmin 3 Deluxe demót (2 napot csináltam meg) ami felkeltette az érdeklődésemet. Nagyon remek kis game. Lehetséges, hogy megveszem még a next gen. konzolok megjelenése előtt

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Meg a mai napig is otthon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dinostaRR
tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Ne is mondd. Nem szabadott volna kipróbálnom, mert nagyon tetszik nekem is
Nem tudom hogy konzol vásárlás előtt, jó ötlet-e beruházni rá.. -
daniiel09
tag
Ma megjelent a pokoli szomszédok remaster, ha esetleg valakit érdekel, 15euro eshopban

Máshol olvastam, tartalmaz magyar nyelvet, viszont eshopban nem írja. Ha esetleg valaki megvette, írjon róla légyszives
-
törölt tag
A 3D All Stars elég lusta port volt összességében, de mégis nagyon jól esett a nosztalgia.
-
Quinine911
aktív tag
Na rámentem a Pikmin 3 Deluxe demóra, és tényleg igazad volt, ez nagyon jópofa játék
Könnyen kezelhető és érthető, maga a figurák is nagyon aranyosak.Egyelőre tetszik, még végigtolom a demót, aztán ha annyira beszippant, lehet előrendelem
(A pénztárcám rohadtul nem örül mondjuk
) -
tboldi
nagyúr
Én most a Super Mario 3D All-Stars-t nyomom, azon belül is a Galaxy-t. Tegnap vettem meg, még eléggé az elején vagyok
., most jön a Bowser Jr.'s Robot Reactor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Bestbuy játékok
- Androidos tablet topic
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálunk tényleg még nyáron is Black Friday és Boxing Day van. Ha egy hónapon belül minimum kettő, abból nagy baj nem lehet.