Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én azt hittem össze kell szedni valamennyit még és megjelenik ott valami vagy mittomén. 
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ennyi? Na elmennek a...

-
30z.Samu
titán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Majd lehet megnyugszom és valamikor beugrok megint, keresek másik pályát vagy nem tudom.
Általában türelmes vagyok, vagyis igyekszem játékon nem felhúzni Magam, de ez kiborít.
Ahogy ismerem Magam, úgy se fog nyugodni hagyni, bár momentán tényleg nem tudom hova tudnék menni, az aulába beszűrődik egy fény, gondolom majd ott lesz valami. De nem írja hogy hány csillag kell oda vagy ilyesmi. -
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az, hogy nem bír normálisan megfordulni ez a keserű sors.
Mennék egy szűk, vékony deszkára vagy bármire egy coin-ért és nem tudsz finom mozdulatot tenni, vagy köztest. Vagy túl kicsit mész vagy túlmész és leesik a bánatba, ha meg is van a coin, akkor vissza is kell fordulni. Igen ám, de nem a saját tengelye körül fordulna meg az Isten adta, hanem még elindul oldalasan és persze hogy szintén leesek. 
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem, én ezt elengedtem.
Majd talán később összeszedem, de momentán egyszerűen nem élvezem ezt a játékot. Amúgy nem szereztem sok csillagot még, azt se tudom merre tudnék tovább menni. De nem is ez a bajom az egésszel, hanem az irányítás. Amúgy elég szar leírni egy Mario-nál hogy nem élvezem meg félbehagyom, oké hogy 23 éves meg nem ehhez a mechanikához vagyok szokva, de akkor is. 
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lesz@rom!
Egyszerűen már átment szenvedésbe az egész, nem élvezem. Nem öregedett szépen ez a játék, az Ocarina of Time-nál nem volt ilyen gond, mondjuk azt nem tudom, hogy 3DS portnál mennyire nyúltak bele az irányításba. Mario-nál is az irányítással van a gond, borzasztó, meg akarok vele fordulni, erre elindul még oldalasan és csak utána fordul meg, ez elég cink, ha mondjuk egy piros coin-ért akarsz menni és egy vékony valamin van. A kameráról ne is beszéljünk. -
30z.Samu
titán
Na jó, én most itt ebben a pillanatban engedtem el a Mario 64 kezét. Komolyan mondom ez a mechanika mai játékok után röhej, egyszerűen nem bírom megszokni a hülyeségeit. Nem ér annyit az egész, hogy szenvedjek vele, inkább kihagyom és majd legközelebb ugrok a Sunshine-ra.
-
Norb79
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Így!
-
smokin
aktív tag
Van még remény

-
nxswitch
senior tag
Megkérdeztek valakit a fejlesztő csapatból, jön mind két Ori játék fizikailag a collectors editiontől függetlenül is decemberben.
-
boost
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
az összes új Bethesda cím alapból megy a GamePassba.
-
Norb79
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezzel a vásárlással annyi lett biztos, hogy xsx-re jön, ps5re meg nem jön a skyrim.
-
tboy93
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja, hat ezzel nehez vitatkozni. Anno meg gimis voltam szerintem, amikor segitettem tesztelni a pc-s magyaritast hozza a morrohunos sracoknak, azota meg mar 2 gyerekem van es meg mindig nincs új rész

-
-
Norb79
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaja, végre lesz skyrim switchre! … vagyis várjunkcsak!
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
A Prey nagyon is jó volt

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hogy Te semminek sem tudsz örülni, savanyú vénember.
Amúgy azt ne mondd, hogy ez nem volt nagy húzás előrendelés előtt egy nappal. 
(#32563) koncsik:

-
30z.Samu
titán
A Microsoft megvette a Beteshda-t.

-
Rony949
addikt
válasz
mirci18
üzenetére
Ilyet nekem múltkor csinált. Hiába csatlakoztattam a konzolhoz, úgy érzékelte hogy le van véve. Vedd le mindkét Joy-Con-t a gépről! Beállításokban töröld mindkét Joy-Con-t a konzolról. A konzolt indítsd újra a tapipaddal, utána párosítsd újra mindkettő kontrollert a géphez. Nekem ez oldotta meg.
-
mirci18
addikt
Mi a túró lehet a jobb oldali joy conommal.
Switchre rakva látja de ha lehúzom nem.
Így nem tudok dokkolva játszani. -
ldave
félisten
válasz
Zsinder
üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy ezeket a kisebb indie játékokat bár megvettem PS4-re, de nagyon ritkán volt hogy leültem játszani a gép elő és inkább ezeket indítottam el valami más komolyabb játék helyett. Lényegében emiatt is vettem a Switchet, hogy hátha itt megtalálom majd ezeknek is a helyét és eddig ez egész jól bevált. Már most több órám van ilyen kisebb címekben Switchen ezalatt a pár hét alatt, mind eddig egész évben PS4-en vagy PC-n.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Persze, aki csak Nintendo játékokkal tervez a Switchen, annak ez nem sokat segít

-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Más játékkiadók. Az Ashent pl 50%-os akcióban vettem meg.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha ők nem is, szerencsére mások igen
Ahogy eddig láttam, bőven vannak 50%+ kedvezménnyel is játékok, nem is rosszak. -
Zsinder
aktív tag
Sziasztok! Nézegetem itt a használt játékok árait neten... Gyanúsak vagytok Ti nekem
Direkt összebeszéltek, hogy tudatosan magasan tartsátok az árakat?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én egy Conker’s Bad Fur Day-t szeretnék.

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én rühelltem, bár alapból is utáltam azt a csúszdát. Vagy tízszer nekiugrottam, mire eljutottam a célig, szerintem eddig ez a legnehezebb Mario, amivel játszottam. DK64-et meg se merem próbálni ezek után.

-
KisTücsök
addikt
Ha valakit érdekel Hades teljesen jó port lett. Csak handheld-ben próbáltam, ha sok az ellen, akk egy nagyon picit érezni az fps esést, de főleg csak ha keresi az ember. Amúgy teljesen jól játszható.
Most még akciós.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem, már letettem a kimaxolásról.
Volt olyan, ami tetszett, pl a pingvines nem volt rossz. Leszàmítva amikor versenyezni kellett a jeges csúszdàn Mr Hagrid Pingvinnel, aki kb lelökött, ahol lehetőség volt rá.
A süllyedt hajó és a lávás pálya sem volt rossz. 
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
ill
- valahol olvastam, nem Switch kapcsán, gondoltam mekkora ötlet lenne - kiderült, hogy másoknak is eszébe jutott már... (Switch / Nvidia DLSS) -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ha nem törekszel a maximumra akkor egy nagyon kellemes játék egyébként. A csillagok java néhány próba után simán begyűjthető, szóval a 70et amúgy nem olyan nehéz összeszedni, és nagyon sok kafa pálya van benne, mint pl az első, a lávás, a sivatagos, vagy épp a havas pingvines, szóval egy végigjátszást mindenképp megér
-
Sirandrish
Topikgazda
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már most imádkozom.
Igyekszem nem felhúzni Magam rajta, de olyan bűn rossz az irányítás meg a kamera kezelés hogy az valami hihetetlen. 
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na, hát játszottam vele még egy picit és egyre jobban erősödik bennem az az érzés, hogy csak a kötelezőt fogom összeszedni a csillagokból.

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én már most elhatároztam, hogy nem fogom kinaxolni.

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
2021. március 24. vagy ápr.2.

-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
30z.Samu
üzenetére
Sose felejtem el, annak idején 2 haverral toltuk. Az első 10-20 csillagnál még azt mondtuk hogy minimum 100at összeszedünk. A "végére" azért fohászkodtunk hogy a 70 meglegyen (annyi kell minimum a végére)

Aztán persze egyszer emulátorral összeszedtem a 120at is, de nyilván az nem volt az igazi..
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most mondd, hogy nincs.
Egyébként a Mario 64-ben az anyázás máris elkezdődött, szerintem én még nem játszottam ilyen nehéz Mario-val. Legalábbis nekem nehéz, nem kell ide Dark Souls meg holmi rage game. Mario 64 kell ide, ha őszülni akarsz. 
-
nxswitch
senior tag
válasz
taki01
üzenetére
Lehet a Te hozzászólásod olvastam PS5 fórumban. Ha jól emlékszem a console revealkor rendeltem elő június 14-én. Volt más is aki ezen a napon rendelte elő és kapott. Szóval nem aggódom annyira, aránylag hamar hozzájutok szerintem.
Nagyon jó lenne, minden pont összeállna. Születésnapom + PS5 + Cyberpunk.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van egy olyan sejtésem, hogy a Nintendo játékokért én is kifizetném. De csak azért, mert valószínűleg akkor a használt játékok ára is felugrik és mint tudjuk a Nintendo a gaming ipar Apple-je.

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ne feledjétek szavaimat majd, ha eljön az idő... "cutting edge technology... nvidia's DLSS"

-
nxswitch
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Júniusban konzolvilágban és playitstore-ban. Most a showcase után alzánál is. Szerintem elég korán előrendeltem, remélem, hogy kapok.

-
Bazsi1987
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)