Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak IGC
tag
Ha bevezetik a drag -ot akkor vezessék be a drift -et is. Meg nekem nagyon hiányzik a kanyon istenem de jó volt carbon -ban én azt valahogy élveztem ott a sötétbe.
Meg valami fogócskát is kéne rakni a játékba hogy mittudom én 4 rendőr player és 2 versenyző és elkell kapni őket vagy összezúzni, vagy kibirja tovább esetleg 2 versenyző az egész nfs worldben a rendőrök ellen ,vagy valami, jó lenne ha már kitalálnának valami újat.Meg adják meg az autók tömegét meg kipufogórendszer meg az ilyen apróbb dolgokat beletehetnének. meg csíkokban jelezzék ne számokban az autók teljesítményét ne tudja senki hogy pontosan mennyi ellen megy csak egy csíkot lásson ami tud meglepetést is okozni,meg még ilyen apróbb dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- OLED TV topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- További aktív témák...
- PXN V99 szimulátor szett + USB kézifék
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest