Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Netfone
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak IGC
tag
Ha bevezetik a drag -ot akkor vezessék be a drift -et is. Meg nekem nagyon hiányzik a kanyon istenem de jó volt carbon -ban én azt valahogy élveztem ott a sötétbe.
Meg valami fogócskát is kéne rakni a játékba hogy mittudom én 4 rendőr player és 2 versenyző és elkell kapni őket vagy összezúzni, vagy kibirja tovább esetleg 2 versenyző az egész nfs worldben a rendőrök ellen ,vagy valami, jó lenne ha már kitalálnának valami újat.Meg adják meg az autók tömegét meg kipufogórendszer meg az ilyen apróbb dolgokat beletehetnének. meg csíkokban jelezzék ne számokban az autók teljesítményét ne tudja senki hogy pontosan mennyi ellen megy csak egy csíkot lásson ami tud meglepetést is okozni,meg még ilyen apróbb dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netfone
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim 1TB
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Asus Zenbook 13 laptop
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest