Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak IGC
tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Ezekkel én is találkozok mind, meg az árnyékos dolog cilvil autóknál is van asszem,amúgy én úgy hívom ezeket aminek csak az árnyéka látszik hogy Lopakodó 1:54
Én azt bírom legjobban mikor felgyorsul a Rhino vagy a Járőr autó, és úgy megy mintha kerozinnal menne meg nitróval. aztán már csak azt látod hogy repülsz hátra fele vagy valami mintha elment volna melletted (és azt gondolod magadban: Ennek két gázpedálja van de azt is tövig nyomja. )
-
Tyrese618
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Jah...a nagy kedvencem nekem is mikor a rhino irányt vált egyik pillanatban feléd jön 150el a másik pillanatban már az épp ellentétes irányban előtted menekülő csapattársad üldözi...
Mondjuk ennek örülni szoktam meg jót nevetek rajta
De ha fordítva van akkor én is pipa vagyok mert megy előttem aztán egy pillanat és megfordul...frontálisan belém jön,mintha egy betonfalba durranna bele csóri skyline 
Új hozzászólás Aktív témák

- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Óra topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Nintendo Switch 2
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk ennek örülni szoktam meg jót nevetek rajta