- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak IGC
tag
Háh nekem 2 autóm van az evora meg a murcielago szóval ha jobb tuning cuccok lesznek benne meg meglesz mindkettőbe a megfelelő skillrendszer én is ott leszek a visszapillantóba áám
Nemtudom észrevette-e valaki de High stakes -ösön az első szögesnél ugye én mindig jobb oldalt szépen falmellett kilehet kerülni a szögest,De a murcielago-val ezt mindig benézem mert ott nem lehet úgy elmenni hogy ne menjen bele a hátsókerék a szögesbe de lehet az első is kiszokott lyukadni.Max akkor tudok elmenni ott ha középütt a Rhinó bácsikat támadom meg vagy egy rendőr odaszorít a falhoz a szögesnél vagy szerencsém van vagy valaki áttörte Rhino bácsikájékat.Széles autó áh, nembaj, evorával szépen elférek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest