- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcsi2012
tag
válasz
eLit-MiLan #21299 üzenetére
Én megtanultam irni,te meg tanullyál meg olvasni és értelmezni,ha hülyeséged fályna,akkor orditanál,
-
Tomcsi2012
tag
válasz
Balathruin #21293 üzenetére
Ebe igazat adok,hiszen valakinek a kevés is sok és a sok rengeteg.Amugy nem igen foglalkozok evvel,hogy ki hol és menyien,lényeg,hogy nyerlyek valamit,ha már benne vagyok a pályán.Amugy,ha jol belegondolok nem sok vizet zavar,ha be is szüntetik,hiszen nem nagy dobás ez a játék,akár mind a Wordos tank.
-
Tomcsi2012
tag
válasz
Balathruin #21291 üzenetére
Mihez viszonyitva a sok,én amit látok közel 40 és 50 között,amugy nem mindig játszok,csak ha erre tévedek,de akkor sokan vanak,amugy az EU ban vagyok.
-
Tomcsi2012
tag
Hogy,hogy lekapcsollyák?nemértem,miért szüne meg a játék,igy is sokan vagyunk fent.Jo bevétel azoknak,kik a szervert instábollyák.Amugy nem nagyon értem,minden szavadat.
-
Tomcsi2012
tag
Üdv mindenkinek.
Azért elég sokan tollyák a játékot,akár csak én
1 kis kiruccanás nem árt,ha bele ülünk 1 jo márkás autoba és perdülünk 1,2,vagy akár több kört
-
Tomcsi2012
tag
Szia !
Tellyessen egyet értek veled,én is ugy vélem és alapszik a dolog,hogy a konkurencia a pénzen alapul,nem a játék stilusátol.It senki nemtörödik semmivel,csak a pénz,pénz,pénz,de ha nincs lo,jo a szamár is,bár akinek megfelel.Ea nál mindig a pénzen alapszik minden,törekvése,0 a semmibe.Amugy énis észrevetem,hogy pang az egész pálya,de magug nemveszik észre,hogy valami nem jo,vagy kéne valamit is tenni,változtani a dolgon.Amugy könnyeb bezárni mindent,mind felyleszteni,ezen a véleményen vanak,nyitok,zárok.Ami van esztétikai cucok az 0,ami van azt meg nyerjük,amivel semmit nemtudunk kezdeni,vagy csak hányadosan.Ahogy látom ez is lassan bezárja a kapuit,mind,hogy felylesztésre,modositásra alapitaná az egész pályát.Ez a gond,hogy a játékosok véleményére senki nem alapszik,nem is méltatják az embereket erre,ahogy esik ugy puffan.Amugy nem rossz,de lehet jobb is,amugy elférne 1 kis tatarozás,ujitás és stb.
-
Tomcsi2012
tag
válasz
barack1997 #21171 üzenetére
Már mire gondolsz,böveben.Nincs megnevezve,hoogy melyik rész rakadt meg,vagy érdekelne.
-
Tomcsi2012
tag
válasz
Feri1977 #21169 üzenetére
Igen,mondasz valamit,nem könyü a pálya ahogy néztem,minnél jobban elöréb jucc és vered a rangod,annál nehezeb a pálya.Amugy sokat tanultam ot,de nem eleget,ahoz,hogy többet megtudjon azt amire a legjobban szükség lenne,vagy kéne.Amugy már 4 szer kezdem a játékot,mert mindig más helyre veszekelek,most az europa részét taposom,ha van idöm.Amugy mobillos játékot nemigen kedvelek,nekem asztali gépem van a fiamnak laptop,én kizárom a mobilos játékokat,nincs benne élvezet.
-
Tomcsi2012
tag
válasz
tupacamaru #21165 üzenetére
Szia !
Erröl nemtudok mit mondani,nemis hallotam rola,én a régit tolom.
-
Tomcsi2012
tag
Üdv mindenkinek.
Hát azért a Wordon még mindig sokan vanak,köztük én is,jo játék,csak kevés a Magyar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Delta Force (2024)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motoros topic
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest