- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
Topikgazda
Nekem meg elég kemény a pedál, és csak a felső részen fog egy pár centit...már nekem is a végét járja a kuplung....
Más: na csak lekaptam az első lököst (kb. 5 perces művelet amúgy), hát inkább apró kavicsokkal van tele a hűtőm, nem igazán bogarakkal...gőzborotvával megküldtem, azzal a bogarakat sikerült kimosni a kavicskák nagyja, viszont maradt...ezt maximum a hűtők kivételével lehetne rendesen kipucolni, egyelőre így marad.
-
meroly
veterán
Egyébként én is meg vagyok vele elégedve. Az tetszett mikor barátokkal mentünk Montenegro-ba nyaralni (ők Lacettivel) és nekik 3x, nekünk csak 2x kellett tankolni
Irigykedtek is. Bár ők jobban elfértek, nálunk még a hátsó ülésen is bőröndök voltak, pedig akkor még gyerek se volt... -
biker
nagyúr
és miközben a városban 50-el csorogsz 5-ben, országúton szigorúan 90-el, addig 100km-enként két xanaxot nyomsz le a seggedbe ezerrel beálló barmoktól, akik alig várják, hogy letoljanak az útról
90vs 100 esetén még nem spórolsz 1 litert. régen volt azonnali fogymérős toyotám, addig néztem, 5-ben 90körül evett 6.5l, 120-nál 7.0l, 140-nél 8l, és innen igaz a 10kmh + esetén 1l+
ez a 0.1-0.2l/100km nálam nem az ésszerű határ.
én ha csak (nekem) átlag tempóban megyek, amit írtam, és városban sem nyomok le direkt mindenkit, akkor jön ki a 7l alatti
télen bejött pár hónap, ahol 80% vagy felette volt a pálya, illetve volt, hogy egész nap BP, a valaha mért csúcsom volt 8l/100
én nagyon nem észlelem ezt a különbséget. megyek havi 3.000km-t mondjuk, a legrosszabb esetben 680km-nél tankoltam, a legjobbnál 740km-nél. nagy kaland? -
biker
nagyúr
én ugyan nem vagyok hajlandó bizonyos szint alá menni csak a takarékosság érdekében.
Nálam normál használatnak számít az ésszel vezetés, ergo nem nyomom padlóig a gázt lámpától lámpáig, és hasonlók, de nem megyek csak azért 90-el, mert keveset eszik
város 50-60 (hacsak nem lehet többel tábla által), országút 100-110, autóút 125, pálya 140ezzel megy így a kocsi.
a 6.7 most úgy jött ki, hogy 4x Dunaharaszti-Vác oda vssza, 2x M0, 2x városon át a rakparton
ez elég vegyes -
tkazmer
addikt
semmi különbséget nem vettem észre...
az szerencsés, vannak benzinre nagyon érzékeny motorok is, a 2001-ben gyártott 2.0-s benzines pl. kifejezetten csak a jó minőségű üzemanyagot bírja.
(volt rá példa, hogy autóklubos benzinnel nem volt képes 140 fölött menni, vagy hogy esso-sal autópálya lejtőn lefelé lehagyott egy távolsági busz...) -
biker
nagyúr
neked is scenic van? király, kéne egy jó beszerzési forrás a hátsó ablaktörlő gumicsíkhoz, mert a lapát egybemüanyag, nem bántanám, csak a gumit, de a normál univ. csík nem lett jó bele.
Képek alant.
1,6 RT felszereltség,
további képek motortérről és aljáról
1998.12. havi, olaszból hozták be, most lett forgalomba helyezve. eszméletlen jó állapotban van, kívül belül, 0,000% rozsda, belső térből látszik, hogy nem úgy van benne 125.000km, hogy 250-et letekertek belőle, nincs kiülve, nincs kikopva, sehol olajfolyás, semmi. aknán is néztük, nincs kőfelverődés mindenhol, mint az összes többinél.hétfőn nagyon megnézi a szerelőm is majd.
-
ABE
őstag
-
Lejszi
senior tag
igen,ez iyg volt, de ez egy olyan kihagyhatatlan lehetoseg volt, amit kar lett volna elszalasztani, berizikoztam.... remelem bejon. a clio aranak egy reszet toltam bele +hitel. (a maradek penzbol kifizettem amiket kellet)
3 ho munkanelkuliseg utan a paromnak jul. elejen sikerult allast talalnia, remelem innetol kezdve mar menni fog a szeker, mert akkor nem lesz gond az anyagiakkal. -
Akkus
csendes tag
köszi,
Remélem igazatok lesz és a linken szereplő megoldás tényleg használni fog,
Jobban hangzik, mintha vmi kütyüt kéne súlyos ezrekért kicserélni.
A másikat meg elirtam, bocs. Szóval most lenne a 90.000km- es szerviz és egyúttal cseréltetném a szijakat is. Félek attól, hgy ez márka szervizben nagyon sok pénz lenne már.... És így, hogy az autó már nem garos, nem fontos a márkaszervíz sem...
-
AMD Power
titán
Nekem is ki kell mennem! Sokan voltak? Nem volt gáz a parkolással - hellyel mikor voltatok?
Voltam megint a gumisnál. A felni volt a nem jó. Megnéztük víz alatt. De azt nem értem ,hogy előtte 4 hónapig ezen volt a téli gumi amivel meg jó volt.
Meg lett csiszolva + gumi réteg rá majd be víz alá.... Nem eresztett. Remélem ,hogy vége már ennek arám álomnak a gumikkal.
-
Magnum_
nagyúr
köszi
a hátrébb lévő az enyém. jah igen, az az RS ... meg az a 180-200LE körüli teljesitmény engem is vonz, bár ez se lassu, de...kisninja: Pécsen van egy kifejezetten dísztárcsa bolt.. a lakókörnyezetedben nincs véletlenül? hátha lenne normális kinézetű elfogadható áron.
-
ABE
őstag
Nem vágom, ennyire félreérthető volt?
Nem leszóltam a GPS-t, az én telefonomban is van, igen hasznos tud lenni. Csak szvsz a létszükséglet kifejezés egy kicsit túlzás, mintha nem lenne alternatíva. Volt egy időben olyan munkám, ahol gyakran mentem idegen helyre a városban, de azért egy térképpel mindenhova sikerült eltalálnom. Ezért is linkeltem be, hogy jó ha van az autóban egy térkép...
-
ABE
őstag
Ha regisztrálsz a fórumon, akkor tulajdonképpen el is kezdheted élni a klubéletet.
Az emberek szvsz normálisak, kb. 20-35 év között van a klubtagok többsége, de nincs korhatár, családdal is lehet jönni talira.
Amint látod, lesznek szervezett programok is, a maradék időben meg mindenki meg szokta találni azokat az embereket, akikkel közös hullámhosszon van. Ha sört és pálinkát szereted, akkor meg pláne nem lesz gondod.
Még van majdnem két hét a jelentkezésig, addig gondold át, hogy belefér-e az idődbe (szigorúan nézve 1,5 nap sincs). Nekem ez a 7. talim lesz, eddig még egyiket sem bántam meg.
-
ABE
őstag
Igen, a honlapon az "enyémet" láthattad. De a macis felni csak photoshop segítségével lett ráműtve, egyik klubtárs csinálta a képet. Mindig azzal szokták szívni a véremet...
Én is inkább a 60-as, 70-es évektől kezdődően érdeklődöm az autók iránt, azokat már van mihez kötni.
A tagfelvétel egyelőre szünetel, ugyanis a klub hivatalos bejegyzés alatt áll. Ha ez befejeződött, akkor majd tisztázódni fog, hogy mennyiért és milyen előnyök fejében lehet hivatalos klubtagként regisztrálni. Jelenleg tulajdonképpen csak annyi hátránnyal jár, ha valaki nem klubtag, hogy a honlapon nem fér hozzá bizonyos opciókhoz. Viszont a fórumra bárki regisztrálhat, talira bárki jöhet, amit javaslok is!
Április 11-12-én Vác-Királyrét találkozó lesz, amelynek pontos leírása ITT található meg. A szombati napon a váci találkozó természetesen ingyen látogatható bárkinek, de a találkozó sava-borsát a tájékozódási verseny és az esti ereszdelahajam adja. Szóval ha van kedved, csatlakozz hozzánk! Ez a felhívás természetesen szól mindenkinek, akit érdekel egy renyóklubos hétvége.
-
AMD Power
titán
Néha azért tolom neki de városban nem nagyon szoktam "száguldozni". 90Km/h max kb.
Nincs benne fordulatszámmérő de húzatni nem nagyon szoktam mert eleve nem tesz jót neki másik fele meg mivel diesel nem is kell....
kisninja: Az lehetetlen. Nagyon sok. Ilyenkor télen szerintem 8-9l többet nem lenne szabad ennie még városban sem.
-
ABE
őstag
Velem is egy twingóst vesztett ezzel a Renault.
Az eredeti pont attól jó, mert a zseniális helykihasználást egy felfoghatatlan bohémsággal keveri, ahol nem a lóerő és a kanyarsebesség adja a vezetési élményt, hanem maga az autó jellege. Az idióta formáira ránézve az ember nem a praktikumot és az ergonómiát követeli, hanem az általa nyújtott érzés számít. Tudom, hogy az új Twingo egy fejlettebb, modernebb autó, de akkor is, én nem szeretnék tucatautót, aminek az orrára bármelyik márka jelét rá lehetne rakni. Renault jel ide, vagy oda... Tudom, nehéz ezt úgy megérteni, ha valaki nem "twingózott" évekig.
Szerk:
Pár ember véleményét már kikértem, akik próbálták/használták a régi Twingót, hátha csak én vagyok nagyon elfogult. Egyöntetűen az volt a véleményük, hogy ez már nem az a szerethető, bohém kisautó, hiába maradt a név, a márkajelzés, a kategória. Szóval kellett volna egy új nevet kitalálni, és akkor nem hasonlítaná össze az ember a régivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest