- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füge007
senior tag
válasz
vallas #28089 üzenetére
Igaz nekem sem világított, most már emlékszem! A nehéz indulást a nem megfelelő mennyiségű gázolaj eredményezte, nem egyenletesen adagoltak a csúcsok. Ha minden ok, egyből indulnia kell, még hidegben is, természetesen izzítás után! Nézesd meg, mert ez hosszabb távon több hibát is generálhat, sőt károsíthatja a motort is.
-
rob210
Topikgazda
válasz
vallas #27438 üzenetére
Kinyitod a hátsó ajtót, és az alsó íven a külső perem mögött az ajtó legmélyebb pontján.
Ha az bedugul teli megy az ajtód vízzel és szépen beszivárog az utastérbe.
máshonnan hátul nem igazán kaphat vizet, ha csak nem esett ki valami dugó a kaszniból és szívja a csomagtér felől. -
rob210
Topikgazda
válasz
vallas #27433 üzenetére
Az ajtókból kifolyik a víz, nincs eldugulva a leeresztője?
MÁS:
Bocs, hogy ide teszem be, de itt legalább egy két rutinos arc van, és nem szoktatok megszólni.
Ez mitől ilyen olcsó?? Ennyire szar a FIAT? -
SZATA
senior tag
válasz
vallas #26808 üzenetére
Megvan már a csere darab? Itt kínálnak egyet 6.000-ért, szintén fehér.
http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=128799116&t=9017306 -
Sly189
senior tag
válasz
vallas #26808 üzenetére
X lóerőt legyőz egy őzerő
Sajnálom - az őzet
Én is találkozok bambikkal amikor megyek barátnőmékhez az erdei úton. De már tudom hol szoktak átkelni, hol szoktak megállni az út közepén pózolni a reflektoromnak
Baglyot is láttam már a kanyarodást jelző táblán, hát az fail volt, megálltam mellette rám fordult nézett 5mp ig és elreppent
Igen csak felnevettem mikor rámnézettamikor felrepült kb 1m es szárnyvátolságtól kicsit besz@rtam
én is ilyen szemeket villantottam
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
válasz
vallas #19416 üzenetére
Van egy jóhírem.
Titeket nagyon le akartak húzni!!!Csak józan paraszti ésszel gondolj bele, ha a nagynyomású szivattyúval, vagy a befecskendező szelepekkel lenne gond, akkor a hiba nem pont menet közben jönne elő, amikor nagyobb a nyomás és jobban igénybe van véve az üzemanyag ellátó rendszer? DE!
Szóval az alapjáratért felelős egységet kéne megnézni, nem értek sajnos a diesel kocsikhoz, de tuti, hogy ott is van valami részegység ami az alapjáratért felel.
Amíg a kocsi nem erőtlen és nem kormol mint az állat, addig az ilyen okos márkaszervizeseknek ne higgy.
-
tresh
veterán
válasz
vallas #19416 üzenetére
Spec én ezekkel a horror árakkal tisztába vagyok ezért még semelyik autóm se látott márka szervizt max az út széléről amikor elmentem mellette
Ha olyna gond van ami otthon nem megoldható akkor egy szaki (tényleg hozzá értő ) kell és lehet tényleg nevetséges összegért helyre rakja
-
rob210
Topikgazda
válasz
vallas #18944 üzenetére
Szerintem hagyd így.
Nem érdemes vele szarakodni.
A fekete piros jól mutatna egyébként csak ahhoz a felnit is kell fényezni.
Elég borsos ám az ára ha szépre akarod csináltatni és gumizni is kell.
Ha meg csak a kupakot akarod lefújni valamilyenre, az olcsó de nem lesz olyan mint amit szeretnél. -
válasz
vallas #17375 üzenetére
vallas: Miota beletoltottem csak par kilometert mentunk meg a kocsival, ezert nem irtam eddig velemenyt rola, de mar most erezheto a hatasa. En azt hittem, hogy az egyesnek kopas miatt van furcsa hangja es ezert ugy gondoltam, hogy ez keramia reteg majd megszunteti a hangot. Ennek ellenere a hang talan csak egy hangyanyit csendesult, viszont - egyelore - a fokozatok jobban kapcsolhatoak. Mivel varoson kivul meg nem voltam, miota beletettem a Xadot, igy az 5-bol 3-asba visszavaltassal kapcsolatosan nem tudok nyilatkozni (de azt sztem nem fogja teljesen megszuntetni, max. kevesebbszer fordul elo).
Szoval most varom a joidot (mert multkor 2 orat fekudni a betonon nem volt annyira jo), hogy tegyek bele meg egy adag Xadot (probalom az EX120-at beszerezni), meg hogy szepen lemossam a kocsit, meg kifenyezzem.
Meg majd lehet a motorba is kiprobalom a Xadot.Bar a motornal mar nem varok javulast: Az en fogyasztasom iden, a fed.comp. szerint: 8.4 L
Tehat ebbe benne van a sieles hegyek-volgyek kozott 4 emberrel+felszerelessel, 10-20-30 perces jaratasok, amig a kocsit takaritottuk, es legnagyobb reszt varosi haszanalat. Nagyon elegedett vagyok!Vallas: Tehat ha - eddig meg - nem is javitotta meg teljesen a valtot, de azert valami erezheto a Xado hatasabol. Kezdi elterelni a gondolatomat a valtojavitas/csere-rol. Nagyon szepen koszonom Neked a tippet!
Ja, amugy tegnap Auchanban sem volt teli szelvedomoso (vagyis csak 5L-es), de vegul a Lidl-ben sikerult venni. Orulok, mert azert ma reggel lattam egy par teljesen befagyott pocsolyat. Szoval koszonet FerNandor -nak es rob210 -nek is
Szerk.: (#17388) SZATA Idokepen holnap estere -7 -et mutat, szoval jobb sztem, hogy 2 liter teli ment bele. Csak nyugodtabban alszok igy, de azert koszi!
-
rob210
Topikgazda
válasz
vallas #16936 üzenetére
A hűtő felöli oldalán alul van egy műanyag pillangócsavar azt ki kell tekerni, sík felületen, mert ez a szintező is, és ha lejtőn állsz kifolyik az olaj.
Vagy akár emelkedőre is állhatsz akkor biztos nem jön ki semmi a váltóból.
Azon keresztül tudod benyomni, de én javaslom, hogy egy kis váltóolajjal rázd fel egy fecskendőbe amit gyógyszertárban tudsz venni és azzal nyomd be a váltóba. -
válasz
vallas #16937 üzenetére
Hat amit olvastam rola, eleg jol hangzik.
A leiras azt irja, hogy egy keramia felulet hoz letre, akkor gondolom az 1-es fokozat zajat megszunteti majd, mert azt nagy valoszinuseggel a kopas okozza. Viszont a valto ragadast nem tudom mi okozza, es hogy azzal tud-e valamit kezdeni. De ha Ti is azt mondjatok, hogy jo cucc, es rosszat nem tehet, akkor ennyi penzert biztos kiprobalom.
Azt jo lenne tudni, hogy otthon bele lehet-e nyomni, de ha nem, akkor elgurulok a szerelohoz, gondolom par perc alatt megcsinalja.MMA87: Amugy ha mar itt jarunk, tegnap megvolt a szerviz: Vezerlescsere (Gates keszlet, feszitovel, gorgovel illetve nem tudom mar milyen vizpumpa, de nem a HQ), az aljan a rozsdafoltokat lekezelte, illetve szetszedtek a valtokulisszat, de mint kiderul, nem azzal volt a baj. Ez igy osszesen: 50eFt volt (48.400.- Ft)
Szoval ezuton is koszonom a szerelomnek a korrekt munkat, orulok, hogy vannak meg ilyenek! -
válasz
vallas #16931 üzenetére
vallas: Koszi a tippet, nagyon jol hangzik! Te mikor probalod ki?
rob210: Hat ez a legnagyobb bajom, hogy azon kivul, hogy fura hangja van az egyesnek, meg neha egy-egy fokozat megakad attol meg mukodik, a kocsi teljesen hasznalhato, es igy nem er meg nekem 60-80-100eFt -ot a dolog.
Neked mi volt a problemad? Otthon bele lehet tenni MEgane II-be?
-
Ghandi
aktív tag
válasz
vallas #16762 üzenetére
Nagyon szép munka! Én is gondolkodtam ilyenen,de sehogy sem tudnám megoldani hogyvszépbis legyen és kivehetö is legyen.Soha nem hagyom a kocsiba,és napi rendszerességgel használom a tabot,mnt ahogy most is erről irok.Na meg 2 nagy problémám van.Elöször csak egy 7 colos kijelzőt vettem a gyerek miatt,amik az én fejtámlámracrakok és azon nézhet filmeket.Van egyvkis HDD-s lejátszóm aza kesztyűtartóban van.Elég nehéz ugy ugrálni a menüben hogy a kijelzö hátul,a lejátszó meg elöl.Ezért párom nyomására vettünk még egy 7colos kijelzőt előre,na de azt nem tudom hova tenni! A tabbal az a baj hogy nem lehet AV jelet kivenni sehogy sem,ha az lenne középen akkor nem tudnám annak a képét a másikbkijelzőre tenni,a tabba meg nem lehet AV jelet bevinni.Felejtös a tav nekem
-
AMD Power
titán
válasz
vallas #11139 üzenetére
Én mondjuk ha ott tartanék mind a kettőt kipróbálnám. De én így láthatatlanban is azt mondom ,hogy az 1.6 16v választanám. Árban különbség nincsen szinte , és a fogyasztása is ugyan annyi mint egy 1.4 16v. Csak azért a 1.4 16v 127Nm az 1.6 16v meg 148Nm. Az a nem mind1.
-
Reaper04
aktív tag
válasz
vallas #10896 üzenetére
á.. nem hiszem.
Amikor a szerviz lámpás gondommal mentem be, akkor a diag, meg a beszélgetés volt kb 20 perc, akkor fizettem 2000 forint körül.
Elméletileg nem számlázzák ki a teljes órát.(Vagy mégis? )
Talán csak mondott hasra csapva egy időt ? Elvégre nem ő fogja csinálni, hanem más...
mondván egy óra alatt biztos végez a kolléga. -
-
Nordik
őstag
válasz
vallas #10292 üzenetére
Köszi, akkor megnézem majd. Egyébként 1-es Clioról van ám szó.
Jah és most lehet hülyeséget kérdezek, de ugye ez a szelep nem csak diesel autókon található meg?
Kicsit ingadozik az alapjáratom ezért szeretném megtisztítani. Mi okozhat még alapjárat ingadozást minimális mértékben? Gyertyák esetleg?
-
FerNandor
őstag
jó a féktisztító is, jól befújod, hagyod állni, kifujatod levegövel, ismétled, ha kell. nekem így csinálták, nem vagyok autószerelö, ha jön valaki, aki tudja, majd kijavít.
meg azt a csövet is ki lehet kicsit tisztítani ha kell, csak vigyázni kell, nehogy lefolyjon a féktisztító.Tresh jól van
hogy oldod meg, hogy piros legyen?
-------
most jött egy levél, hogy miket kell még beküldeni a kárrendezéshez... törzskönyv és rendörségi határozat, ami csak kb jul.11. körül lesz jogerös vagy mi. úgyhogy addig úgy tünik nem lesz autó. bár nem tudom minek kell megvárni a határozatot, ha egyszer elismerte, mindegy. mindig csak ez a sok hülye papírmunka van mindenhol.
ezt viszont meg nem értem, mert a callcenteres az Astránál meg azt mondta, hogy beérkezett minden dokumentum... áááhhh
ha meglesz a megane olyan qrva figyelmesen fogok vezetni (eddig is úgy csináltam, de most majd mégjobban), nehogy valami f@sz belémjöjjön. -
mycso
Topikgazda
Mozogni mozog nekem is mint az állat (m2 dci), ugyanis az egész kipuff 2 ponton van megfogatva, elől meg hátul....közötte semmi.
Nekem ez volt a problémám: [link]
Lehet a tiéd is hasonló.
A flexi cső ami lejön elől a motor felől, abba csatlakozik az egész kipuff cső, illetve ilyen "gömbfejes" megoldással csatlakoznak egymásba, hogy tudjon mozogni, na nekem ott súrlódtak össze, és onnan jött a hang --> be lett kenve hőálló zsírral, és azóta nincs hangja. (már lassan fél éve)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest