Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoell_
csendes tag
Sziasztok, sorry ha nem ez a jó topic, de esetleg van-e valaki Szalkszentmárton / Szabadszállás környékéről?
Külföldön vagyok és próbálok szüleimnek valami netet varázsolni a kis nyaralójukba. Pont Szalkszentmárton és Szabadszállás között van félúton.
Küldtem nekik egy routert meg egy Huawei E3372-t és betettünk egy iQPro-s csak netes (Yettel) SIM kártyát, de sajnos azon a ponton ahol vannak csak a Yettel 3G cellára tud felmenni. Hiába választjuk ki a Yettel 4G-t egyszerüen nem akarja az igazat és megy a 3G-re.
Próbálom kitalálni, hogy hol lehetnek pontosan a tornyok, de sajna így, hogy nincs Yetteles telójuk se kicsit macera több ezer kmről segíteni :)
Cellmapperen ha kijelölöm a Yettelt és a 3G-t akkor mutatja a 6257-es tornyot (ez van a legközelebb a nyaralóhoz, szerintem erre tud csatlakozni a modem):
https://www.cellmapper.net/map?MCC=216&MNC=1&type=UMTS&latitude=46.943804020796364&longitude=19.036998582469455&zoom=12.335359723764245&showTowers=true&showTowerLabels=true&clusterEnabled=true&tilesEnabled=true&showOrphans=false&showNoFrequencyOnly=false&showFrequencyOnly=false&showBandwidthOnly=false&DateFilterType=Last&showHex=false&showVerifiedOnly=false&showUnverifiedOnly=false&showLTECAOnly=false&showENDCOnly=false&showBand=0&showSectorColours=true&mapType=roadmap#Viszont ha 4G-t jelölöm ki akkor a Szalkszentmártoni 2181-es tornyot mutatja ami alsó hangon 8+ km :\ Ehhez lehet kell majd egy komolyabb LTE antenna a tetőre.
Valakinek esetleg van infója a környékről, hogy most akkor melyik pontosan a Yettel 4G-s torony, és ami látszólag félúton van 2181-es torony az valóban csak Yettel 3G? Valamiért nekem egyébként úgy tűnik, hogy ez a 6257-es torony inkább Digis, legallábbis a cellavadász szerint:
http://cellavadasz.openstreetmap.hu/#map=13/46.9273/19.1191&operator=digi&id=4853688354Köszi,
Z
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest