- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Yettel topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekedi
senior tag
válasz
burgatshow #87242 üzenetére
Részemről igen, mert csak a yettel miatt kell használnom ezt a csoda rendszert.
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
Yettel Feltöltőkártyás 1GB megújuló Mobilnet csomaggal vennék készüléket (S22) itt havonta kell fizetni az 1.100 Ft-ot? Vagy ez elírás és egyszeri díj?
Másik kérdésem, hogy a Samsung S22 készülékek függők vagy függetlenek?
Köszi! -
kekedi
senior tag
Ha el van mentve egy bankkártya a Barion rendszerben. Miért nem tudok más kártyával is fizetni?
Azt írja :
"ezzel az email címmel már regisztráltál, lépj be..."És? Mit foglalkozik azzal?
Oda akarom kérni a vissza igazolást.
Most irhattam be egy másik emailt. -
PitLee
őstag
válasz
4Grider #87236 üzenetére
Állítólag
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/4636-not-working/td-p/9947846Ha nincs "Mobile networks" menüd akkor elvileg
Samsung Band Selection app
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ray.samsungbandselection -
Predator2
addikt
Helló
A segítségeteket szeretném kérni.
Adott egy Honor 7-es telefon, Android 6 fut rajta. Nem működik rajta az új Yettel alkalmazás.
Próbáltam újratelepíteni, de nem hozott eredményt.Folyamatosan az alábbi hibaüzenetet kapom:
Kérjük, próbálkozz később!
Alatta van két menüpont: - Telefonos ügyfélszolgálat
- VideóchatMit lehet ilyenkor csinálni?
Próbáltam a telefont újraindítani de semmi.Thx
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
snooze #87231 üzenetére
Mikor bevezették az adategyeztetést nagymamámnak a régi személyivel nem sikerült adategyeztetni online, így ment az én nevemre. Anyósoméval sikerült, de 1 év múlva az sem ment így akkor az is ment az én nevemre. Szóval ha nem sikerül a régire, csináld meg a családból valakiére, így nem veszik el a szám. Vicces volt, elsőre az akkor 11 éves fiam nevére is engedte, utána üzletben ügyintézésnél néztek is, második egyeztetésnél már nem ment így az is a nevemre került.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #87232 üzenetére
pedig igy van,se a netes felületen,se a telefonos üfsz,sem a boltban nem tudták beirni a szig számot,mert az nem számmal kezdödik..tavaly még ok volt,idén a fasza fejlesztésükböl ez kimaradt!
-
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #87228 üzenetére
köszönöm..persze,érvényes,ezek már élet végéig azok..azért kérdezem,mert pl:a vodafone tavaly még engedte az adategyeztetést,idén már nem!igy mivel más okmány nincs,veszik majd a kártyás elöfizetés..
-
-
snooze
veterán
yettelnél régi,keményfedeles személyi igazolvánnyal lehet vásárolni,utána adategyeztetni feltöltökártyás elöfizetést?vagy csak számmal kezdödö szig-et fogad el?
-
pitör84
tag
Számomra hatalmas csalódás ez az új Yettel.. komolyan nincs családi, csoportos csomag, vagy a yettelesek sem hívhatják egymást ingyen? A nő bent azt mondta csak a prémium csomag esetén van ilyen ingyen hívásos dolog, ami persze 10 ezer..
Telekom esetén mind a két féle csomag van, és úgy láttam olcsóbb is a Telekom..
Ti megvagytok velük elégedve? -
-
ablack
senior tag
Maximum mennyivel későbbre kérhető a számhordozás egy új előfizetéshez?
Vodafonnál még van 2 hónap hűség, de jó lenne minél hamarabb szerződést kötni a kiválasztott flottában, a net miatt. Ha jól tudom adnak ideiglenes számot addig az új SIM-hez, amivel már van mobilnet? -
szabonagyur
félisten
válasz
Viktor0610 #87214 üzenetére
Fúú ez fájt
-
törölt tag
A görög számom, mikor roamingon nyomorog, pár napja már yettelt ír ki, de üdvözölni még mindig a telenor üdvözöl sms-ben.
Uakkor a kék sim maga továbbra sem váltott át a yettel kiírására. -
válasz
szabonagyur #87213 üzenetére
9/7=1,28571428571, amit 1,5-re lehet kerekíteni, azt pedig már 2-re kell, ami egy pár.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #87207 üzenetére
Béta profillal már tölthető a kiadásra jelölt verzió. Felesleges várni a jövő hétig ugyanerre a szoftverre. Mindenhol Yettel van benne és a szolgáltató szám is 50re ugrott, plusz modem update is van benne.
-
cocka
veterán
Telenor vs. Yettel szolgáltatónév-kiírás ügyében:
Nálam az volt, másnap, mikor úgy mond átálltak, próbaképp kikapcsoltam a telefonom, aztán szinte rögtön vissza, alig pár másodpercet vártam csak. Visszakapcsolva Telenor HU volt a felirat. Aztán onnantól kezdve nonstop Telenor HU, majd ezután ismét kikapcsoltam, vártam 1 percet, majd vissza és máris Yettel HU.
Szóval aki Telenor helyett Yettel feliratot akar, kapcsolja ki 1-2 percre a telefonját. Ha visszakapcsolja, Yettel felirat fogja fogadni remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest