- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Freddy76 #16908 üzenetére
Pont azért vergődtem én is egy darabig egy ilyen gépen, mert neked is van, TayRolinak is volt, és mindketten elégedettek vagytok a képminőséggel. Nem is tudom milyen szituban, de a minap megint a futóbicikliző/kismotorozó gyerek után szaladgáltam, vállamon a D5000 + 70-300(vagy 18-105?), és baromira kibírtam röhögés nélkül, hogy még a gépre is vigyázhatok... Ezt meg csak bedobod az övtatyiba azt' jólvan.
Aztán a házvásárlással ez a problémám (is) megoldódott
És nem, nem úgy, hogy adtak hozzá egy x10-et
Pont most fizettem be a NAV-nak az árát (illetve a 1,5-szeresét) illeték gyanánt...
-
törölt tag
válasz
Freddy76 #16711 üzenetére
Ebben nem vitatkozom, mert én is így gondolom. Viszont hogy még nem az A7 széria lesz az áttörés, azt borítékolom. Ők pl. még azzal is küzdenek, hogy a hatalmas szenzor szélei felé haladva a fény túl lapos szögben esik be, erre kitalálták az eltolt mikrolencsék elvét, de még így is látható némi extra színeződés a pixelkukkernek a RAW-ból. A görbe szenzorú milc lesz a durr, egy jó obiparkkal hozzá. És ha a két nagy nem hülye, ők fogják ezt megcsinálni. A Sony tapossa nekik az utat, gyűjti a tapasztalatot, bukja a lóvét, aztán amikor úgy érzik, na jó, megérett a helyzet, szépen kijönnek a saját vázaikkal..
-
Mauddip
aktív tag
válasz
Freddy76 #16686 üzenetére
Igazából ez a kettő a választható, és még elérhető áron, alatta csak kompakt, fölötte meg már 200+ Ft-osak vannak, de összesen van a lehetőségek között kb 10 gép. Ezért választottam csak a kettő modellt, és mindkettőhöz azonos objektív van, nem választható más, és nem is nagyon lenne pluszba rá pénzem.
(Privátba elküldöm a lehetőségeket.)
-
pcsabat
őstag
válasz
Freddy76 #16631 üzenetére
Onnan vettem nemrégen új D7100-t. Minden oké velük. Előre utalva az árat másnapra nálam volt a cucc (vidéken, futárral). Kaptam eredeti nikon szervízjegyet és egy garipapírt a 3 év garanciáról. Segítőkészek és gyorsan ment az üzlet (én tőlük és a 220-tól is vásároltam már sok mindent és sosem volt gond).
-
L4mie
veterán
válasz
Freddy76 #16631 üzenetére
Szürkeimport ugye, hogy majd ráfázik amikor megy szenzort tiszítani és elkérik a 4k-t, meg a bolti gari nekem nem tetszik.... amúgy 220 ban elvileg rendesen szedik mostanában.
DE pálvölgyi a vesztendben én ott vettema 3100 et és akkor annyi volt ott mint a 220ban és ott nem szürkülnek....legalábbis 3 éve korrekt rendes banda volt. -
jasonka
aktív tag
válasz
Freddy76 #16600 üzenetére
"...képminőség messze elmarad a d5100-tól. Nem használhatatlan, persze, de a d5100 már igencsak lelépte...
Nekem volt d3100, 5100, 7000, a d80-90 kimaradt. De én a d80 helyett a d5100-at venném..."Zene a füleimnekkedves a szemeimnek ezt olvasnom.- merthogy D5100-am van...
Mostanában már ezt a vázat szinte leírták / ócsárolják - a külföldi fotós lapokban már csak a D3200-at,
a D5200 / D5300-at - nomeg a D90-et "jegyzik" A hazai fórumokon folyton az "orrom alá dörgölik",hogy a D90 mennyivel jobb (tény, hogy itthon tartja az árát, a D5100 pedig zuhan).
Féleértés ne essék : a D90 nagyon jó [(fogású) gépváz ma is és van benne AF motor )] - annakidején sokat vacilláltam, de a video minősége és a kihajthatóság a 3200 és 5100 felé terelt.
A 3200 nagyobb felbontása "megijesztett" - bár tud magyarul, és vmivel több a gombja - de végül úgy érzem jól döntöttem.(Amikor már csak a 3200 és az 5100 "maradt versenyben" minden Nikon bemutatót, fotófesztivált,
Média Markt -lehetőséget megragadtam, hogy melyik számomra a legkönnyebben megszokható és használható.
Régen az analóg videokamerámnál sokszor jött jól a kihajtható LCD...) -
spanyoll
addikt
-
flash-
veterán
válasz
Freddy76 #16326 üzenetére
Páran szakember innen megmondta már hogy tapasztalta hogy a dxo tesztek jók, és jónéhány azt is hogy nem...
aztán sokan olyanok hogy szidják a dxo-t máskor meg példaként emlegetik.
csak én érzem hogy ez a topic évek óta nem megy semerre sem?
vannak visszatérő sláger témák, ezekre sláger berögzött válaszok, aztán jön a Trollibusz amire még fel is szállnak sokan...
évek óta a:
- szaraNikon 35 1.8gdenemisszar ,
-SzaraTamron vagy a következő obim tamron
-szar az AF de nem is téveszt csak nagyon néha
-dejó az a huszonnéyhetvenötös kettőnyolcas obi de csak ha nikon pedig a tamroné is állat
-szar a DXO de azért én is az alapján vonom le a következtetéseket
-megapixel vs pixelsűrűsé gafontosabb
-de jó a VR de nem is kell nekem VR
témák mennek.
így visszalapozás nélkül megmondom.(direkt írtam egybe jobban visszaadj)
-
Larry303
addikt
válasz
Freddy76 #16326 üzenetére
ma épp "fokuszteszteltem" -kislányommal kimentünk a reptérre, ahol ilyen modelrepcsiket-helikoptereket reptetnek...70-300 volt porondon...közelire lányom, távolabbira gépek röptében, szal mind2 követőfokusszal lehetséges csak...lányom néha azzal sem
"sajnos" megint nagyon jó volt az arány...repcsiken tán ha 2 mellélőtt kép volt a 100ból... -
törölt tag
válasz
Freddy76 #16085 üzenetére
A hassziban egy Sony A99 van kicsit más köntösben, de jelzi, hogy rápróbálnak az FX-re, vagy még maguk sem tudják.. ez egy teszt, semmi több.
A Canon pedig ugyanúgy agyal azon, hogyan lehetne a középformátum fele nyitni, lásd [link].
Szóval annyira nagyon nem lőttem mellé.. Buták is lennék, ha kihagynák. És jobban örülnék egy CaNikon betörésnek középformátum irányba, mint fordítva. Szenzorban tök másak, a mostani FX-ek cipóra verik például zajban a hatalmas méretű középformátum lapkákat, főleg a Nikon-Sony vonal, ahol a shadow-t is úgy lehet cibálni ACR-ben, hogy csak pislog az ember, várja várja a szemcséket, már +3 EV-nél jár, de még mindig semmi. Nagyon jók. AF szintén, stb.
Ide a bökőt, hogy pár év és turisták nyakában MF (medium format) "hobbigépek" (profi hobbigépek) fognak lógni, Kai Wong-al az élen.
-
m3ss
veterán
válasz
Freddy76 #16074 üzenetére
5d volt az elso? de csak a prosumer vagymilyen vonalon, nem? d1, d2 ilyenek voltak mar akkor is. sportfotosok ilyenekkel fotoznak, nem? akarmilyen sportkozvetitest nezek, 10bol9 kamera canon. ott azert asszem szamit a fokusz. regebben is, most is. ha most vki azt akarja nekem mondani hogy szarabbak fokuszban, 1-2 ev-vel szarabb a dinamikajuk is de a profik jo szokas miatt megmaradtak naluk, akkor azt mondom bolond mind
mondjuk profi szinten valoban nagyobb problema a csere, par millas obit nem biztos hogy konnyu eladni. de egy atlagos magunkfajta hobbifotos 3-4 obival, 1-2 vakuval manapsag megoldja gyorsan a cseret ha nagyon akarja szvsz...
-
Throme
veterán
válasz
Freddy76 #16061 üzenetére
Azért ez nem feltétlenül van így, mindenféle fanboy-kodás nélkül. Mármint, hogy jobb a canon AF rendszer.
(Gépet tudnak csinálni, nem rossz a canon se).
Neked a keserű szájízt a d7k kontra 35-ös fix adja, ha jól sejtem.
A d5100-al nem volt gondod. D7100 tulajok se panaszkodnak.
Biztos lehet teszteket csinálni, hogy valamennyit téveszt stb.
Azért érzed jobbnak a canon AF-et , mert ők nem csinálnak AF teszteket rogyásig, hanem csak fotóznak saját élvezetükre. Itt is ezt kéne.... szvsz -
Gulyopapa
addikt
válasz
Freddy76 #16061 üzenetére
Hát nem tudom...
Volt kb ugyanannyi Canon gépem mint Nikon, de nem mondanám hogy szignifikánsan jobb a fókusz rendszere mint a Nikonnak.
A Canon is hibázgat, nem csak a Nikon, illetve számít hogy milyen obit tekersz a gépre ... szóval soktényezős ez az AF téma ...
Amúgy meg, akik itt vagyunk, valamiért mégis csak a Nikont választottuk ( a "szar" AF rendszer ellenére is ), pedig vehettünk volna ugyanolyan tudású Canont is ( meglévő obiparkot most ne nézzünk ). -
törölt tag
válasz
Freddy76 #16016 üzenetére
Nálam a Tami 24-70 semmi korrekciót nem kér tágon. f/2.8-on gyári nullán az AF fine tune és se front, se back.
Az más, hogy a focus shift design miatt f/4 és szűkebben használom, amire adok neki némi plusszt. De ennek nincs köze az AF-hez.
Nikkorok mind kértek egy kis korrekciót erre-arra, melyik hova. De ez nem téma, ha a váz tudja az af fine tune-t. Ha nem tudja, szopóka nyalóka.Cserébe a Nikkorok a legpontosabbak. Ha egyszer belőttem, mindig oda lő. Mindig. 10/10. Az összes nem-Nikkor szeret elé-mögé hibázgatni néha-néha és már AF fine tune belövés alatt látod, hogy a tesztképeken be-be mákol valami tökhülyeséget az üveg.
Na azok nagyon nem szoktak hiányozni nekem a stúdióban pl.
-
törölt tag
válasz
Freddy76 #15788 üzenetére
DSLR, SLT, MILC. Van mindene.
Ex kollegam Alfa 200-asa DSLR, tukros. Szenzorstabis. (Ki is akadt egyszer, szervizeltette). A77 SLT. A7 milc (fullframe milc)Ezt birom a Sony-ban h csinal minden "vackot" amik tobbnyire amugy rohadt jol sikerulnek es tok innovativak. Csak obiparkra kellene nagyon ragyurniuk.
-
Throme
veterán
válasz
Freddy76 #15784 üzenetére
Még a sony csinálta, de most fog áttérni az obi stabira (alfa vázak). Valamint az oly csinálta még ha jól emlékszem a tükrös gépeinél is.
Röviden le is írtad a szenzor vs obi stabik előnyét hátrányát. Hitvallás kérdése kinek melyik a befutó.
Nikonnál - nem profi szinten - már nincs hátránya az obi stabinak. Szépen le vagyunk fedve AF-S obikkal.
Nem látom a számokat, de gyanítom a "minden obiba stabi" megoldással egyre több VR-t kell gyártani, ami talán csökkenti az egységárát... Persze lehet az is, hogy ettől független nem csökkentett a gyártó árat. Nikon is pénzből él. -
Real_Necro
veterán
válasz
Freddy76 #15602 üzenetére
Nem tűnt fel, max a Taminál. A 70-200 jó volt, bár f/4-re rekeszelve szoktam használni. Teljesen nyitva nem gyakran. Furcsa, hogy most tesztképeket készítve érzékelhető volt 70mm-en a javulás, vagy inkább azt mondom 0 álláson backfókuszos volt a kép, -19-en meg tökéletes. 200mm-en meg alapból jó.
Hétvégén kipróbálom majd a mentett meg 0 értékeken is a gépet, kíváncsi leszek érzékelni e a különbséget.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
Freddy76 #15479 üzenetére
Köszönöm a sok reakciót! Eszem ágában sem volt elvállalni! Csupán érdekelt a véleményetek.
Nem fotóztam még pénzért, és tisztában vagyok, hogy az esküvőfotózás talán a legnagyobb felelősség az ilyen jellegű tevékenységek közül. Egyébként maximálisan egyetértek a hozzászólásokkal.
-
m3ss
veterán
válasz
Freddy76 #15158 üzenetére
en sem tudok sok jot mondani rola, ket db 35-ost probaltam, d90, d300-on. par ezer tesztfoto, idegroham, canon...sztem akinek jol fokuszal, az 5-10m-re fotozgat, es akkor meg nyitva is tobb meter a dof, van eselye bemakkolni. de lehet csak rossz peldanyokat fogtam ki...
-
törölt tag
válasz
Freddy76 #15151 üzenetére
Igen. Máshogy látunk, vagy másra használjuk. Meg én bevallottan stabipárti vagyok és ez lehet attól is, hogy már azt is utálom, ha a kereső képe nem stabil (pl. 85-össel utáltam lőni, minden egyes mikro-moccanás a kezemmel azonnal látszik ugye direktben, nyilván, a Taminál meg betonmerev a kép). Sztem nagyon használatfüggő, kinek mi jön be. És lehet megszokás kérdése is
A stabi kényelmes, tény. Egy veterán fotós meg lehet, megköpködi, hogy ez az ördögtől való és el kell ásni, sóval behinteni..
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Freddy76 #15081 üzenetére
Értem.
Az van hogy csináltam egy családi fotózást egy ismerősnek és kaptunk egy 10.000 Ft-os vacsora meghívást tőle ( szakács ). Úgy gondolom hogy a 10.000 Ft sok.
Nem meggazdagodni szeretnék belőle, de mégiscsak kopik a gép.A másik az, hogy az emberek 98%-a nem ért a fotózáshoz, telefonnal lődöz.
Ez a család is elájult a 7100 + 85 1.8 képeitől.
Az elkészült videót rákötöttük a 140 centis plazmájukra ... nem volt csúnyaNem érzem magam nagyon jó fotósnak de a kis környezetemben ( 3-4000 fős falu ) mindenképp jó vagyok, hanem a legjobb >>> nem fotóz senki "komolyan" ... nekem azért van 35 éves hobbi fotós múltam
Így már érthető ?
-
Larry303
addikt
válasz
Freddy76 #15081 üzenetére
+1
10-9x nemet mondok amúgyis(lehet nem is kértek még 10x)
nem tudom ő mivel fotozik, de a canonok jobban melegednek...5d mk2 vel amikor segítettem reklámfilmezni anno kollegának, már 10perc után baromi meleg volt.
viszont én a d7kval pl fél óra babaúszást minden gond nélkül egyben rögzítettem...meg mondom az ilyen 10perces hasalások a fűben végig felcsapott tükörrel d7100-vel gond nélkül mentek, semmivel sem volt zajosabb nekem a végeredmény. fél percnél kizárnám, hogy meglátszódik, még sütőben sem -
Gulyopapa
addikt
válasz
Freddy76 #14903 üzenetére
Nem. Jó és szép minden, csak tegnap legszívesebben kidobtam volna az ablakon.
Biztos én voltam béna.
Besütött a nap az ablakon. A kislányt leültettem az ágyra, volt fény is bőven és mégis elkúrtam a képeket.
Egyszerűen életlenek lettek a képek ... alig lett pár éles ... és nem értettem hogy miért ?
Ennyi a történet ... -
imyourfriend
őstag
válasz
Freddy76 #14703 üzenetére
(#41264) (#41810) (#43633) (#46278) (#47563) első topic
(#2144) (#2185) (#2934) (#4141) (#11627) (#11737) (#11760) (#14611) mostani topic
Ahol azért úgy jött le, a 35-öst szarnak tartjátok. D7000-en nem próbáltam, de 600-ason kipróbálom (dx üveg ide vagy oda), amikor mások meg azt írják hogy 7000-esen a kedvenc üvegük volt.
Hibásan az én vázamon működött, de mint tesztelés után kiderült más vázakkal tökéletes eme markolat. Még jó hogy nem sikerült eladnom 20-ért, amikor 25ért visszavette a kereskedő.Nem kötelező vásárolni tőlem, viszont aki eddig vásárolt mondhatom mind elégedetten használják a portékát amit vettek.
-
-
gurabli
őstag
válasz
Freddy76 #14611 üzenetére
Én már boldog d3100-as tulaj vagyok
csak még a tesómnál van a gép, elvileg jövő hétvégén kerül hozzám. A tesztek és sok ember véleménye szerint nem igazán választhattam volna jobb gépet az én elvárásaimhoz, illetve a célokra, amire kell. Ráadásul nagyon jó áron hozzájutottam, teljesen újan (3 év gari), 78e volt kit objektívvel, 8GB SDHC Ultra.
Most még egy 50/1.8 AF-S a cél, amire erősen gyűjtök meg egy könnyű kis vaku.
-
Gulyopapa
addikt
-
atok666
őstag
válasz
Freddy76 #14582 üzenetére
Koszi, szep, kerek valasz
Erdekes ez a fixmania, nekem meg inkabb a zoom jon be vhogy. Inkabb hurimpalom a dog nagy zoomot mint pl. a kicsi 85ost (bar azert meg egy 85/1.4 befigyel valszinuleg).
Baratom keszul fenykezepzot venni es az em10et ajanlottam neki. Remelem nem alaptalan a nagy hype ami korbelengiUdv,
Atokp.s. Amugy meg szeritem probalj ki egy FF vazat vmi jo kis uveggel. Van benne vmi mikor 200mmn meglosz vmit 2.8on
Bar en bokehbuzi vagyok
@14587: Te most komolyan megbantodtal, mert megjegyzest tett egy obira?
-
törölt tag
válasz
Freddy76 #14582 üzenetére
Ha használt FX-et próbálsz ki, azt kb. ugyanolyan árban Te is továbbadod. Akár egy hónap után is. Vagy hamarabb is.
De tuti megéri, legalábbis egyszer próbálni kell huzamosabb időre is, nem csak talin megfogdosni. Aztán vagy belezúgsz, vagy azt mondod, áhh, milc. És többet nem gondolkozol a mintabolt honlapján..
(Mert vagy veszel, vagy letojod)
-
-
m3ss
veterán
válasz
Freddy76 #14318 üzenetére
milyen informaciokat raksz ki a kepre? es ez segit majd komponalas kozben, hogy tele lesz a kereso hulyesegekkel? en nem szeretnek semmit odarakni, ne vegye el a helyet. najo egy vizszintjelzo jo lenne tajkepekhez. ez a kieges / bebukas kimutatast sem tudom mennyire hasznalnam..de mondjuk ez tenyleg hasznos lehet, foleg ha szar a metering
"és tök sötétben is használható." ezt majd par palinka mellett fejtsetek ki, mert akkor sem ertettem, most sem ertem. fogtam sotetben (kocsma, iso 3200, 1.8-on adott hasznalhato zaridoket ekv 50mm-en) sajat gepem, milcet is. nem osszehasonlithato hasznalhatosagban/vilagossagban vagymiben az 5d ovf + g3 evf. masvilag. en is tokeletesen latok mindent benne, es nem olyan mintha egy kvarcjatekot neznek ami meg szaggat is. ne mondjatok mar hogy jobb a vetitett kep. vaksotetben biztos. ott nem is fotozunk.
"Az okés, hogy egy nagy, világos ff kereső baromi jó dolog, de pl. egy d3100/5100 picsányi kukucskálójánál jobb egy jó evf. Szerintem. Majd a legközelebbi sörözésre viszek pálinkát és egy em-10-et is, jó evf-fel."
lehet en tul sokat jatszottam pc-s jatekokkal anno. es semmi nem idegesit jobban mint mikor nem folyamatos a kep, receg, akad...tenyleg inkabb egy sotet d70 keresot hasznalneklehet egyre jobbak amugy a milc keresok, van is hova fejlodni mert lassan olcsok lesznek az ovf-es ff gepek is...
-
Larry303
addikt
válasz
Freddy76 #14318 üzenetére
mess nem a kész képet akarja látni a keresőben
komolyra fordítva én elhiszem nektek, hogy ezek az újak már jól használhatóak, viszont pl egy ff keresővel összevetni hát hogy is mondjam.
az ilyen d3xxx meg d5xxx sorozat az tényleg vicc kereső ügyileg, meg úgy globál fogás kezelés stb...tán csak a szenzor ami most mellette szól.
ezt a sötétben erősítős evf érvet viszont tényleg nem értem...nekem nem ff keresőm van, bár legalább prizmás, soha nem volt olyan szitu, hogy annyira sötét van hogy ne lássak bent rendesen. -bocs egy: éjjel, korom sötétben havert fényképezni a pontyal amit épp fogott-eddig megoldottam viszont ezt is gond nélkül...tényleg az ilyen full éjszakai sötétből is csinál használható képet?
-
aleister
veterán
válasz
Freddy76 #14314 üzenetére
"nem tudom, van-e technikai oka annak, hogy az élőkép melletti af lassú."
Igen.
Ez számomra is új volt, de mint nemrég kiderült, a milceknél direkt kontrasztalapú af-hez fejlesztett obik vannak. Pontosabban ezt elég pongyolán írták le a szagértő urak, mert igazából csak a kontrasztalapú élességállításhoz jellemző mozgásra vannak optimalizálva ezek az üvegek. Tehát a szakaszos, kis mértékű, de gyors mozgásra.
DSLR-nél két élességállítási mód miatt nem lehet, vagy nehézkesebb optimalizált üveget gyártani. -
törölt tag
válasz
Freddy76 #13989 üzenetére
Ja, szerintem ő olyan, mint faterom az elektronikában.
Aki belenézett jópár 1-2 milliós csöves erősítő tervrajzába, vagy megvalósítási részleteibe és itt-ott a fejét fogta (a hülyeségtől), utána meg a legnagyobb audiofil lapok agyonajnározzák a kütyüt, állítólag, hallásra.Én próbálok több forrást összevetni és ha egyenlően korrektnek tűnnek a tesztjeik, valósághűek, tegyük fel hihetőek, akkor sok lúd disznót győz, pl. ha 4 jó tesztből 3 mondja, hogy X jobb, mint Y, és pont a legnagyobb negyedik mondja, hogy de, Y a jobb, akkor már X-ből nézem ki, hogy minimum egyenlő vele, ha nem jobb.
Szóval, hogy .. érted.. Lehet ha ő leülne a DXO-s srácokkal, vagy osztanák egymásnak magas lapokat, vagy elismerően hümmögnének a másikra, faxtudja. A tapasztalati tesztek azért elég jók.
Dpreview vázösszehasonlítója a kis bélyegképekkel, amikor iso-t növelsz, tök jó például. Oda nem nagyon kell tudni még Neked sem, nekem sem, merre megy az áram a szenzorban, előre vagy hátra. Csak ránézel a kép pixelszintű crop-jára, fent beállítod, hogy RAW, NF OFF és nézegeted őket.
Ha azonos körülmények között lőtték a képeket és nincs benne susmus - amit feltételezünk - a puszta szemeddel látod a különbséget.
Én pl. szeretném majd egyszer hozzámérni a 800-as iso képességét Ropi ödémájához, ha jönnek, erre lesz is lehetőség. Nem azt akarom eldönteni, melyik a jobb, hanem hogy ahhozképest mit mutat az én vázam. Nézném pixelszinten is ugyanazt, meg nézném úgy is, hogy az általam kedvelt 2MP-s fullhd-re leméretezem a képeket tökugyanazzal az algoritmussal, NR továbbra is off, és úgy. Ehhez is csak szem kell, nem durván mély tudás.
Szóval azért DxO-t én sem veszem készpénznek. Úgy nagyjából belőni jó szerintem, mi mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Aurát vált a Vivo V60
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest