- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Játékos
addikt
Ez ebben a formában nem igaz! lehet, hogy valamivel jobb a gyári, de annyival biztos nem, mint amennyivel drágább. Nagy a szórás, az biztos, de én az előző gépemhez 1 évig használtam utángyártottat felváltva a gyárival, és nem tudtam megmondani, melyik van benne, mert ugyanannyit bírt simán a "gagyi".
-
Degeczi
nagyúr
nem érdemes így általánosítani, nagyon sokra valóban igaz - de éppúgy vannak jó típusok is
D300-hoz én is másfél éve használok egyet probléma nélkül, egyedül a visszajelzése pontatlanabb a gyárinál (ami tényleg a legtöbb utángyártottra jellemző), de nagyjából hasonló üzemidőt tud, azzal nincs gond
-
Throme
veterán
Hali! Nekem a lowepro inverse 100aw van. Amiket felsoroltal talan belefer a 200aw-be, de valoszinu, h egyik obinak a vazon kell lenni. Erzesem szerint a 200aw mar tul nagy hogy derekon hord, persze tudom, h van neki vallpantja is. Viszont baromi jo, h keznel van minden. Nekem a 100aw meg epp eleg, de ha vennek taskat, az egy hatizsak lenne. Ezekbol van olyan amibol menet kozben is ki tudod venne a gepet, vagy obit. Amugy jo minoseg a 200 aw es ha csinalsz vasarlaskor 1 probat meglatod mennyire felel meg az igenyednek.
-
Karima
őstag
Az se olyan nagy gond, ha nyitva van, mert akkor megveszem szombat reggel, és akkor még mindig ott van az egész hétvége, h kiszűrjem a hibákat.
Throme: Az üzlet előtti (szabadtéri) tesztet természetesen megcsinálom ott helyben, csak nekem a tesztábrával van gondom, mert azt ugye bent kéne megcsinálni (nem az utcán), ott meg olyanok a fényfiszonyok, hogy már állvány is kéne, esetleg vaku is, szóval az ott a helyszínen nagyon macerás. Azt majd otthon, nyugodt körülmények közt. Mint írtam, arra ott lesz egy egész hétvége.
-
Throme
veterán
Igen, tesztabrara gondoltam. Csak az nem egy kinyomtatott lapon volt, hanem 45 fokban megdontott skala.
Azt persze nem allitom, h 100%-ban kiszurheto minden hiba de nagy vonalakban hatasos. Egyszer feluletes voltam es meg is szivtam. Azota pro algatas es laptopon visszanezes. -
Karima
őstag
Ja én is erre gondoltam. Bár nem tudom, hogy egy 70mm-en, de főleg 2-300mm-en ez mennyire használható. Szerintem az lesz, hogy megveszem valamelyik csütörtök-péntekent, 5-10 tesztképet csinálok azért ott a helyszínen, és az alapos vizsgálat majd hétvégén lesz, és ha valami nem stimmel, akkor hétfőn még mindig benne vagyok a 3 napban, hogy kicseréljem.
Elektronikai cuccokat mindig a hét vége felé szoktam venni -
Throme
veterán
Hidd el egy normalis boltnal eleg jol ki lehet probalni. En is megtettem. Proba skala, bolton kivul kulonbozo beallitasokkal es mindezt laptopon visszanezve szerintem eleg jo kepet lehet kapni azon tulmenoen, h mukodik az obi. Fokuszhibak is kijonnek. Csak kell egy jo bolt es ra kell szanni az idot. De normal esetben a 3 vagy 8 nap is erre valo csak ugy mar kenyel etlenebb, ha vissza kell vinni. Szoval szvsz erdemes a boltnal elszoszolni.
-
Ijk
nagyúr
Én a rádiós vakukioldóval használom a M módot, de akkor muszáj, ugyanis nem érzékel vakut
Nem mondom, hogy nem örülnék egy elülső vezérlőtárcsának, de már megszoktam és gyorsan tudom állítani. Amit igazából átraknék a D90-ből az kereső, ugyanis a D50-é a 4:3-as vázakéval vetekszik. De ez is luxus lenne ennyi plusz pénzért, akkor már inkább objektívre költök.
Egyébként esküszöm jobb a d50 fogása, valahogy jobbnak tűnik az anyaghasználat a D90-hez képest. Bizony isten ha csukott szemmel kellene megmondanom melyik a drágább, a D50-re tippelnék. -
törölt tag
Pedig ott a színprofilnál lesz a gáz. Nézd meg ezen a fülön, hogy melyik van beállítva? Eszközprofil rész. Nálam ez van, illetve a PS és a LR is ezzel jeleníti meg a képeket, Ps-ben azért látod színhelyesnek. A barátnőm gépén is pont ez volt a gond (igaz az XP volt) Lightroom-ban színhelyes volt a kép, sehol máshol pedig nem. Kiderült, hogy a monitor drivere felrakott saját magával együtt valami hülye színprofilt is, amit aktivált is. Nálam errefelé van a beállítás (szintén win7 64): [link]
-
Degeczi
nagyúr
nézze meg a képarhívum mappáját, és adjon hozz egy becsült törlési százalékot
(egyébként ha ő az első tulaj, és nem szokta nullázni a filenév számlálóját, akkor a fönti becsléssel a 10e-es átfordulások száma azért elég jól saccolható, a fölötte lévőre pedig ott a filenév állása) -
Degeczi
nagyúr
ha RAW-t használsz, érdemes letöltő programot is alkalmazni hozzá
az automatikusan egy új, sorszámozott mappát hoz létre a kiválasztott képeknek (nagyon hasznos, mert így kényelmesebben lehet földolgozni a sorozatokat), és a képátnevezést is magától elvégzi, ami szintén rengeteget segít
ilyen letöltőprogrammal (pl. a Nikon Transfer, de akár a régi Nikon Picture Project is) egyszerű sok kép esetén is a letöltés, mert bélyegnézetben könnyű kijelölni, és a folyamatot elindítani
-
Degeczi
nagyúr
régi Nikon jellemző, h alulbecsüli a szabad helyre készíthető képek számát (a D70-hez egyszer még frissitést is adtak ki, ami javított ezen valamelyest)
furcsa, mert a NEF file-ok mérete nem ingadozik nagyon, jól lehetne saccolni - de jelentősége úgysincs: pár próba után úgyis tudod, h valójában bőven 300 fölött fér a kártyára
ahogy fogy a hely, persze egyre csökken az eltérés nagysága, a legvégén (és csak ott számít igazán) pedig már egészen pontos
mindenesetre még mindig inkább kevesebbet saccoljon, mint többet
-
Degeczi
nagyúr
de, úgy 2-3 éve rengeteg meghibásodott SB-600-ról lehetett olvasni
(akár pár használat után, fiókban állás közben is megdöglött)
aztán valszeg úrrá lettek a problémán, csak egy rossz széria lehetett, mert azóta már valóban nem jellemző a panasza 800-as persze mindig is megbízhatóbb volt, hiszen a Nikon is csúcsmodellként tekintett rá
(jól jelzi ezt, h a gyártást sem adták ki máshová, végig megmaradt Japánban, míg a kisebb modellek kezdettől fogva kínaiak) -
Degeczi
nagyúr
arról nincs tapasztalat, de az egyik kép alapján kicsit gagyigyanús a kivitele, cserébe jó drága is (67 EUR a $68-al szemben) és fizetni sem Paypal-lal lehet
Kínából is itt van tipikusan 1, de max 2 hét alatt minden, így ez nem szempont -
Degeczi
nagyúr
De, elvileg ez volt, amit próbáltam: 2, csak D80-hoz jó akkuval és egy infra távval vette a srác
gondolkozom is egy beszerzésén, csak azt kellene megtudni, a cég boltjában látható D90-hez ajánlott összeállítás már D90-ben is használható akkukat takar-e?
Erre az ad alapot, h a D90 összeállításaik között nincsen infra távval csomagolt, mégis ugyanúgy $90 a szett, mint D80-hoz, és a leírásban így szerepel: "2 EN-EL3e(NEW)"Ha uis mégsem menne D90-ben az a kettő sem, akkor lehetne D80-as vevőt keresni rájuk - és a fene se akar ezzel foglalkozni, akkor már egyszerűbb $70-ért csak a markolatot megvenni. Ha viszont működnek vele, megéri a $20 különbséget két tartalékakku...
Persze a markolatba tehető 6 db AA is, de árban az sem sokkal kedvezőbb (jó minőségű, önkisülésmentes NiMh-ot feltételezve: 4-500 Ft db-ja), nehezebb (a szó szoros értelmében és kezelni/tölteni is) és a felhasználási lehetőség is korlátozottab, mert tartalék EL3e akkor is hasznos a táskában, ha a markolat éppen nincs a vázon
-
runner 125
nagyúr
Hali!
Hát ez a kijelzős markolat már nagyon fullos,én simát használok,abból is a gyári MB-D80-at.
Nagy kezem van, sokkal kényelmesebb alap tartásban is fotózni vele,álló módban meg egyenesen szuper. -Hisz azért van
Én is a gyárira szavazok.
..jah és a másik nagy előnye h jár mellé egy "AA" elemtartó is. Azaz adott esetben 6db AA elemmel/akkuval is tudod használni.
Üdv.M -
törölt tag
Sokan melléfogtak már ilyesmikkel.Gagyi nyekereg,leválik,nem működik és még ezer ok ellene.Általános vélemény,h csak a gyári.Legalábbis én ilyen információkat szűrtem ki pár fórumon mikor az én vázamhoz kerestem markolatot.
[Viszont próba cseresznye.] -
madgie
titán
Nem olyan bonyolult az. Ha elfogadja a kártyád számát, akkor jó. Az elején levon egy alapösszeget (valami két euro-t talán), és a havi számlaösszesítőn látsz majd a Paypal mellett egy pár számjegyes dolgot. Azt kell visszagépelni a Paypal-hoz, és kész is vagy. az első vásárláskor meg jóváírják azt a levont összeget.
-
Degeczi
nagyúr
bő fél évig volt egy 18-200 VR-em
azért adtam el végül, mert egyszerűen nem használtam olyan körülmények között, amikor a VR-re szükség lett volna, így viszont túl sok pénz állt bennea torzítása normál fókusztávoknál valóban csak épületeknél (pláne a külföldön gyakori, végig klinker-tégla borítású házaknál) vehető észre, nagylátóban viszont brutális - mint a 18-70, vagy 18-135 is
135 körül szerintem még jó volt, de 200 közelében már tényleg nagyon lágy
így végül egy 18-135-öst szereztem be, ami utazó-, nyaraló-obinak számomra tökéletes (de persze akinek kell a VR, az ezzel máshogy lehet), amikor pedig a minőség fontosabb, Tamron 17-50/2.8, vagy Tokina 50-135/2.8 kerül föl
-
Degeczi
nagyúr
Valaki korábban fölrakta ide egy Ornamentes csomagja DHL nyomkövethetőségét: a vámkezelésen azonnal (max percek alatt) áthaladt!
A csomag útja a feladástól alig pár napig tartott.
A Vaterán is arra panaszkodnak, h hetekig csak a hitegetés tart, és 40 napnál járva is gyakran még csak az ígéret van, h nemsokára már tényleg postázza...Erre egy magyarázat lehet pl., ha tényleg refurbished, azaz garban visszaküldött, és márkaszervízben fölújított gépekről van szó: érthető, ha ott nincs raktárkészleten, és várni kell mire egy megfelelő modell érkezik.
A csomagra egyébként ők is (hiszen "Ornament" egymaga nyilván csak a magyar kapcsolattartó, nem intézhet ennyi mindent) párszor tíz dollárnyi értéket írnak, így nem csak az a kérdés, mi van ha történik vmi a útközben, de az is: hogyan csúsznak át a vámon probléma nélkül ennyire nyilvánvalóan kamu értékkel?
-
Akárhogy is megjön a cucc, ha 40 nap nem elég a szállításra, akkor az már eléggé gáz. Gondolj bele, ha mondjuk 50 nap a szállítás, akkor a nyári szünetes diák a július 10-én megrendelt cuccot iskolakezdésre pont meg is kapja. Csak azért példa, hogy érzékeltessem, hogy 50 nap szállítási határidő mekkora gáz. Ebayen az ilyen eladó azonnal kikopna. Nemzetközi szállításnál már 8-10 napnál is nagyon pampognak.
-
johnjohn
addikt
Ebben igazad van, de ha idehaza veszed, biztos lehetsz benne, hogy új, eredeti, és hogy
akkor vették először ki a csomagolásból, amikor megvetted.
Ideális esetben persze minden OK, de ha nem akkor sütheted.A szenzortisztítás meg közismerten ingyenes marad a garin túl is a Nikonnál, ha hazai a forgalmazás. -
jorden06
senior tag
Na pont ezért kérdeztem, hogy volt-e vkinek vmi hibája magával a géppel, pl. zárszerkezet. Úgy tudom, hogy az már húzósabb, 30-40e Ft. cégtől függően. Mert ha, ahogy te mondtad, az USA-ból rendelek gépet, nincs garim
a szenzortisztitást túlélem, de egy komolyabb baj, ami nem kis összes, az nem esne jól.
-
Bandus99
őstag
Kisbergics D50-e megadta magat a zarszerkezet, nem is emlekszem talan 15e exponal? Szerencsere garancias volt meg es csereltek a zarat
Kis adalek, ami nekem nagyon tetszik a D90 ben .. Az eddig leirt hasznalhato magas iso meg kijelzo mereten kivul.
Ez nem mas mint az easy iso. pl ido automatikat valasztok, beallitom egyik tarcsaval a rekeszt, a gep mer hozza egy expo idot. ha nem tetszik egyszerun kulon gomb megnyomasa nelkul a masik tarcsaval az isot tekerem.
Tetszik ezen kivul, hogy a portre markolaton levo gombnal megadhatom, hogy lenyomva tartom es tekerve a tarcsat, az af pontok kozt lepked. -
johnjohn
addikt
Nem veszik át Bécsben sem, csak az EU garis Nikon gépeket.Világgarancia nem létezik, az a sárgás színű többpéldányos papír csak a gép eredetiségét igazoló kísérőlap.
Csak akkor javítanak Bécsben USA-ban, vagy EU-n kívül beszerzett Nikon gépeket garanciálisan, ha típushiba miatt meghirdetnek valami javítást. -
johnjohn
addikt
Hehe ! A D 200 eladásának oka sem igazából a gép hibája, vagy megunása volt, hanem többek között a rossz szemem, ami miatt a nagyobb kijelző segítséget jelent a D 90-nél.
A keresőt hozzá tudom igazítani a szemüvegemhez.A másik ok, hogy most még értelmes áron lehetett eladni a D 200-at.Egy év múlva nem lessz ára, a D 300 lesz mindenütt a használt piacon.
-
jorden06
senior tag
Akkor a gari szemszögéből mindegy, hogy szett vagy külön-külön. Nagy vacila ez a külföldi vagy belföldi vásárlás. Elvileg a nagy többség azt mondja, hogy nem szoktak nagyobb gondok lenni a vázzal, de nem merem megkockáztatni a gari nélkül megvett gépet, vagy ha van is hozzá, azt nem fogadják el itthon..
-
-
Karima
őstag
Szerintem olyan cuccokat is raktak bele, ami nem feltétlen kellett volna, de biztos hogy értéknövelő tényezők. Ilyen pl a video. Minek? Szerintem aki dslr-ben fotózik, annak egyáltalán nem hiányzott eddig a video. Szépnek szép, legalábbis amiket én láttam eddig, de kíváncsi lennék, hogy mennyiért szép ez nekünk.
Sőt én a LV-ről is lemondanék, ha ettől egy tizessel olcsóbb lenne.
-
Ijk
nagyúr
Megér-e 3x annyit a d90, mint a d40? Nem fog 3x jobb képeket csinálni. Megér-e +60k-t a d80-hoz képest? Nézzük mit kapunk: nagyobb felbontás, jobb érzékelő, jobb minőség magasabb érzékenységen, nagyobb lcd, élőkép, és videó.
Attól fögg mennyi pénz van. Az biztos, hogy d40 háromszorosát nem éri meg, mivel a d40 a legjobb ár/érték arányú gép a piacon. D80-nál már nem olyan egyértelmű a helyzet, mondjuk úgy, hogy ha lenne egy d80-am nem cserélném le, viszont ha új vázat vennék, akkor d90. -
johnjohn
addikt
-
j.bravo
addikt
Öhhhh. Akkor az én 16ezer expós (bár hogy hova a csicsába lőttem el annyi képet, esküszöm, nem emlékszem, de a számláló annyinál tart) d50-em piaci értéke kb annyi mint egy új vízfestmény- vagy zajtengergyártó csilliógigapixeles mókusvillantóé. Hümm. Hát, ezek után azt hiszem, megtartom
Még akkor is ha esetleg rendszerváltásra venném rá magam. Vagy (ha rendszert váltanék, ami azért nem túl sanszos), ajándékba adom valakinek a családban... -
jorden06
senior tag
Én évekig használtam DCR-250-et a Lumix Fz8-on. Ott ugye csak 52mm a szűrőméret, annyira nem nagy a vignettálás. nekem nagyon bejött, egy kicsit tényleg macerás, hogy eltaláld pont a fókuszpontot, de ha megvan akkor remek.
Apropó 18-70-nek hány mm-es a szűrőmérete?
Egyébként ilyen ez a DSLR fotózás, minden témára egy külön obi. Ezért jó szabadúszónak lenni, veszel egy utazózoom-os obit, esetleg egy fordított gyűrű, és akkor makro, táj, stbstb...
Hát van ilyen bicikli, drága ez. Még jó, hogy nem golfozok -
jorden06
senior tag
-
jorden06
senior tag
Jah, nagyon nagy dilemma ez. Ha már végre kiválasztottad a vázat, válaszd is ki az obit.
Egyelőre csak Nikor obikat néztem, mást nem nagyon, sőt egyáltalán nem. 50-es fixet én is néztem, de az 50 az benne van a 18-70-be is, és tudom ott is használni. Olyan sok obi van, hogy nemtudomMondom, eddig csak Nikorokat néztem..
-
Drunkenpig
tag
-
Drunkenpig
tag
Ha jól emlékszem, a D200 gyári tesztjében a zárra 100000 expót írnak. Valahol olvastam, hogy 150e-t is bír. Persze ezeket az adatokat nem szabad készpénznek venni.
Tapasztalat: a D80 könnyebb, de műanyag váz. Hobby célra. A D200 és a Fuji váz profibb, de lényegesen nehezebb, tudásában még se sokkal több, mint a D80. A D200 10 Mpixel, a fuji 6 Mpixel (kb.)! Olvasd el a leírásában, két különböző dióda van egynek a helyén. A Fujit én egy dolog miatt venném: szebbek a színei, mint a nikonnak. Persze ez is szubjektív, nem szeretném, ha ebből vita lenne. Egy 10-15e expós D200 szerinetm vállalható, ha cipelni akarsz plusz fél kilót (én vállaltam). Sok sikert a választáshoz, de minél előbb tedd meg, mielőtt egy kiló kenyeret vehetsz a gép árából.
-
Degeczi
nagyúr
97823
(viccelsz, egyik kameránál sincs ilyen... de mondjuk egy 20e alatti D200-al semmi gond, ha vigyáztak rá. Persze akár többször ennyit futottal sem - de az már aligha éri meg, hiszen D300-ra vagy FX-re váltás miatt sok D200 lett eladó kevés expóval is. Komoly szériahibája nincsen, talán csak a gumiborítás hajlamos leválni idővel. )
-
Degeczi
nagyúr
már miért tennéd rosszul?
a középre súlyozott teljesen kiismerhető, előre mindig megjósolható viselkedésű mérés (amit nem téveszt el egyik kamera sem)
egyetlen hátránya, h gyakran muszáj korrigálni - ami aztán nehogy véletlenül úgy maradjon akkor is, amikor már nem az kell
ha van idő átgondolt beállításra, tökéletes módszer tapasztalt kézbena mátrix, kiértékelő mérés is sokszor egyszerű középre súlyozottként működik
ha azonban föl tudja ismerni a helyzetet, nagyon jól használható minden korrekció nélkül is
így ha gyorsan változik a helyzet, nagy segítség lehet
cserébe nem könnyű kiismerni, megjósolni
(és persze mivel a "mesterséges intelligenciája" a gyártó firmware-ében van, érthető, ha ebben eltér az S5 a D200-tól)ha pl felhőtlen napsütés van, gyakran azért szoktam M-be kapcsolni, h stabil expókat kapjak, amit nem zavar meg az, h éppen milyen színű ruha kerül a fő mérőmező alá
-
Zebu
addikt
Hát igen ez a sebesség kérdés ez elbizonytalanító..... ha jobban belegondolok ez a sebesség kérdés tényleg elbizonytalanít.....
(With RAF (raw) files, things get dramatically worse: a normal dynamic range RAF writes at about 0.9 shots per second while an expanded one writes at a much slower 0.3 shots per second (all times with a SanDisk Extreme III 4GB card)) -
Degeczi
nagyúr
ha meg tudsz békélni a nyűgjeivel, jó választás
(és a pletykák szerint az utolsó Fuji DSLR: nem lesz már utóda, csak kompakt gépekkel foglalkozik majd a Fuji)
persze ehhez jó lenne találni vkit ilyen modellel, és kirpóbálniegyébként talán ez az egyik legtöbbet elmondó teszt, mert személyes véleményeket is ír, nem csak száraz adatokat
(a vaku biztosan működik. A kérdés az, mennyire ad stabil eredményt, mert az a Nikonok erőssége - ami adott esetben már más gyártmányú obival sem mindig áll fönn... Az index S5 fórumán írt olyan, aki D200 után váltott S5-re, és szerinte a mátrix fénymérés pl. kevésbé jó)
-
Szten Márs
nagyúr
A D200 meg a D80 között van egy kategória. A Fuji S5 pro a D200 vázára épül. Szóval minden előny, ami a vázat érinti, a cseppálló fémváz, ergonómia, akármik, nyilván az S5 esetében is megvannak. Vedd kézbe az S5-öt (vagy D200-at), majd a D80-at és egyből látni fogod, az S5/D200 jóval komolyabb, masszívabb hatást sugároz.
Ezen kívül az S5 tudtommal a világ legnagyobb dinamika-átfogással büszkélgető DSLR-e. Ez nem kis fegyvertény és nem kis előny. Önmagában ez a dolog megér rengeteget és ami miatt a régi árán is eladható volt - és szerény véleményem szerint megérte azt az árát.
Én sem hiszem, hogy a D50-nél lassabb lenne, nézz pl. sorozatsebességeket.
Egyébként igen, értelemszerűleg kompatibilis mindennel, amivel a D200 is. -
Szten Márs
nagyúr
Hát azért a D80-nál sokkal komolyabb gép a Fuji S5. Én is nagyon szemeztem vele, de amikor én vettem gépet még iszonyat drága volt. A mostani áron szinte ajándék ez a gép. Bár, ha őszinte akarok lenni, én a szintét el is hagynám az előbbi mondatból.
Egyébként nem véletlen full D200 látszólag, a D200 vázát kapta az S5.
Személyes tapasztalatom nincs, csak a tesztek, amiket olvastam róla. Dpreview-t nézd meg szerintem, ott is van róla teszt: [link] -
adik
őstag
Úgy, hogy a d60-ban nincs az a fókuszmotor, ami a d50-ben van. Ha szemből nézed a bajonettet, akkor a bal alsó sarkából kiáll egy kis csavarhúzó [link], az taszigatja a fókusz-tagokat. A másik obival azért van autófókusz, mert azt nem a váz motorja hajtja, hanem van saját, beépített motorja. Többek között ez szokott a legnagyobb ellenérv lenni a d40/d40x/d60 ellen.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest