- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
A D60/450D tényleg játékváz a D80 mellett de aki D60at vesz az jellemzően nem régi fixet akar használni: Szvsz egy 18-55vr és egy 70-300vr maximálisan kiegészíti az igényeit.
Aki meg régi fiexet akar használni vagy még nem "új" tamron/sigmat az egyébként is komoly vázat akar és egy D80alatt nem adja.
-
Degeczi
nagyúr
"a fókuszmotort a Nikon mostanában hanyagolja a vázaiból (ezért akaszást érdemelnének egyébként)"
nem értem miért - teljesen logikus lépés
a Canon már a 80-as évek végén meglépte (és senki nem akasztotta föl őket), rég itt volt az ideje a Nikon számára isaz obigyártóknak aligha komoly gond, hiszen egy-egy típus Canonos változatába eddig is rakniuk kellett motrot - és valóban egyre jelennek is meg a frissített, D40/D60 kompatibilis változatok
-
Nem pikszelpípeltem meg a zajt, bevallom. A legnagyobb nagyítás, amiben a képeket néztem, az a monitorom 1680x1050-es felbontása volt. Sőt, eretnekségképpen még az auto iso-t is bekapcsoltuk (iso 400-ig megy fel). Egyszerűen csak nagyon egyszerűen használhatóan nagyon jó képeket lehet vele csinálni. Ez két amatőr fotós véleménye.
A mérnök beállítottságú fotósok meg úgyis megtalálják benne a mérnöki jellegű hiányosságokat. -
Dualon
tag
SB-400 nem tud manuális módot?! Apppám, miket tudok meg... akkor elnézést kérek, ez még csak fel sem merült bennem.
Gyorsan átfutottam a hivatalos bemutatókat, ott persze nem hangoztatják, manuált meg nincs időm leszedni, megnézni. Mindenesetre ha tényleg nincs manuál módja, az para.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Edelkrone Slider PLUS PRO Long eladó !
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Nikon Z50 II kit (DX 16-50 f/3.5-6.3 VR, DX 50-250 f/4.5-6.3 VR)
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest