Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
Aktív témák
-
Drunkenpig
tag
Ha jól emlékszem, a D200 gyári tesztjében a zárra 100000 expót írnak. Valahol olvastam, hogy 150e-t is bír. Persze ezeket az adatokat nem szabad készpénznek venni.
Tapasztalat: a D80 könnyebb, de műanyag váz. Hobby célra. A D200 és a Fuji váz profibb, de lényegesen nehezebb, tudásában még se sokkal több, mint a D80. A D200 10 Mpixel, a fuji 6 Mpixel (kb.)! Olvasd el a leírásában, két különböző dióda van egynek a helyén. A Fujit én egy dolog miatt venném: szebbek a színei, mint a nikonnak. Persze ez is szubjektív, nem szeretném, ha ebből vita lenne. Egy 10-15e expós D200 szerinetm vállalható, ha cipelni akarsz plusz fél kilót (én vállaltam). Sok sikert a választáshoz, de minél előbb tedd meg, mielőtt egy kiló kenyeret vehetsz a gép árából.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest