Hirdetés

2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1951) jugeen válasza Oliverda (#1949) üzenetére


jugeen
(PH! addikt)

általánosítottam, mert itt aztán csak a savazás megy. talán egyszer lesz multihivatkozás és akkor lehet egyszerre több embernek is írni. :) sajnálom, hogy nincs lehetősége eme sok kritikus embernek jelen pillanatban kipróbálni egy ilyen rendszert, és utána meghallgatni, elolvasni a véleményét. szerintem utána másképpen vélekednének. nem biztos, hogy pozitívan, de az sem, hogy negatívan. ki tudja? aki kipróbálja. ismerős a helyzet a 2GB vs. 4GB RAM idejéből. akik akkor savaztak, azok most 4GB-oznak. tudom-tudom, hogy sok embernek az ár/teljesítménnyel számol. kéne egy kis pénzügyi topikot is nyitni, hiszen nagyon jó "tanácsadók" vannak itt, hogy mit is kell venni. :)

nem kell mindent magadra venni! ;)

(#1952) jugeen válasza beteg (#1950) üzenetére


jugeen
(PH! addikt)

kedves András, nyald meg a könyököm! ;] :P amúgy a négy CPU-Z CPU füllel a képernyőméreted akartad szimulálni? :DDD

(#1953) Oliverda válasza jugeen (#1951) üzenetére


Oliverda
(Jómunkásember)

Nekem erről hirtelen két dolog jutott eszembe. Az egyiket pont te írtad itt, a másik pedig egy angol együttes neve is. :)

beteg: Immáron vízhűtéssel?

[ Szerkesztve ]

Első TransferWise átutalásod £500-ig ingyen: kérd a kódod privátban!

(#1954) P.H. válasza gV (#1947) üzenetére


P.H.
(senior tag)

Összekeversz valakivel, én azt kérdeztem (máshol), hogy "miért és mikor akar a Nehalem hordozhatóvá válni?" Máskor viszont kifejtettem, hogy a Nehalem elsősorban szerver-CPU. Kb. annyira néz ki hordozhatónak, mint a Netburst. Asztalról szó sem esett ezekben.

A szerver-vonalat ebben a topikban Te hoztad szóba. :) Itt viszont egyértelmű hátránya a Nehalemnek, hogy alapjaiban kell lecserélni az egészet.

(De ha van Xeon-topik - ahogy Opteron-topik van - , akkor érdemesebb oda átmenni.)

[ Szerkesztve ]

Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still ... ˙˙˙ Real Eyes Realize Real Lies ˙˙˙

(#1955) Mr. Maffia válasza jugeen (#1951) üzenetére


Mr. Maffia
(kvázi-tag)

biztos nagyon jó a rendszer csak azt is nézd mennyiért...... bár tudom tudom téged nem érdekel az ár/telj mutató mert láttam már nálad régebben is hogy egymás után vándoroltak a qx-ek.... ugy cserélgetted mint más az alsogatyat.
abban is biztos vagyok hogy a legtobb embernek itt nem a nehalem kiprobálása a legfontosabb, sot.... van élet a pc-n kívul is..... :U

(#1956) core2 válasza Mr. Maffia (#1955) üzenetére


core2
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:R +1

Ascende superius

(#1957) soll58 válasza Mr. Maffia (#1955) üzenetére


soll58
(újonc)

Már csak azért is ez a topic...: Intel Core i7

Örülök, hogy stabil a gépem..., még.....

(#1958) beteg válasza Oliverda (#1953) üzenetére


beteg
(őstag)

még nem sajna, majd jövő héten. azért sem merem jobban inzultálni

jugeen: :D

Csak futni kell!

(#1959) szki válasza beteg (#1950) üzenetére


szki
(őstag)

Szép léggel ez a 4 Giga!
12 GB Kingmax ram bírt kvázi 1800 DDR3-ként működni 8-8-8-20 mellett?!

[ Szerkesztve ]

(#1960) Achill3uS válasza Mr. Maffia (#1955) üzenetére


Achill3uS
(PH! nagyúr)

szerinted aki ide jön erre kiváncsi? azért lapozza fel a PH i7 topicját mert éppen arról akar konzultálni, hogy mi más van még az életben a pc-n kívül? ébresztő és go off topic ha neked nem elég az ami a nap 24 órájában veled történik és ott még azt is kitárgyalhatod mi mindent csinálsz abból a pénzből amit nehalem-re költenél.
(egyébként számolj utána egy yorkfield és nehalem rendszer hasonló minőségű alkotórészekből ugyanannyiból kijön, ja hogy az is drága, nem kell megvenni, tts aláírása tovább él... "Ha valaminek nem tetszik az ára, lehet nem neked készült")
egyébként ha vennéd a fáradtságot és megnéznéd a webcimet ami jugeen (vagy akár az én aláírásomban is benne van) rögtön rájönnél, hogy okkal cseréli a QX-eket mint más az alsógatyát, ugyanis nem 24/7 - hétköznapi felhasználásra használjuk a pc-t.
meaculpa a hangnemért, de ez már komolyan showder-be illő ami itt megy.

"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

(#1961) jugeen válasza Mr. Maffia (#1955) üzenetére


jugeen
(PH! addikt)

valóban itt nem a nehalem kipróbálása a legfontosabb, hanem az esetleges negatívumok túllihegése....

(#1962) Oliverda válasza szki (#1959) üzenetére


Oliverda
(Jómunkásember)

Effektív 1200MHz CL8. Ott írja az Everest.

Első TransferWise átutalásod £500-ig ingyen: kérd a kódod privátban!

(#1963) jugeen válasza Oliverda (#1953) üzenetére


jugeen
(PH! addikt)

ha nyolc szálon dolgozott volna az eszedbe-juttatód, akkor több is eszedbe jutott volna :DDD

béke!

(#1964) szki válasza Oliverda (#1962) üzenetére


szki
(őstag)

Oké, nem figyeltem.

(#1965) sniper elite válasza beteg (#1950) üzenetére


sniper elite
(őstag)

Játékok alatt hogy produkál? mivel próbáltad ki? Amúgy nagyon szép eredmény, grat hozzá :R

(#1966) beteg válasza sniper elite (#1965) üzenetére


beteg
(őstag)

játékok alatt kb ugyan az, mint a qx9650 emmel volt. hol gyorsabb kicsit, hol meg lasabb, de ez szerintem a 64bit-es vista miatt van, mert eddig csak xp-ztem.

Csak futni kell!

(#1967) Mr. Maffia válasza jugeen (#1961) üzenetére


Mr. Maffia
(kvázi-tag)

miféle túllihegés? nem olvasom a kezdetek óta a topicot, de az utobbi időben semmi negatívum tullihegés nem volt....
mindössze annyi ''negatívumot'' olvastam, hogy játékok alá még elég a Core 2 achitektura is... jómagam is ezt láttam több oldal tesztjétől, de akkor tudod mit? cáfold meg ezt kérlek, ha már ennyi processzor a rendelkezésedre áll.... mehet is akkor valami azonos órajelen... 965 vs qx9770 vagy 920 vs q9450, rád bízom, csak azonos órajel legyen... dual channel vs. dual channel 1333mhz és dual vs triple channel 1333 teszt is lehetne, mert még te se nagyon szoltál hozzá érdemben.... az a winrar eredmény meg tényleg szép, de az emberek nagyrésze itt (99%) nem fog extreme tuningolni, mert ez itt a ph nem az xs :U
valami 24/7 eredménynek sokkal jobban tudnánk örűlni, és szerintem itt most majdnem mindenki nevében beszélek.... erre mérget mernék venni!
nem akarok haragot, és ezt most ne is vedd beszólásnak, sértegetésnek, csak te se nagyon csináltál még eddig semmit, csak irogattad az ehhez hasonló kommentjeidet...

ha lesz teszt, előre is köszönöm, és más nevében is!

Achill3uS
ha ugyanolyan kategoriát számolunk valoban nem lesz nagy különbség, de azt is nézd, hogy core 2-nél még mindig ott a választási lehetőség... ott a sokkal olcsobb ddr2, ott a sokkal olcsobb 20-50k-s alaplapválaszték, több chipset közül lehet választani, és sokkal olcsobb maga a cpu is!
Core I7-mél egyelőre egyiket sem lehet választani! meg van kötve a kezed, ddr3-at kell venni, x58-at kell venni, ami minimum 70k, 920 a legkisebb proci ami szintén minimum 70k ha nem több... és azt ne mond, hogy az i7 rendszer %-ban annyival gyorsabb, mint amennyivel többe kerűl... mert rendben van, rog lap vs rog lap között árban nincs akkora kül. de itt a legtöbben nem is 50k-s lapokat választanak... sokan elvannak a q6600, q9300-al meghuzva 3,6-ra és amire nekik kell a gép arra bőven elég... az i7 se gyorsítana sokat...
abban is egyetértek veled, hogy ott van az off topic, de miért ne lehetne kitárgyalni az árakat, ár/teljesítményt is és azt, hogy kinek mennyire éri meg?

Ha már az extrém hűtéses tesztjeiteket benyomjátok, akkor ennek is ugyanúgy helye van itt! szerintem utobbi még jobban és érdekli itt az emberek 99%-át, ettől függetlenűl várjuk a szép eredményeiteket is, de ha egy átlag júzer bele olvas a topicba őt ugyanúgy NEM FOGJA ÉRDEKELNI az extreme tuning SEM... :U béke

(#1968) jugeen válasza Mr. Maffia (#1967) üzenetére


jugeen
(PH! addikt)

abszolút nincs harag. de ezt a tesztet kérd a PH-tól, nekünk nincs ennyi processzorunk. nem az előző architektúrával akarunk versenyezni, hanem a jelenlegivel. mellesleg a winrar eredmény egy stock cooler-rel született....

(#1969) Gorneck válasza beteg (#1966) üzenetére


Gorneck
(Jómunkásember)

Alapon vagy azonos órajel mind2 esetben? Milyen játékokról van szó?

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#1970) Myers válasza beteg (#1950) üzenetére


Myers
(senior tag)

Ez még mindig gyári hűtővel? :Y

http://www.muszaj.hu/

(#1971) Achill3uS válasza Mr. Maffia (#1967) üzenetére


Achill3uS
(PH! nagyúr)

nézd, ez amit leírtál teljesen megállja a helyét, és én nem is szólok bele soha abba, hogy ki mit akar venni, nem az én dolgom más pénztárcájában, életvitelében való turkálás, olyan alkatrészeket vegyél a pc-dbe amire szükséged van és kihasználod az adott teljesítményt, ha megteheted miért ne vegyél többet és olyat (jelen esetben a nehalemre gondolva) ami időtállóbb mint a másik (yorkfield), főleg ha azonos pénzből. csak ha már általánosítunk. btw nézd meg az i7 920 tesztem végén az konkluziot ha kétségeid vannak a véleményalkotásommal kapcsolatban.

egyébként nézz vissza egy darab extrém tuning eredmény nincs belinkelve általunk a topicba, és bizony az, hogy nem osztjuk meg a tapasztalataink - vagy csak kb 1%-át itt - annak talán oka van, talán a fórumozói hozzáállás és légkör az amit egyesek produkálnak. attól, hogy valamit nem írunk, nem biztos, hogy nem csináltuk. akit érdekel majd megnézi a honlapunkon. jugeen winrar eredménye pedig gyári hűtővel készült alacsony órajeleken, semmi extrém nincs benne. nem tudom miért kéne összehasonlítgatásokba merülni, arra valók az ilyen hw oldalak mint a PH és még sorolhatnám, hogy bemutassák nektek az adott technologiát, más kérdés, hogy ezt ők egy, a saját szemszögükből teszik meg, nem pedig arról ami A,B,C embert érdekelné, nem hinném, hogy ez a mi feladatunk lenne magánemberként.

[ Szerkesztve ]

"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

(#1972) beteg válasza Gorneck (#1969) üzenetére


beteg
(őstag)

i7-et alapon hajtom most és így mondom tényleg tök szubjektíven, hogy ugyan ott van, mint a qx-em volt 3600-on. crysis, cod5-el, cod2 :D

Csak futni kell!

(#1973) Gorneck válasza beteg (#1972) üzenetére


Gorneck
(Jómunkásember)

De gondolom munka alatt 2,6 = 3,6?! Vagy játék alatt is?

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#1974) beteg válasza Gorneck (#1973) üzenetére


beteg
(őstag)

:F nem értem a kérdést
most az i7 kajak auto-ra van téve, semmit nem állítottam sehova a biosban. játékhoz most elég, így is meg van a cod2-ben 800x600-on a 250fps :)
melóhoz meg igazából eddig sem a proci volt kevés, hanem a ram. bár a cuccaim gyorsabban futnak, bootolnak, installálódnak a virtuális gép alatt is.

Csak futni kell!

(#1975) Gorneck válasza beteg (#1974) üzenetére


Gorneck
(Jómunkásember)

i7-et alapon hajtom most és így mondom tényleg tök szubjektíven, hogy ugyan ott van, mint a qx-em volt 3600-on. Munkában? Játékban? Vagy mind2ben? FPSt néztél rendesen vagy csak jó fut így elég? :D Mindet 800*600ba játszol? :D

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#1976) beteg válasza Gorneck (#1975) üzenetére


beteg
(őstag)

jaaa, ja :) mindenben. egy darabig 4gigán hajtottam a qx-et, de mikor már a harmadikat is garoztatnom kellett... :)
fps-t nagyon nem néztem, mert csak a crysis-hoz kell igazán vas, az meg most is 50-60 fps 1280x1024-ben. igaz most a vista miatt veryhá
800x600-ban? :D csak a cod2-őt. meg full low-on, hogy gyorsan meglássam az ellent :D

Csak futni kell!

(#1977) Gorneck válasza beteg (#1976) üzenetére


Gorneck
(Jómunkásember)

:R

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#1978) beteg válasza Gorneck (#1977) üzenetére


beteg
(őstag)

fölraktam a fraps-ot, hogy tudjak mutatni valami értelmesebbet is, hátha neked mond valamit: [link]

Csak futni kell!

(#1979) Gorneck válasza beteg (#1978) üzenetére


Gorneck
(Jómunkásember)

COD5ötöt tudok max otthon nézni... :)

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#1980) beteg válasza Gorneck (#1979) üzenetére


beteg
(őstag)

[1680x1050, noaa, amúgy full max]
[4xaa + full]

[ Szerkesztve ]

Csak futni kell!

(#1981) gV válasza P.H. (#1954) üzenetére


gV
(őstag)

én ennek a hsznek az on részére reagáltam, és egy szóval sem emlitettem, hogy rád értem, sőt nem emlitettem egy nevet sem hanem az egyesek szót használtam

am Nehalem Xeonokat azért itt hozom szóba, mert nekem ez még mindig nagy nehalem westmere topik és nem Core i7

(#1982) Andre1234 válasza shabbarulez (#1938) üzenetére


Andre1234
(fanatikus tag)

tív 8 magos proci az majd csak a Xeon MP rendszerekhez lesz jővő szeptember környékén, de az még 45nm-en készül.

még ezzel a natív négy mag cache koherenciával sem bírnak szerver fronton.lehet hogy dől majd a tick-tak

Ha x tart végtelenbe, akkor a prímek reciprok szorzatának negáltja 0-hoz tart...

(#1983) schwartz válasza Oliverda (#1904) üzenetére


schwartz
(PH! addikt)

Attól függ ki mint nevez kívánt teljesítménynek

Gyakorlatilag eszre sem venned, hogy i7 vagy York csucsul a gepben, azonos orajelen. De ezt Te is tudod, csak legalabb igy van mit felhoznod az i7 "rovasara"... :)

(#1984) Oliverda válasza schwartz (#1983) üzenetére


Oliverda
(Jómunkásember)

Megnézném hogy ki venné észre szabadszemmel a különbséget mondjuk 100 és 150 FPS között. :) Személy szerint engem az sem érdekel ha 33 FPS, csak 30 alá ne essen sehol, tehát játszható legyen. Én azokra céloztam akik nagy áttörésre számítottak ezen a téren is ettől a processzortól. Itt van egy a sok közül. A tények makacs dolgok, ez van. Amúgy természetesen megkértem az Intel-t hogy olyanra csinálja az i7-et hogy ne legyen gyorsabb játékok alatt. Így lett mit felhoznom az i7 "rovására". :)

[ Szerkesztve ]

Első TransferWise átutalásod £500-ig ingyen: kérd a kódod privátban!

(#1985) Gorneck válasza beteg (#1980) üzenetére


Gorneck
(Jómunkásember)

Nem rossz... :)

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#1986) NFree válasza Oliverda (#1984) üzenetére


NFree
(PH! addikt)

Nem értem ,hogy mire célzol szóval elöre is bocsi :R , de miért baj az ha az ember aki nehezen megkeresi a pénzt, egy ilyen konfigra költi, méltán szeretne elvárni tőlle bizonyos teljesítményt, nekem is az a lényeg ,hogy 30 alá ne esen le az fps játékok alatt, viszont ha most mondjuk valamiben 100-150, az a későbiekben 1 évvel késsőb mondjuk 20-30 akkor viszont már számít. :R

(#1987) Overlocker válasza jugeen (#1857) üzenetére


Overlocker
(PH! nagyúr)

:C

To ALL: A témához hozzászólva,mindenki eldöntheti miért vált adott esetben egy újabb architektúrára, mindenkinek megvan a saját oka..csak hogy egy példát mondjak, alapon a Nehalem i965, megveri Vantage-ben az E8600@6300Mhz procit..valakinek ez fontos..Másnak a játék..csak játék miatt biztos nem érdemes ebbe fektetni, egyrészt nemsok játék van ami kihasználja a több magot, másrészt, egy jól meghúzott Core2 rendszer féláron megvan...

Egy szó mint száz a nehalemnek brutális a teljesítménye, nincs kétség, egy-két magos alkalmazások terén viszont érdemesebb a Core2 rendszernél maradni, mivel sokkal egyszerűbben és jobban tuningolhatóak..

[ Szerkesztve ]

(#1988) gV válasza Oliverda (#1984) üzenetére


gV
(őstag)

mintha mutattam volna tesztet ahol még 2560-as felbontásban is gyorsabb (nem is kicsit) volt a Core i7 965 a QX9770-nél
és hiába mondod, h a gtx280 90k, mivel akinek akkora monitorra és procira tellik annak van lé a vgákra is

[ Szerkesztve ]

(#1989) KaYaK válasza beteg (#1950) üzenetére


KaYaK
(tag)

betegGRATULA! :C
jugeen winrar :C

Összegezve akkor eddig akinek 920-asa van az el is tolta már 4GHz-ig... ;] (#1755)
Igaz ez csak 2 proci... De más FPO és elég könnyen ment ha beteg kolléga is egyetért. :U

egyéni véleményem hogy az igazi munka e fölötti órajel elérése... voltak próbálkozásaim de csak post képernyőig jutottam... vártam az új biost 0905-ös asust de úgy érzem hogy ez mintha visszalépés lett volna mert még ezzel a biossal a 4ghz sem volt meg... ugyanazzal a beállításokkal :((( nincs más hátra várni a hűtőre egy jobb biosra... :B Esetleg beteg vagy OCTeam-nél vagy valaki máshogy látja a bios-ok helyzetét és a 4Ghz fölötti eredményeket?

élni és élni hagyni...

(#1990) beteg válasza KaYaK (#1989) üzenetére


beteg
(őstag)

absz. eddig könnyű volt, csak nehezen szántam rá magam, hogy léggel kínozzam, mert azt hittem, hogy feszt is kell majd emelni. aztán meg csodálkoztam, hogy nem :) blokkal majd merek adni neki 1,6-ot is és akkort majd kiderül, segít-e valamit.
biost még nem próbáltam újat, ez eddig tökéletesen működik.

Csak futni kell!

(#1991) whitehand


whitehand
(senior tag)

Úr isten jön itt pár ámdés az ár/teljesitmény mutatóval.. ha én veszek egy porschet, ferrárit nem azért veszem mert az ár/teljesitményt nézem hanem mert SPORTKOCSIT akarok.
én nehalemet fogok venni és nem azért mert elvagyok eresztve lével, hanem mert egy gyors rendszert szeretnék és időtállót
ja és ez nem mainstream (suzuki) kategória ez SPORTAUTÓ

[ Szerkesztve ]

(#1992) akosf válasza whitehand (#1991) üzenetére


akosf
(PH! kedvence)

Egy kis kiegészítés: Aki sportkocsit vesz az kevésbé törődik az időtállósággal. Kivéve ha mégsem sportkocsit vesz, hanem valamiféle "státuszszimbólumot".

szerk.: Gyakorlatilag akit most nem érdekel az ár/teljesítmény mutató, azt a következő hónapban, évben sem fogja...

[ Szerkesztve ]

(#1993) Senki9876 válasza akosf (#1992) üzenetére


Senki9876
(tag)

Eddig csak olvasgattam a topikot, de erre már muszáj reagálnom.
Nagyon jól mondod. :C :C

Szerintem nincs gond az ci7 el, csak rohadt drága. Ha lenne sok pénzem, talán elgondolkoznák rajta, de inkább megvárom a denebet. Lehet hogy nem lesz olyan gyors mint az i7, de nekem meg fog felelni.
Ja a ha sportkocsit vennék, akkor tuti hogy egy régi tipusú Mustang lenne :DDD
talán egy 1967 Mustang Shelby GT500 :B :P ;]

[ Szerkesztve ]

"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce

(#1994) beteg válasza Senki9876 (#1993) üzenetére


beteg
(őstag)

mihez képest drága?
egy maximus extreme br. 72k, egy p6t del 76k
q9400 69k, 920 73k
2x2gb 1600mhz-s ocz plati 51k, 3x2gb kingmax 1333 40k
összesen 192k vs 189, vagyis a gyorsabb, erősebb és 2gigával több i7: olcsóbb!

vagy ne ezekhez hasonlítsuk? akkor mihez? jaaaa: igaz, manapság minden drága! még a kenyér is.

Csak futni kell!

(#1995) akosf válasza beteg (#1994) üzenetére


akosf
(PH! kedvence)

Ami pénzbe kerül az drága. De ami időbe, az is...

(#1996) Zé_Mester válasza beteg (#1994) üzenetére


Zé_Mester
(PH! addikt)

najjóóóóó, de ha mondjuk nem Kingmax ramot teszel mellé hanem valami űberbrutál Corsair-t akkor már más lesz a helyzet :D (bocs hogy beleugatok :B)

amúgy filózok én is a dolgon, lehet beújítok én is valami vasat, csak valahogy még nem győzött meg igazán :U

(#1997) Ottoka válasza whitehand (#1991) üzenetére


Ottoka
(őstag)

Azért azzal jönnek mert nincs más amibe kapaszkodhatnak.....

Egyébként tegnap én is befejeztem a gépet, de este már nem volt kedvem rendszert rakni, majd ma ;]

Mezőhegyes

(#1998) SzlobiG válasza beteg (#1994) üzenetére


SzlobiG
(Jómunkásember)

Ez mondjuk igaz...részemről szinte semmit nem kéne ráfizetnem, hogy legyen core i7-em ha eladnám a mostani cuccokat, csak nem akarom megbontani a jólműködő rendszert túl sokat szívtam vele ameddigre jó és stabil is lett, de aztán előbb utóbb úgy is lesz vmi, de idén már nem nagyon akarok cserélgetni.:)

(#1999) Senki9876 válasza beteg (#1994) üzenetére


Senki9876
(tag)

Na most összegeztem az árakat.

i7 config:
Core i7 920
ASUS P6T delux
Corsair ddr3 3x2024MB 1600Mhz
682eur

Deneb config:
X4 940
ASUS M3A79 T Deluxe
CORSAIR DDR2 2x2048MB 1066MHz TWIN2X C5DF Dom.
498eur

hmm...

Érdekes majd 200eur a külömbség, igaz van +2GB memo az i7 javára.

"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce

(#2000) beteg válasza SzlobiG (#1998) üzenetére


beteg
(őstag)

szvsz a Te konfigod annyira egyben van, olyan gyönyörű cuccokból áll, hogy most még tényleg kár lenne szétbombázni.
bár a vga-t én tuti lecserélném egy gtx280-ra! ;]

Csak futni kell!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.