Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Achill3uS

    veterán

    válasz Mr. Maffia #1967 üzenetére

    nézd, ez amit leírtál teljesen megállja a helyét, és én nem is szólok bele soha abba, hogy ki mit akar venni, nem az én dolgom más pénztárcájában, életvitelében való turkálás, olyan alkatrészeket vegyél a pc-dbe amire szükséged van és kihasználod az adott teljesítményt, ha megteheted miért ne vegyél többet és olyat (jelen esetben a nehalemre gondolva) ami időtállóbb mint a másik (yorkfield), főleg ha azonos pénzből. csak ha már általánosítunk. btw nézd meg az i7 920 tesztem végén az konkluziot ha kétségeid vannak a véleményalkotásommal kapcsolatban.

    egyébként nézz vissza egy darab extrém tuning eredmény nincs belinkelve általunk a topicba, és bizony az, hogy nem osztjuk meg a tapasztalataink - vagy csak kb 1%-át itt - annak talán oka van, talán a fórumozói hozzáállás és légkör az amit egyesek produkálnak. attól, hogy valamit nem írunk, nem biztos, hogy nem csináltuk. akit érdekel majd megnézi a honlapunkon. jugeen winrar eredménye pedig gyári hűtővel készült alacsony órajeleken, semmi extrém nincs benne. nem tudom miért kéne összehasonlítgatásokba merülni, arra valók az ilyen hw oldalak mint a PH és még sorolhatnám, hogy bemutassák nektek az adott technologiát, más kérdés, hogy ezt ők egy, a saját szemszögükből teszik meg, nem pedig arról ami A,B,C embert érdekelné, nem hinném, hogy ez a mi feladatunk lenne magánemberként.

    [ Szerkesztve ]

    "De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

Új hozzászólás Aktív témák