- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Mr. Maffia #1967 üzenetére
nézd, ez amit leírtál teljesen megállja a helyét, és én nem is szólok bele soha abba, hogy ki mit akar venni, nem az én dolgom más pénztárcájában, életvitelében való turkálás, olyan alkatrészeket vegyél a pc-dbe amire szükséged van és kihasználod az adott teljesítményt, ha megteheted miért ne vegyél többet és olyat (jelen esetben a nehalemre gondolva) ami időtállóbb mint a másik (yorkfield), főleg ha azonos pénzből. csak ha már általánosítunk. btw nézd meg az i7 920 tesztem végén az konkluziot ha kétségeid vannak a véleményalkotásommal kapcsolatban.
egyébként nézz vissza egy darab extrém tuning eredmény nincs belinkelve általunk a topicba, és bizony az, hogy nem osztjuk meg a tapasztalataink - vagy csak kb 1%-át itt - annak talán oka van, talán a fórumozói hozzáállás és légkör az amit egyesek produkálnak. attól, hogy valamit nem írunk, nem biztos, hogy nem csináltuk. akit érdekel majd megnézi a honlapunkon. jugeen winrar eredménye pedig gyári hűtővel készült alacsony órajeleken, semmi extrém nincs benne. nem tudom miért kéne összehasonlítgatásokba merülni, arra valók az ilyen hw oldalak mint a PH és még sorolhatnám, hogy bemutassák nektek az adott technologiát, más kérdés, hogy ezt ők egy, a saját szemszögükből teszik meg, nem pedig arról ami A,B,C embert érdekelné, nem hinném, hogy ez a mi feladatunk lenne magánemberként.
-
jugeen
addikt
válasz
Mr. Maffia #1967 üzenetére
abszolút nincs harag. de ezt a tesztet kérd a PH-tól, nekünk nincs ennyi processzorunk. nem az előző architektúrával akarunk versenyezni, hanem a jelenlegivel. mellesleg a winrar eredmény egy stock cooler-rel született....
-
jugeen
addikt
válasz
Mr. Maffia #1955 üzenetére
valóban itt nem a nehalem kipróbálása a legfontosabb, hanem az esetleges negatívumok túllihegése....
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
szerinted aki ide jön erre kiváncsi? azért lapozza fel a PH i7 topicját mert éppen arról akar konzultálni, hogy mi más van még az életben a pc-n kívül? ébresztő és go off topic ha neked nem elég az ami a nap 24 órájában veled történik és ott még azt is kitárgyalhatod mi mindent csinálsz abból a pénzből amit nehalem-re költenél.
(egyébként számolj utána egy yorkfield és nehalem rendszer hasonló minőségű alkotórészekből ugyanannyiból kijön, ja hogy az is drága, nem kell megvenni, tts aláírása tovább él... "Ha valaminek nem tetszik az ára, lehet nem neked készült")
egyébként ha vennéd a fáradtságot és megnéznéd a webcimet ami jugeen (vagy akár az én aláírásomban is benne van) rögtön rájönnél, hogy okkal cseréli a QX-eket mint más az alsógatyát, ugyanis nem 24/7 - hétköznapi felhasználásra használjuk a pc-t.
meaculpa a hangnemért, de ez már komolyan showder-be illő ami itt megy. -
soll58
csendes tag
válasz
Már csak azért is ez a topic...: Intel Core i7
-
válasz
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest