- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.FantastiK
őstag
Csak azert mert nem hiszem hogy az ev vegen meg el tudnam adni a 920-ast,
es ha rammarad akkor ugyanaz a bukta mint most hogy a 940 2x annyi...
Eladni ugyis elakarom majd mert a 6 magosra fogok valtani..
Addig meg egy kicsivel tobb.. 22-es szorzo,, amit a 920 nem nagyon akar vallalni...a 940 meg a dupla arert annyival 'tobb' pont mint a 965 a 940-ez kepest...
>>>ha ugy gondolkozunk ,,
marhasag megvenni barmit is !! a 920-on kivul....
-
serito
senior tag
-
Zájec
veterán
igen ,kb erre számiottam ,nálam 4.3ghz-n volt 9.5sec a részidö....
lenne egy kérdésem és egy gondolatom...::
kérdés :: a PLL-böl az 1.92v-t feltétlenül igényli ,vagy csak te gondolod úgy hogy estlegesen igényli? 1.80v -al is hozzná ezt a beállitást?a gondolat:: probáld meg a QPI/Vtt feszt lejebb vinni ,mert ahogy nézem az uncore értéket ami 3320, azt birná kisebb feszel is, elvileg az 1.35v elég a 3400 uncore-ig...
de aztán kitudja , de egy probát megér... -
Szajbee
tag
Akkor jól van, kicsit megijedtem,hogy csak nálam magas. Thermalright-os megoldás is hüvösebbé teszi Lauda-nál, ezért jött a pici idegeskedés
Annyiban jobb a Noctua, hogy legalább nagyon nagyon csendes...Max játék alatt lesz nekem terhelve, akkor nagy bajom nem lehet vele
Köszi
-
HSM
félisten
Az nem jelent az égvilágon semmit. Nálam is kb. 1,22V már elég, hogy 3800-on stabil legyen, a 4 gigához már ~1,31V kell, a 4,2Ghz-hez meg még nem sikerült ilyet találni, de 1,36V kevés volt. (BIOS 1,45V, LLC nélkül) (Prime terhelés alatti feszek.)
Szóval nem egészen lineárisan működnek itt a dolgok... Az 1,45V CPU fesztől biztos nem fog leégni egy teszt alatt, és elvileg a QPI sem olyan gyilkos, de én nem adok neki 1,355V felett tesztre se, mások simán használják 1,45V-al.... -
Tody56
aktív tag
Akkor szerintem vegyél vissza, mert az nem fűt akkorát mint az 1. teszt ami "csak" a cpu-t terheli. Legalább 5 fokos eltérés van a 2 teszt között.
Ha stabilitásra megyek, akkor mindegyiket futtatom 1-1 órát mire véglegesen úgy merem hagyni.
Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy a blend (3.) könnyebben hibára tudja kényszeríteni még a procit is.
Hiába lövöm be már a rendszert tökéletesen hogy tuti hogy a chipest és a ramok jók, de a cpu-nak 0,01-0,02v-vel több szokott kelleni ahoz hogy a blend is elmennyen rajta, hiába "hűvösesbb" azon a teszten.
Na ezt aztá n jól leírtam.Na de mindegy biztos értitek. Hőfokra a cpu teszt (első) stabilitásra a blend (3.). Ez az én véleményem.
-
whitehand
senior tag
hát pontosan nem tudom de core temp az a magokat nézi meg van egy beépitett ami a burkolat hömérsékletét méri általában a mag 5-10 fokkal nagyobb hömérsékletü minta a burkolat nálam most 28-29 fokos a cpu a mag meg mind a ketto 35-36 (nekem még nem ci7 van)
szerintem a bios az a cpuszenzort irja az ocpalm meg a biost olvassa szerintem
-
beteg
őstag
absz. eddig könnyű volt, csak nehezen szántam rá magam, hogy léggel kínozzam, mert azt hittem, hogy feszt is kell majd emelni. aztán meg csodálkoztam, hogy nem
blokkal majd merek adni neki 1,6-ot is és akkort majd kiderül, segít-e valamit.
biost még nem próbáltam újat, ez eddig tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest