Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Achill3uS

    veterán

    válasz Mr. Maffia #1955 üzenetére

    szerinted aki ide jön erre kiváncsi? azért lapozza fel a PH i7 topicját mert éppen arról akar konzultálni, hogy mi más van még az életben a pc-n kívül? ébresztő és go off topic ha neked nem elég az ami a nap 24 órájában veled történik és ott még azt is kitárgyalhatod mi mindent csinálsz abból a pénzből amit nehalem-re költenél.
    (egyébként számolj utána egy yorkfield és nehalem rendszer hasonló minőségű alkotórészekből ugyanannyiból kijön, ja hogy az is drága, nem kell megvenni, tts aláírása tovább él... "Ha valaminek nem tetszik az ára, lehet nem neked készült")
    egyébként ha vennéd a fáradtságot és megnéznéd a webcimet ami jugeen (vagy akár az én aláírásomban is benne van) rögtön rájönnél, hogy okkal cseréli a QX-eket mint más az alsógatyát, ugyanis nem 24/7 - hétköznapi felhasználásra használjuk a pc-t.
    meaculpa a hangnemért, de ez már komolyan showder-be illő ami itt megy.

    "De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)

Új hozzászólás Aktív témák