- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ferke[HUN] #18630 üzenetére
Sajnos nem dobott, de legalább már 9,99-re vagyok bejegyezve, na de majd hátha küld kupont, most már kíváncsi leszek rá. Várok egy kicsit. (:
Ui: Ez a veszély most nem fenyeget senkit!
Ezen játék az elveszett prófétához van bejegyezve. Majd ő lesz a megörvendeztető.
-
válasz
Ferke[HUN] #18625 üzenetére
A manóba, pedig rendszeresen olvasgatom a fórumot, de ezt valahogy sikerült átugranom.
De legalább tudom, én miért nem kaptam soha kedvezményes kupont..
Bolti 20%-ost én csak egyszer tudtam kihasználni, így nem befolyásoló tényező nálam sem.
Akkor ezt ideje orvosolnom - köszi a választ! -
válasz
Ferke[HUN] #18621 üzenetére
Ez így kicsit gáz, mert én is
S nem is jött semmi értesítés róla, hogy lehet/van lehetőség váltani.
Nekem még az az utolsó infóm, mikor bevezették a Choice-t és tag voltál, akkor automata Classic Plan leszel és akkor minden játék. Vagy voltak ez alatti szintek, de akkor mondjuk csak a 10-ből 8-at..6-ot választhattál, stbVan most különbség a 12€ és a 10€? Mert a beállítás résznél nem látok semmi érdemlegeset.. mivel jár ha váltok. (kevesebb kedvezmény a -20%-ból, ha a boltból vásárolok.. stb?)
Plan type: csak havi vagy éves van, semmi más. -
Hali,
Talán volt róla szó már többször, de most az újításokkal remélem nem változtattak ezen.
Évek óta megvan már a humble-s előfizetésem, de a mostani csomag annyira hidegen hagy - konkrétan egy játék sincs benne, amire azt mondanám, hogy érdekel - kb elcserélni se tudnám semmi értelmesre.
Inkább Pause-t fogok nyomni erre a hónapra - s a kérdésem, ettől még megmarad a rendes előfizum, úgy mint régen ugye? Semmi változás nem lesz, csak annyi, hogy ezt a hónapot skippeltem..? (Illetve ha a későbbiekben is lesz igy, mindenféle szankció nélkül nyomhatom a szünetet, ugye?) -
válasz
ForRedGlory #15649 üzenetére
Ha még lehet offolni, akkor a
RIVE: Wreck, Hack, Die, Retry -re jelentkeznék. Boldog előkarit!
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest