- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kriszpontaz
veterán
Megvan a hiba. Ha azt az emailt használom ami jött tőlük, és a benne található linkre nyomok, látom a kulcsokat. Ha az account oldalon keresztül nézem, pl. a keys alatt, nem látom, csak ha rányomok a bundle linkre (a játék neve alatt) és az átvisz az emailben található link oldalára.
Tényleg valami BUG. -
-
kriszpontaz
veterán
Azért trükköztem mert 12Ft maradt a netszámlámon. Lehet ezért utálni, de nem akartam még külön utalgatni a másik számlámra. Nem fillérb@szás volt a részemről
.
Amúgy visszaszívom a dolgot, benéztem egy másik fizetésemmel, 8,14-et fizettem először.
Mindenkitől elnézést kérek. Most lapoztam vissza a Paypal emaileket.
-
eami
Topikgazda
nehogy!! egyébként fizetésnél választható paypal meg a többi helyett hogy ezzel fizess, szóval ha el akarod verni akkor hajrá.
Viszont a BM14ből származó coinok elég értékesek...
"Groupees introduces its very own in-system, Trading Coins. Part digital currency, part collectible, part loyalty reward, the Groupees Trading Coins will be one of many tradeable virtual goods within Groupees new website scheduled for release in early October. Buyers of the Be Mine 14 bundle will receive these special, one-of-a kind Trading Coins–$5 purchasers will receive the $3 Jonny Antimatter Coin, $1 purchasers will receive the $1 Slugs Plutonium Coin. These particular coins have certain characteristics that are like stock ownership in Groupees and are redeemable for their cash value should Groupees ever be purchased or go public. Like stock, the value of the Coins will increase as Groupees increases in value, and this will be published so holders know their value. The value will never decrease below the $3 and $1 face values. PLEASE NOTE, Coins will be issued and released to bundle buyers in October when the Groupees Trading Exchange is live."Ja és ha valaha is eladnák a groupeest akkor ezek az érmék részvényként funkcionálnak és kifizetik részarányosan cashbe. Szóval én tartom őket
-
ZsZso
Közösségépítő
Rendszeresen vásárlok $0.01 -ért bundlikat. Ahogy a többinél is, mobilnál is 90% -ban ha kell - ha nem, akkor is megveszem az átlag fixálás miatt. Ez a jövőben a kötelező min. összegtől függetlenül is meg fog történni. Ez egyébként azért jó, mert ha később kell valakinek (akár a bundli lejárta után) akkor tudok neki segíteni, amúgy meg ha jók a bónuszok (mostanában azért ezekre rájár a rúd) akkor lehet berántom magamnak. Amíg lehet $0.01 -ért is vásárolni, addig részemről nincs gáz, de tény, hogy most már azért már nem kap senki se játékot.
(Jut eszembe, ha valaki szomorkodik, hogy lekéste az Adventures 2! bundlit, akkor még pár napig beszer áron oda tudom neki adni)
-
-
lm83
őstag
-
Bluerainbow
Közösségépítő
maross - Damnation
Mikor 3 éve kezdtem , nem gondoltam , hogy ennyi negativ vélemény lesz erről a kezdeményezésről. Egy csomó embernek akartam örömet okozni , azt hittem mindenki boldog lesz . Azóta rájöttem , a világot nem én fogom jobbá tenni
. Úgy érzem kiégtem-belefásultam. Sok minden történt és messze nem úgy ahogy elképzeltem. Az én hibám , én tévedtem , többet képzeltem bele a dologba mint amennyi. Az emberek egy része félreértett , páran megutáltak... igy sikerült.
-
bul07
nagyúr
-
-
-
-
reelc
veterán
Sajnos úgy látszik, állandósul ez az előrendelés... a Be Mineben sokszor voltak jó játékok, elő is rendelem.
A másik, a Kissmybundles 4 picit drágább is a Be Mine-nál, ezt szerintem kihagyom. Valahogy úgy érzem, hogy egy jobb csomag mellett egy kevésbé jó lesz számomra.
Ne feledkezzünk meg a Humbleről sem, nemsokára jön új. -
reelc
veterán
Mert csak úgy szórod a pénzt.
A Depths of Fear számlálója lassan átlépi az 5 napot, ideje van az utolsó bónusz felfedésének, és lassan a HH-nak is.Erről vélemény? Nincs benne bizodalmam, mert nem jönnek be a zsákbabundlik, de ez tőlük most új, ki tudja, lehet igyekeznek kicsit?
-
AtHoS
nagyúr
Első körben megérkeztek az elmaradt levelek, közte a kódokat tartalmazó levél is
, majd elküldte a srác ismét a kódos levelet és ezt követően érkezett a válasz, hogy újraküldte a levelet.
Pár óra eltérés azért volt a három időpont között.
Sőt ebben a pillanatban érkezett a tegnapi steam-es vásárlásom paypal-os visszaigazolása. Jaj mégse...a pénteki vásárlásom paypal visszaigazolása érkezett most megDe délután megjött a tegnapi délutáni steam vásárlásom visszaigazolása is az elmaradt levelek között, amit nem sikerült kinyomtatnom a steam kliensből
-
-
Nálam az elmúlt két hónapban vett játékok linkjei nem jöttek meg Humblitól. Az ingyenesek, amit Store-ban osztogattak, azok egyből jöttek, de a vásároltak nem (és azóta sem). Különösebben nem zavar, mert regeltem, és egy gombnyomásra ott voltak az előző vásárlásaim is, és az újak is azonnal megjelentek. Gmail a szolgáltató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Túraautó topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1 humoros
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 24 Hours of Le Mans
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest