- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
#25237004 #14612 üzenetére
Nincs éves, havik vannak mind a két fiókon.
"Ha tudják, hogy mindenképpen megveszed" Amik mostanában vannak gyatrák elég 1 fiókkal "szenvedni" a másik rendre pause-on van. Bezzeg a haver fiókjára a múltkor jött egy kupon (őt csak azért regeltettem hogy meglegyen a 7 euros wallet mert vásároltam vele
) hogy 18 euro helyett csak 9-ért megveheti a havit na akkor ott le is csaptam rá ,pedig az a fiók kb 1 éve "halott" volt..
-
Crytek
nagyúr
válasz
#25237004 #14608 üzenetére
Ezt nem jelenteném ki mert nekem kb 1 éve nem volt semiféle kuponom. Tehát nem konstans. És már az se megy mint korábban hogy nelengeted a pause-t majd egyből kiirja jó legyen 2$-al olcsóbb ha mégse pauseolod..
(Továbbra se fogom fel, hogy a bundle topikban a bundlekról való beszélgetést minek rakjátok folyton offba)
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #14597 üzenetére
Érdekes téma ez, mert ugye egyrész kinek mi jön be, másrészt:
- a Groupees régóta szóra sem érdemes
- az Indiegala pár havonta villant (ebből egy a menetrend szerinti Artifex Mundi bundli)
- a Fanatical néha meglepően jó bundlival jelentkezik. Úgy rémlik idén eddig 2-3 volt.
- a Humble Choice: még mindig ott tartunk, hogy sokak szerint hulladék, és mégis 12 EURért vannak benne jó játékok. Akinek a 10-ből egy se jön be, az nem biztos, hogy a pack "hibája". Minden megvan kb., elvárások, miért alapjáték, stb. több oka lehet a negatív ítéletnek.
Másrészt aki akarja eltudja passzolni, akár haszonnal is, szóval nem éri veszteség. Főleg, hogy már nem zsákbabundli.
- Humble: ritkább az értékelhető, mint régen és eléggé felemás. Ráadásul 2 hétig pörög. -
reelc
veterán
válasz
#25237004 #14592 üzenetére
Ha ez a Humblén lenne, a $1-os Tierben a Duke Nukemmel és a DLC-ivel azt meg is venném. Annak tudatában, hogy a 2DLC semmit sem ér, multis valamik. Csak ha már ott van...
A többi játékot még ennyire sem tudom értékelni ránézésre.
GRID - nem szeretem az autóversenyeket. Látom, hogy tavalyi és már 3 Season Pass van hozzá - ezek nem évben gondolkodnak.
Party Hard 2+DLC - nyilván annak jön be, aki az elsőt is szerette.
GUILTY GEAR Xrd -REVELATOR- - passz, nem ismerem ezt a szériát, nem az én műfajom.
Expeditions: Viking - még ez tűnik a legjobbnak.Én sem látom azt a Humble verést.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
#25237004 #14471 üzenetére
Hát a Castlevaniakat pl imádtam a Salt and Sanctuaryt annyira nem, de még mindig szerettem,és elnézést ha erősen fogalmaztam....
Szeretni akartam ezt is,de nagyon nem ment...Szóval mérges vagyok rá.
Sem a világa, sem a hangulata, semmi nem fogott meg, botrányos az irányítás, szóval kb 1.5 órán belül uninstall lett belőle.
És ahogy írtad , kinek mi, tényleg nem megbántani akartam senkit -
TheNewDawn
addikt
válasz
#25237004 #14468 üzenetére
A Blasphemousnál nagyobb hulladékkal és csalódással még életemben nem találkoztam, azt hittem a kritikák alapján hogy egy jó játék lesz, de komolyan, ez nem 1 hanem NULLA/100, ennél szarabbhoz még életemben nem volt szerencsém.
A többi valóban nem rossz amiket irtál, ,sőt, kifejezetten jók és én is megtartottam őket.csak hogy 1 kivétellel még a tavalyiból vannak, nem az új Humble Choiceból. Egy indie csoda miatt meg pl még ha jó is, nem fogja az ember megtartani a csomagot, főleg ha 1$ ért megkaphatja simán, miután bundliszökevény lett .
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #14259 üzenetére
A Pirates is jó. Sid Meier a saját ősi Pirates játékát remakelte.
A VR címről nem tudok nyilatkozni.
Ha félretesszük a kinek van már meg c. lemezt szerintem maradhatunk abban, hogy igen erős a Tier 1, jóféle játékok vannak benne.A Darkness 2 képregényen alapul. Az első rész nem jött ki PC-re.
A Steames oldalán magyarul szummázva van a sztori. -
FunPro
őstag
válasz
#25237004 #13955 üzenetére
Egy történet lezárása nagyon fontos.
Lásd pl. a game of thrones utolsó évadát. Ott is volt egy jól összerakott sorozat, aztán a vége olyan jól sikerült, hogy mindenki kvázi megbánta az előző "elpocsékolt" hét évet.
A mass effect esetében ott van elrontva a dolog, hogy hiába döntöttél te bármit az előző részben, tökmindegy ki él, ki hal, a sorozat vége akkor is az utolsó egy percben dől el. És még itt sem beszélünk olyan nagy döntésről, mert az összes opció kb. ugyan az a klisés hülyeség.
Ez mondjuk lehet betudható annak, hogy fel kell készülni a "frissen becsatlakozókra", de ez akkor is egyfajta kicseszés a rajongókkal szemben.
Egyébként itt jegyzem meg, hogy ott engem az egész szituáció teljesen váratlanul ért. Emlékszem, poénból belelőttem egyet az idegesítő hologyerekbe, erre már indult is az animáció. Mondom, mivan?
-
Vesa
veterán
válasz
#25237004 #13948 üzenetére
Mass Effect 3 esetén csak a végét kifogásolta a sok kis "Happy End"-en felnőtt óvodás. Maga a játék a széria legjobb része volt szerintem. Ez már a digitális létezés tünete. Beleszerettek a karakterbe és nem tudták elviselni, hogy vége van. Szomorú, de ide jutottunk...
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #13948 üzenetére
Igen, de a Relic előtte lerakott 2 részt a szériából és a CoH sorozat is ott volt.
Voltak elvárások.
Értem amit írsz, de fenntartom, hogy ha jó lett volna, sikeres lett volna. Ismétlem: sikeres játéksorozat 3-ik része, ilyenkor csak hasonlítgatja az ember az elődökhöz.
Általánosságban úgy van ahogy mondod sikertelen játékoknak is jönnek DLC-i, de abban is biztos lehetsz, hogy a DoW III-nál kevesebb példányban kijött játékoknál is, gondolom attól függően, mennyire próbálkozik a kiadó/fejlesztőcsapat. Mennyire próbálja kompenzálni az anyagi bukást.Természetesen kifogom próbálni, talán a mostani gépem már elviszi rendesen, de még előtte ott vannak az első rész kiegjei, és a második a kiegekkel. Alapvetően nem ezzel játszok folyamatosan, szóval majd.
A témát lezárnám, ne OFFoljunk itt tovább, köze nincs a bundlikhoz. -
reelc
veterán
válasz
#25237004 #13946 üzenetére
Ha nem lett volna annyira rossz, jöttek volna ki DLC-k.
Ugye a Dawn of War 2 és a Company of Heroes 2 esetében sem voltak szégyenlősek ezügyben.Ugyanazok csinálták, a Relic.
Nem tetszett az előző részek rajongóinak, nem vették elegen az újat, a patchelés is igen hamar abbamaradt.
Ha már korán abbamaradt a patchelés az 2 dolgot jelenthet: lemondott a kiadó arról, hogy lesz normális bevétele belőle, és nem akar több energiát/pénzt ölni bele, vagy tökéletes lett a játék.
Úgyhogy semmi hülyeség nincs abban, amit írtam.
Nekem is jól esett egy Tier 3-as Humble Warhammer bundliban. -
FunPro
őstag
válasz
#25237004 #13941 üzenetére
Ez a rocket league-re is igaz. Mármint, az is csak skin, de már ha a havi bundlisok 5% vesz belőle, megérte szerepeltetni.
De jogos, ezért nem lehet egy játékot elítélni.
A Yakuzában is igazad lesz. Mármint, azt nem tudtam hova tenni, ezért írtam oda valami hülyeséget. Viszont, neked köszönhetően beugrott, hogy van egy Yakuza Kiwami 2, ami a Yakuza 0-ás bundli untán jelent meg 2 hónappal. Ez már több lesz, mint véletlen egybeesés.
#reelc
Grim Dawn finomítva. Ennek a fényében valóban jó vétel lehetett akkoriban.
-
Crytek
nagyúr
válasz
#25237004 #13941 üzenetére
Pont ezt mondom nem tudjuk ,de nekik megéri. Hiába kamillázunk hogy a fél éves Tomb Raider itt van..
Ez dióhéjban így működik..(nem fogok pontos árakat mondani csak számokat) Belekúrják a Tomb Raidert ami 50 euro ,mert ilyen áron már nem igen pörög az eladásmérő... Humble havi/choice által hozzájut mondjuk 1 millió ember... Ők kapnak x összeget ezért + 1 millió vásárlót akinek ha csak a 30%-a teszi steamen fulossá a game-t már jobban jártak minthogy 0 ember vette volna meg teljes áron a gamet...
Ezért is nem véletlen hogy complete cumo sose jön haviba...az meredek lenne -
Corleone33
senior tag
válasz
#25237004 #13651 üzenetére
valami ilyesmit hallottam vissza máshol is, hogy definitive edition-nek van nevezve mert a sztenderd edition nem létezik technikailag már, de steamdb szerint a kulcs akkor sem tartalmazza a dlc-k bármelyikét.
Hozzáteszem hadd ne legyen igazam persze, sajna nem tudom letesztelni
-
-
-
NyMRooD
őstag
válasz
#25237004 #13526 üzenetére
Jogos, a classicnál is pipa van a choice sorában, szóval lehet bedobnak még valamit, majd kiderül.
(#13527) Crytek: mivel hosszútávon logikusan az lehet a céljuk, hogy áttereljék a népet a choice-ra, valószínűleg majd kivezetik a pause-t (vagy ha meghagyják a többi csomag miatt, akkor az is megszakítja majd a classicot). A bevételek növelés a cél, nyilván nem akarták az embereket magukra haragítani, ezért csinálják lépésről lépésre az átállást, de legyen neked igazad, jobban járnánk. Viszont ne feled, hogy most már 15$-ért csak 3 játékot adnak az eddigi 12$/10db játék helyett, szóval el kell érni, hogy az új előfizetők elégedettek legyenek, ami drágább játékokat jelent, viszont nem szívjóságból csinálják, a classic előfizetőkből gyorsan nyűg lesz, főleg ha az elején nagyon be akarnak vágódni.
-
válasz
#25237004 #13488 üzenetére
Ori azért szvsz elég felnőtt
bár a gyermekeim szemén is kicsordult 1-1 könnycsepp, amikor játszottam ...
Más! Végül beáldoztam 1$-t a builders bundle alapjáért (Humble-n) és a Tricky Towers-t csak ajánlani tudom! Haverékkal leteszteltük a 4player vs.-t és remek szórakozás
(tetrisz, kis csavarral: fizika...)
-
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #13234 üzenetére
Bocsi nem kukacoskodás, csak azért írtam, mert egy naptári évben egy adott játékkal az már nekem leállás. Innen kanyarodtunk el.
Igen, ahogy írtam megközelítőleg 50-et adtak 2018-ban és 2017-ben is, direkt nem illesztettem be listát.
Pláne nem fogom lebontani kiadókra, mennyit adtak nagyok, kicsik, indiék.Annyi kínlódást nem ér.
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #13232 üzenetére
2017 decemberében volt a Watch Dogs és a World in Conflict. Nem egy éve.
Az AC Chronicles: China valóban nemrég volt, tavaly egy játék volt (For Honor), szóval igen, leállásnak nevezem a korábbi állapothoz képest. Az Origin pedig egy Dead Space újrázást mutatott fel.
A 2016-os Ubi osztogatás szép gesztus volt tőlük, aminek az oka a kiadó 30-ik évfordulója volt. Szóval rendkívüli esemény, ez sem normális. Rendes volt tőlük, mert vannak kiadók akik tojnak az ilyesmire. De ez sem általános.Igen, vannak akik osztogatnak, de onnan kanyarodtunk el, hogy a nagy kiadók már nem nagyon bundliznak és ezzel együtt az osztogatási kedv is alábbhagyott a pár évvel ezelőtti állapothoz képest.
2017-ben kb. 47
2018-ban kb. 45 játék volt ingyen. A nagyon alja Indiegala osztogatás, ill. pontokkal kell rendelkezni hozzá Alienware stb. dolgokat nem számoltam bele.
De ugye nem a mennyiség, a minőség a lényeg, és akkor megint ott járunk, hogy szubjektív. kinek mi tetszik?
Örülök, ha kapok valamit, és mégjobban, ha tetszik is. -
gejala
őstag
válasz
#25237004 #13229 üzenetére
Összesítésben lehet, hogy nem látszik annyira, de sok kiadó játéka gyengén teljesített akkoriban.
Sims 3-at azért írtam példának, hogy akkoriban még ilyen sikeres játékokat is kiszórtak. Ma már ez elképzelhetetlen. EA vagy Ubisoft egyáltalán nem is bundlizik azóta, Division is csak azért volt, mert végkiárusítás a 2 előtt. -
Zolás
addikt
válasz
#25237004 #12963 üzenetére
Írtam a supportnak, kivárom mit mondanak, aztán majd ha vége a bundlinak akkor árában eladom az egészet. Már úgy értem, amibe a bundli került, nyerészkedni nem akarok rajta, ember meg mindig van aki elfelejtette megvenni, vagy most jut eszébe, hogy a kisöccsének marhára kell, stb.
-
Zolás
addikt
válasz
#25237004 #12955 üzenetére
Ha nem használod fel, akkor skippelhetsz. Tehát nem nézed meg még a kódokat sem. Pause a month a neve, de elég jól elrejtették, arra kellett mennem, hogy kilépek a monthlyból, mintha kérném vissza a pénzem, és ott dobta fel, hogy kihagyhatok egy hónapot. Természetesen ameddig megvehető a havi bundle, addig bármikor megkaphatom az ehavit.
-
Crytek
nagyúr
válasz
#25237004 #12955 üzenetére
A visszavonos emailt megkapta mindenki az is akinek jogtalan ment ki a levél.
Én is refund közbe beszéltem a supporttal és mondta hogy ha aktiválom a giftemet (aktiv előfizetés esetében csak giftként veheted magadnak) de saját részre tehát nem másnak küldtem (ekkor ugyanis nincs free game) akkor megkapom a játékot. Így paypalon canceleztem a refundot és aktiváltam a giftet. Most várom a 23-át és a játékot.. Ezt a 3 hónapot meg hozzáadta az 1évemhez hosszabbításnak.Ugyanitt 20 euroért lesz egy vihető Kingdom Come
-
Out
addikt
-
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
#25237004 #12754 üzenetére
Last Day of June egy érzelmi hullámvasút, kicsit a Brothers-re emlékeztet, de a gameplay totál más. Vannak benne uncsi részek, de ha szereted az ilyesmit és hajlandó vagy elengedni a kis hülyeségeit (unalmas részeit, nincs szkippelés) és felülni a "vonatra", akkor szerintem tetszeni fog.
Ezt is végig lehet játszani egyszerre - nem túl hosszú.
-
maross
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
#25237004 #12332 üzenetére
Pontosan...
Eddig 9 hónap ment le ezeket tartottam meg a majd 60 játékból
Killing Floor 2
Rise of The Tomb Raide
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
Quantum Brake
Warhemmer 40K Dawn of War 3
Mafia 3 + DLC-t
Deus Ex 4
Lara Croft Go
Outlast 2
Dead Rising 4kb 60 játékból nem valami sok inkább SOKK. De mint írtam free volt más csak ezekért fizetett vagy 50 ezer ft-ot
-
Crytek
nagyúr
válasz
#25237004 #12326 üzenetére
Én csak a saját nevemben beszélek...katasztrófa szint eddig a mellékes játékos szinvonala...
Lassan vége az 1 éves előfizetésnek és szinte lótúrot se tartottam meg. Egyetlen dolog vigasztal hogy ingyen voltak pedig sokszor "bukás" volt mert a 12$-t se hozta vissza a 12$-os csomag olyan gyötrelmes címek voltak bennük. -
De4d
őstag
válasz
#25237004 #12315 üzenetére
Nagyon jók a havi humblik! A Long Darkosat én is megvettem, és kimaxoltam amennyire csak lehetett számomra.
Long Dark és a QB alapból érdekelt, volt -10% kedvezményem, referal link (+7 euró wallet) Dow3-t eladtam abból lett egy Mafia 3+dlc, a kisebb címeket pedig elcseréltem más kisebb címekre, amik szintén érdekeltek.
A Mafia3+dlc Deus Ex MD Outlast 2 kombó is már megérte volna külön! De a Mafia3 érdekelt igazán, meg is lett. A mostaniból pedig egy Ruinerre vadászom jelenleg -
reelc
veterán
válasz
#25237004 #12313 üzenetére
Én megállom, hidd el. Eddig sem vettem.
$2-3 még oké volt korábban zsákbamacskáért, több nem.Kinek mi fér bele. Ha nem feltétlenül anyagilag, hát elvi alapon.
Nem vagyok trader, nem fogok kínlódni a felesleg eladásával.
Dark Souls nem érdekel amúgy, és 1 címet sem tudnál mondani, amit ha beleraknának vennék havit. -
interstate76
addikt
válasz
#25237004 #12197 üzenetére
Nem értettelek félre, csak rossz helyre címeztem az első hsz-emet - bocsi! Úgy már én is jártam, ahogy te, nem is egyszer. Azt nem értem, amikor valaki a "pluszegysorért" vásárol. Meg azt, hogy szupertoleráns korszakunkban erre nem lehet megjegyzést tenni
, mert ma a "mindent el kell fogadni, akkor is, ha számodra érthetetlen agyrém" az egyik mainstream gondolat, amit mindenhol igyekeznek beültetni mindenki agyába, hogy aztán "saját" gondolatként terjessze tovább. De ez már nagyon-nagyon OFF itt, szóval tényleg hagyjuk.
(#12199) eami Azon mit nem értettél, hogy a kártyagyűjtés anyagi okokkal indokolható, míg azon ember játékgyűjtésére, aki nem játszik soha semmivel, csak veszi a sok szemetet, arra nincs épeszű magyarázat?
(#12198) reelc Csak ismételni tudnám magam. Inkább lapozzunk.
"Ha az a célja, hogy legyen 5000 játéka, én nem bánom, nekem nem okoz ezzel semmilyen kárt."
Erre mégis reagálnék: ha ezt valaki pl. cipőkkel csinálja, akkor betegségnek hívják. Még akkor is, ha néhanap hordja őket. Namost ennél miért jobb az, ha valaki olyan játékokkal csinálja, amikkel esze ágában sincs játszani? Szerintem ez is minimum furcsa, és abszolút hidegen hagy, ha a szupertoleráns 2010-es években ennek szóvá tétele mkinél kiveri a biztosítékot.
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #12197 üzenetére
Én is szinte mindig bundlit, ha legalább 1-2 játék van benne, amiről úgy érzem, játszani fogok vele valamikor.
Sosem voltam sorgyűjtő, nem is leszek.(#12196) interstate76: részemről nem divat tolerancia.
A világ legjobb dealjét az orrom elé dughatják, ha egyszer nem érdekel az a játék.De elfogadom, hogy van aki ész nélkül gyűjti. Az embernek legyen valami hobbija. Ha az a célja, hogy legyen 5000 játéka, én nem bánom, nekem nem okoz ezzel semmilyen kárt. Akkor sem, ha önmagát viszi romlásba ezzel. Vagy ha a legboldogabb ember lesz tőle. Nekem nem kell megértenem.
Nyilván van egy nagy rakás hobbi, amit szintén nem értenék, de hadd csinálják.Más szemében meg én vagyok eretnek, hogy egyáltalán pénzt adok játékért.
-
interstate76
addikt
válasz
#25237004 #12191 üzenetére
Ezt én nem értem, srácok. Nem kötekedésből, de egyszerűen nem értem. Még a konzolos Live Gold előfizuhoz járó játékok közül sem húzom be azokat, amikkel nem fogunk játszani (vagy én, vagy a gyerekek). Kifejezetten idegesít, ha tele van hulladékkal bármelyik játékkönyvtáram, legyen az akár konzolos, akár pécés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest