- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
#71562240 #35373 üzenetére
Ezek közül melyiket hallottad? Ha jól sejtem egyiket se és csak beviszed az erdőbe a kérdezőt a "minden jó" dumáddal!!!
Legyél szíves azokat ajánlani, amit hallottál! Köszönöm.(#35380) aznem Óvatosan kammerer ajánlgatásaival, a füledre hallgass elsősorban.
(#35376) tibuno1 ahogy krx21 írja
Az M11 Pro-t akik hallották dicsérik, hallgasd meg a X5II ellenében, iJoe-ban pl van.
-
tibuno1
csendes tag
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
#71562240 #35298 üzenetére
Igen, a KANN-t én is akciósan vettem, eszembe se jutott volna a listaáráért megvenni. De nagyon szerethető kis kütyü.
Állítgatni nem nagyon állítgattam őket, de amikor igen, akkor azt tapasztaltam hogy olyan jelentősen nem változik semmi a szűrők kapcsolgatásakor, a gain-nál meg inkább csak a hangerő...
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
#71562240 #35295 üzenetére
Amit a KANN-ról írsz, az teljesen igaz. Nem dobnak a hangján az említett kütyük. Maradok is annál amit ajánlotok. Kap egy balanced kábelt a HD600 aztán megy direktbe a KANN-ba, oszt jónapot.
Viszont egy érdekes fejlemény, hogy - ahogy írtam is, az ágyban csak fülest tudok használni, tekintettel a kedvesemre - kipróbáltam a Vsonic GR07 Classic-al is, mind a KANN-t, mind a Fiio M11 Pro-t. És hát, itt bizony az M11 nyert. Ehhez a kis füleshez sokkal jobban passzol.
Nem tudom jól megfogalmazni a különbséget még, de az biztos, hogy a KANN-al 3 számot bírtam kb meghallgatni, az M11-el meg egyik album ment a másik után. Úgy néz ki, hogy a Kínai kütyük szeretik egymást -
letoltobeze
aktív tag
válasz
#71562240 #35281 üzenetére
"ADI menürendszerében sokminden mellett van bemeneti szint állítási lehetőség is"
Biztos én vagyok nagyon béna, de végigböngésztem a menürendszert többször is és ezt sehol nem találtam. A használati utasításban sem találtam...
De majd még keresgélem, hátha rájövök hogy hol van... -
stemplar07
őstag
válasz
#71562240 #35280 üzenetére
kb ez az igazság
.... de egy HD60/650- hez balanced módban kell kapcsolni és tökéletesen elég lesz az erősítő része, nem kell a KANN-hoz külső erőlködő... ha pedig házimozihoz(vagy sztereó erősítőhöz) kapcsolódik akkor pedig vonalkimenet, ami ráadásul állítható erősségű... sőt ha van balanced in az erősítőn, azt is tudja.
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
#71562240 #35281 üzenetére
Köszönöm. Teljesen igazad van, tényleg átsiklottam felette...
Tényleg nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, ebből is látszik, hogy nagyon láma vagyok ehhez. 😞
(Pl. azt se tudom, hogy mi a pontos különbség a line out és a coax között)
Még egyszer köszönöm, hogy felhívtad erre a figyelmemet. Sajnos lusta dög voltam áttanulmányozni még a ADI vaskos használatiját, (főleg hogy nincs magyarul).
De akkor most ez következik."de az elektromos kapcsolatoknak az illesztés az alapja - impedancia, feszültség."
Ezt se tudtam, látod...Még egyszer köszönöm.
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
#71562240 #35275 üzenetére
Igazad van, csak ez így is hosszúra sikeredett, meg aki ismeri a szóban forgó kütyüket annak ezek nem kérdések.
De legyen itt akkor:
Az RME ADI-2-höz egy usb B/A kábelt adnak.
A Fiio-n usb C csatlakozási lehetőség van
A KANN-on micro usb
Neten lehet venni usb C/B kábelt de micro/B kábelt égen-földön nem találok. Ezé rt kellett egy kis átalakító kábel, ez: [link]A mojo-hoz egy usb micro/micro-val megy a KANN és egy C/micro-val az M11
Minden kábel OTG persze. -
-
válasz
#71562240 #34948 üzenetére
Sziasztok!
Visszatettem a gyári FW-t az xDuoo X3-ra.
Szerintem a RockBox szebben szól.
A gyári 1.1-nek szerintem elég rossz a dekódolási minősége, sokkal kásásabb, zavarosabb a magas tartomány és a közép tartomány felső része.
RockBox-szal kitisztul az egész.
Mindemellett egyik FW-rel sem vagyok elégedett. Lehet, hogy elkényeztetett az aszatli DAC, de a régi Brainwavz M3 fülessel is meghallom az X3 hátrányát. Főleg abban, hogy zavarosabb a hangja és szerintem az erősítője sem elég stabil. Olyan, mintha kicsit változna a frekimenete a füles impedanciájától. De ez persze nem biztos, csak ilyen érzésem van.
Egyszóval nem érzem elég stabilnak és tisztának az egészet.A nagy kérdés, hogy mire érdemes fejleszteni?
Nem tudom, hogy mennyit kellene költenem, de az biztos, hogy nem egy tyúklépésre vágyom, hanem valami határozott előrelépésre, de azért nem akarok árban elszállni 100k, meg ilyen területekre.Szerintetek létezik 50-70-ig, vagy ez alatt olyan lejátszó, ami határozottan jobb az X3-nál?
Ami fontos a jó hangon kívül: Akksi élettartam (nem üzemidő, hanem hogy ne kelljen kukáznom a lejátszót két év múlva az akksi miatt)Előny, de nem feltétel: jó üzemidő, és a nem túl nagy méret
A korábban javasoltakat is felvettem az utánaolvasási listára, de szerintem azóta lehet, hogy vannak jobbak, vagy talán egyértelműbb az igényem, mint múltkor.
Kössz előre is!
-
válasz
#71562240 #34948 üzenetére
Az ilyen dolgok (levágás + dekódolási gondok) miatt gondolkodom erősen egy másik lejátszóban.
Visszatérve a hangzásbeli különbségre: az X2-nak sokkal kisebb a csillapítzása, jobban engedi lengeni a membránt, ezért teltebb a hangja, de sokkal kevésbé gyors a mélye.
Pont elég ahhoz, hogy a kiegyenlítettebb füleseknek adjon egy kis plusz boogie-t.
Igaz, nekem nem tetszett ez a boogie. -
válasz
#71562240 #34943 üzenetére
Köszi az infókat!
A gyári firmware-rel az a bajom főleg, hogy levágja a számok első fél-egy másodpercét, és néha alaposan be is lassul, illetve mintha bizonyos kódolású mp3-akat kásásan dekódolna, RockBox-szal tisztábbak ezek a számok.
Nem tudom, hogy van-e újabb annál, ami gyárilag rajta volt, ennek még utánanézek.
Holnap megcsinálom, amiket javasoltál, és írok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest