- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
,,It also hosts a massive 9200 mAh lithium ion battery,, szerintem tudja ezt telepről..az más kérdés, hogy a külső tápról ,,jobban,, szól(?) [link]
meghallgatóznám én is, de a KANN t is eladtam, marad az LGV60 (meg tartalékban egy LG G8x) a két utolsó mohikán, teló amiben még van némi ,,DAC,,..
-
stemplar07
őstag
[link] FiiO M17 ,.. ((2 x ES9038PRO 32-Bit, Audio Power Output1.5 W at 16 Ohms
3 W at 32 Ohms ,500 mW at 300 Ohms Maximum, Output Voltage 27.7 Vp-p, ))a KANN óta szeretem a ,,téglákat,, cca: 2000 € ........
-
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #35470 üzenetére
helyesbítés az UAPP fizetőssé tette az MQA-t az UAPP-on belül
Business-to-business 1600 Ft-ért lehet megvenni ...ezt nem is tudtam..
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #35470 üzenetére
[link] na most lesz jó
ez az a német kereskedő aki még tart új 24 hó garis EU-s LG V60-at , expess DHL-el egy nap alatt itt van ..
-
stemplar07
őstag
[link]
remélem így már jó
mégy annyit, hogy az UAPP ugyan úgy belső hardverként látja a ,,szabját,,, bár droid 10 óta sajna a DsD,DoP nem műxik, illetve a MQA pedig 24 bitet lát.. ( erre már kijött a droid 11) az összes V/G szériánál ismert Aux/HighGain trükk is működik, tehát 50 ohm alatti füleseket is lehet ,,feljebb,, járatni.. az ingyenes HiFi Status(Lg) play áruházban, pedig jelzi is, hogy milyen állapotban van éppen .. a készülék ,,nagy,,kb a Galaxy Note 20 Ultra mérete, viszont vékonyabb, van rajta toll,, kezelési lehetőség is a beállításokban..
-
stemplar07
őstag
ha esetleg valaki egy ,,utolsó mohikánt,, szeretne venni amiben tudásra benne van egy cca S20Ultra teljesítménye (256/8 GB 865 proc bővíthető ,oled, 5G , egy plusz kijelző ..amit lehet csak az első héten használsz .. de ajándék, 5000 mah aksi ami 13 óra kijelző időt tud ..stb stb ..)ugyanakkor egy ESS Sabre ES9219 , mindezt 200 körül, (és pont egy telefonra is szükséged van, és nem kell 90-140 Hz kijelző.. de minek is..) [link]
LG V60 ThinQ 5G DualScreen .. nagyon szép hang, igaz nincsen rajta ,,járdasziget,,ami törik, nem kell hűtőben futtatni az Antutu-t ...sajna az LG végleg felhagy a telefonokkal, ez az utolsó csúcsmodelljük.. nekem nagyon bejött, ( LG V összes szériája megvolt +egy G8X, az elmúlt 8 évben)
[link] itt egy kis összehasonlító teszt a ,,nagyokkal,, amik között nem is ,,kicsi,, ( ps. ez nem vitaindító ..csak egy vélemény ) ( eladtam az A&K KANN-t, van valakinek A&K Kann Alpha ? érdekelne milyen is a gyakorlatban.. )
-
stemplar07
őstag
válasz
letoltobeze #35279 üzenetére
szerintem jónak tűnik, én kb 25-ért vettem UK-ból egy ezüstözöttet két éve, szép hangja van ..
-
stemplar07
őstag
válasz
#71562240 #35280 üzenetére
kb ez az igazság
.... de egy HD60/650- hez balanced módban kell kapcsolni és tökéletesen elég lesz az erősítő része, nem kell a KANN-hoz külső erőlködő... ha pedig házimozihoz(vagy sztereó erősítőhöz) kapcsolódik akkor pedig vonalkimenet, ami ráadásul állítható erősségű... sőt ha van balanced in az erősítőn, azt is tudja.
-
stemplar07
őstag
válasz
letoltobeze #35266 üzenetére
óvatosan ,de szerintem csak szorul, tengely irányban mozgatva húzni, kicsit beljebb van tolva mint a 650-en .. a google és a youtube jó barát
[link] amúgy az Ebay is jó barát[link] itt egy valag kábel, 4 ezertől 150 ezerig .. ( Your welcome ..)de írtam már keresd itt a fórumon darvinyát , ő gyárt ilyeneket ..
-
stemplar07
őstag
válasz
letoltobeze #35261 üzenetére
Ja és a KANN EQ
nos hiába nagy tudású én bárhogy is olvastam utána, állogattam, heteket próbáltam, a vége mindig ugyanaz volt ... azaz EQ nélkül a legjobb !!
((és még vissza a fejesekhez , a 650 mellet volt egy Sennheiser HD 660 S is amit képtelen voltam megszokni, pedig drágább, fejlettebb cucc, inkább (nem kis ) bukóval eladtam, mert közelében sem volt a régi 650-hez ...hiányérzetem volt ahányszor hallgattam, sokan kiszálltak belőle ahogy anno figyeltem az avx-en ) -
stemplar07
őstag
válasz
letoltobeze #35261 üzenetére
ha látja a KANN az exfat ot akkor jó..
HD600 vs 650 , nos először egy balanced kábellel meghallgatnám a 600-at és utána döntenék.. a 650 teltebb mélyebbre megy, a 600 pedig inkább analitikusabb,(,,komolyzeneibb,, ) ez nagyon ízlés kérdése, minden esetre mivel ua. a kábel a 600/650 esetén nem nagy beruházás a balanced kábelre beruházni előbb, max később a 650-re teszed rá..(( de létezik ,,világ,, a HD650-n kívül is méghozzá hatalmas a választék, de úgy gondolom a HD600/650-t nem véletlenül gyártják 15-25 éve szinte változatlan formában..és ár/értékben még még mindig nagyon jó vétel, ha valaki nem akar hetente mást hallgatni ,csereberélni, én erről jó pár ezer Ft veszteség után ,,lejöttem,,)
-
stemplar07
őstag
válasz
letoltobeze #35257 üzenetére
FLAC/DSD-nél is tökéletesen elég a 100-as SD, ez nem 4K film
..
LCD2 , nyak erősítő gyakorlatokat is találsz a YT-on
most akkor működik az exfat után a KANN-on ? látja ? ha nem akkor mobiltelefon.. -
stemplar07
őstag
válasz
letoltobeze #35254 üzenetére
most olvasgatom a HeadFi KANN fórumot, FW1.2-vel mindenkinek jó az 512, az 1TB-os kártyák bizonytalanok benne.. azt hiszem a telefonos/KANN formatálás a legjobb megoldás, ha nincs win7.. az 1.13-as FW-t továbbra sem javították, de nincs is rá szükség ..
-
stemplar07
őstag
válasz
letoltobeze #35254 üzenetére
ja , hogy a fejes színe ?
mindegy ..az enyém szürke ami neked tetszik
exFAT-ra próbáld meg vagy valaki akinek van win7 ott még volt FAT32, de lehet, hogy exfat után látja a KANN, akkor semmit ne tegyél, ha nem látja a HeadFi fórumin kérdezz rá, hogy veszélyes-e még az 1.13CM.
formázásjobb felül fogaskerék sytem information / mount micro sd card or erase .. kb erre emlékszem, kb 2 éve volt .. de elvileg van valami kis progi win10 alá ami még tudja a FAT32-es formatálást, erre is rákérdezhetsz a HeadFin, bár nekem az 1.2CM-el már látta a 400-as kártyákat .. tuti, hogy tudja az 512-st ..is (( de esetleg egy jobb telefonba is beteheted és format , utána még egyszer format a KANN-ba is, még ezt megpróbálnám, úgy emlékszem az LGV30-ból tettem át az egyik 400-as SD-t és látta az 1.2CM alatt a KANN)
-
stemplar07
őstag
válasz
letoltobeze #35251 üzenetére
[link] itt a headfi link, olvasgass vissza a FW miatt.. nekem a 400 gb-os Sandiskek2 db mennek vele , de az előző FW óta már fogadta ezeket is . FW 1.13CM van fent, neked ? Anno ez volt ami OTA-n probléma mentesen települt viszont másoknak , kevés esetben bár téglát csinált... viszont volt aki bent hagyta a memória kártyáját, ami tilos.. Kérdezd meg a HF-n mi a helyzet FW ügyben, általában válaszolnak, van AK support tag is ,,JasonNYC,, a nick neve.. Kábel, én ebay Angliából rendeltem akkor volt, és jó minőségű .. van itt a fórumon aki gyárt kábelt, (darvinya) a szinte mindenhez ,nekem a Sony MDR-1AM2-hez készített jó minőségűt, írjál neki esetleg, én ajánlani tudom.. Én bárki bármit mond nem kísérletezem MP3 al, sőt van egy ,,kevés DSD gyűjteményem is, viszont ott mindenképp kell a balanced mód a HD650-hez a power miatt ..is. Ja és fontos ! csak az AK-ban formázott kártya működik rendesen a későbbiekben, de előtte FAT32-re kell megformáznod, ha nem abban van ..
-
stemplar07
őstag
válasz
letoltobeze #35241 üzenetére
bár valóban kicsit pontatlan volt a hasonlatod, ...de tényleg kiegyensúlyozott telt rendkívül tiszta hangja van... én szinte mindig a HD650/balanced ezüstözött kábellel használom, majd két éve :-) szeretni fogod minden percét a zenehallgatásnak..
( mind emellett óvakodom az MP3 -tól, és csak FLAC-ot hallgatok én is ) illetve néha a Yamaha R-XV781-n is hallgatom külső hangszórókkal ..sokkal szebben szól azon is a KANN mint a saját Yamaha DAC direktben.
-
stemplar07
őstag
válasz
letoltobeze #35235 üzenetére
A kettővel ezelőtti frissítés óta is kezeli a 2x 512-es kártyákat.. én nem frissíteném, ha minden működik .. amúgy az AK ezt a legutolsó KANN frissítést elk...ta, nem is tudom mit csináltak akiknek tégla lett,nagy botrány volt emiatt a HeadFin .. bár furcsa, hogy csak pár készüléket érintett ..alapvetően nem volt ez jellemző az AK-ra..
-
stemplar07
őstag
válasz
letoltobeze #35232 üzenetére
a headfi fórumon olvasd el, elvileg visszavonták az utolsó OTA frissítést, ha műxik minden akkor én nem bántanám, nem okostelefon ez ..
-
stemplar07
őstag
válasz
letoltobeze #35228 üzenetére
nekem 2 db Samsung 400GB sd van a KANN-ban ha jól tudom 2 db 512-ig jó..az utolsó FW-el.. (micro sd az egyik sd adapterben) nem volt gondom vele lassan 2 éve )
-
stemplar07
őstag
válasz
letoltobeze #35225 üzenetére
a sima KANN, én használom a Tidalt, frissítettem FW-t is WiFin, nem volt gondja... az Amazon nem mérvadó hely, a Headfi KANN foruma ami mérvadó.. a legutolsó FW frissítésnél lett pár ,,tégla,, ahogy olvastam,... ami nem vet jó fényt az AK-ra...( én megúsztam)
-
stemplar07
őstag
válasz
letoltobeze #35219 üzenetére
,,...könnyebb kezelhetőségről és a normális wifis hálózati kapcsolat...,, ez alatt mit is értesz ?
--ok nem okostelefon, de mint lejátszó egyszerűen kezelhető, és a wifivel sem volt gondom a KANN-al .. (ps. a HD650 nem egy könnyen hajtható fejes, de simán és szépen meghajtja(balancedben) még a DSD/24 bit esetén is )
-
stemplar07
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #35186 üzenetére
[link]
Szép bizony, és sokat tud én a mai napig nagyon kedvelem a 2018-as KANN-t ... -
stemplar07
őstag
[link]
Astell&Kern Launches KANN ALPHA (a harmadik KANN ) -
stemplar07
őstag
válasz
GMalik #34983 üzenetére
csak ,,balanced,, módban használom a KANN/iBasso DC01-al a Sony MDR-1AM2/HD650-et , de én komolyan nem hallok különbséget, ráadásul a Tidal-Gui- val lementett FLAC-ok esetében látható a file méretből is, hogy albumonként pl számonként is változó ,(kb) 20-60 mb egy egy szám mérete . Az LG G8x/G7-el Sennheiser HD 630 VB ,Sony MDR-1AM2-t unbalancedben.. ott sem veszem észre, de még csak nem is olvastam erről sehol. Az viszont igaz, hogy a droid alapú lejátszó programok, mint Hiby/UAPP stb. között már észlelhető különbség .Az UAPP -ot tartom a legjobbnak,így pár év után, jobb mint az LG gyári lejátszója .
-
stemplar07
őstag
válasz
GMalik #34981 üzenetére
dehogy haragszom, bár neked is tudnod kell, hogy az érzékszervek (hallás,látás,szaglás,ízlelés stb) nagyon szubjektívek, szerintem amiről írsz , én is azt próbáltam, ki, egy valami ami nagy differencia, és hallható, az pedig a DSD és a FLAC közötti dinamika tartomány különbség (de! ez is csak néhány kiadványnál ), Tudom nem csúcskészülékeim vannak, csak felső kategória alja(AK KANN+HD650) Nos ha ezeket a különbségeket Te meghallod gratulálok, ez egy denevérnek is komoly lenne .
-
stemplar07
őstag
válasz
GMalik #34979 üzenetére
már ne haragudj ezt honnan veszed ? LGG8x/G7-em van és V30/40- em is volt, a Tidalról grebbelt zenék ugyanolyan minőségűek,(Flac-ban) az LG Quad dacoson, mint on line/letöltött(Tidalon bellül offline) verzióban a KANN-on is kipróbálva a letöltött(Flac) és online hallgatott verziókkal. Egy dolog ami jobb az a master(MQA de csak azért mert a KANN 24 bit Flacban értelmezi , az LG Quad sabre pedig MQA-ban látja mindkettőt)) de a 16 bit az ugyanaz a minőség ..
-
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
azt viszont nem értem, hogy egy ,,átgondolt,, készüléknél hogy lehet kihagyni a hangerő bárminemű ,,jelzését,, a képernyőn ... ez egy ilyen árú (sőt olcsóbb) cuccnál is alapvető lenne..nem beszélve a balanced kimenet erejéről.. veszélyes lehet fülre, fejes/fülesre is..
-
stemplar07
őstag
,,azé,, ne egyetek meg .. nem én írtam ..
-
stemplar07
őstag
[link]
itt egy elég ,,kimerítő,, FiiO M15 teszt , érdekes olvasmány .. egyben összehasonlítás M11Pro/Sony WM1Z - vel. -
stemplar07
őstag
A KANN- ra jött egy Firmware frissítés 1.13 ( hiba javítások + 1TB-os kártyákat is kezel) Nekem gond nélkül megtörtént a frissítés, de jó páran beszívták ( headfi) ,... párnak bootlop-ba került újra indítás után ..
úgyhogy csak óvatosan ... ha van itt akinek van... -
-
stemplar07
őstag
válasz
fericske #34706 üzenetére
sajnos egyiket sem hallgattam még, de mivel csak fejeseket tudok hallgatni ( nem bírja a fülem a füleseket..) a KANN körüli erősítővel rendelkezőket figyelgetem, tehát a Cube és az M15 amiket meg szeretnék majd hallgatni nagyobb fejessel. ( egy év körüli Cube az kb azonos ár mint az M15, viszont az ,,antiSabre,, club
itt beültette a fejembe a kételyt az AKM-el , hogy az jobb mint a Sabre ...bár szerintem ezek trendi irányvonalak, voltak évek amikor a Sabre-t istenítették, most egy ideje az AKM ,,fut,, )
-
stemplar07
őstag
szerintem FiiO-ék szétszedték már a KANN Cube/SP2000-et is
ők tudják mi van benne ... nem véletlen tettek bele két AK4499EQ-t és kihangsúlyozva a dupla NDK Femtosecond japcsi oszcillátort .. majd ha az első tesztek meglesznek és esetleg kipróbálható lesz mondjuk az iJoe-ban , rá kell kötni egy nehezen hajtható fejest és kiderül mit tud..ennyi pénzért anno próba nélkül a KANN-t sem vettem volna meg ..
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #34702 üzenetére
közben lejárt a szerk idő..
a KANN Cube 12 Vrms ami szerintem majd a dupláját tudja..(580 ezer friccs ) a KANN-hoz képest, dupla ESS ES9038PRO rossz nyelvek szerint azért került bele, hogy ne legyen ,,házon,, belüli verseny az SP2000 dupla AKM AK4499EQ- hoz képest .. ha ezt nézzük a FiiO M15 bizony komoly specifikációval rendelkezik, de, hogy milyen az összkép, az majd kiderül .
-
stemplar07
őstag
a Royce Royce sem teszi közzé minden teljesítmény adatát ... viccet félre ..
Én az A&K KANN-ra ezt a (nem hivatalos) mérést találtam :
[link]
miszerint 300 ohm-on , balancedben : 101.40 mW 14.83 dBV (7Vrms) amit tud. A gyakorlatban ez egy HD650- nél (300ohm) balancedben 16bit FLAC esetén2/3 hangerőn elég, 24bit esetén+ 10%, DsD-nél +20 % hangerő álláson nagyon dinamikusan és szépen szól. ( az AK series 300 külön erősítő modulja még egy+15 %-al többet is tud ennél ) -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #34665 üzenetére
FiiO M15 gyári paraméterek :
[link]≥120mW (300Ω /THD+N<1%)
≥280mW (Over-ear Headphone mode/16Ω/ THD+N<1%) na ezt most itt nem nagyon értem, ezek szerint 300 ohm/120 mW a valós.. -
stemplar07
őstag
igen, de akkor még a ,,hang,, vissza van.. bár most 2 femtosecond kristály oscillator is van benne, tehát talán az időzítéssel is foglalkoztak, amiben sztem az A&K k jobbak sokkal.( illetve lejátszón futó player szoftver sem mindegy, a FiiO Q5 esetén megtapasztlaltam ezt, ég és föld volt egy FiiO music-UAPP-Hiby-Tidal esetén) Sokan mondták már itt, hogy a minőségi alkatrészekből épülő FiiO a végén nem az a hangzás, amit indokolnának az amúgy kiváló alkatrészek. A puding próbája az evés. Ha jó a hangzás is, akkor már az 1300 $ és a 2000 $-os KANN Cube közötti difi kérdéses .
-
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
akinek a Tidal offline-t nem tudja a dap, arra van megint megoldás ...
-
stemplar07
őstag
[link]
LG's V30 as a $300 network streamer WITH touchscreen! -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #34475 üzenetére
közben lejárt a szerk. idő...
ps. ,Sony MDR-1AM2-n mint alacsonyabb impedanciás fejesen viszont a mobileszközökön iszonyat hangerőt tol ki balancedben ,ez azt jelenti, hogy kb 10% elég neki kb 2x annyit mint ugyanezeken a fejeseken HighGainben trükkel tud az Lg V40 sabre , tehát a vacak hangú ((és jack nélküli)) telefonokon egy nagyon jó opció, életveszélyes hangerő !!( rajta maradt a HD650 után a hangerő és bedugtam az Sony MDR-1AM2 -t majd meg süketültem...) na és mindezt tisztán, hiss nélkül..zájfon/samsung függőknek ez csodafegyver lehet, így első blikkre jobb sokkal, mint az Earstudio ES100..
a képen látható, bitperfectben kb ez a hallgathatósági hangerő, el lehet képzelni milyen erő lakozik ebben a kis szutyokban... -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #34421 üzenetére
Megjött az iBassoDC01, érdekes módon az LG V40-en UAPP azonnal látja (az MQA felbontást is) és a Poweramp is,de az LG saját lejátszója nem .. szépen muzsikál még a HD650-el is elboldogul, de ami a nagyon meglepő, hogy PC-n viszont (azonnal Win10 felismeri,DSD 256-ig), itt kb 30% hangerő elég neki a HD650-el
..arra, hogy az ember egy laptopba bedugja tökéletes kis hangkártya nem semmi hanggal..
-
stemplar07
őstag
[link] egy kis érdekesség, igaz nem DAP, de egy telefonnal már igen
iBasso DC01
AKM 4493 balanced out stb stb, 50$ ....
( a vacak hangú csillió árú és jack nélküli telefonoknál jól jöhet.. lásd Note10/10+) és ha esetleg az UAPP is saját HW drivert tesz hozzá, akkor egész jó/olcsó alternatíva lehet .. (( a DC02 pedig 3,5 unbalanced,, out + PC DAC/AMP is ) -
stemplar07
őstag
válasz
Maxximus #34400 üzenetére
Hangban nem észrevehető, hacsak valaki nem vájtfülű (dual DAC/Quad DAC ami egy SOC ,tehát nem valós 2x/4x DAC) , kivéve az MQA -t nem tudja a V20 ((technikailag IPS kijelző, és kva gyenge aksi ideje volt kb. mint a V10 , a V30 nagyon ! jó aksiidő , jobb 10 %-al mint a V40. Ha csak dapnak használod so-so..ha telefonként is akkor elavult már..
-
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
válasz
SirRasor #34393 üzenetére
tegnap vettem ,még hallgatózom.. a V30-ról (ami hang szerkezetileg nagyon hasonló, de a B&O vállalta .. a V40-t viszont már Meridián ,,hangolta,,) itt olvashatsz:
[link]
Az LG V szériát V10/20/30 azért szerettem mert egyéves korára lezuhan az ára elég szépen, ugyanakkor csúcs készülék, (so-so) és van benne legalább DAC/AMP és persze jackis , talán az egyetlen manapság a telefonok között .
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #34273 üzenetére
Astell & Kern IAA01 Bluetooth Remote Control
Megjött jelentem műxik a KANN-al és az összes Iriver termékkel , és nem kerül egy FiiO lejátszó árába :-) -
stemplar07
őstag
AudFree . Tidal Music Converter for Windows (Itunes ,Spotify,Audio captures ,, DRM-free Audio Formats)
na most ez egy hivatalosan hirdetett 30$-os szoftver.. vagy majd jön az fbi ha megveszem ?
-
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
válasz
kemcso #34307 üzenetére
na igen , de a helyesbítés jogos, ez azért erős-ítő lesz a javából....
azért nem értek egyet, hogy ha a tesztelő kap egy tesztkészüléket és akkor ,,biztos nem mer róla rosszat írni,, elmélettel, mert az nagy égés lenne neki is..minden esetre a 3,2" kijelzőt leszámítva nagyon komoly cucc lehet .. -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #34304 üzenetére
helyesbítek
már hogyne lenne elég a 300ohm/200 mW balanced , az duplája a KANN-nak, és kb annyi mint a KANN CUBE ..hinnye ,,master of all,,
-
stemplar07
őstag
Hát ezért a tidal offline-ért nem is fogom lecserélni a KANN-t ...csak ha már előfizettem hozzá szoktam az ,,okossághoz,,
na mind1 ..
Cayin N8 Master Quality Digital Audio Player -re gondolsz ? ha igen azért az az MQA-t is tudja no meg pár ,,apróságot,, ... Balanced : Quadruple Solid-State ( naezmegmifene ) haha, 4,4 balanced nesze neked lehet kábelezni ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest