- iPhone topik
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megaptera
csendes tag
válasz
K1LLMy53Lf #36050 üzenetére
Köszönöm.
Ezt találtam én is.SR25 helyett már SR35-öt néztem volna.De nem találtam túl sokat az Ebay-en,inkább az SR25-ből van több.Aztán megláttam,hogy itt az Ibasso DX260 is.
Max 1000 euro a keret,de egyre tanácstalanabb vagyok
Tudom,először meg kellene hallgatnom őket.
Akkor inkább azt kérdezném,hogy ilyen áron mit/miket ajánlanátok jószívvel.
Használt is jöhet,akár Japánból is.
Köszönöm előre is. -
Dorien
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #36050 üzenetére
Ez nagyon király, köszi!
-
-NoVa-
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #35997 üzenetére
SR35-ről csak áradozni tudok elfogultan, fantasztikus hangja van.
-
milkabrams
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #35983 üzenetére
Esetleg a 700 usd még beleférhet, no nem most, majd ha oda jutok.
-
-NoVa-
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #35927 üzenetére
A Wolfssonból nem Cirrus Logic lett mostanság? Legalább olyan jók, mint a klasszikus Wolfsson-os iPodom.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #35927 üzenetére
A Burr-Brown megoldásai viszonylag kevés DAP-ba voltak beépítve, így kevésbé vannak jelen (a Cowon P1-emben anno elég jó implementáció került, azt kedveltem).
A Wolfson kb. az előző DAP generáció decensebb darabjain belül volt hasonlóan biztonságos választás, mint most az AKM, szerintem ők is kevésbé piaci tényezők.
Az aktuális középkategóriában az R2R fordul elő a leggyakrabban ebből a trióból, velük még nem volt tapasztalatom.
Ha már felmerült az AKM, de mégis sokáig relatíve kevés DAP-ban lehetett őket látni, joggal merülhet fel a kérdés, hogy miért történt így: az AKM-nél volt egy kis műsorszünet, 2020-ban elég alaposan leégett a gyárcsarnokuk, az így keletkezett piaci űrre pedig az ESS, Cirrus Logic, R2R csapott le, valamint bizonyos gyártók saját, házon belüli megoldásai.
Viszont már egy ideje visszatértek és nem is üres kézzel, sok csúcs DAP-ba szórják a chipeket és okkal: jók.Ha már házon belüli helyes megoldások, akkor érdemes a Sony-t megemlíteni pl. a WM1A környékétől és onnan felfelé, lehetőleg a Mr Walkman custom FW-vel, nagyon kellemes darab.
Ezen felül biztos van itt olyan, aki az ESS-ről is tud majd néhány szép szót szólni (én nem fogok, mert sajnos nem kedvelem
).
-
Dorien
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #35911 üzenetére
...de minden más szempontból hibátlan állapotú. (mondjuk lehet totál más típusokat néztünk )
Én nagyon az alját céloztam meg az A&K-nek, talán AK100 volt a típus. Abból akkor csak leharcolt darabokat árultak vagy 6-7db-ot...
ugyanakkor, amilyen fejeseid neked voltak/vannak, nekem tuti piszkálná az agyam, hogy a Q1 sokat hagy bennük...
Az az igazság, hogy az asztali láncomhoz képest nincs túl nagy minőségkülönbség. Persze azon is lehetne fejleszteni, de zavaró hibájuk semmi - telt, feszes mélyek, vastag, tiszta közepek, részletes, nem bántó magasok, nagy tér - és most a pénztárcám érdekében inkább a boldog tudatlanságot választom.
A lényeg, hogy nagyon élvezem újra a zenehallgatást, kalandozást, felfedezést anélkül, hogy bármi is motoszkálna bennem, hogy ennek vagy annak nem így kéne szólnia...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #35913 üzenetére
A Hardverapróhoz hasonló "Classified Feedback" névre hallgató értékelési rendszer ott is van minden felhasználó profilján, ahol meg tudod nézni, hogy az eladóknak mennyi és milyen minőségű értékelése van a megkötött üzletek után.
Néhány tanács, ha esetleg vásárlásra kerülne a sor:
- Mindig kérj szállítási díj kalkulációt
- Mindig állapodj meg az eladóval, hogy az utalás költségeit ki állja (ez nyilván nem minden tranzakciós metódusra igaz)Sok szerencsét hozzá, azért nagyon praktikus, mert legkésőbb pár hónapon belül biztosan találsz olyan dolgot, megfelelő áron, megfelelő állapotban, amelyre éppen fáj a fogad.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #35911 üzenetére
A Head-Fi Classifieds szekciójában szoktak még érdemes darabok lenni (általában EUR-ra szűrve, nyugat EU-s kollektorok néha felszámolják a gyűjteményüket és alig használt, gyakorlatilag új állapotú darabok szoktak felbukkanni), anno a WM1Z-t én is onnan vettem és a mai napig azzal szól a muzsikaszó bármerre is tartsak.
-
Tulku
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #35877 üzenetére
Nagyjából az ég és a föld...ha ez így elég plasztikus neked
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #35879 üzenetére
Személyes preferencia kérdésének is mondanám, de az SP1000 szerintem könnyebb eset szinergia szempontjából, emiatt a kulcs eltérés miatt:
SE100 - ESS ES9038 PRO DAC
SP1000 - AK4479EQ DAC (2x)Itt fontos megemlíteni, hogy én alapvetően az AK DAC-ok melegebb és toleránsabb megszólalását preferálom az ESS élesebb, ridegebben részletező karakterével szemben.
Az xduoohoz képest természetesen mindkettő nagy ugrás előre.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #35877 üzenetére
Nekem volt szerencsém mindkettőhöz. A hét bármelyik napján egy használt, jó állapotú vagy akciós SP1000 felé tolnám a keretet, ha a kettő közül választani kellene.
-
Bodor
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #35864 üzenetére
Lehet nem kell feljebb menned, AK-SR25 tulajként mondom, hogy van működő Spotfy és Tidal támogatás is. Balanced kimeneten egy jó fülessel szerintem érdemes meghallgatni.
-
gianni85
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #35866 üzenetére
Szerintem ezért is ilyen kihalt többek között ez a topik is… a belépő dap piac halott, azt leuralták a tws fülesek, mid-tier-t felváltják a dongle-ök, felsőkategóriát meg kevesen engedhetik meg.
Nekem egy Questyle QPR1-el volt tapasztalatom, az valami fenomenális volt hangban, 1000$+ szint és 100ezerért vettem, néha láttam feltűnni aprón, meg avx-en, volt hogy 80ezerért(Az mondjuk full offline old-skool lejátszó)
Hátha idetéved valaki aki érdemben tud neked ajánlani valamit… -
gianni85
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #35864 üzenetére
Mindenképp dap-ban gondolkozol? Én pár dap után, főleg a streaming platformok miatt már átálltam a dac dongle-ökre. 200-300$ közötti donlge hozza a mid tier dapok szintjét és nem kell az elévülés miatt se aggódni. Egyébkent szvsz az AK-nál meg kell fizetned a nevet, és a kínaiak is jó cuccokat csinálnak (Shanling, iBasso, Hiby, FiiO)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #35863 üzenetére
közben nézelődtem, olvasgattam, leginkább az AK mid-tier cuccokról... (SA700, SE100, SP1000, bár ez utóbbi high tier elvileg).
SA700 kiesik, mert középkiemelt, ami meg biztos nem az én világom, inkább neutrális, max enyhe mélykiemelést akarok. (neutrális lenne jobb, hogy a füles karaktere legyen az igazán meghatározó).
ugyanakkor abba is belefutottam, hogy az AK-nál elég gáz a SW-támogatottság... ahogy olvastam a fenti cuccokból csak az SA700 (ami kiesik a hangkaraktere miatt) az, amin még van normális Tidal support, a többi esetén az újabb Tidal már fel sem megy, mert talán Android 6ra épül az SW rajtuk.Ez valóban igaz?
amennyiben igen, mi az, amit érdemes megnézni ebben az ársávban ($200-1000 között használtként)? Hátha van másik, jó DAP is, amit érdemes megfontolni.
Streaming support sem életbevágó, ergo, ha AK SE100/SP1000 a legjobb opció, akkor maradok ennél a vonalnál, de hátha van valami... (nem feltétlenül csak Tidal, de mondjuk Spotify support is)előre is köszi, ha tudtok segíteni.
-
válasz
K1LLMy53Lf #35213 üzenetére
Nekem nem jött be a hangja, túl harsány, éles volt a w60-al. Kb az egyetlen AK, ami nem tetszett
-
Greg204538
tag
válasz
Köszi @fericske
Én is ezt nézem! Van még első kézből infótok? Ibasso dx160-at váltana. -
fericske
addikt
válasz
Jó cucc az sr15. Az eredeti árát is megéri.
Semleges, kellemes, zenei. A PE BE-vel csodát fog művelni
Nem hinném, hogy melegszik, A&K minőség ízig vérig.
Csak 3 darab van, vagy volt, vásárláskor kiderül, hogy szorri vagy nem szorri. -
JohnD
tag
válasz
K1LLMy53Lf #35179 üzenetére
én zenélek, de maradok a hagyományos stúdió vagy csak hifi fejhallgatóknál (ill. DAP esetén sima fülhallgatóknál). ezek az agyba dugós megoldások nem túl bizalomgerjesztőek számomra - sem zene hallgatáshoz, sem szerkesztéshez. bár gondolom kétségtelen, hogy jobban kizárja a külvilág zaját a sima fülhallgatóktól.
-
JohnD
tag
válasz
K1LLMy53Lf #35177 üzenetére
zenélsz is? vagy csak audiophile/hifi szempontból használod őket? amúgy van sok jelentése, nézd meg a wikin
-
JohnD
tag
válasz
K1LLMy53Lf #35175 üzenetére
iem? mármint in-ear monitor?
-
Piftuka
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #34516 üzenetére
"Nem vagyok tisztában AK árakkal, de netes keresés alapján jó ár: AK70 bőrtokkal 100k"
Ez "beetetés" volt, vagy már el is fogyott? -
gelbelex
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #34535 üzenetére
Sajnos nem tudom...
-
válasz
K1LLMy53Lf #34507 üzenetére
Hát
SP1000-Cayin N8 biztosan, de nagyban függ ez már a fülestől is, hogy annak mi a határa... Egy AK300 is jó eséllyel elég lehet, vagy 320.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #33967 üzenetére
az hagyján, de M7est kiállításon próbálgattam...
[link] -
∂яσнυη
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #33948 üzenetére
Elgondolkodtató. Régóta gondolkodom, hogy váltok dx50ről, de úgy nem akartam, hogy nincs időm összehallgatni a kettőt. k3003-hoz nem tudom jó lenne e és ha igen, mennyivel. dx50en nem fiatal, öregecske.
-
SirRasor
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #33901 üzenetére
Köszi, ez inkább segített
Na majd visszajövök beszámolni, ha meglett, megjött és kipróbáltam azt, ami...lesz -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #33882 üzenetére
Közben eszembe jutott, hogy a teljes képhez hozzátartozik, hogy első lejátszóm egy xDuoo x2 volt (~10k-s kategória). Ehhez képest nagy előrelépés volt anno az xDuoo x3. Ergó a kérdésedre, hogy a 10k-s lejátszó kihozná-e a maxot a 10k-s kategóriájú, az saját (szerény mértékű) tapasztalataim alapján: nem.
Emlékeim szerint anno is megvolt az (piston 3 füles, ~5k-s kategória), hogy lejátszót váltva x2->x3 adott 10-20%ot, az Ostry KC06-tal már érezhetőbb volt a különbség nagyságrendekkel.
Így én azt mondom, hogy a 10k körüli füleseket egy normális, 30-40ks lejátszó ki tudja maxolni általában. Biztos ad valami extrát, ha 2-300k-s lejátszóra dugod, de kétlem, hogy annyira szignifikáns lenne a különbség.Persze azért mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy nekem nincs annyira sok tapasztalatom és ez szigorúan saját vélemény. Illetve sokminden más is befolyásolja a dolgokat, akár a szinergia (nem lehetetlen, hogy egy kisebb tudású lejátszó sokkal jobban összeillik egy fülessel mint egy 2-3x annyiba kerülő így sokkal jobb kombót alkotnak), akár a hallgatott zenei stílus (vannak zenék, amelyeknek sokkal jobb ha valami alacsonyabb kategóriás fülessel/lejátszóval van hallgatva).
Én mindenképpen annak a híve vagyok, hogy saját magadnak kell megtalálnod és eldöntened, hogy mi a legjobb, mivel te hallgatod, neked kell, hogy örömet okozzon, nem másnak. Erre pedig nincs más jó recept, minthogy próbálgatsz és döntesz(kicsit elkanyarodtam az eredeti témától, sry
)
-
Gabbbb
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #33814 üzenetére
Jó igen, most arra gondoltam, ha cserélgetni szeretné a slot1-ben lévő kártyát valamiért. Így jobban belegondolva tényleg felesleges hozzászólás volt ez részemről.
Korábban írtam, hogy Fiio X3ii miatt csak polcon hever az Xduuo X3-am, most viszont kipróbáltam Tin T2-vel, ami sajnos elég gyengén muzsikált a Fiio-val és kellemes meglepetést okozott, most ezt a kombót hallgattam az elmúlt pár napban :-)
Gyári firmware számomra még mindig hallgathatatlan.. -
Hópihe5
tag
válasz
K1LLMy53Lf #33774 üzenetére
[link] erről mit gondolsz?
-
Hópihe5
tag
válasz
K1LLMy53Lf #33774 üzenetére
Köszi a válaszodat!! MAx 10est szánnék rá. Így mit ajánlanál?
-
gaben22
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #33766 üzenetére
Azért muszáj kiállnom melletted, elég jó zenéket hallgatsz, ha üres, ha nem
. Gyerekkorom lógógatyás időszaka, szép emlékek
.
-
vendingo
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #33766 üzenetére
Köszi. Hétvégén felrakom.
-
törölt tag
válasz
K1LLMy53Lf #33764 üzenetére
Nekem a Black Eyed Peas volt nagy csalódás, amikor először meghallgattam jó forrásról jó fülessel, akkor jött ki, hogy mennyire üres az a zene. Úgy lett gondolom masterelve, hogy a többség valami gagyi fülesről, vagy boomboxról fogja hallgatni, ahol szeparáció meg hangszerek nem számítanak.
-
vendingo
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #33758 üzenetére
Köszi. Remélem lesz megoldás.
-
aDaM909
tag
válasz
K1LLMy53Lf #33704 üzenetére
Persze, köszönöm is a segítséget csak úgy gondoltam, kitérek a hangzásra is. De értem, az elsődleges szempont nem ez volt. Bár ha a Benjie csak 2000 Ft-tal drágább és sokkal jobban szól, megfontolandó (az XDuoo viszont sajnos sokkal haladja meg a keretet).
-
aDaM909
tag
válasz
K1LLMy53Lf #33702 üzenetére
Igazából nem fontos, hogy pontosan megfeleljen a spektrum-görbéje, vagy mondjuk a zajszint a HiFi szabványoknak, többnyire csak mp3 lejátszásához kell, (szerintem amúgy arra még a csíptetős vacak is kielégítő hangzásilag). A fülhallgató sem egy nem csúcs, Sony-t használok egyébként.. MDR-E9LP, átlagos fülhallgató.
-
válasz
K1LLMy53Lf #33686 üzenetére
Hallgattam a AR-M2-est. Piszok jól szól. Az is biztos jó lehet.
-
gianni85
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #33688 üzenetére
A termék oldalán közvetlenül az ár alatt ha nem az áll, hogy Ships to HU, akkor bukó
-
gianni85
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #33686 üzenetére
az AR-t csak USA-ba szállítják
-
stemplar07
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #33675 üzenetére
az első linket felejtsd el.. ugyanilyet rendeltem a Sony-am2-höz kontakt hibás volt !, refurbished lett a vége,arról nem beszélve ,hogy elég vacak bár ezüst kábellel szerelték .. nem véletlen írtam Darvinyát , jobb árfekvésben és minőségibb kábellel megoldja..
-
törölt tag
válasz
K1LLMy53Lf #33670 üzenetére
Ja, akkor teljesen másról beszélünk, nekem a PM-ről az Oppo PM fejhallgatók ugrottak be
-
stemplar07
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #33670 üzenetére
Az Oppo PM3 is elő van készítve balanced-re (gyárilag), 3,5 4 pólusú a fejes felőli rész és 2,5/4,4 balancedben is használható, ha olyan erősítő outon használod, sőt érdemes is . Tulkunak volt ha jól emlékszem ..
Ugyanez a helyzet a Sony MDR-1AM2 -nél ahol adnak is hozzá egy balanced kábelt ( a mikrofonos unbalanced 3,5 s kábel mellé) ami 4,4 pentaconne végű, de kérdezd Darvinyát itt a fórumon, nekem is ő gyártott a Sonyhoz balanced (fejes felől) 3,5 4 pole és a másik fele 2,5 4 pole kábelt, amivel sokkal szebben zenél ..(occ silver kábellel) ..azért is tudom, mert majdnem vettem egy PM3-at , de ,,nekem,, kicsit mély hiányos volt, lehetkifacsart jazz ízlésem van ..
-
törölt tag
válasz
K1LLMy53Lf #33668 üzenetére
Ha PM3-ról van szó, ahhoz úgy emlékszem nincs balanced kábel, csak egy rövid mikrofonos, egy rövid mikrofon nélküli és egy hosszú mikrofon nélküli. Azokra hiába teszel ilyet.
-
Caustic
csendes tag
válasz
K1LLMy53Lf #33666 üzenetére
Kösz az infót.
-
csakany2001
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #33626 üzenetére
Szia!
Nem tűnik rossznak csak az a gond hogy itthon nem kapható.
Esetleg van másik alternatíva hasonló tudással?
Előre is köszönöm! -
Tulku
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #33644 üzenetére
Igen...és a repülőút lassan de biztosan a zene felszerelések logisztikai küldetésévé válik...
-
fericske
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #33633 üzenetére
Az m3s mellett én az új Cowon d2-re mereszteném a fülem. Tetszett amit eddig olvastam róla. Remélem ki tudom majd próbálni.
-
törölt tag
válasz
K1LLMy53Lf #33631 üzenetére
Jól néz ki, de...
"Tidal support – For never-ending streaming of music (ONLINE mode only)" -
Ciccuka
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #33626 üzenetére
-
válasz
K1LLMy53Lf #33597 üzenetére
Ez merre van? Lassan aktuális lesz a zenejátszó nekem is.
-
Sefter
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #33435 üzenetére
Én adtam el 2-3 hete az m3s-t. Nagyon meg voltam vele elégedve, de már csak usb dac-nak használtam...
Bíztatlak, hogy nyugodtan vegyél , ha találsz valahol! Fejessel nem használtam, mert nekem csak nehezen hajtható van, de a jó fülest meghálálja. Egy dolgot nem szerettem benne, a kijelzője napsütésben szinte használhatatlan volt. -
s4tch
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #33435 üzenetére
-
Bodz
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #33426 üzenetére
Ideje lenne...
Hajrá!
-
fericske
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #33404 üzenetére
Windows driver van hozzá. Állítólag friss Win10-hez driver sem kell, plug&play.
Asio meg Wasapi is megy vele. -
RobeeK
tag
válasz
K1LLMy53Lf #33215 üzenetére
Hmm, akkor lehet így nem is éri meg (annyira)?
-
Sefter
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #33213 üzenetére
Én kaptam hozzá Shanling-os bőrtokot...akkor az lehet csak figyelmesség volt
-
sabrinho
tag
válasz
K1LLMy53Lf #32438 üzenetére
Nem aktuális, most vettem az apróról egy MA750-et. Távoli terv
Köszi a tippet, majd figyelem.
-
Ciccuka
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #32393 üzenetére
De nézd meg ott hozzá a szállítási módokat.
-
Ciccuka
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #32391 üzenetére
De ez gondolom nem EU-s szállítással van.
-
krisz242
tag
válasz
K1LLMy53Lf #31955 üzenetére
A Shanling M3S-t én is néztem, de arról itt a topikban is jók a vélemények, a kockázatmentes vásárlásban meg nincs semmi érdekes!
Valamint, ha jól látom az M3S-nek nincs koax kimenete, ami nekem kell, mert én bármilyen eszközzel csatlakoztam USB-n a DAC/AMP-omra sosem működött teljesen megbízhatóan.
Remélem azért olyan SW hibája nem lesz, ami miatt használhatatlan lesz. A HDP-R10-et is mikor elkezdtem használni párszor majdnem agyvérzést kaptam, aztán hozzászoktam a hülyeségeihez, és most már őszintén szeretem. (Persze ezt főleg a hangjának/erejének köszönheti) Mondjuk azért én egy elég türelmes ember vagyok, nem biztos, hogy mindenki együtt tudna élni vele. -
törölt tag
válasz
K1LLMy53Lf #31901 üzenetére
Valóban olcsóbb
De azért annyira nem sokkal, ha az adóterheket rászámolod (kb 20 font lehet a különbség úgy). Igazából amit linkeltem, az sem kimondottan használt, hanem elvileg bemutató darab, amit ugyan nyomkodtak emberek, de a boltot nem hagyta el.
Leginkább csak azért érheti meg az ebay-es, mert ott pár nap alatt megkapod, nem kell kivárni a drop végét, meg még a szállítást, vámolást. -
wolfm87
csendes tag
válasz
K1LLMy53Lf #31862 üzenetére
Ez a UE900s annyira megtetszett (head fi alapján), hogy megrendeltem.
Igaz nem tudom te hogyan lőtted be ezt az 50-60 ezres határt, mert ez is kilóg belőle, de remélem megérte. -
Bodz
nagyúr
válasz
Nuforce HEM8 is kerüljön a listádra.
-
törölt tag
válasz
Szerintem a Primo 8-at sürgősen húzd ki arról a listáról
A többihez képest teljesen eltérő hangkép, szóval ha az bejönne, akkor a többi nagyon nem, és vica-versa. Akkor inkább már B400 meg Magaosi K5.
-
Ciccuka
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #31210 üzenetére
-
vendingo
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #31393 üzenetére
Köszi.
-
janisjoplin1
tag
válasz
K1LLMy53Lf #31353 üzenetére
Itt a zene:[link]
Én is gondolkodtam a rockbox felrakásán,csak angol nyelv tudás nélkül nem merek belevágni.
Lefordítottam google fordítóval,de számomra nem volt egyértelmű,és nem vágtam bele.
Amúgy nagyon tetszik a lejátszó.
Janis Joplin -
törölt tag
válasz
K1LLMy53Lf #30613 üzenetére
Én imádtam az AK100-on, hogy nem süllyesztett, nagyon kényelmes, bár ugye ott csak hangerőre való.
-
fericske
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #30591 üzenetére
Talán összejön egy "idegennek" is a vásárlás a promóval, mint neked, de az emailben írják, hogy csak az kap aki az email listájukon rajta van.
-
padi68
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #30411 üzenetére
Várható erre vám?
-
válasz
K1LLMy53Lf #30411 üzenetére
Köszi
-
TirGael
tag
válasz
K1LLMy53Lf #30342 üzenetére
Közben Head-Fis keresés közben rátaláltam az Fiio X1-re is. Próbálta már valaki innen?
Tényleg oly nagyon érdemes rákötni egy DAC-ot mindenre?
Esetleg van olyan bátor ember itt, aki megmutatná nekem a különbséget élőben, valahol pesten?Ugyanitt, van valakinek egy linkje ahonnan lehetne kicsit tanulni az alapokról? Ez egy relatíve új világ számomra, és olyat ahol ilyen "bevezető a modern zenehallgatásba" leírás lett volna, még nem találtam.
Angolul, magyarul, bárminek örülök. -
TirGael
tag
válasz
K1LLMy53Lf #30342 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Guglizom közben ezerrel, hogy értsem/lássam mit ajánlasz/otok.
Az érintőképernyő nem nagy kedvenc, de azért eszem ágában sincs kizárni.
Ahogy elnéztem az árakat, ha kell azért egy x10 is belefér, cserébe viszont felmentem a head-fi topicjába és azaz érzésem van, hogy én igazából egy vak és süket ember vagyok aki azt sem tudja, hogy kell zenét hallgatni....
-
válasz
K1LLMy53Lf #30312 üzenetére
Könnyen el tudom képzelni, hogy ha nagyon akar valaki, akkor 35 pénzért képes lehet ennél jobb hangot összehozni. De más szolgáltatásszint a kettő kütyü. Nekem a hangminőség mellett mindig sokat számított a feature lista. Az áráért a Myteknél is lehet valamivel jobb hangot kapni, mégis biztosan addig marad, amíg le nem rohad a rengeteg extra funkciója miatt, amire nekem szükségem van. Amit az nem tud, az nem is létezik. Ugyanilyen ez a Shanling is.
-
törölt tag
válasz
K1LLMy53Lf #30173 üzenetére
Mivel a hangosabb V10 tulajok végül nem akartak BP-re jönni egy ilyen miatt, így azt hiszem valahol megtartottak egy 2-3 emberes mini találkozót, ahol nekik kényelmesebb volt, és megerősödtek abban a hitben, hogy a V10 milyen szuper.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #30120 üzenetére
Köszi, este ki is próbálom.
-
fericske
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #29740 üzenetére
Nekem a Samsung Evo-t (Class 10) se a 770c se a Fiio x1 nem szerette, de a telefon gond nélkül vitte.
Arra gondolok, hogy a Class 10 (leggyorsabb) kártyákat nem minden eszköz kezeli rendesen.
Egy Class 4 Kingston minden kütyümön gond nélkül teljesít. -
dethroner
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #29278 üzenetére
Köszi az ajánlást, múlt hétvégén megrendeltem a Ruizu X02-t, ami tegnap meg is érkezett. Azért a pénzért elég korrekt, hasznos vétel volt. De most jön a döbbenet. Ugye írtam is, hogy sportoláshoz szeretnék egy csíptetős kis olcsó kütyüt. A Ruizu-val rendeltem egy ilyet is. Hát hogy ez mit tud, az döbbenet. Ha a 20$-ért vett Ruizu jó vétéle volt, akkor ez a másfél dolláros kis izé volt életem legjobb vásárlása. Köröket ver hangminőségben, dinamikában a több mint tízszer többe kerülő lejátszóra. Azt hittem ezek a kis szarok csak ciceregni tudnak. Hát nagyon nem, szóval ha valakinek sporoláshoz kell pici, olcsó és jó hangú eszköz, én csak ajánlani tudom.
-
dethroner
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #29283 üzenetére
Igen, Bangood-on 3760-ra írja most a Ruizu X02-t. Szerintem ez lesz a válasz. De ha szeretnék mellé még egyet, amit rá lehet mondjuk a póló ujjára csattintani, és nagyon olcsóért bevállalnám, ezekből a 2$ alatti csodákból melyik lehet használható? Lehet ezek között különbség, vagy csak a borítás más rajtuk?
Szóval 2$ alattiak közül melyiket sportoláshoz? -
dethroner
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #29278 üzenetére
Köszi, ránézek. Ez lenne?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
K1LLMy53Lf #29217 üzenetére
Azon lepődtem meg, hogy a clip +-nál mintha kicsit jobban szólna a Dell-es irodai gépem agyalapi hangkártyája. Mondjuk a clip+-éval sincs gondom, csak érdekes volt. Egyelőre maradnék valami magyar boltnál, ez az xduoo szimpatikus, nézegetem ezeket, gyakorlatilag majdnem pont ugyanaz mint amiről cserélnék
Bár igazából használt cucc is szóba jöhet, de aprón nincs valami jó választék :/
-
afi0903
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf #29119 üzenetére
-
afi0903
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf #29114 üzenetére
Köszi!
Van olyan lehetőség, hogy albumot váltok egy gombnyomásra?
-
törölt tag
válasz
K1LLMy53Lf #29100 üzenetére
Hordozható fejet? Miért, a mostanival mi a baj, nem fér ki az ajtón?
-
pulutodurumo
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #29096 üzenetére
Viszont egy ilyen Aigo 105-öt vehetnél az XduooX3 mellé. Még olcsóbb is.
-
Bodz
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #29091 üzenetére
Mivel az elmúlt 12 hónapot mutatja az eBay, ezért csak 35k+... Bátran vásárolhatsz tőlük.
Vettem egy ilyen szerkezetet, hátha jobban szól a telefonomnál.
-
válasz
K1LLMy53Lf #29091 üzenetére
Az igaz, de mindez 230e eladáshoz
-
válasz
K1LLMy53Lf #29089 üzenetére
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #28704 üzenetére
Mivel nem értesz egyet?
mert én semmi olyat, nem írtam, hogy ajánlom vagy nem ajánlom, hanem csak mivel már régóta olvasom a Témát tudom, hogy ha legalább az általam felsorolt két kritériumnak nem felel meg biztos nem lesz benne az ajánlott kategóriában a Témakör "hangadói" között. Ha nincs valakinek itt pont ez a típus a kutya nem fog tudni neki segíteni ebben a kérdésben.
-
Tulku
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #28686 üzenetére
Fülest nem fogják visszavenni higiéniai okokra hivatkozva - ezt helyesen látod...de sajna emiatt dugába dől az ügy....
Javaslatom:
DAP: . fiio x5 vagy Ibasso DX 50 használtan
Fülhallgató: Vsonic GR07 KínábólEzek jó szinergiában vannak egymással, klasszikus zenére ajánlom....100 alatt meg lehet....
-
Tulku
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #28684 üzenetére
100 ezer forintos befektetésnél én mindenképp meghallgatást javasolnék...főleg ha klasszikus zenét is hallgat...a szinergián kívül az egyéni hangkép tetszési index is nagyban közrejátszik...
-
AggressiveGT
csendes tag
válasz
K1LLMy53Lf #28632 üzenetére
Audioheaven oldalán csak egy cím meg telefon szám van, illetve onnan tovább lehet kattintani egy Allegro nevezetű lengyel oldalra ahol meg is találtam az Xduoo-t. Mivel annak az oldalnak nincs angol változata inkább paszolnám az onnan való rendelést.
A forgalmazók közt találtam egy zococity nevezetű kereskedést. Talán majd onnan megrendelem. -
Ereshkigal
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #28615 üzenetére
Erre gondoltál? Lehet kipróbálnám. Ez melyik 770c-hez jó, mindkettőhöz esetleg?
-
33as
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #28615 üzenetére
-
.DLL
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #28600 üzenetére
A kérdés, hogy a Rockbocksos hibák kiküszöblődnek-e egy későbbi frissítésben.
-
Ciccuka
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #28597 üzenetére
Stock fw-ből várható, hogy lesz új?
-
Takacs_I
csendes tag
válasz
K1LLMy53Lf #28561 üzenetére
Köszönöm!
itt van két szám amit pl nem tudok lejátszani (az album többi számát se): https://goo.gl/gSXQrxNekem a bitrate a gyanús!
-
looser
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #28543 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SkyShowtime
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest