- iPhone topik
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #35702 üzenetére
[link] 4:00
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #35700 üzenetére
Igen, ezt szívesen meghallgatnám…
Bár, szerintem ezeket a giga teljesítményeket csak a külső tápegységgél tudja. -
Kékes525
félisten
válasz
stemplar07 #35474 üzenetére
+ #35475 s4tch
Köszi!
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #35470 üzenetére
helyesbítés az UAPP fizetőssé tette az MQA-t az UAPP-on belül
Business-to-business 1600 Ft-ért lehet megvenni ...ezt nem is tudtam..
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #35470 üzenetére
[link] na most lesz jó
ez az a német kereskedő aki még tart új 24 hó garis EU-s LG V60-at , expess DHL-el egy nap alatt itt van ..
-
s4tch
veterán
válasz
stemplar07 #35468 üzenetére
Az első link hibás.
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #35307 üzenetére
Igen, kényszer esetén beválhat a high gain. De hangminőségi hátránya mindig van, éppen emiatt nem alap, hanem választható opció. Nagyimpedanciájú, nehezen hajtható fejes esetén az előny kiegyenlítheti a hátrányt.
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35290 üzenetére
Ok, köszi
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #35289 üzenetére
"sztereó erősítőhöz) kapcsolódik akkor pedig vonalkimenet, ami ráadásul állítható erősségű..."
Ha erősítőhöz kapcsolódik, akkor hangminőségileg érdemesebb fix jelszinttel használni a line outot, hiszen úgyis előerősítőbe megy - hacsaknem végfokba, mert akkor persze jól jön a szabályozható kimenet mint kvázi előerősítő. -
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35270 üzenetére
Ez a kábel szerinted jó lehet: [link]?
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #35267 üzenetére
Darvinya mostanában nem fogad ügyfeleket.
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35265 üzenetére
Köszi, ezek nagyon fontos infók most, mert a HD660s-el is szemeztem, de akkor szkipp.
És olyan kábelt hol érdemes rendelni?
És most nézem... Lehet, hogy olyan régi a HD600-OM, hogy ezen még nem cserélhető a kábel? Vagy van valami trükkje, mert ha simán próbálom kihúzni, akkor meg se moccan... -
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35260 üzenetére
Igen, látja az exFAT-ot is.
Akkor te a HD650-et ajánlod hozzá, igaz?
Mert van egy régi HD600-OM, de azzal nem az igazi... -
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35255 üzenetére
Ja, most többfejessel is próbálgatom, és egy Audeze LCD-2-vel elképesztően jóhangot ad ki. Kár hogy olyan kő nehéz ez a fejes...
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35256 üzenetére
Nekem Windows 7 van, de ha a formatálás parancsot választom, akkor a megjelenő párbeszédpanelben csak az NTFS-t és az exFAT-ot ajánlja fel.
Nem baj, akkor törlöm a KANN-ál, úgy ahogy leírtad.
Még egy kérdés: elég a 100 mb/s olvasási sebesség vagy lényegesen jobb ha gyorsabb, mondjuk 160 mb/s-et használok?
Azért kérdezem mert a gyorsabb az jóval drágább, szóval ha nem muszáj akkor a lasúbból vennék majd még egyet. -
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35253 üzenetére
Köszi. Én nem a kábelt kérdeztem, hanem magát a HD650-el lehet fekete és szürke színben is kapni, a szín számít vagy tök mindegy?
Kártya: a PC-m nem engedi FAT32-re formázni a kártyát, legalább is Windows intézilőből csak az NTFS-t vagy az exFAT-ot ajánlja fel.
Hogx kell a KANN-ál formázni?
FW - az 1.12CM van rajta. Akkor mit tegyek?
Köszönöm a segítségedet -
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35250 üzenetére
A HD650-nél számít hogy a fekete vagy az ezüst színű veszem? Mert most csak feketét találok...
Közben megjött a 512-es micro sd kártya, és sajnos nem látja a KANN, úgyhogy úgy néz ki FW Update lesz. 🙈
Ezzel kapcsolatban valami tanács?
Még valami a Yamahára hogy kötöd rá? -
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35240 üzenetére
Az biztos, hogy ha látja az 512-t akkor nem buherálom. Viszont ugye most még garis. Tehát inkább most haljon meg.
Amúgy a hangja az eszméletlen jó.
Én úgy látom, azaz inkább hallom, hogy kb annyival szól jobban a Fiio M11 Pro-nál, mint egy FLAC egy 320-as mp3-nál. -
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35233 üzenetére
Majd meglátjuk. Attól függ hogy így kezeli-e a 256 gb-nél nagyobb kártyákat...
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35230 üzenetére
Huhh, azért ez gáz... Akkor mit tanácsolsz, merjem frissíteni ha megjön?
-
letoltobeze
aktív tag
válasz
stemplar07 #35224 üzenetére
És neked a sima KANN van vagy Cube vagy az Alpha?
Mert a sima KANN-ál kapcsolatban olvastam az Amazon hozzászólásokat, és ott panaszkodtak ilyesmi problémákra. -
gaben22
senior tag
válasz
stemplar07 #35187 üzenetére
Elég népszerű lehet a KANN, ha ilyen gyorsan jönnek az új iterációk. CUBE-ot mikor is tolták ki, 1 éve? Meg ahogy nézem Sabret kapott, Astellnek volt egyáltalán DAP-ja Sabreval már?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
stemplar07 #35185 üzenetére
Külsőre nálam nagyon nyerő, szép lett.
-
M_Toni
csendes tag
válasz
stemplar07 #34476 üzenetére
Üdv. Nemrég engem is elkezdett érdekelni ez a magas minőségű zene. Előfizettem a Tidalra a master zenék miatt...
Olvastam itt a fórumban, meg máshol is az USB Audio Player PRO-ról, hogy ez kell az MQA fájlok lejátszásához. A kérdésem az lenne, hogy honnan lehet beszeretni/venni a mobilra MQA zenéket, hogy aztán az uapp
le tudja játszani. Jelenleg csak FLAC formátumu zenéim vannak. ez a legjobb minőség, amihez hozzájutok. -
GMalik
tag
válasz
stemplar07 #34982 üzenetére
Na, én már annak örülök, ha nem haragudtál meg!
Erre más azt mondaná, h placebó e tekintetben, de hidd el, hogy annyira zavaró ez a differencia az említettek alapján, hogy emiatt szabadultam meg az egyik dap-tól..
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy IN-EAR kategóriában tesztelve valósul meg leginkább!
Hd650 fejessel nem nagyon fogod kihallani, talán szimmetrikus módban, de az sem garantálható.. -
GMalik
tag
válasz
stemplar07 #34980 üzenetére
Pedig a tidal letöltőprogramok még azt az audiominőséget sem ütik meg összehasonlítva, mint amiket feltöltenek pl. ncore.cc oldalra flac hi res albumokat.. Kipróbálva tesztelve.. Próbálj ki a Kann eszközödön egy mezei lossless zenét streamingelve és számítógépen a tidal.gui program által letöltött zenét összehasonlítani.. Már azért sem fog egyezni, mert a kannra rátöltött flac zene az a&k zenelejátszó programjával indítod majd el, ami eltér szonikusan a tidal lejátszójétól!!!! De mindhiába ecsetelem ezeket, ha a te "füled" nem hallja ezeket meg.. És ezt nem rossz indulatból írom, csak mindez szubjektív meglátás eredménye, vizsont én leszűrtem belőle a következtetést..
-
Wendelke
aktív tag
válasz
stemplar07 #34960 üzenetére
Köszi!
-
-Skylake-
addikt
válasz
stemplar07 #34963 üzenetére
Ahh értem értem.
ON : felvázolnék egy helyzetet , hátha tud mondani rá valaki valami jót. Van egy Mojo-m , ezt használom telefonnal Tidal-al. Ez télen tök jó , kabátzsebbe bármi elfér , de nyáron már problémás, hogy a kábel miatt ugye egymáson kell legyen a telefon + a mojo ami már azért egy szemmel látható tömeg/méret. Engem valami olyan megoldás érdekelne ami pici mint egy M0 pl , és nem bluetooth zenelejátszó hanem bluetooth vezérlehető. Tehát lenne egy valami ultrapici kis lejátszó rákötve a Mojo-ra és a zenét sima sd kártyáról játszaná le , de nem kéne kivenni a zsebemből mert telefonról tudnék zenét léptetni rajta. Kb mintha egy es100-at használnék mondjuk , csak maga a zene lokálisan a lejátszón van , a vezérlés viszont bluetooth-n , telefonról. Erre van valakinek valami jó ötlete ? Nézegettem a Poly-t egyébként , csak sok róla a negatív vélemény , ezzel szemben viszont 200.000 forint. Ez egy rossz párosítás , de egyébként valami pont olyan megoldás érdekelne mint a Poly. Nem nagyon akarnék beleugrani látatlanba egy Poly-ba , mert ha esetleg tényleg rossznak értékelem én is , gyakorlatilag magában eladhatatlan lenne, a Mojot viszont semmiképp sem adnám el.
-
fericske
addikt
válasz
stemplar07 #34960 üzenetére
Lehet, hogy a Kann látja jól, minket meg elvakít a marketing....
-
Tulku
veterán
válasz
stemplar07 #34803 üzenetére
Következő FW frissítés majd tartalmazza...
-
Tulku
veterán
válasz
stemplar07 #34796 üzenetére
Emberünket jól kitömték, ha írásában az M15 lealázta a WM1Z-t...
Az a baj ezekkel a cikkekkel, hogy süt belőlük a részrehajlás.....sajnos kísérletet sem tesznek arra, hogy akár részben elkerüljék ezt...
Nyilván mindenki hallgassa meg saját fülével...és hát később mondhatja a cikk írója, hogy én pedig így hallottam....tehát nem hazudtam....csak néha (sokszor?) kilóg a lóláb...
Annyi bizonyos, hogy a WM1Z-t fülesekre tervezték, semmilyen fejest nem hajt ki...
szerk: kissé sokáig fogalmaztam, de látom Kemcso is hasonló következtetésre jutott... -
válasz
stemplar07 #34796 üzenetére
Nem olvastam el miután megláttam a hirdetést a jobb sarokban... Véletlenül az M15 és a Fiio oldalára mutató link, pont mint az összes "teszt" oldalon (lásd itthon az AVOnline), ahol a hirdetők termékeiről csak jót és semmit az elv...
-
andor80
senior tag
válasz
stemplar07 #34769 üzenetére
Iegn én is így gondolom /remélem.
Legtöbbször bt-n használnám de madzagon is működne néhanapján.
Most shanling m3 st használok de az 1.5 év alatt eléggé leamortizálodott akksi nem nagy eresztés eredetileg sem mára random fogy el 3.5 jack kontaktos lett.Kezd a balanced is el menegetni.Szóval költséghatékony megoldást keresek és a kis fiio bejön nagyon pedig sabre de azt mondják nem a sivítő fajta. -
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34765 üzenetére
Pass. Bár én az mondom 300 Ohm nem hordozni való...
-
Tulku
veterán
válasz
stemplar07 #34714 üzenetére
Az a jó, ha szeretsz valamit....sokkal többet ér, mint a hype huszárok állandó aktuális flagship hajkurászása...
Én speciel napi szinten az ES100-at hallgatom saját fülessel....sajnos ipari hulladék, amire akkor jövök rá, ha az adott fülest rádugom az N8-ra -
arcszesz
aktív tag
válasz
stemplar07 #34707 üzenetére
"de mivel csak fejeseket tudok hallgatni"
Ismerős probléma. Az in-ear fülesek gyorsan szétszedik a fülemet. Gyakran napi 8-10 órán át használom és a legkülönfélébb problémákat okozzák. Viszont kompromisszumos megoldásként az earbud szintén működik nekem. Így nem kell akkora teljesítmény.
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34705 üzenetére
Ja értem, onnan másolták az AK4499-et, elötte nem is tudták, hogy létezik, mint ahogy a dupla NDK-t is onnan szerelik ki és teszik bele egy FiiO felirattal rendelkező házba. 
-
fericske
addikt
válasz
stemplar07 #34707 üzenetére
Nem tudom milyen lehetőségeid vannak, de csak specifikációk után menni......
Megintcsak a Qp1r-t tudnám példának hozni, amin már végigmentünk egyszer.
Spec alapján egy semmi, közben meg alig van olyan fejes amivel ne birkózna meg.
Ameddig ki nem próbáltam nem tudtam. -
fericske
addikt
válasz
stemplar07 #34705 üzenetére
Az M11pro az jó hangú cucc lett szerintem. Kár, hogy közvetlen mellette ott az A&K SR15, ami talán jobb. Össze kellene hallgatni őket. Emlékezetből sr15-re szavaznék.
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34702 üzenetére
A teljesítmény adatok oké. De az alkatrészek nincsenek részletezve. Tehát mondjuk, milyen OPA van benne... A KANN CUBE a legerősebb eddigi DAP ha jól látom. Mint egy hergelt KANN Disznó..
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #34702 üzenetére
közben lejárt a szerk idő..
a KANN Cube 12 Vrms ami szerintem majd a dupláját tudja..(580 ezer friccs ) a KANN-hoz képest, dupla ESS ES9038PRO rossz nyelvek szerint azért került bele, hogy ne legyen ,,házon,, belüli verseny az SP2000 dupla AKM AK4499EQ- hoz képest .. ha ezt nézzük a FiiO M15 bizony komoly specifikációval rendelkezik, de, hogy milyen az összkép, az majd kiderül .
-
Tulku
veterán
válasz
stemplar07 #34680 üzenetére
Már több mint a felét tudja, mint az N8 balanced kimeneten 300 ohmon....tudnak ezek ha akarnak...persze tudjuk, a számok nem mondanak semmit...
krx: Kicsit sem hasonlít a WM1Z-re....
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34683 üzenetére
Valakinek már meg is érkezett. [link]
-
válasz
hú,de dúúúva...mennyi lesz ennek az ára?
-
krx21
nagyúr
válasz
Én se... Vagy elírták.
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #34665 üzenetére
FiiO M15 gyári paraméterek :
[link]≥120mW (300Ω /THD+N<1%)
≥280mW (Over-ear Headphone mode/16Ω/ THD+N<1%) na ezt most itt nem nagyon értem, ezek szerint 300 ohm/120 mW a valós.. -
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34667 üzenetére
Akkor az durva, ha tényleg tudja...
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34665 üzenetére
Ha úgy is lesz, akkor se kötnék 300ohm-os fejest dap-hoz. Remélem erős lesz azért.
-
Tulku
veterán
válasz
stemplar07 #34657 üzenetére
A kettő között hangminőségben van azért némi különbség....
-
válasz
stemplar07 #34654 üzenetére
Ha a hang is felnő az árszintjére akár még meg is érheti... Nézd meg az AK árazását, SP2000: 3500$
-
válasz
stemplar07 #34642 üzenetére
Az USB Audio Player PRO -androidos alklamazásra is, mert hogy ez sem tudja sajnos...és a Df Cobaltomhoz (+Note 9) igen jól jönne.
Köszi. -
s4tch
veterán
válasz
stemplar07 #34603 üzenetére
Ne bonyolítsuk túl: ha eddig mindkét eszközt a V30-ra dugta a kolléga, akkor talán joggal feltételezhetjük, hogy neki az unbalanced verzióra (DC-02) lenne szüksége.
-
Sonor
tag
válasz
stemplar07 #34598 üzenetére
Most csak gyorsan rákerestem ezekre, jól gondolom, hogy a DC01 jó lenne a sony fejeshez, viszont a soundmagic fülesem csak a DC02-vel meghajtható?
-
Sonor
tag
válasz
stemplar07 #34595 üzenetére
Nem jó sajnos, pedig ez lett volna a nyilvánvaló választás. Céges mobil van, kellett a két kártyás telefon, kettőt pedig nem akarok hordani.
-
válasz
stemplar07 #34587 üzenetére
100e-ért hol lehet venni Kann-t?
Muti, már rendelem is
-
válasz
stemplar07 #34480 üzenetére
Köszönet
-
lacko6
senior tag
válasz
stemplar07 #34480 üzenetére
Honnan rendelted?
-
válasz
Köszi a teszetet és a linket is. Megrendeltem én is.
-
Tulku
veterán
válasz
Ezer éve mondogatom magamnak:
Kéne valamelyik cégnek csinálnia egy kis kütyüt ilyen 2,5-es balanced kimenettel, amiben van micro sd slot és BT-n tud kapcsolódni app-al a telefonnal, ahonnan vezérelhető lenne...tehát a BT hangátadási mizéria kiküszöbölhető lenne...kis kábellel pedig lóghatna nyakban...
Lotoo-nak volt ilyen kütyüje, de csak 32 gb belső tárhellyel és SE kimenettel...sajna annál jobb volt az XB10 balanced módban...de lehetne tovább gondolni....ugye... -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #34475 üzenetére
közben lejárt a szerk. idő...
ps. ,Sony MDR-1AM2-n mint alacsonyabb impedanciás fejesen viszont a mobileszközökön iszonyat hangerőt tol ki balancedben ,ez azt jelenti, hogy kb 10% elég neki kb 2x annyit mint ugyanezeken a fejeseken HighGainben trükkel tud az Lg V40 sabre , tehát a vacak hangú ((és jack nélküli)) telefonokon egy nagyon jó opció, életveszélyes hangerő !!( rajta maradt a HD650 után a hangerő és bedugtam az Sony MDR-1AM2 -t majd meg süketültem...) na és mindezt tisztán, hiss nélkül..zájfon/samsung függőknek ez csodafegyver lehet, így első blikkre jobb sokkal, mint az Earstudio ES100..
a képen látható, bitperfectben kb ez a hallgathatósági hangerő, el lehet képzelni milyen erő lakozik ebben a kis szutyokban... -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #34421 üzenetére
Megjött az iBassoDC01, érdekes módon az LG V40-en UAPP azonnal látja (az MQA felbontást is) és a Poweramp is,de az LG saját lejátszója nem .. szépen muzsikál még a HD650-el is elboldogul, de ami a nagyon meglepő, hogy PC-n viszont (azonnal Win10 felismeri,DSD 256-ig), itt kb 30% hangerő elég neki a HD650-el
..arra, hogy az ember egy laptopba bedugja tökéletes kis hangkártya nem semmi hanggal..
-
Tulku
veterán
válasz
stemplar07 #34466 üzenetére
Ja OK kevertem....ezeket a kütyüket...
-
Tulku
veterán
válasz
stemplar07 #34464 üzenetére
Kann-t nem fárasztanám BT-vel (max teszt erejéig)...mert olyan mintha a Ferrarira trabant kereket raknál...
Én spec az N8 BT hangját meg sem hallgattam (pedig vmi spec LDAC istennyila van benne)... -
válasz
stemplar07 #34461 üzenetére
Honnan rendelted? Én Prágában szúrtam ki, ott él a húgom, vele tervezem megvetetni. MO.-n nem láttam dealert. Megvárom mit mondasz róla viszont akkor.
-
válasz
stemplar07 #34398 üzenetére
V20 elmarad érezhetően sztd a V30 tól?
-
válasz
stemplar07 #34398 üzenetére
Átettem ON-ba, teljesen jó ötlet, jó alternatíva.
-
válasz
stemplar07 #34394 üzenetére
Még nyár elején vettem egy V20-at 28-ért,szóval alá tudom támasztani az ár zuhanást. Utazásra,nyaralásra egy ilyen 2:1 -benre szántam. Nem kell vinnem magammal a Note 9-emet és az Fiio M11-emet. Nyilván nem nyújtja ua-azt (de utazáskkor elég szokott lenni), viszont nyugodtabb vagyok ha elhagynám, vagy megfújnák és még az android auto is fut rajta,ha autóval megyünk,sőt a fényképezője sem ócska még . Erre tökéletes egy régebbi V20,V30. v10-et már nem vennék.
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #34273 üzenetére
Astell & Kern IAA01 Bluetooth Remote Control
Megjött jelentem műxik a KANN-al és az összes Iriver termékkel , és nem kerül egy FiiO lejátszó árába :-) -
Tulku
veterán
válasz
stemplar07 #34344 üzenetére
Audeze LCD-XC kipróbálva...majd Biokox megírja....
De komoly volt amit hallottam...fél hangerőn....
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34343 üzenetére
“AM3E/D ,,Output Power 3 ≥18-20 mW(300Ω / THD+N<1%) ”
Ezt honnan? Az unbalanced kimenetet ne hasonlítsuk a balanced-el... -
s4tch
veterán
válasz
stemplar07 #34347 üzenetére
Tidalra régóta létezik hasonló, ingyen...
-
válasz
stemplar07 #34343 üzenetére
Már megint a számok bűvölete
-
Sword
őstag
válasz
stemplar07 #34327 üzenetére
A KANN igen, de vajon a Q5S + AM3D meg fogja tudni hajtani?
Erre leszek kíváncsi
Mert most elég csirke a max. hangerő is, ráadásul betorzul.PC-n például kifejezetten kevés a max. hangerő. Tidal-on keresztül tűrhetőbb, ha MQA szoftveres decode ki van kapcsolva.
660S basszusa kevesebb, mint a korábbi füleseimé, de úgy tudom, hogy az az, ami igaziból meg lett álmodva, nem az, amit pl. egy Beats, JBL stb. belenyom a fülünkbe.
660S-nek egyébként kifejezetten basszusra kihegyezett számoknál olyan a basszusa, hogy csak csettint az ember, nagyon szépen szól.... Tehát van benne, tudja, csak nem mindenhol, nem mindig. Azt mondták, könnyű lesz megszokni, igazuk volt.
EQ-t, boost-ot én sem használok, de ízlések és pofonok, ha valakinek szüksége van rá (pl. nem hallja megfelelően azokat a tartományokat), nem vetem meg érte.
-
Sword
őstag
válasz
stemplar07 #34325 üzenetére
Elvileg egy hónap és ki tudom próbálni a 3D-t, addig nem nagyon kapható itthon, csak októberi gyártásból jön majd.
A fejhallgató marad, minden más repülhet, amig meg nem tudom hajtani valamivel
Sennheiser HDV 820 képes rá, azt hallottamDe az meg 700 ezer....
Dragonfly Cobalt se nyűgözött le. Apogee Groove-val is elégedett voltam, de az csak USB (akkor még nem volt Jitterem sem pedig), max. visszarakom. Akkorát szól, ha bekapcsolom a hardvers MQA dekódolást Tidalon, hogy csak na
-
Sword
őstag
válasz
stemplar07 #34222 üzenetére
Sziasztok,
Én vettem egy Q5S-t. Nem rossz, de mit mondjak, nagyon várom, hogy megjöjjön az országba az AM3D modul. Nagyon remélem, hogy kiüti a fülem, akkora difi lesz a gyári AM3E modulhoz képest.
Pentaconn-al használom, 660S-t hajtok vele kifejezetten kemény zenéket hallgatok.Úgy olvastam, hogy itt már van valakinek (krx21 talán?
), ha egy kis összefoglalót dobna róla...
Főleg a gyári modulhoz képest történt változások érdekelnek -
válasz
stemplar07 #34310 üzenetére
Miért gondolod, hogy ott másképp megy ez? Konkrétan bér-posztolók is vannak fórumokon, akiket xy gyártó fizet
-
válasz
stemplar07 #34308 üzenetére
Haha, milyen égés??? Megírják a Logouton az XY fórumban, hogy egy szar? Elég sok AVonlányos teszt miatt égnének már, ha igazad lenne
-
válasz
stemplar07 #34306 üzenetére
Elméletben, ugye
Ezek csak számok még mindig... Hallani kell.
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #34304 üzenetére
helyesbítek
már hogyne lenne elég a 300ohm/200 mW balanced , az duplája a KANN-nak, és kb annyi mint a KANN CUBE ..hinnye ,,master of all,,
-
Tulku
veterán
válasz
stemplar07 #34302 üzenetére
és csöves is...
-
Tulku
veterán
válasz
stemplar07 #34298 üzenetére
Szerintem az az N8 amit épp várok semmi ilyet nem fog tudni...csak azért örlődök, hogy lejátssza rendesen a fájlokat...mert ha épp játszik azt nagyon jól fogja tenni...az szinte biztos
-
válasz
stemplar07 #34271 üzenetére
Ezt azért lefordítva magyarra azt jelenti szerintem, hogy ölég szar... Ha nem dicsér az avonlány valamit akkor ott csodát ne várj...
-
krx21
nagyúr
válasz
Majd az M11 PRO, az hangban is igen jónak várható... Akik már hallották ezt igazolják is. Én kíváncsian várom...
-
Tulku
veterán
válasz
stemplar07 #34273 üzenetére
Én mobilt használtam erre a célra...van egy mobil alkalmazásuk elég jól működik...
-
Tulku
veterán
válasz
Kann-nal mérd össze, kíváncsi vagyok...
Mindenütt egy jó közepes dap-nak írják le, ezúttal úgy néz ki, valóban letett valamit a fiio ár érték arányban az asztalra....mondom ezt úgy, hogy nem hallottam és nem vagyok egy nagy fiio fan...
Ami megtévesztő, ha jóval drágább dap-okhoz viszonyítják, ezt nyilván el kell felejteni, saját kategóriájában kell vizsgálni a terméket....
-
Sefter
veterán
válasz
stemplar07 #34241 üzenetére
hááát...amelyik teszt úgy kezdődik, hogy köszönöm az importőrnek a lehetőséget...
de ez is sok hozzáértésre utal:
"Vegyük alapul azt a tényt, hogy a piacon jelenleg az AK4497EQ az egyik legjobb DAC"
Nem a 11 pro ellen írom, mert azt sose hallottam, de ez a blog több mint vicces. -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #34240 üzenetére
Itt egy kimerítő magyar teszt a FiiO M11-ről .
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34222 üzenetére
Astell & Kern KANN CUBE- ban nem gondolkozol?
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34220 üzenetére
Elhiszem.
.. Amúgy írtam 46 ohmos a fejesem, Shure SRH 1540.. Azt elég jól meghajtja. Most a AM3D-THX modult hallgatom, tetszik.
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34218 üzenetére
Hát nem tudom... Én próbáltam AK KANN-t... Erős, de nem sokkal volt erősebb ha egyáltalán erősebb volt, mint a FiiO AM3, ami 540mwatt/32 ohm hivatalosan... (46 ohmos fejessel hallgattam..)
-
Nigér
őstag
válasz
stemplar07 #34213 üzenetére
Kokakólát iszol, .............?
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34212 üzenetére
Van valakinek információja, hogy a 12Vrms hány mWatt-ot jelent mondjuk 32ohm-on???
Miért kell az AK-nek ilyen teljesítmény adatokban is különbözni? -
Bodor
veterán
válasz
stemplar07 #34197 üzenetére
Igazad van. Sajnálom...
-
válasz
stemplar07 #34197 üzenetére
Mi a különbség a kettő közt?
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #33931 üzenetére
THX
-
Tulku
veterán
válasz
stemplar07 #33917 üzenetére
Nagyon sok a meghibásodás...majd nézd meg nagyítóval, milyen tűhegynyi mérettel kapcsolódik a jack-hez az aljzat...sajna sok esetben előbb suhog, aztán recseg, majd szakadozik...be kell vallani még a 3,5 es trrs is 100x jobb, nem hogy a sanyi 4,4-ese...de ez a mini xlr tökéletes lesz...
Írom ezt úgy hogy épp SP1000-et készülök megint venni...és azon is ugyan ez az aljzat van sajna...
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #33913 üzenetére
Mit lehet még tudni? Teljesítmény adatok?
-
Tulku
veterán
válasz
stemplar07 #33913 üzenetére
Na végre elkezdik a normális balanced csatlakozókat is használni....sajnos AK-k egyetlen rákfenéje az a 2,5 mm-es trrs...az botrány...
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #33738 üzenetére
Tök jó ötletek vannak ezekben a lejátszókban
Ezt az óraszíjas dolgot nem is tudom miért nem találta ki senki eddig. És végre van LDAC is a Q5s-ben, így kell ezt csinálni.
-
válasz
stemplar07 #33738 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SkyShowtime
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Robotporszívók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest