- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Ciccuka #70057 üzenetére
Szia,
Nálam csak két dolog van, uBlock és Privacy Badger. Igazából az jó, ha csak kevés kiegészítőd van, mert a Fox is gyorsabb és így biztonságosabb is.
N6000 8GB laptopot ez már kissé leterheli 2025-ben.
Hát ez már tényleg nem valami acélos gépezet, feltételezem Windows 10 van rajta, ami még rátesz pár lapáttal az erőlködésére. Ha nehézkes vele dolgozni és nincs valamilyen speciális szoftver igényed, akkor érdemes lehet kipróbálni rajta egy Linux Mintet.
-
svgyula
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #70054 üzenetére
Ja az lehet, hogy új de már a fordító nem működik pár hete benne....
-
DS39
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
Na kinek hogy vált be a frissítés? Van azért jó pár változás.
-
jbl
senior tag
Most én b@sztam el valamit,
vagy ez mindenkinek ilyen? hogy lehet ezt visszaállítani fehérre?
-
-
Ciccuka
veterán
válasz
Jack Oneill #70026 üzenetére
Opera (Chrome alapú) van még a Firefox mellett. Tűrhető.
Ott az zavar, hogy sok plugin (kiegészítő) nem működik megfelelően.
Frissítésenként meg mindig beraknak valami reklámot a könyvjelző, gyorsindító ikonok közé, ide oda. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Ciccuka #70025 üzenetére
Pedig parszor kitargyaltuk itt korabban. Sajnos tudjuk ezt jó pár eve. Az lesz nagy pofon, amikor ténylegesen jon a bongeszojukbe épített reklam. Bar errol most nagy csend. Plusz a vezetoseg nagyon rossz iranyba megy, mind anyagilag, mind erkolcsileg. Fejlesztés nincs, pedig nagyon kellene, mert minden mas motor sokkal modernebb.
En Chrome-ot speciel utalom, szoval nalam az nem pálya. Firefox párti voltam mindig, de mar egy ideje Brave megy nalam PC-n es mobilon is, es Brave-nel erzem eloszor azt, hogy vegre megallapodtam, valahogy itt erzek teljes megelegedest. -
Ciccuka
veterán
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen mélyrepülésben van a Firefox
Mégis mi történt a Mozilla Firefox böngészővel? -
DS39
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #70023 üzenetére
Egy pozitív fejlesztés volt a közelmúltban talán 142-essel jött be hogy be lehet kapcsolni lapfüleket, mint az asztali böngészőben, ez tableten hasznos.
-
Gondolom úgy vannak vele, hogy teljesen mindegy, hogy van 2% piaci részesedésük, vagy semmi sincs. Legalábbis a "fejlesztések" többségéből ez jön le. Az a mobilos kezdőlap már egyébként is régen sz@r volt, mert bár ki van kapcsolva, de azért ugyanúgy gyűjti oda az előzményeket. Ezt kb. 3 éve nem tudták kijavítani, bár lehet szerintük nem is hiba, csak tudnám akkor minek rá kapcsoló a beállításokban.
-
DS39
nagyúr
válasz
Ciccuka #70021 üzenetére
Nem lehet a kezdőlapi ikonokat oldalra lapozgatni (2x8 ikont), most csak 1x8 látszik, és az összes megjelenítése gombra kattintva teljes képernyőben lehet látni a többit.
Sötét módban pedig a rajzszögek fehérek lettek és a bezárt lap visszavonós üzenet csík is fehér lett az eddigi kellemesebb lila helyett.
-
DS39
nagyúr
A 144-es verzióval megint sikerült visszafejleszteni az Androidos verziót.
Grat hozzá. -
Mtbsrác
senior tag
Hali!
Nagyon béna kérdés de hogy lehet visszaállítani a weboldal hozzádása kis gombot? Ami egy + jel lenne a kereső alatt? Sikerült eltüntetnem
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Ciccuka #70017 üzenetére
Akkor a válasz: igen!
Csak érdeklődőm, hogy mit szeretnél csinálni ezzel az infóval(?), mert vannak tippek-trükkök- buktatók! pl:
-Ha több ff exe-t akarnál egyébkén azonos verzióból, több is telepíthető egymás mellé. Csak az ftp-ről kell szedni a teljes telepítőt!
-Viszont akkor több profil is kell, mert a mindenkori legfrissebbreől (legnagyobb számú) visszatérve korábbira szólni fog (lehet a régebbit érintő a által nem kezelhető váltpzás a profil állományában), de megoldható. ...Meg ilyesmik! (ha releváns) -
Narxis
nagyúr
Csinálhatsz egy böngészési adatok törlését, hátha valami összeakadt a gyorsítótárban, Temp mappában vagy ilyesmi. Amúgy nekem Chrome-mal volt bajom az utóbbi időben és ezért "visszatértem" Firefox-ra és sokkal jobban működik, pedig le se volt törölve. Csak simán nem volt megnyitva régóta, néhány hónapja talán.
Pl. Chrome-ban egy csomó oldalnál hálózati hibát írt ki de másodjára meg betöltötte illetve nem jegyezte meg a begépelt oldalakat vagy csak rövi ideig bár az lehet a Bitwarden miatt van mert rányomtam, hogy ő kezelje a bejelentkezési adatokat, ne a Chrome és azóta hiába állítottam vissza, nem olyan mint előtte amikor megjegyzett mindent amit legalább kétszer megnyitottam vagy beírtam. Illetve ez a kijelentkeztetés is volt bár ez szerintem az oldal hibája mert Firefox-nál is kijelentkeztet, hiába van bepipálva, hogy maradjak bejelentkezve és egyelőre csak 1 oldal csinálja.
-
movax
őstag
Legújabb FF, legfrissebb win11, minden nap kiléptet egy céges oldalról, ahova eddig folyamatosan be voltam jelentkezve. A gépet hibernálom, de korábban soha nem léptetett ki. A kollégákat sem lépteti ki, Chrome-ot, FF-ot használnak vegyesen, csak engem. uBlock origin van, de kikapcsolva ezen az oldalon. Mi lehet a gond? Sütik? A FF valami szarozására tippelek.
-
Ciccuka
veterán
Most hogy vannak a változatok?
Firefox (ajánlott) - a hagyományos normál
Firefox Beta - a hivatalos kiadás előtti tesztelő
Firefox Developer Edition - fejlesztői
Firefox Nightly - esti naponta frissülő fejlesztői
Firefox kiterjesztett támogatású kiadás - régi gyenge gépekhez -
DS39
nagyúr
Androidos Firefox esetén van tervben, hogy megcsinálják az oldalankénti nagyítási lehetőséget?
Meglepő módon a mobilos Chrome-ban van ilyen. -
Cs1csó
titán
Helló, van egy érdekes problémám (asztali Firefox böngésző) hogy 2 oldalnál "eltűnt" a "favicon" (mint a Facebooknál a kék pöttyben a fehér f betű) az külön érdekesség hogy a "fő" oldalon tehát a domain fő weboldalán megvan az ikon de ha azon az oldalon belül mást könyvjelzőzzök akkor ott eltűnt
Ez a két oldal a Dropbox és a Port.hu.
A Dropbox "fő" oldala (https://www.dropbox.com/home) az okés, ott van a kis kék kockában a fehér "kinyitott doboz" jel de nekem könyvjelzőzve hanem az "apps" mappán belül a "pocketbook" (e-könyv olvasóra szoktam így küldeni könyvet)
(https://www.dropbox.com/home/Apps/Dropbox%20PocketBook)
Akkor ennél az oldalnál már nem jelenik meg a favicon, csak az a fekete-fehér földgömb.
(érdekesség, hogy amikor fenn megnyitott tab-ként ott van az oldal akkor ott bal oldalt megjelenik a dropbox favicon mellette a név "dropbox pocketbook"
Lehet ezzel kezdeni valamit?
(amit próbáltam: letiltott kiegészítők) -
ledgeri
nagyúr
válasz
TomBond #70002 üzenetére
Hát így passz!
Ha más nem, akkor a change-log átnézése az érintett időszakból, vagy előtte lévő közelebbiről, hátha említ valami ezt érintő dolgot. Esetleg írni a mozilla fórumába, minden itt megválaszoltat említve ott is...
Esetleg FF újratelepítés (én ftp-ről más mappába ajánlanám), de mindenképpen előtte elkezdeni exportálgatni az exportálható dolgokat!Esetleg -talán mint ha lenne- olyan progival átnézni a mappa struktúrát ami pl külön színnel jelzi a zárt, rögzített, írás -így talán másolás- blokkolt fájlokat.
A Mozbackup az amikor másol mindent másol mindenkor, vagy csak a módosultakat? Ha utóbbi, akkor valahol nyomon kell követnie a dolgát, esetleg még arra gyanakodnék, hogy annak a mikéntje furi!
-
TomBond
aktív tag
válasz
ledgeri #70001 üzenetére
Bocsánat! A célmeghajtóról is tudok másolni, és oda is! Minden meghajtóról tudok másolni, minden meghajtóra. Sem a forrásmeghajtón, sem a célmeghajtón nincs bitlocker, vagy egyéb okosság. Azért is nem értem az egészet, mert amúgy minden működik rendesen a teljes gépben, és a FF is működik rendesen, csak ez a egy nyomorult mappa nem másolható!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Elektromos autók - motorok
- Tesla topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő