- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
-
-
spammer
veterán
Ja, egy "light" verzió jó lenne. Nem is értem, ha egyszer valami moduláris, akkor mi a francnak erőltetnek bele mindent alapból, hogy utána csak pucolgatni kelljen. Jó lenne, ha észhez térnének már. Bár ez nem csak a Mozillára vonatkozik, más fejlesztők/gyártók is gyakran beleesnek ebbe a hibába.
-
csferke
senior tag
...az új Gmaps egy rakás... Kiegészítés, NAGY rakás...
Felraktam a Chrome-ot. Nem lettem boldogabb
A Chrome-ban nem a ~8. hanem a ~10. lépés után ugyanúgy fekete/fehér "sakktábla" az egész
A Google is kezd megalomániás, erőszakos, önkényű "hadúr" lenni a Microsoft-ot utánozva
-
Gézengúz
addikt
Én is Google-val keresek, de szerintem nem értettél meg, kihúzol egérrel egy szöveget legyen bármi az és alatta feljön egy kis sáv, hogy hol szeretnél rákeresni, ez lehet több is de Te állíthatod be, hogy milyen lehetőségeket dobjon fel, nyilván ha videóra vagy kíváncsi akkor egyből keres a Yt-on, ha városnév, akkor egyből keres a Gmaps-on..és így tovább..
-
Pityke78
őstag
Köszi az infót és a segítséget.
Igazából nincs konkrét alkalmazás, oldal, amikor előjön a lassulás, de gyakran előfordul és olyankor 1-2 másodpercenként megakad a firefox. Gépelés közben megáll a szövegbevitel, majd egyszerre beírja az akadás alatt leütött karaktereket, vagy ha ilyenkor megnyitok egy videót, akkor azt szaggatva játssza le.
Memória gond nem igazán lehet, mert most 12 GB van a laptopban.
Vagy mitől lehet ez?
-
OldAkita
aktív tag
Egy igen régi kommentre reagálva kérdeznék. Firefox böngészővel - persze azt hiszem a böngésző ebben az esetben mindegy - indításkor a Google fiókba szoktam bejelentkezni. De minden alkalommal be szeretném írni a jelszót, kilépéskor pedig szeretném ha kijelentkezne és újra belépéskor újra kérné a jelszót. Azonban problémát okoz hogy minden bejelentkezéskor be van pipálva a "Maradjon bejelentkezve" sor. Mivel egyáltalán nem akarom hogy bejelentkezve maradjon a Google fiók, ezért nagyon zavar hogy a pipát minden bejelentkezéskor ki kell venni különben legközelebb már vígan indul magától. Utána félórás nyomozást kell végezni miképp tilthatom le az automatikus bejelentkezést. Persze ahogy mindezt leírtam kikristályosodott a fejemben hogy ennek a problémának semmi köze a Frefoxhoz.
De ha már leírtam hátha valaki.
-
Rimuru
veterán
-
-
-
scarbantia
aktív tag
Van (elvileg). Fontos, hogy a program képkezelésnél figyelembe vegye a kalibrációs profilt, és az adott kép beágyazott színprofilját. Ha ez nincs beállítva, akkor nagyon fals színeket kaphatunk. Elsősorban wide gamut kijelzőknél gond, ott látványos túlszaturáltság lép fel. Egyébként itt a leírás, meg egy teszt.
Az Adobe programoknál nincs semmi baj a dologgal, normálisan jelennek meg a képek, megfelelő beállításokkal. Chrome is jónak tűnik. -
bgabi1
aktív tag
UAC ki van kapcsolva, ki is volt és mégis kérdez.
Total commandert rendszergazdaként futtatva-profil mappa törlése fatal error, majd a total commander lefagyása. Lassan közeledem ahhoz a ponthoz, hogy feladom.
Már letöltöttem az újat, amit belinkeltetek és registry tisztítást is meg mindenféle pucolást csináltam, de a profil mappa le van hegesztve! Valakinek egy flex esetleg?????
Amúgy teljes hozzáférésem van és mégis engedély kell a rendszergazdától.
Ha egyszer ezt a rendszergazdát elkapom, elteszem lábalól az tuti. -
Fandango
veterán
-
Steelmanus
addikt
Nalam a W7 x64 alatt az IE 10-el letoltott fajloknal is ott van a Tulajdonsag lapon a Biztonsagi resznel a Tiltas feloldasa opcio, nem csak a Firefox-al letoltotteken.
Ha jol emlekszem regebben a browser.download.manager.scanWhenDone false-ra allitasaval lehetett kikerulni magaba a windowsba beepitett opciot.
Sajnos ez a bejegyzes mar kikerult a firefoxbol es vele egyutt esetleg meg mas bejegyzes is, mert hiaba irom vissza, a funkcioja mar nem mukodik. -
HZoli87
veterán
Szép is lenne, ha egy új frissítés után (31->32) mindenkinél elszállt volna az összes mentett jelszó.
Viszont friss telepítésnél (32+) kell a fent említett 2 fájl, a key3.db önmagában már semmit sem ér.
NEW - View historical use information for logins stored in password manager
CHANGED - Performance improvements to Password Manager and Add-on Manager -
HZoli87
veterán
-
Gebriel
veterán
Unistalt csináltam, majd hivatalos oldalról leszedtem az új firefox-ot. Az US lenne?
Mit tudok tenni, hogy a google legyen a nyitó oldalam?Volt fent egy yahoo toolbar amit a párom sikeres felrakot... azt leszedtem azóta ilyen egyébként.
Volt ehhez hasonló máskor is sajnos, bár nem yahoo-val, de ott le volt írva a help hogy, hogyan tudom végleg törölni, és vissza állítani azt a keresőt.
-
spammer
veterán
Egyrészt nem mindenkinek van 8 GB ram a gépében (de még 4 se biztos), másrészt -és ami lényeges- a "kit érdekel mennyit fogyaszt?" hozzáállás vezet oda, hogy egyre több a szarul megírt, erőforrásokat felzabáló program. Persze semmi meglepő, az informatikában így megy ez, valamivel el kell adatni a hardvereket, meg kell teremteni a keresletet a minél többre, minél gyorsabbra, nem kell tudni mértéket tartani, optimalizálni, ha nem jó, majd vesz a júzer még ramot... A programozóknak sem kell annyit dolgozni, a "hardver úgyis elbírja".
-
spammer
veterán
Igen, ismerem, én is használtam, csak én most próbálok mindent úgy belőni, hogy minél kevesebb erőforrást egyen és minél gyorsabb legyen. Ezért addonokból is minél kevesebbet akarok feltenni. Így ebben az 1 fájlban elfér az a pár style, ami nekem kell, kapcsolgatni menet közben úgysem akarom őket, meg nagyon variálva sem lesznek.
-
-
looser
addikt
"ezért kell az angol verziót használni, a magyar kifejezések mindig hosszabbak, és ilyen bugokat okoznak."
A mellékelt kép egy oldal részlete, nem a böngésző gui-ja; tökmindegy, milyen nyelvű a böngésző, akár klingon is lehet :-)
(#40588) sz.balazs.95: én is láttam már ilyet, az úgy szép, ahogy van és a böngészés 0,001%-át teszi ki, szóval belefér :-)
-
w.miki
veterán
-
törölt tag
Pont ez az, hogy ezt én soha sem pipálgattam itt ph-n sem,és nem volt ilyen jellegű problémám. Az említett hivatalos oldalakat én is ismerem,tudom hogy így működnek. Egyéb nem hivatalos weboldalakon történő bejelentkezés több ablakban,és nem történt korábban ilyen.
Azért köszönöm a a segítőkészségedet! -
Rimuru
veterán
Régen Opera urlfiltert használtam, csak hát váltani "kellett" már Operáról, így jöttek az alternatívák rövid Chromium használatom során szerintem Adblock volt fent, dwb és luakit esetében az ott elérhető scripteket használtam, majd végül Firefox-nál kötöttem ki ott Bluhell Firewall volt fent sokáig, most meg privoxy-t használok pár hónapja valamelyik topicban szóba került és végül rávettem magam a beállítására (régóta tervben volt a váltás csak lusta voltam).
-
Jazz
veterán
...átrendezném a gombokat is, de testreszabásánál nem engedi betenni a frissítés/leállítás gombot a címsor és az előre/vissza gomb közé.:S
...igen, azon vagyok, még mindig a 31-es ESR megy.
(FTP-ről közben másolom a 24-es ESR-t, de már 3 órája megy a copy, mivel nem zip-ben vannak fent, de még csak nem is exe install, hanem nyers könyvtár. áhh...)
-
Jazz
veterán
Igaz. CTR, nem CTB.
Most épp a lap fülek (függőleges) keskenyítésére keresek valamit. Aztán már meg is leszünk.De egyenlőre nem találtam olyat mint a ClassicCompact, vagy hasonlót. Pedig ez egy isteni kieg. A végletekig, mindent lehet állítani, nagyon részletesen.
-
Jazz
veterán
Miután eltávolítottam a címsor végén lévő pici reload gombot, aktív és használható lett a normális reload gomb. Kettő együtt úgy látszik nem megy egyszerre. (az elválasztó azért kell hogy ne ugorjon össze a két gomb)
Sikerült a címsort is keskenyebbre venni.Már csak az kéne, hogy a lapfülek vastagságát (értsd. magasságát. A szélességét tudom állítani a tab mix plus-ban) kéne vékonyabbra venni. Buttonos kiegben nem találtam.
(#40094) Penty: Valamit félreértettél. Külön kell lenniük, és a reloadnak balra a stop-tól. A megoldás meg a címsorban lévő kicsi relod eltávolítása volt. Az akadályozta
a normál nagy reload gomb működését.
Amit írtál ilyet nem találtam CTR beálllításában. Csak annyit hogy Other tweaks\stop reload go button....\és itt kilehet választani a classic style-t, ennyi. -
Jazz
veterán
Próbáltam, sajnos nem. Egyedül a címsor végén lévő kicsi frissítés gomb működik. Gondoltam lehet az okozza a galibát, de azt meg nem lehet eltávolítani.
Más: Próbáltam a Buttonos kiegedet, de nem lehet kisebbre venni a címsor szélességét az aktuálisnál, ami 25pixel. Az a minimum ami = az aktuálissal. Csak nagyobbra lehet venni.
(egy 16:9-es 1366x768-as notin ez nagyon vastag)
-
Jazz
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest