Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Bocsi nem olvastam vissza.
A Firefox-ból a webfordító magyar opciót kivették?
A nyelvezetben nem találom vagy 3 hete tűnt fel ez nekem. -
jeni
félisten
válasz
autosportos
üzenetére
Köszi
ez jött be-
manuálisan vissza dátumozva és újra telepítve.
megpróbáltam az összes böngi frissítését kikapcsolni,remélem ezzel egy darabig kivédhetem míg helyre nem állítják a hibákat. -
-
jeni
félisten
Tisztán az előző Firefox törlése után tettem fel a legfrissebbet.
A ColorfullTabs kiegészítővel ezzel használhatatlanná teszik a böngészőt,továbbra is egybe mossa a többivel.Abban javult,hogy most már állítható a Firefox ablak mérete,ami kicsinyíthető-növelhető. -
-
jeni
félisten
Üdv
A Firefox profil nem tölthető be vagy hiányzik ez mire utal?
Ma egy másik gépen telepítettem a Win 10-t oda felraktam a rókát.
Kikapcsoltam. Viszont a rendes gépemen elindítva már nem tudja betölteni. Előszór frissítettem de arra sem lett jó. Újra indítottam a gépet,akkor sem javult a helyzet. Töröltem a Firefox-t és újra telepítettem.Erre is ugyan az a hiba van. -
jeni
félisten
Szia
Tegnap váltottam felhasználót a gépemen belül,mert nem volt rendszergazda jogosultságom az egyikre. Váltás után a másik felhasználóra menve az összes Mozilla addigi webes oldalak mentésim eltűntek. Maga Mozillát nem töröltem csak már nem tudom a régi akkori megnyitott,mentett webes helyeket megkeresni az adott oldalak hiánya miatt. Hogyan tudom azokat a mostani másik felhasználóhoz tartozó Firefox-hoz hozzá rendelni a régi akkor mentett oldalakat?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911