- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Note 3 - fókuszban a szolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz spammer #40767 üzenetére
Igazából nem a RAM a legkisebb keresztmetszet. Ahol kevesebb van ott kevesebbet is eszik, 1GB mellett már bőven használható ha nem akarunk 50+ tabbal böngészni. 2 éve még csak 512MB RAM volt a gépben amit használtam minden nap, böngészéshez (éppen) elég volt. Már akkor is inkább az agyonscriptelt szarok voltak borzalmasak amik a procit ették azért nem volt élmény olyan oldalon járni, de ezek még modern géppel se jobbak (és egyre több az ilyen). Azt hozzáteszem hogy Linuxos tapasztalataim vannak Openbox/Awesome ablakkezelőkkel.
Pityu: Nekem most 28 nyitott füllel (direkt nyitottam egy FB-t is mert az önmagában megzabál 200MB-ot) 1100MB, úgy hogy 3 napja fut a Firefox.
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
Pityu.
nagyúr
válasz spammer #40767 üzenetére
Nekem most pl ok 8gb ramom van de a cyberfox is 4 megnyitott lap köztük a facebook ami igen csak éhes meg egy adblock edge és 700megát zabál minél több lap annál nagyobb éhség,bár a cyberfox még így is fürgébb mint a firefox.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest