- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
válasz
scarbantia #41537 üzenetére
Nekem eddig sem volt rossz a megjelenítés sehol (FF24 - Eizo S1931 sRGB), de azért beállítottam az about:configban azokat a kapcsolókat, és megadtam a monitorom icc profilját. Most a teszt oldalon majdnem tökéletes lett az eredmény: csak a display color gamutnál van halvány eltérés (a piros és a kék alsó fele sötétebb ill. világosabb) de a többi OK.
Eddig én sem tudtam erről a lehetőségről a rókában. Köszi a linkeket, nekem is érdekes volt és hasznos!
-
DS39
nagyúr
válasz
scarbantia #41537 üzenetére
nagyon érdekes, korábban még nem hallottam erről.
nem tudom a Firefox melyik verziójával próbálod, de talán ezzel lehetne kísérletezni, hogy felteszel egy régebbit, vagy újabb bétát, elképzelhető hogy vmi másképp működik az aktuális verziónál e téren, mint azt korábban tette.
-
DS39
nagyúr
válasz
scarbantia #41531 üzenetére
Firefox színmenedzsment - van ilyen?
én a videokártya driverben állítgatnék ilyet, esetleg gyártói szoftverben (laptop esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest