-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Steelmanus
addikt
válasz
havri1 #38258 üzenetére
A Greasemonkey 2.1 kiegeszito kavar be. Kiprobaltam az Aurorat, leszedtem, majd telepitettem a 28-at. Ezutan feltettem a Greasemonkey 2.1 majd direkt probabol a YouTubeCenter Developer Version-t, es hiaba mentem el a YT-ra, nem volt lehetoseg YTC Beallitasok eleresere.
Bar alapbol mindig tiltom a kiegeszitok frissiteset is, manualisan megis kertem, igy a kiegeszitok frissitesekor "frissult" a Greacemonkey is 1.15-re. Ezutan ramentem a A Firefox nevjegyre, es maris frissulni akart, es ez be is ragadt mert minden FF inditaskor feldobta az UAC ablakot hogy akarom-e a frissitest feltelepiteni.
Ezutan leszedtem a GM-et majd engedelyeztem a frissitest mert az UAC ablak mindig felugrott, majd a frissen telepult FF 31-re ratelepitettem a 28-at. Igy visszakaptam a regit, es mar nem akart frissulni.Most visszatettem a Greacemonkey 1.15-ot es jo.
-
DS39
nagyúr
válasz
havri1 #38258 üzenetére
ha a beállításokban kiválasztod, hogy ne legyen frissítve, akkor a névjegyre kattintás után csak egy további kattintásra frissít, nem automatikusan. (illetve a maintanance service-t is uninstallálni kell, ahogy már írtad is)
ha ennek ellenére is frissül, szerintem vmi más miatt teszi, Secunia vagy Avast programfrissítő, vagy hasonló program miatt. -
ceia
őstag
válasz
havri1 #38258 üzenetére
Ez már eléggé szánalmas, akkor miért teszik be az opciót a kikapcsolására..? Nekem teljesen magától nem frissült, csak akkor, ha valami automatikusan megnyitott egy oldalt a rókával, mint default böngészővel. Ha utána kiléptem a rókából, legközelebb induláskor megújult. (kikapcsolt frissítéssel) De erre van megoldás, ne a róka legyen a default browser. Nekem az XP-s IE6 - az legalább gyorsan indul, aztán gyorsan ki is lépek belőle
-
Steelmanus
addikt
válasz
havri1 #38255 üzenetére
Esetleg ötlet, hoyg a 27es véglegest magyar nyelven honann tudnám letölteni?
A frissitessel kapcsolatban sajnos nalam is ugy volt, hogy kiprobaltam a 31-et de valamit elallitott mert amikor visszatettem a 28-at egy ido utan hiaba volt kikapcsolva a frissites, mindenfelekeppen frissiteni akart ha engedtem volna. Mert engedelyt ker. Igy visszatettem egy regebbi ghost fajlbol a rendszert, sajnos csak ez maradt.
Customra mentem telepítésnél, és a firefox maintenance servicest nem telepítem, ez elvileg a háttérben frissít....
En is kiprobaltam igy is, de random egyszer csak gondolt egyet es frissiteni akart. Pedig egy ideig jol mukodott.
-
scope2007
addikt
válasz
havri1 #22001 üzenetére
de.. nem igazán jó a sync szerver mostanában...
WonderCsabo írta: "gondok vannak a Sync szerverrel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest