Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
-
törölt tag
válasz
Braddock
üzenetére
Igen, láttam.
Durva nagyon. Közben IE-re áltam át. Azthiszem kb. 15 évvel ezelőtt használtam utoljára, de kellemesen csalódtam. Mostanra már egy jó böngésző lett. Persze ez sem kíméli a memóriát (7 ablak=800 M), de érdekes mód, gördülékenyebben dolgozik és serényebb minden értelemben. 
-
DS39
nagyúr
válasz
Braddock
üzenetére
na erre akartam én is célozni...
bár érdekes amit mondasz, mert aki eljut a 10-esig, és nem ESR verzióban, az miért nem hagyja automatikusan a frissítést? mindenesetre a beragadás oka lehet az hogy régi verziót használ vki, amiben még ez nem volt javítva.
albiosz: keress rá itt a topikban a java szóra, párszor ki lett tárgyalva. de röviden, bővítményeknél tiltva van alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.23
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Durva nagyon. Közben IE-re áltam át. Azthiszem kb. 15 évvel ezelőtt használtam utoljára, de kellemesen csalódtam. Mostanra már egy jó böngésző lett. Persze ez sem kíméli a memóriát (7 ablak=800 M), de érdekes mód, gördülékenyebben dolgozik és serényebb minden értelemben.

KAMI911