Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
-
törölt tag
válasz
Braddock
üzenetére
Igen, láttam.
Durva nagyon. Közben IE-re áltam át. Azthiszem kb. 15 évvel ezelőtt használtam utoljára, de kellemesen csalódtam. Mostanra már egy jó böngésző lett. Persze ez sem kíméli a memóriát (7 ablak=800 M), de érdekes mód, gördülékenyebben dolgozik és serényebb minden értelemben. 
-
DS39
nagyúr
válasz
Braddock
üzenetére
na erre akartam én is célozni...
bár érdekes amit mondasz, mert aki eljut a 10-esig, és nem ESR verzióban, az miért nem hagyja automatikusan a frissítést? mindenesetre a beragadás oka lehet az hogy régi verziót használ vki, amiben még ez nem volt javítva.
albiosz: keress rá itt a topikban a java szóra, párszor ki lett tárgyalva. de röviden, bővítményeknél tiltva van alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Durva nagyon. Közben IE-re áltam át. Azthiszem kb. 15 évvel ezelőtt használtam utoljára, de kellemesen csalódtam. Mostanra már egy jó böngésző lett. Persze ez sem kíméli a memóriát (7 ablak=800 M), de érdekes mód, gördülékenyebben dolgozik és serényebb minden értelemben.

KAMI911