Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Ubuntu 13.10 platform. Megoldható valahogy, hogy ne lassuljon le és/vagy akadjon ki a böngésző azoktól az oldalaktól ahol túl sok a flash?

-
-
kispx
addikt
-
bl0ck
tag
Honnan tudom megmondani, hogy hova tölti?
-
ledgeri
nagyúr
(#34485) bl0ck&(#34486) oszy
Máris tisztább!1. Az SSD-t nézd át, hogy mi van rajta olyan, amit nem te ragtál fel, de foglalja a helyet... Lomtártól kezdve a Hybernálásig (ajánlom az SSD topikot)
2. Minde a legrissebb (flash satobbi "vga driver"?
-
ledgeri
nagyúr
SSD-nél kellene,hogy legyen 10% szabad helyed Mindíg! (Én meg a chache-t átraktam a vinyó,ra, így oda töltöget...)
(#34483) oszy érdekes, hogy mióta létezik a gép senki sem próbálkozott youtube-bal vele...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(egyébként meg nem tudom, csak néha látom, hogy vannak Hsz-ek, amik nem mondanak el mindent magukról, és kell egy kis noszogatás a relevánsabb infók kiszedésére...)
-
netpeti98
addikt
Persze tudom, aki stabilan szeretne böngészni annak a stable channel ajánlott, de például a fórumon is vannak páran akik az Aurora verziót használják a mindennapokban, ha gond adódik vele akkor indítják el a stable verziót. Szóval nem azt állítom, hogy 100 százalékban bugmentes az Aurora és a beta, hanem azt, hogy ott már nem szokott olyan előfordulni a nightly problémáinak többsége.
Üdv netpeti98
-
kispx
addikt
válasz
netpeti98
üzenetére
Ezeket a verziókat sem a végfelhasználóknak szánják és nem is mindennapi használatra.
[link]
Ismerje meg a legújabb fejlesztéseket egy nem stabil, gyakorlott felhasználóknak javasolt környezetben
[link]
Download the pre-Beta build of Firefox.Ezen totálisan felesleges vitázni, hogy az index.hu összeomlott a nightlyn. De azért gondolom, hogy nem jelentette a Mozilla felé....
Továbbá az FF topicban nem érdemes "a manóba kezdetű" stabil hibaüzenetet generáló programhoz hasonlítani.Szerk.:
Bocs nem neked. Csak úgy általánosságban. Még mielőtt a következő 10 oldal is a nightlyról és a Chromeról szólna. -
mrszitya
senior tag
Ha ennyire utálod a Mozilla termékeit, akkor NE HASZNÁLD, és kész.
Egyébként meg legyünk tisztában a dolgokkal: a nightly tesztverzió, vagyis inkább a tesztverzió tesztverziója (semmikép sem a végfelhasználóknak szánt változat), és még ebben sem engedélyezték alapból a multiprocesst. Akkor még is mit vársz!?
Nightly => Aurora => Beta => Release
Amúgy is totálisan felesleges a csodavárás, nem lesz nagyságrendekkel alacsonyabb a memigény, irreálisak ezek az elvárások. Legfeljebb stabilabb és biztonságosabb lesz tőle a Firefox - idővel.
-
bl0ck
tag
Üdv.
Lenne egy elég low kérdésem. Sosem foglalkoztam firefoxxal igazán, megnyitottam megnézegettem amit meg szerettem volna, és jóidő.
Mostanában elég sok videót nézek Youtuben, meg egyéb más oldalakon is. SSD-m valamiért eléggé meg van telve(frissíti magát Win7, gondolom amiatt), valamelyik nap meg dobott egy üzenetet, hogy kevés hely áll rendelkezésre. Alap esetben van rajta 5gb hely(ez is kevés, tudom), akkor meg1,01-et írt. Valójában videó nézéskor letölti a videókat háttérben, vagy minek tudhatom be, hogy kb 8 videó megnyitása, és betöltése közben felzabált szolid 3-4gb-át?
Köszöntem, és bocs még egyszer a hülye kérdésért. -
t420s
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
nem nem tehető meg, mert az FF-el ellentétben a funkció régóta stabil, míg a Nightly FF-nél beírom hogy index.hu enter és össze is omlott.
vajon a Chrome-ban ez megteheto?
En is olvasom a Chrome topikot, de sosem irok bele - ha nagy ritkan irok oda
amit én írtam az mind az FF-el kapcsolatos.
röhej, hogy a mozillánál azt hiszik feltalálták a melegvizet.
és még örüljünk is neki. -
Steelmanus
addikt
gratulálok! akkor minek FF?
ez nem több mint egy Chrome klón!Gondolom a kerdes koltoi. Eloszor is klonozni csak azt lehet ami mar letezik, mivel a Firefox joval korabban jelent meg mint a Chrome, igy errol kar szot is vesztegetni. Olvashattad hogy, A multiprocess futás a browser.tabs.remote beállítás igazra állításával kapcsolható be. Vagyis mint kiserleti funkcio kiprobalhato, de vissza lehet valtani, vajon a Chrome-ban ez megteheto? Es meg sorolhatnam hogy miben kulonbozik a Firefox a Chrome-tol, de nem teszem mert minek. A feluletet pedig le lehet cserelni.
Es meg valami. En is olvasom a Chrome topikot, de sosem irok bele - ha nagy ritkan irok oda - a Firefox-al kapcsolatos dolgokat mert az a topik nem ez a topik. -
válasz
ledgeri
üzenetére
Na igen, a Google-nek mostanában a "fejlesztései" inkább nevezhetőek visszafejlődésnek. - ezt már én is tapasztaltam.
Viszont a YouTube illetve az alkalmazásokon keresztül az Android köt a kuglihoz. a többi cuccait viszont tudom nélkülözni.
Mondjuk az jó lenne, ha az MS megvenné a Vimeot, és lokalizálná majd elkezdené népszerűsíteni, illetve ha az appok elkészülnének WP-re.
No meg a Binget sem ártana lokalizálni.
Ezesetben teljesen el tudnék szakadni a kuglitól.
mondjuk ez már eléggé off.
-
t420s
aktív tag
így fog kinézni az új FF:
gratulálok! akkor minek FF?
ez nem több mint egy Chrome klón!
de minek klón mikor van eredeti. -
oszy
veterán
Srácok! Van egy Asus eeePC és sem a FF sem a Chrome nem játsza le rendesen a youtube videókat. Szaggat az összes... Még legkisebb felbontáson is. Már újratelepítettem a böngészőt és elvileg a FlashPlayert is.
Nem hiszem, h nem bírná a gép
) Köszönöm! -
t420s
aktív tag
ez igen!
még a végén visszatérek az FF-hez a Chrome-tól!
mondjuk mindent elmond a látvány: ez az FF jövője, immár hivatalosan is elismerten a Mozilla által.
1:1-ben Chrome.
ennyit az FF-ről. -
törölt tag
Ubuntu 13.10 platform. A böngészőnek baja van azokkal az oldalakkal ahol sok a flash. Lassul a böngésző, akad az op. rendszer, eltűnik a kurzor. Vegyek ki szabadságot, vigyem el a kutyámat sétálni?

-
ledgeri
nagyúr
A youtubecenter kiegészítő nálam " nem válaszol"ási hibákat okozott, ha megnyitottam egy YT vidit új lapon!
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
köszi, ugy néz ki, megoldódott a probléma.

a kérdés, hogy ez meddig marad így. -
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi. Ha esetleg lesz megoldás rá, akkor légy szíves jelezzed majd itt a topikban. Természetesen én is így fogok majd eljárni.

-
Steelmanus
addikt
Mielott resetelned a bongeszot, Tégy egy probat a kovetkezovel:
Ctrl + Shift + Del komboval torolj mindent, igy elveszlik a beepitett speeddial is de pont ez a lenyeg mert mindig azt szeretne visszaallitani a bongeszo es ezert kuldi a hibauzenetet:
Majd about:config
browser.newtabpage.enabled true
browser.newtab.url about:blankA Beallitasoknal a Kezdolap termeszetesen Ures oldal megjelenitese legyen.
-
Az miért van, hogy a beállításokban az van beállítva, hogy induláskor a kezdőlap jelenjen meg, ennek ellenére 100 esetből 99-szer a korábbi munkamenetet próbálta visszaállítani? ráadásul az esetek nagy részében sikertelenül.

-
kispx
addikt
válasz
üzenetére
Pingvinek szeretik a logoutot, csak az uborkáék nem.
A 13.10-esben van egy FF rendelerési hiba. Tudnak erről, csak éppen még mindig nem csinálják meg. Mivel a 12.04-en próbálják a csomagokat frissítéséni, ezért lehet hogy oda is vissza backportolták a hibát.Szerk.: A teszthez pedig, minden böngésző máshogy jeleníti meg. Elég ritka a pixel pontos megjelenítés a böngészők között.
-
törölt tag
Akkor a Pingvinek nem komálják a LogOut-ot, vagy fordítva.
Fogok készíteni szélesebb körű tesztet: erről az oldalról, minden bongésző, minden platformon.
Gondolom, mennyire "szeretni fognak" a moderátorok.
Ne legyen félreértés, csak a kíváncsiság vezet rá, nem egyébbért. 
-
HZoli87
veterán
Üdv!
26-os Firefoxban hogyan lehet visszavarázsolni a régi letöltési panelt?
Ez már nem működik: browser.download.useToolkitUI -> TRUE
Köszi
-
törölt tag
Epiphanyval kapcsolatos topik nincs, de meg is értem
, ugyanakkor a Safari színterére sem akartam írni, mert úgyis a Tűzrókánál kötök ki. 
Máshol is osztottam egy kicsit a böngésző űgyét, ahol éppenséggel off volt ez a téma.
A lényeg az volt, hogy melyik a legjobb az Ubuntu 13.10 platformon, ha éppenséggel ez is meghatározó. Egyértelművé vált, hogy a Firefox. A többi utánagyártott, belemagyarázott bongésző.Amint ez első bekezdésemből kiderülhetett, mégis voltam annyira merész, hogy kipróbáljam az Epiphanyt. Az ember a hibáin tanul, vagy nem.
Arra lettem figyelmes, hogy mikor az Epi(cfail)phany segítségével felléptem ide, akkor az alábbi ábrán látható baki tűnt fel. Mikor pedig hozzászólást írtam, akkor a "témába vág" és az "off topic" checkbox-jai mást mutattak: kocka alakú mezőben elcsúszva látszott a kör mező.Miután visszatettem a Firefox-ot, kiderült, az alább látható baki nem a böngésző problémája.

-
barisj
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom hol kéne feltenni ezt a kérdést,de azért remélem valaki tud segíteni. Tehát van nekem egy Dell inspiron mini 10 netbookom és amikor netezek,akkor kb 10-15percenként befagy a böngészőm és ezt a hibaüzenetet kapom:

Valaki tud segíteni? Esetleg előfordult már valakinek ilyen?
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Melyik kieggel érted el, hogy a böngésző alján kiírja az időjárást?
-
Pakold ki megint, és ha legközelebb "tökéletes" mentést akarsz a könyvjelzőidről, akkor json fájlba kell menteni: "Ctrl + Shift + B --> Importálás és mentés --> Mentés..." Ennek csak annyi a hátránya, hogy másik böngésző nem kezeli és a meglévő könyvjelzőket cseréli teljesen visszaállításkor, ha vannak, természetesen.
-
feri1
aktív tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
-
potyi23
senior tag
hali.Olyan problemam van egy ideje h a youtubon 2 x indulnak el a videok,,mi csinala ezt ? ketszer indul el a hang,es mindig ujra kell inditani.
-
Zola007
veterán
mitől lehet, hogy a 25.0.1 lassan indul?
3-4 mp míg bejön az ablak, utána még 3-4 míg betölti a kezdőlapot.frissen telepítve, ezek vannak hozzátéve:
1-click youtube video downloader
adblock plus
flashgot
tab mix plus
tile tabsmásik gépen ugyanez a felállás, ott gyors
nem a gép miatt (4gb ram, SSD, net 20mbit Lan)
-
veseree
újonc
Sziasztok!
Lenne, egy olyan probléma, hogy egy bizonyos webhely (egy belső hálózaton futó termék értékesítési oldal)
Tartós használata közben a firefox böngészőnk kb 2 perc után lefagy, fekete képernyőt mutat, eltűnnek az eszköztárak, és nem lehet vele semmit sem csinálni, csak bezárni. A furcsa része a dolognak, hogy a hálózaton lévő 400 gépből, csak 3 rossz. Ugyanaz a rendszer (xp) és ugyanazok a beállítások. Próbáltuk másik verzióval (20 ast használunk) de a hiba maradt.
Valaki találkozott hasonlóval? Valami tipp? -
mrszitya
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! up tu date rendszeren youtube tab nyitásakor megakadok, amíg az be nem tölt... mi lenne a problémamegoldás folyamata?
-
rbalint22
újonc
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a Firefox 25.0.1-es verzióm van. Ha gugliban keresek, továbblépek a köv. oldalra, vagy belépek onnan egy honlapra, és vissza lépek belőle a gugliba, vagy az előző oldalra, akkor sokszor fehér képernyő fogad, csak egy pillanatra ugrik be a gugli. Ha nyomok egy F5-öt akkor visszajön, de nagyon idegesítő. Próbáltam már újratelepíteni a Firefoxot, de ugyan az. Nem tudom melyik verziónál kezdte, aut frissít, egy ideje csinálja de egyre többször, és egyre idegesítőbb. Lehet erre megoldás?
THX! -
feri1
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Vannak,de akkor is mellette még ki kell keresni.
Ahogy volt szépen sorba úgy,hogy tudom visszaállítani?
-
törölt tag
Üdv!
címsávban kereső átált yahoora.. állítottam már vissza ilyet de az about:configba már nincs keyword.url

-
sziasztok!
a kérdésem az, hogy a böngésző sebessége (pl. fülek közötti váltás, fülek bezárása, stb.) miért lassul le, hogyha a netkapcsolat is lassú? Az egy dolog, hogy ilyenkor lassan jönnek be az oldalak, nade a felület mégis hogyan és miért függ a netkapcsolat minőségétől?
A másik pedig, hogy hogyan lehet ezt a hibát kiküszöbölni?szerk: és az miért van, hogy ha egy összetettebb oldalt megnyitok, akkor lelassul a böngésző holott a cpu használat kb. 40%-on megáll, illetve a ram használat se nagyon haladja meg a 20%-ot, illetve többnyire alatta van.
-
mrszitya
senior tag
Trying it out: We’ve been doing all of our development on mozilla-central, which means that all of our code is available in Firefox nightlies. You can try out multiprocess Firefox with the following steps:
- Update to a current nightly.
- We strongly recommend you create a new profile!
- Set the browser.tabs.remote preference to true.
- Restart Firefox.When will it be released?
We simply don’t know. It’s a large project and any predictions at this point would be foolhardy. There are a lot of concerns about compatibility with add-ons and plugins that will need to be settled before we have any sense of a release date. -
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Érdekes dehát mindig van valami, 8.1re pedig semmi különös frissítés nem jött.
-
vlevi
nagyúr
válasz
TigerCat
üzenetére
Pocket.
Nalam ez valt be. Igaz, kell hozza egy regisztracio, de az oda mentett oldalakat a webes feluleterol barhol el lehet erni. Akinek tobb eszkoz van ( pc, tabla, telefon) az nagyon tudja ertekelni az ilyesfele felhos tarolos okossagokat.Amugy a firefox azokat, amit csak megcsillagozol, azt mindet a nem rendezett konyvjelzok koze tesz be.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arch Linux
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Villanyszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez gyakorlatilag rendben is lenne csak állandóan kell állítgatni, így inkább visszaállítottam, hogy töltsön be mindent. Ez sem de az sem megoldás. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amíg nem cseszik el mint az Operát és meg tudom ezt csinálni nem érdekel hogy néz ki.
) Köszönöm!

Gondolom, mennyire "szeretni fognak" a moderátorok.