Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vardar
üzenetére
Az ügyfélkapura azt tudom ajánlani, hogy nyiss neki inkognitó/privát ablakot.
Az elforgatást sajnos nem tudom, nekem mindig visszaáll (én is állóban használom a telefont). Ha gombnyomás is jó, akkor a telefonod értesítősávjába tudsz kapcsolót rakni (vagy legalábbis a legtöbb androidoson lehet), amivel az automatikus forgatást tudod ki-be kapcsolni. -
Kékes525
félisten
válasz
Vardar
üzenetére
Nem, mert akkor ugyanazt rakod vissza. Mintha nem csináltál volna semmit. A hiba előtti profile kellene, az mindent megoldana.
Minden olyat ami menthető el kell menteni (könyvjelző, egy kép a kiegészítőkről ha sok van stb.) A Firefox beállításai változhattak meg az áramkimaradás miatt, de azt végigböngészni hogy mi ahhoz idő és hozzáértés kell. Én a szűz újratelepítést csinálnám.
A Mozzila Sync kipróbálhatod, ha van egy olyan Firefox ami neked megfelelően működik, de még jobb, ha annak a profilját helyezed a tiéd (rossz) helyébe. Akkor egy az egyben a másik Firefoxot kapod.
Ezért kell egy állandó rendszeres mentés, ami a FEBE-vel FEBE automatizálható. Ha lenne egy régebbi, jól működő Firefoxról profile mentésed akkor most nem lennél gondban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Bittorrent topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911