-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
tdk.112 #36598 üzenetére
netbank esetében maradok a stabil Fox-nál, de mondjuk egy fórum posztot tőlem küldhet ahova akar
pl. az a Reader Mode nagyon üt, blog-ból kiemeli a szöveget, középre hozza, night módot hozzá bekapcsolva, a fehér alapon fekete szöveg pikk-pakk olvashatóbbá válik este sötét szobában. (fekete alapon, szürke betű lesz)
nem azt mondom hogy az évszázad feature-je, hisz egy egyszerű CSS módosítása az oldalnak, de rohadt kényelmes, jó ötlet. -
DS39
nagyúr
válasz
tdk.112 #36575 üzenetére
egyébként kipróbáltam ezt a Maxthon-t (portable), hát kenterbe veri alap feature-ök tekintetében az összes nagy böngészőt (chrome, firefox, ie), elég intelligens cuccok vannak beépítve és bár a cloud része engem hidegen hagy, a chrome-ot biztos törlöm a gépről és felteszem "helyére" ezt.
u.i.: a készítője Windows Modern UI-s meetingeken reggelizett, ebédelt és vacsorázott, annyira MS design az egész, a Settings tiszta Outlook.com
-
Rickazoid
addikt
válasz
tdk.112 #36591 üzenetére
Én nem hallottam még olyan rémes akcentust, ahol a the szót "dö"-nek jeltették volna, inkább "tö" vagy "ti" az, ha valaki nem tudja a th-t kiejteni. Bár kezdeti gyakorlásnak a nyelv élét a felső metszőfogakhoz kell szorítani, miközben egy enyhén sziszegő hangot ejtünk és máris úton vagyunk a helyes kiejtés megtanulása felé. Nem olyan nehéz. Max. US szlengben csinálnak "dö" hangokat.
Amúgy van megoldás, nem kell magyarítani ott, ahol nincs magyar megfelelője a használt hangnak.
Viszont a smooth sok dialektusban tényleg inkább smuːs és nem smuːð formában van ejtve, azaz erős magyar akcentussal szmúsz. Bár tény, hogy a hivatalos kiejtéshez a szmúd áll közelebb. -
vlevi
nagyúr
válasz
tdk.112 #36523 üzenetére
van erintős eszkozom, droidos tablet. De itt egyáltalán nincsnek fülek. Ha lapot akarok váltani, akkor megnyílik egy nagy, a képernyő 1/5 részét efloglalo trulet, ahol tudok valasztani. Csak annyira emlekeztet az australis temara, hogy valahol vam benne 1-2 lekerekites
A modernui-s fejlesztest, azt olvastam azert hagytak abba, mert a statisztikakbol azt lattak, hogy vilagszerte parezer ember probalta hasznalni. Hogy ez mennyire fedi a valosagot, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged