- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
#81999360 #42139 üzenetére
Azért a 2 mag, 2 GB elég egy mostani Firefoxnak is bőven. Ami lassíthat, azok a tákolmány oldalak (pl. facebook), a sok addon és/vagy vírus, de legfőképp a teleszemetelt rendszer.
Olyan nagyon régi verziót már nem érdemes felrakni, mert előfordulhat, hogy egyes funkciók/oldalak nem fognak működni, továbbá biztonsági kockázata is van.
Tiszta rendszer + tiszta Firefox + uBlock (reklámblokkoló) és simán mennie kell.
-
ceia
őstag
válasz
#81999360 #36593 üzenetére
Ez nagyon jó! De bármilyen hülyén hangzik elsőre, a Google fordító is eléggé jól ejti a szavakat - a komplett mondatok persze más lapra tartoznak
Miközben ezt írtam (meg eljátszottam vele kicsit, már valaki megelőzött..
-
Gizmo94
veterán
válasz
#81999360 #36293 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Közben sajnos kipróbáltam a Firefox alaphelyzetbe állítását, ami leszedett minden add-ont, kiegészítőt, ezáltal ugyan a szövegszétesést megjavította, cserébe viszont csinosan buktam vagy 300 könyvjelzőt, és az összes mentett jelszavamat, ami nem volt kevés. Örök hálám ennek a szarnak. Bár amikor közölte, hogy megpróbálja visszaállítani, ebből tudhattam volna, hogy ez eleve sikertelen lesz.. :/ Így is történt.. Természetesen a Windows 7 rendszervisszaállítás sem hozott vissza semmit, így ezt jól elintéztem... Szerencsére az asztali gépemen megvan minden, aktuális módon, így majd felülírom azzal és meglesz újra.. Utána majd tolom neki ezt a HW gyorsítás kikapcsolást, köszönöm még egyszer a segítséget mindenkinek.
DS39:Bakker, tényleg.
Na, akkor visszapakolászom a dolgokat..
-
DS39
nagyúr
válasz
#81999360 #36293 üzenetére
pontosan, ki kell kapcsolni a hardveres gyorsítást, akkor semmi ilyen nem lesz, egyik update után sem.
amúgy sincs sok haszna hw gyorsításnak a Firefox esetén, a CPU-t nem kíméli jobban, a GPU-t használja inkább de abból is igen finnyás fajta, a legtöbbnél vagy fagyást okoz vagy ilyen renderelési hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest