Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Magától nem frissül, csak kézzel ugye?
[Firefox Extension] Will only execute YouTube Center on the youtube.com domain. Ez mi akar lenni? Eddig hol működött még? A más oldalakba beágyazott youtube videóknál gondolom nem szűnt meg az új verzióban a támogatás. -
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Ma megadta magát a firefox, nem indul el. Csinált egy mappát az asztalra firefox régi adatok névvel, hova másoljam be, hogy a régi beállításaim visszajöjjenek? Leszedtem újratelepítettem, de most a szűz firefox működik. Előre is köszönöm!
-
Steelmanus
addikt
Ma frissult a YouTube Center szkript, de sehogy nem tudtam beallitani ugy ahogy szerettem regebben. Peldaul ha megszuntettem a Kozepre igazitast akkor a video alatt levo resz eltolodott, sok uj opcio kerult bele, de ugy erzem hogy nem teljesen mukodnek egyutt.
Ha valaki frissitett es nem tetszenek az uj opciok akkor installalja le es tegye vissza az egyel regebbit.
Itt megtalalja oket az akinek a regebbi verzio jobban tetszik.
Older versions are provided for informational purposes. Please install the current version. -
Faterkam
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére

-
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz
BullKoxa
üzenetére
BF3 Multi és Tomb Raider 2013 alatt is produkálja
miközben játszol nyitva van a böngésző és mire kilépsz ezt kapod vagy hogy kell ezt érteni?
az összeomlás oka lehet egy rossz kiegészítőtől vagy egy bővítménytől. azokat kellene ellenőrizni.
+ 1 tipp: használd a Képmetsző-t (gyári Win7 progi), azzal sokkal egyszerűbben kivághatod a kép egy részét, és nem lesz ilyen nagy fehérség körülötte.

-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Régen nekem úgy volt beállítva az Ff, hogy egy lapnál nem látszott a lapfül, csak kettőtől. Az újnál ezt nem találom, én nem állítottam el semmit csak frissítettem. Most egynél is van fül. Valaki erre valamit?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Miért van hogy a firefoxnak legalább 3 másodperc kell hogy megnyíljon? Pedig 128 GB-os SSD-n van a rendszerem. Jó nyilván az a 3 sec semmiség, de elvárom hogyha rákattintok akkor egyből nyíljon meg. Legalábbis pár hete még ilyen volt. Most nem tudom mi a fene miatt lassult be ennyire. Esetleg van tippetek?
-
Steelmanus
addikt
válasz
Misi 007
üzenetére
Igen, elismerem tevedtem, meg egy masik beallitast is atvettem a 22-bol ami mar hianyzik a 23-bol, de nalam sem mukodott. Elnezest Kerek Toled. Nekem azert nem tunt fel ez a beallitasi opcio hianya, mert alapbol 1 ures lappal inditom a Firefox-ot, es ugy is marad ha minden lapot bezarok, de visszatettem egy proba erejeig a 22-ot hogy osszetudjam vetni a 23-al, de nem tudtam megoldani az opcio hianyat az about:config-ban.
Szoval kell az a kiegeszito amit ajanlottal. -
Misi 007
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Megsúgom hiába rakod false-ra az értéket nem működik (legalábbis nálam) és hogy miért ne is kérdezd mert gőzöm nincs.
Én is azzal kezdtem hogy elolvastam az addon leírását és módosítottam rögtön az értéket de úgy nem megy nálam.
Nem véletlen írtam le itt hogy about:configban nem sikerült megoldanom! -
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Kérdezni szeretném hogy a Mozilla mért csinálja ezt nálam. BF3 Multi és Tomb Raider 2013 alatt is produkálja . ( Csak ezekkel játszom ) Mozilla 22.0 v. Köszönöm a segítséget előre is!!
-
törölt tag
Üdv!
Nemrég jelent meg az új FF. Namost olvastam, hogy ha görgetek egy oldalon, akkor eltűnik a navigációs sáv. Ezt az újdonságot hol találhatom meg? Ugyanis nálam semmit sem csinál, legalábbis alapértelmezetten nem. :/
Köszi előre is a helpet.

-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Áhá sikerült kösz! Akkor scope2007 neked is írom, az volt a baj hogy a frissítés feltette legfelülre, én meg lehúztam de véletlenül nem is a könyvjelző eszköztárra, csak én hittem hirtelen hogy ott van, hanem még egy sorral lejjebb húztam a tabokhoz (mert nálam alul vannak). Most visszahúztam egy sorral feljebb és visszajött a felirat.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Nalam rendben van, valoszinuleg a frissites miatt lehet rossz, mert en tisztatelepitessel teszem fel a legfrissebbet. Vegig hasznaltam a 23 Betakat es azokban is jok voltak, vagyis van szoveg is es ikon is a konyvjelzonek.

(#32673) scope2007 Nalam is jo a Talcan az ikon, de irtam en ujratelepitem az uj verziokat.
-
scope2007
addikt
a könyvjelző felirat eltűnése! engem is zavar, hogy ilyen kicsi lett...

ja és a frissítés után unpinelte magát a tálcáról a róka ikonja
azóta nem lehet visszatenni.. mert vagy azt írja hogy pinelés feloldása, vagy hogy pin, de akkor se lesz ott
többi proginál mind jó.. szal nem pinelő rendszer a hibás
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Már lehúztam a könyvjelző eszköztárra, nálam mindig is ott volt csak ez az új feljebb rakta, de már ott is ugyanakkora mindegy hol van, nincs előtte szöveg csak az ikon.
-
Kam1kaze
tag
válasz
Kam1kaze
üzenetére
Megoldottam a letöltés vezérlő problémát, most már 1.5.8 és automatikusan engedélyezte is a FF.
Leírom, ha valakinek ugyan ilyen gondja lenne, hogy lehet megoldani.
1.) Innen letölteni a Free Download Manager plugin 1.5.8-at.
2.) A letöltött zip tartalmát átmásolni és felülírni a már meglévőket a feltelepített FDM könyvtáron belül (pl.: C:\Program Files\Free Download Manager\Firefox\extension\).Utána már működik is rendesen a plugin Firefox-al. Kár, hogy 2013-ba ezzel kell szórakozni, hogyan buheráljuk meg, hogy működőképes legyen, aminek a frissítése egy gombnyomásra mennie kellene.
Már csak a sebességen kéne változtatni, mert ez a 10 másodperces indulási idő (FF 20-nál csak pár másodperc volt), elég lassú szerintem. Egy erősebb gépen is néztem, ott 5 másodperc, mikor más nagyobb erőforrást igénylő programok pár másodperceken belül elindulnak.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Kam1kaze
üzenetére
En pedig leszedtem a 23-ast es visszatelepitettem tisztatelepitessel a 22-ot. Abban a "browser.tabs.drawInTitlebar" mellett van egy browser.tabs.autoHide Logikai valtozo, amit ugye true vagy false erteket vehet fel, na ez mar a 23-ban nincs. Es hiaba is adom hozza, nem valtoztat semmit, szoval igazad van tobb kell hozza, amit az ajanlott kiegeszito pedig elvegez.
-
kispx
addikt
válasz
djdaniel
üzenetére
Egy új profillal próbáld meg.
-
Kam1kaze
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nálam nem működik úgy. Mikor felraktam a kiegészítőt, akkor én is megnéztem leírásánál, hogy min változtat. Utána letiltottam a kiegészítőt, újraindítottam böngészőt, majd a "browser.tabs.drawInTitlebar" átállítottam false-ra, ezután újraindítottam és nem változott semmi se.
Megnéztem és a kiegészítő aktiválásánál tényleg azt változtatja false-ra, de lehet máshoz is hozzá nyúl, vagy nálam van valami gond. -
-
djdaniel
senior tag
nálatok is leszokott fagyni a firefox ?
nálam napi szinten
-
Visormail
addikt
válasz
Kam1kaze
üzenetére
Egyáltalán melyik kiegészítő ez? Mozilla kiegészítő oldalán, vagy firefoxon belül nem talál semmit ha rákeresek. Googlebe meg ezt találja Free Download Manager de ez 3.9.2-nél tart.
A könyvjelzők gomb csak az ikonból áll mióta frissítettem 23ra
eddig elé volt írva hogy könyvjelzők és így helytakarékos, de marhára nem tetszik hogy ilyen kicsi. -
BullZeye
veterán
Jah, frissítettem most 26-ra, új find bar, alulról ment felfelé, és kék (erre van valami szebb style, pl hogy így nézzen ki, mint az első képen,?). meg pár kieg nem megy, de találtam bétát. és van permission, viszont nincs az amit írt..hasonló sem.

-
Kam1kaze
tag
válasz
Visormail
üzenetére
Sokszor próbáltam már a "Frissítések keresése" gombra nyomni, de semmi, azt írja nincs, ha magára a kiegészítőre nyomok jobb klikket, akkor nekem csak három dolgot ajánl fel: 1 További adatok megjelenítése, 2. Eltávolítás, 3. névjegy. Csak a nem letiltott kiegészítőknél ajánl fel frissítés keresést is.
-
Visormail
addikt
válasz
kali8n
üzenetére
Ráadásul még magyarázatot sem írtak a release notes-ban, csak simán megszüntettük oszt jónapot. Ezért mondják, hogy chromefox vagy micsoda egyre hülyébb, lebutul a chrome szintjére.
Kam1kaze: ugyanott a fogaskerék menüjében a legfölső a frissítések keresése, azzal kézileg indítasz, vagy egy kiegészítőn is ha jobb gombot nyomsz van egy frissítések keresése. Így se találja meg az újabbat?
-
Kam1kaze
tag
válasz
kali8n
üzenetére
Nekem a 19-es verzió vált be a legjobban. 20-assal voltak gondok, ezért lefrissítettem amikor kijött a 22-es. Azóta lassan indul el a böngésző, ez nem változott a 23 telepítése után se. Lemértem mos és 9.75 másodperc, mire elindul, ha megnyitott böngésző mellé nyitok egy másikat, akkor 1 másodpercen belül betölt az új.
Még jó, hogy a "lapok fülei mindig látszanak" opciót ki/be lehet kapcsolni kiegészítővel, de lassan már csak kiegészítőkből fog állni a Firefox.
Viszont van egy megoldatlan problémám vele. 22-es verzió letiltotta a Free Download Manager plugin 1.5.7.9-et, mondván, hogy nem kompatibilis vele. Egyik ismerősömnél Windows-t telepítettünk, előbb a böngészőt tettük fel, majd a Free Download Managert, rögtön jelzett is, hogy van újabb pugin, azt rakattuk fel vele, ha jól emlékszem akkor 1.5.8 volt. Nálam most Firefox 23 telepítése után se keresett rá, hogy van-e újabb, letiltva hagyta a FDM plugint. Kiegészítők beállításánál próbáltam bepipálni, hogy "Minden kiegészítő automatikus frissítése", de semmit se csinál, nem rakja át a pipát a "Kiegészítők automatikus frissítése" elől.
Legalábbis, gondolom át kéne raknia és a "minden" kifejezés azt jelenti, hogy a letiltottakat is lefrissíti.
Meg lehet ezt valahogy oldani (anélkül, hogy a FDM újraraknám)? -
kali8n
aktív tag
Ma nekem is frissült a 23.0-ás verzióra. Sajnos kikerült belőle pár (számomra) hasznos dolog. Az egyik amit már sokan jeleztek is, hogy eltűnt a "lapok fülei mindig látszanak" opció ki/be kapcsolása a beállításokból. Szerencsére lehet hozzá találni addont, ami megoldja ezt a "problémát". A másik ami még zavart, hogy régen ha a címsorba beírtam azt, hogy "prohardver", akkor bejött a ph. Mert eddig úgy működött, mintha a google-nél a jó napom van gombra kattintanék, tehát az első értelmes oldalt hozta be. Az update után, pedig csak simán rákeresett a google-ön. Állítgattam az about:config-ban az keyword.URL értékét, de semmi sem változott. Egy kis keresgélés után megtaláltam az hiba okát. "Firefox 23 ignores the keyword.url parameter..." hát kösziszépen... szerencsére már erre is van egy addon, ami fixálja ezt, úgyhogy már ez is működik.
Ennyi lenne elsőre amit észrevettem. Egy kicsit zavar, hogy az update után nem azt kell keresni, hogy mik az újítások, hanem hogy miket rontottak el... oké hogy addonokkal megoldható ez az, de nehogy már mindenre külön kiegészítőt kelljen keresni, amit eddig alapból tudott...
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Van egy kis problémám. Frissítettem a Firefoxomat 22-ről 23-ra és meglepődve tapasztaltam, azt hogy az első lap akkor is tab-on van, ha egyedül van. Régebben ha jól emlékszem ezt a beállításoknál eltudtam tüntetni. Most nem találom.
Tudnátok segíteni?
Előre is köszi!
-
BullZeye
veterán

A kis kék "plugin" ikont ami minden plugint tartalmazó oldalon jelen van hogy tüntetem el?
-
Apaxp
senior tag
Bocsi nem ellenőriztem a szerkesztés ideje alatt a linket. ez remélem jó -
dethroner
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Hiába állok rá a google-ra, nem lesz aktív az a gomb, hogy alapértelmezett érték visszaállítása.
Nincs a configban birthdaypeoms szó, viszont néhány dolgot vastagon ír, míg a többség az normál betűvastagsággal van. Ezek jelenthetnek valamit? -
KAMI911
Topikgazda
Jelenleg a 10. helyen vagyunk és 190 szavazat a lemaradásunk. Köszönjük, ha szavazol és megosztod. Csak egy perc. Köszi!
http://is.gd/fxvideoSegítség a szavazáshoz: http://is.gd/fxvideohelp
(FB esemény: https://www.facebook.com/events/180255308822710/)
-
dethroner
veterán
Várj, mert én lassú felfogású vagyok

Adblock Plus fent van, eddig többnyire meg is fogta az ilyen szarokat, vagy ha nem és mégis beivódott valami, akkor azt revo uninstallerrel lehetett törölni. De most a revo se látja ezt a mocskot, és a felbukkanó ablakon is hiába kattintok jobb egérrel, csupán ez jön fel rá. Így akkor mit csináljak?
-
KAMI911
Topikgazda
http://is.gd/fxvideo
A szavazás egyszerű és maximum 1 percet vesz igénybe. Számítógépről tudsz szavazni, telefonról nem minden esetben.
Ha gmail.com vagy yahoo.com fiókkal rendelkezel akkor csak fél perc az egész. a böngésződben lépj be a levelezőbe, majd kattints a videó oldalon a kék színű „Vote” gombra. Írd be az e-címed és a következő gombra kattintva már kész is. -
madrac
senior tag
Tapasztalt valaki olyat hogy a google drive-on lévő fényképeket nézegetve jó sok mp telik el, ha a köv. képre váltok, és közbe végig tekeri a cpu-t valamiért? IE10-ben semmi ilyesmi nincs.
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok, javították már a nagyítással kapcsolatos új funkciót? Miszerint akinél Windowson belül be van kapcsolva a képernyőnagyítás (125%), azoknál a Firefoxban is minden nagyítva lesz és a képek is homályosak? Win7-ben nem elég a layout.css.devPixelsPerPx érték átírása, mert a menü ablakok extra picit lesznek.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Profile mapaban jobbegerre elozo valtozatok ful nincsen?
Mert, ha van, akkor abbol a tegnapit, multhetit, akarmelyiket kivalasztva visszaal az akkor profil.
Ez egyebkent a windows volume shadow copy szolgalgtatasa, amig van hely, addig idonkent menti a c meghajto tartalmat, valamilyen rendszer szerint.
Nehany alkalommal mar rajtam is segitett. -
Steelmanus
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Eloszor is a profil mappad az megmaradt, ilyenkor jon jol az 1. hsz. Hol található a Firefox profil mappája?
Majd Hogyan helyezhetjük át a Firefox profilját másik mappába/meghajtóra?
Itt a lenyeg az hogy tallozd be a regi profilodat akkor visszakapsz mindent.Megeloztek

-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Az előbb volt egy csúnya összeomlásom firefoxban és rákérdezett, hogy csökkentett módba indítson -e újra, Én meg véletlen arra mentem, hogy firefox alaphelyzetbe hozása!!
Ezzel eltűnt az összes megnyitott lapom, minden kiegészítőm.
Hogyan tudom őket visszahozni?
Jelenleg Program Files-ba ilyen mappáim vannak:
Mozilla Firefox
Mozilla Firefox.bak
Mozilla Maintenance ServiceMég a Session Manager sincs meg. Mindent lehúzott csontra!

-
Steelmanus
addikt
A 23-asban a plugins.click.to.play nem működik.
Pedig mukodik, csak kicsit bonyolultabb a beallitasa, mint regebben.
Eloszor ird be a cimsorba hogy about:permissions majd a Bovitmenyeknel allitsd at hogy Rakerdezes mindig.
Ekkor a Kiterjesztesek Bovitmenyeknel megjelenik egy uj valasztasi lehetoseg Rakerdezes az aktivalasra
Eredmeny:
-
Steelmanus
addikt
válasz
Misi 007
üzenetére
"A lapok fülei mindig látszanak" menüpont hova lett a 23-asból?
Ez az opcio mit szabalyozott? A teljeskepernyos modban is lehessen latni a fuleket? Mert ha igen akkor az about:config -ban a browser.fullscreen.autohide true -rol false atallitasaval mindig latni a fuleket.
-
Jamboo529
senior tag
Erre valaki?
-
huskydog17
addikt
Én is kipróbáltam a 23-as Tűzrókát. Elsőre nagyon furcsa az új lógó, ezt még tényleg szokni kell. Sajnos egyet kell értsek azokkal, akik arra panaszkodnak, hogy még mindig nagyon lomha az egész, lassan indul még SSD-ről is és maga a grafikus felülete is lassú.
A finom görgetés mintha szebb lenne, mint eddig volt, de itt még mindig jelen van az a hiba ezt illetően, hogy néha elkezd be-beakadni a finom-görgetés, majd néhány görgetés után megint szépen megy. Sajnos a problémán nem segít a hardveres gyorsítás kikapcsolása. Jó lenne, ha ezt a hibát sok év után végre javítanák, mert meglehetősen bosszantó jelenség. -
bizke
csendes tag
válasz
BullKoxa
üzenetére
Ez nem a google keresője, hanem valami malware szerű. Uninstalláld a vezérlőpultból a Defaultsear.ch-t, ha találsz ott valami ilyesmit. Azután vizsgáltasd át a gépedet a Malwarebytes Anti-Malware Free-vel.
-
bizke
csendes tag
Én azt a verziót várom már, amelyiket normálisan lehet használni. Még mindig nagyon lomha és nehézkes, ráadásul elég sokszor be is fagy pár másodpercre (főleg flash tartalmú oldalakon). Ha jól tudom, akkor a 25-ösben már új felület lesz. Tapasztalható valami gyorsulás a kezelőfelületet illetően?
A 23-asban a plugins.click.to.play nem működik. Le is töröltem a gépről az egészet... -
vlevi
nagyúr
válasz
TigerCat
üzenetére
Már egy ideje erről megy a diskurzus. Azt hiszem szerencsésnek kell éreznem magam, hogy nekem alapkiépítésben megfelel úgy ahogy van, szerencsére most is jó maradt

Mondjuk az ikonját még szokni kell, nem sokat változott a régebbihez képest, de mégse teccik.
De ez legyen a legnagyobb bajom vele. -
-
KAMI911
Topikgazda
A Persona rendszer a Mozilla reményei szerint el fog terjedni, és egy olyan biztonságos megoldást kínál a belépések egyszerű kezeléséhez, amit mondjuk nem oszt meg mindenféle adatokat, mint a facebookos belépés. Tehát nem csak egyszeri regisztráció a cél hanem a hosszútávú használat. Ha tudtok kérlek regisztráljatok és szavazzatok. Köszi!
-
DS39
nagyúr
válasz
KAMI911
üzenetére
én értem, és meg is tudom csinálni, ha akarom, de sokan nem fogják. ráadásul teljesen felesleges egy újabb olyan szolgáltatásba regisztrálni egy szavazásért, amit gyaníthatóan többet nem használsz.
ráadásul az interneten a facebook előtt is megoldott volt, hogy egy szavazás esetén egy ember csak egyszer szavazhasson (némi hibahatárral), mindezt úgy hogy anonim maradtál.amúgy a videótok tetszik, bár kicsit rövidnek tartom (nem tudom volt-e időbeni megkötés), még lehetett volna promózni hogy autóban macerás a papíros térképpel navigálni, ellenben FF-os telefonon meg ott a HERE Maps, és azzal mennyivel egyszerűbb, stb.

-
Puma K
nagyúr
válasz
Puma K
üzenetére
A mai nap folyamán Internet Explorer 10-zet használva nem ütköztem olyan gondokba mint az FF esetén.
Az Internet Explorer 10-ből ezt a verziót használva:

Azok a videók amik probléma mentesen végig lemennek 1080p vagy 720p-ben és nem áll meg egyik sem és vált vissza 480p-be.
Ezt a jelenséget már egy ideje tapasztaltam Youtube-on, de akkor nem minden videónál csinálta.
Most meg gyakorlatilag mindegyiknél amit 1080p vagy 720p-ben akarok megnézni.Mi lehet a megoldás?
A Firefox úgy van beállítva hogy az betöltött oldalakból ne mentsen semmit.
A többi beállítás meg így néz ki:
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

eddig elé volt írva hogy könyvjelzők és így helytakarékos, de marhára nem tetszik hogy ilyen kicsi.