Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi 007
őstag
"A lapok fülei mindig látszanak" menüpont hova lett a 23-asból?
Csak mert a 22-be még benne volt... -
KAMI911
Topikgazda
A teendők: http://goo.gl/0cVs4V
-
Jamboo529
senior tag
Sziasztok!
Szükségem van egy kis segítségre.Feltettem az automatic save folder nevezetű kieget. A laptopon lévő firefoxon fut, be van állítva, hogy adott típusú fileokat adott oldalról automatikusan mentsen le egy mappába, a belső hálózaton lévő NAS egyik mappájába. A laptop bekapcsolása, vagy sleepből való ébresztése után az elsőként lementendő fájlt minden esetben a c/users/.... helyre menti. Ezután addig, amíg ki nem kapcsolom, vagy le nem csukom a laptop tetejét, tehát nem szűnik meg a wifi kapcsolat mindvégig csinálja a dolgát, úgy ahogyan be lett állítva.
Majd a következő indításkor/felélesztéskor megint eljátssza ugyanezt.
Ha ugyanazt a fájlt, ha másodszorra akarom letölteni, akkor már jó helyre rakja.
Valamint akkor sem csinálja ezt a hibát ha a lementések előtt pl. kitallózom TCMD-ben azt a hálózati helyet, ahova menti a kieg a fájlt.
Elvileg a NAS nem lehet az oka, mert a vinyók soha nincsenek leállítva benne, állandóan online az eszköz. Mind a firefox, mind a kieg a legfrissebb verzió.Tud valaki esetleg valami megoldást a problémára?
Bármi ötlet? -
BullZeye
veterán
-
Puma K
nagyúr
Estét!
A következő problémába ütköztem... elindítok egy videót youtube-on beállítom, hogy full HD-ben vagy HD-ben játssza le, be is tölti mondjuk a harmadáig vagy feléig, de gondol egyet megáll a lejátszás átvált 480p-re és megy tovább a videó...
Ezt akkor is csinálja ha be vagyok jelentkezve, és akkor is ha nem. Az internet kapcsolatommal nincs semmi gond minden más az elérhető leggyorsabban töltődik (30 Mbit).
Az Adobe Flash Player 11.8.800.94 verziószámú azaz a legutolsó, FF pedig 22.0Valaki találkozott hasonló problémával?
Üdv
Puma -
DS39
nagyúr
válasz
Dragon27
üzenetére
ha csak a JRE-t telepíted akkor is kettő lesz a bővítmények között, de ezzel nincs semmi baj, ha zavar a jelzés, kapcsold ki ahogy alább írtam.
a JDK, ami csako képén látszik, nem keverendő össze a Java Deployment Toolkit-tel. utóbbi a JRE-vel települ, előbbi meg a fejlesztőknek kell, az nem épül be a böngészőkbe.
-
Dragon27
senior tag
1.kiterjesztéseket és bővítményeket között is volt a Steady Video letiltás után csak a Kiterjesztésnél szerepelt ahogy a képen is látni . de sikerült eltávolítani

2. Az összes Java Vezérlőpultból eltávolítottam utána a böngészőt újraindítása után még mindig ott volt a Java Deployment Toolkit3. Most a Vezérlőpultba Java progit visszaraktam és most csak ott 1 Java van de a Firefoxba 2 van ahogy azt az előző képen látni a Bővítmények közt
Dragon27
üzenetére
Szóval a Steady Video a Kiterjesztések közé pakolta be magát? Érdekes...
Amúgy csak a tisztázás végett:
Kiterjesztés pl az Adblock Plus stb. Ezek eltávolíthatóak.
Itt a kép:
Bővítmények pl. Adobe flash, Java stb. Ezeket ugye a Vezérlőpultból távolíthatod el.
Pl. a Java-k így vannak ott:
Elnézést, ha olyat írtam ami "nem új", csak kezdett zavaros lenni nekem

-
Dragon27
senior tag
Steady video azt sikerült eltávolítani
De ez a Java
Vezérlőpult/Programok minden Java eltávolítása aFirefoxnál a Java Platform nincs ott de a másik ami problémázik azt nem tudom Java DT-t
A kiterjesztéseket a böngészőn belül is el lehet távolítani, ott kell lennie mellettük egy Eltávolítás gombnak.Ha ez ott lenne akkor nem kérdeztem volna semmit
Valószínűsítem, hogy te a kiterjesztésekre gondolsz és nem a bővítményekre .Steady video kiterjesztés de ezt is csak Vezérlőpult/Programok keresztül lehetett eltávolítani

-
válasz
Dragon27
üzenetére
A Java nem egyenlő a JavaScript-tel... a Steady video-t pedig a Vezérlőpult/Programok és szolgáltatások-ban eltávolíthatod (ez utóbbi csak tipp). A Java DT-t is ott távolíthatod el, meg a többi bővítményt is.
A kiterjesztéseket a böngészőn belül is el lehet távolítani, ott kell lennie mellettük egy Eltávolítás gombnak. -
Dragon27
senior tag
Firefox 22 verzió : minél újabb verzió annál idegesítőbb : A kiterjesztéseket és bővítményeket nem lehet eltávolítani
csak letiltani .....1. kiakartam próbálni a AMD steady video 2.0 mert nagyon reklámozták
de a gép fogyasztása megugrott aminek egyáltalán nem örültem ezért elakartam távolítani de nem lehet 
2. kellet nekem kísérletezni mostanában steady video óta Java Error ezért minden youtube videónál felugrik a hiba 2x

3. Java Platform az otthoni hálózati NAS kéri és ez nem is probléma Csak ez a másik Java Deployment Toolkit ami sebezhető ezért letiltottam
ha eltávolítani nem lehet ..4. hiba 1.2. AMD steady video letiltva a hiba már nem jelenik meg ..
eltávolítani persze nem lehet

-
Sziasztok.
Van arra lehetőségem, hogy az asztali Firefox-ban lévő könyvjelzőimet össze szinkronizáljam az androidossal ? -
atis0425
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
At allitottam a firefoxot az altalad megadott modon!
NAgyon orulok a segitsegednek, mert igy vegre normalisan latom a betuket, ami csak a legutobbi frissiteskor jelentkezett nalam. Ertsd ez alatt max 1 honapja.
Na most a problema masik resze az, hogy vannak legordulo kis menuk ahol kivalaszthatom peldaul a szuletesnapom datumait, es egyebb ilyen dolgokat, vagy a begepelt jelszavak kozul tudnam kivalasztani a megfelelot.
Amiota at allitottam a foxit, azota most az ilyen kis legordulo menuk vannak osszekeverve, es olvashatatlan az egesz. Mit tehetek, hogy ez helyre alljon?
-
Puma K
nagyúr
válasz
Puma K
üzenetére
Máig hibátlan volt a Firefox, most viszont a korábban említett furcsaságok mellett, még azt is csinálja, hogy ha bezárom akkor a feladatkezelőben még ott megy az eltelt idő meg nem számít mert nem záródik be az FF.
Úgy van beállítva a Firefox, hogy nem ment/tárol semmit, így gyors volt eddig nagyon, most viszont ezt csinálja mi lehet a gond?
-
Puma K
nagyúr
Estét!
Most kapcsoltam be tegnap óta a gépet és a Firefox, valamiért befagy ha a Facebook-ra akarok belépni. Sikerült még kifagynia Youtube-on is, pedig még csak videót sem indítottam hanem kerestem valamit...
Valaki tapasztalt hasonlót?

Üdv
Puma -
pruzsi
őstag
Sziasztok!
Problémám csak annyi lenne hogy a jobb felső sarokban lévő kereső rész nem működik beírom mit keresek
de se a enter lenyomással se a kereső ikonra kattintva nem történik semmi,illetve mikor megnyitom a mozillat kb fél percig működik utána már nem. Verzió 22 de a beta 23-al is ez van. -
törölt tag
szerk.
http://itcafe.hu/tema/mozilla_firefox_2/hsz_30759-30759.html
Köszönöm .
-
lolka1980
aktív tag
Sziasztok!
Win7 -en használom a firefox 22.0-t
Gondom ha pl megnyitom a prohardvert akkor a betük vonalai hiányosak,elmosódottak.
Van valami megoldás ellene? -
kranazoli
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
És ezt hol lehet megtalálni? A beállítások részét. Ott nem lelem, ahol a Yousable Tubefix-nél van.
Never mind.
-
KAMI911
Topikgazda
Sziasztok,
Készítettünk egy videót a Firefox Flicks versenyre.
A videó itt tekinthető meg:https://firefoxflicks.mozilla.org/en-US/video/2013/610/
Ugyanitt lehet a videóra szavazni. Amennyiben tetszik a videó, szavazzatok rá és osszátok meg másokkal is
). Ha nem tetszene, akkor pedig az ellenségeiddel oszd meg.
A szavazáshoz Persona fiók létrehozását igényli, amelyet a későbbiekben is lehet használni a weboldalakra történő egyszerűsített belépésre. -
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Kösz magamtól nem jöttem volna rá a nevéből hogy mire jó, ha egyáltalán feltűnik.
-
Ablakos
addikt
A legutóbbi frissítéssel megpirosult az Aurora ikon színe

-
Steelmanus
addikt
Kijott a Firefox 23.0b10 beta, ennek tiszteletere leszedtem a 9-et es tisztatelepitessel feltelepitettem, majd telepitettem a szokasos kiegeszitoimet, na es a YouTube Center-t. Beallitasakor a Lejatszo reszben talatam egy uj opciot a neve Dash Playback.

Alapallasban nincs bepipalva, ennek hatasara ha nezek egy videot a YT-on, az elotoltes nem all meg egy bizonyos mennyisegnel / szakasznal, hanem folyamatosan betolti a videot a cachbe. Igy ha tekerek vagy ugralok benne, nem tolti ujra a cache-t, ami sokaknak nem tetszet, koztuk nekem sem.
W7 x64, AMD 7790 VGA, 13.4 WHQL driver es Adobe.Flash.Player-11.7.700.224. -
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi. Azt hiszem el kezdem használni a total commandert...

-
Steelmanus
addikt
válasz
adamssss
üzenetére
Ha hasznalsz TotalCommandert (TC) akkor azzal is lehet szerkeszteni ha Rendszergazdai modban inditod, raallsz az mms.cfg fajlra es F4-et nyomsz. En is igy szerkesztem, csak nem mindenki hasznal TC-t azert javasoltam/tak a jegyzettombot. Termeszetesen ahogy irtak, az FF ne legyen megnyitva.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Nemrég feltettem a chrome mellé a firefox-ot, importált minden könyvjelzőt, felajánlotta a szinkronizálást is. Látszólag hibátlan.
Aztán újra kellett raknom a gépet. Firefox fel, szinkronizálási beállítások megadása és semmi régi nem jött vissza. Ezek szerint erre, ami a lényeg lenne, nem is jó, csak két gép közötti szinkronizálásra?

-
válasz
adamkaa777
üzenetére
Írd be a címsorba az about:config-ot, utána a kereséshez a másikat, utána duplakatt rá és írd be a harmadikat.
adamssss: [link]
-
Sziasztok!
Egyszer még régen kérdeztem, de már nem találom a választ, de megint gondom van a flash player plugin-nal. Hogyan lehet azt úgy beállítani, hogy rendesen működjön, és ne crasheljen percenként? Egy jegyzettömbe kellett beírni valamit, csak már nem emlékszem, hogy mit, és hova.

Amúgy szerintem ezzel ki lehetne egészíteni az1. hsz-t.Köszi
-
válasz
adamkaa777
üzenetére
about:config --> browser.newtab.url --> Írd át az értékét about:blank-ra
-
adamkaa777
senior tag
Hali nem tudjátok azt hol tudom beállítani hogy amikor új lapot nyitok meg az teljesen üres legyen ?
-
tknof1871
őstag
Üdvözlet! Eltávolítottam a DownloadHelper-t és utána visszatettem. Eddig a képernyő jobb felső sarkában volt egy ikonja (ha a böngésző is nagyra volt állítva), amin ki lehetett választani, mélyen méretben töltse le a videót 1080i/720p/stb. Most nincs meg az az ikon. Hogyan lehet visszahozni, vagy most hol lehet beállítani, milyen felbontásban töltse le a videót?
-
Krystal_s
addikt
Beállítottam az új szűrőket, amit itt #32527 Steelmanus említett.
Utána vettem észre, hogy a Youtube-on eltűnt a YouTube Center és semmit nem tudok beállítani, az egész oldal furán néz ki, viszont Chrome-ban (Dragon) továbbra is jó, ezért nem az oldallal van a gond, de akkor mitől lehet?
Próbáltam az Adblock szűrőket tiltani, hátha valamelyik új kavart be, de akkor is ilyen már.
Nálatok jó?
FFoxban ilyen lett->
Dragon-ban ilyen, és ez a jó. Itt amikor a kis fogaskerékre kattintok, akkor rendesen bejön a yt center beállítások.
-
Steelmanus
addikt
Mar mindent letiltottam
de en a PH! nyitooldalan keresgeltem, hat egy cikk aljan talaltam meg. Sose neztem volna ott, mindig csak a Hozzaszolasokat neztem, es olvastam el. Nem vagyok egyik kozossegioldal tagja sem, talan ezert nem tunt fel. Meg ezt is feltelepitettem regebben Facebook Blocker -
-
Abrion
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
a fájl ami letölthető, az egy update és a legújabbat tölti le netröl.
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
mit nem látsz? a fb gombot ph-n?
és ha ráviszed az egeret, kiírja miért inaktív. -
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi, hogy írtál róla

Aki pedig nem most telepíti, itt engedélyezheti azokat. -
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
a facebook gombról jutott eszembe hogy a PH lapcsaládon is mostanában figyelnek erre, a Tetszik gomb alapból inaktív.
-
Steelmanus
addikt
-
Abrion
senior tag
ugyan úgy ugrik a videó, hát ez van
.
azért kösz a linket
-
Abrion
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
a Adobe.Flash.Player-11.7.700.224 nek
nálam van pár olyan videó ami szaggat és tuti az miatt lehet
Edit
DS39 kösz
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
szerintem a régebbi flash-re. a 11.7-es széria szvsz legjobbja:
Flash Player 11.7.700.232a protected mode-ot persze érdemes kikapcsolni, az a biztos.

-
Abrion
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
nem találok egy letöltést
tudnál adni? -
tknof1871
őstag
Üdv! Nem tudok bizonyos videókat letölteni a youtuberól míg másokat igen. Lehetséges, hogy a hivatalos zenecsatornákról, mint például a VEVO nem lehet jdownloaderrel és hasonlókkal letölteni a videóklippeket?
-
Jules5
csendes tag
sziasztok,
volna egy problémám a firefox 22 vel, véletlenül meg lett nyomva egy billentyűkombináció és a ctrl és az egér görgetés együttes használata nem az egész honlap méretét változtatja hanem csak a betűméretet. Mit kellene csinálnom hogy visszaálljon az eredeti funkció?

üdv
-
Steelmanus
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Elnezest kerek, valoban ennyi a proci hasznalat nalam is, csak elfelejtettem bekapcsolni a hardveres gyorsitast a FireFox-ban. Ha ki van kapcsolva, gyorsabban indul a bongeszo, azt nezegettem es kikapcsolva maradt. A CCC-ben be van kapcsolva a folyamatos videolajatszas es az alkalmazas az internetes videokra is, ennek ellenere nekem legalabbis ugy tunik hogy a 10.7.x alatt folyamatosabb a lejatszas mint a 10.8.x alatt.
Foleg az oldaliranyu mozgasnal, a szakszavat elfelejtettem amivel ezt kifejezik. Igy jelenleg a 10.7-x-et hasznalom meg megvarok 1-2 ujabb flash lejatszot. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Steelmanus
üzenetére
Comodo Killswitch-csel ellenoriztem, 6-13% közötti procihasznalat volt a lejatszas közben.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nekem a 11.8.800.94 megoldotta a magas prociterhelést és a videószaggatást, mms.cfg-hez nem is nyultam.
-
utgyuru
aktív tag
NoScript bővítményt használok, de mostanában valami nem oké. Eddig ha megnyitottam egy oldalt, a NoScript ikonja át volt húzva, rámentem, engedélyeztem ami kellett. Most meg akármilyen oldalt nézek, csak egy felkiáltójel van, ha meg rákattintok mindenre azt írja, hogy "Megbízhatatlan: ...". Olyan oldalakon is, ahol korábban már beállítottam mit engedélyezzen. Elállítottam valamit, vagy mi van most ? 22.0-s verzióm van.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Amikor telepitem a flasht, es lefut a telepites a vegen van egy valaszthat menu hogy engedelyezed-e az automatikus frissitest, vagy sem. En mindig letiltom az automatikusat ( a legalso radiogomb ) es lehet hogy emiatt is jon letre az mms.cfg mert ilyenkor a tartalma:
SilentAutoUpdateEnable=0
AutoUpdateDisable=1 -
Steelmanus
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Biztos hogy a 32 bites OS miatt van, ugyanis az mms.cfg fajl a C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash mappaban van. Gondolom rakerestel az mms.cfg fajlra a C:\-n es nincs sehol?
Amugy meg nem erdemes feltenni a Adobe.Flash.Player-11.8.800.94-et, mert kisse szaggat lajatszaskor foleg az oldaliranyu mozgasnal, a Adobe.Flash.Player-11.7.700.224 folyamatosabban jatsza le videokat.
Mindig ugyanazzal a videoval probalom ki a flasheket, es jol lathatoan akadozik.(#32506) Jazz Az advesirty-t az honna lehet telepiteni, resze az AdBlock Plus-nak?
-
Visormail
addikt
Frissen telepített win7 32bit +FF22 +legújabb flashplayer és nem jött létre magától a C:\Windows\System32\Macromed\Flash mappában az mms.cfg fájl. Az újabb flash ha van ilyen akkor figyelembe veszi, de alapban már nem csinálja meg?
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Telepítettem ezt.
Korábban is volt már telepítve.
Akkor az eszközök, webfejlesztő alatt találtam meg.
Most nincs ott.
Hogy tudok akkor belépni?Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
úgyhogy ez kilőve
de amúgy jó lesz ez, köszi

Vezérlőpult/Programok minden Java eltávolítása a

csak letiltani .....
de a gép fogyasztása megugrott aminek egyáltalán nem örültem ezért elakartam távolítani de nem lehet 

). Ha nem tetszene, akkor pedig az ellenségeiddel oszd meg.

Azt választottam,hogy elhagytam a másik eszközt és reménykedtem,hogy a felhasználói név-jelszó páros elég lesz. Ezek szerint nem.
és ha ráviszed az egeret, kiírja miért inaktív.