Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani a FF-t, hogy a fejlécbe kerüljenek a lapfülek? Az egyik gépünkön ott van, a másikon alatta, és nem jövök rá, miért. -
-
potyi23
senior tag
hi.Nemtudom melyik forumba irjak.,ha tudtok olyat ahol tudjak a valaszt,attiranyithattok. Vannak olyan videok,melyeket nemtudok Szlovakiabol megnezni,mert kulfoldrol vagyok. Mit kellene bellaitanom ?

-
Fandango
veterán
-
Sziasztok!
Leszedtem a 21.0 beta-t.Csak próbálgatás céljából .Régen volt már gépemen Firefox és érdekelt merre fejlődött...

Ebben nem lehet magyar nyelvet állítani?A menüben hiába állítom,hogy magyar legyen angol marad.Köszi!
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ezzel nem fogok foglalkozni, vissza letiltottam az azure-t és kész.
AxBattler: Én régóta a Niagra Falls Persona-t használom az nálam most is működik a 20ason.
-
kispx
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
Igen, nálam is ugyanez a helyzet. Majd a javítják. A szervernél van a hiba, nem nálad.
Más:
Servo név alatt fejleszt új generációs böngészőmotort a Samsung és a Mozilla -
AxBattler
félisten
Üdv!
A 20-0-ás frissítés óta nem működnek nálam a persona-k.
Telepíti őket, meg minden, de kiválasztás után sem jelennek meg. Már újratelepítettem a fox-ot, és nincs más bővítmény telepítve.Másnak is előjött ez a dolog? Hol lehet a hiba?
-
vlevi
nagyúr
Kicsit talán furcsa kérdésem lesz.
Androidon használnám a Firefoxot, egy mk808-as valamin. USB-n van rá dugva vezetéknélküli bill+egér, és HDMI-n egy tévé, szóval netezni jó.
A firefox viszont érdekesen scrolloz. Az összes többi böngészőben, meg a világ összes számítógépe úgy scrolloz a görgővel, hogy ha magam felé tekerem, akkor lefelé scrolloz. Nos, ez a droidos firefox az nem
Át lehet ezt állítani valahol? about:config az itt is van, és a wheel-re van vagy százféle opció, de nem tudom mi mit jelent. És az sem ártana, ha a scrollozás sebességét növelni tudnám, mert most mintha 4-5 pixelnyit scrollozna egy fordulatra. Ráadásul azt is visszafelé
-
Mr Paris
tag
üdv mindenkinek
másnak sem megy win7 alatt a 20-as firefoxban a Ctrl+Shift+T? A bezárt lapok megnyitása helyett a webkonzol - vizsgáló részét nyitja meg ami a 19.0.2-be még Ctrl+Shift+I volt...
-
Krystal_s
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Működik.

-
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Én továbbra is tudok törölni.

Szerk.: nem kell hozzá a teljes nézet sem.

Itt is jól látszik a videón. Link
-
Steelmanus
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Ajanlom hogy a topik keresojebe ird be hogy - gfx.font_rendering.cleartype_params.rendering_mode - kapsz 19 talalatot, ebbol ezt ajanlanam (#27168) WonderCSabo ha nem akarsz keresni. Talan segithet W8-on is, en husvetkor 5. alkalommal futottam neki a W8-nak, de feladtam.
(#31268) DS39 Megszűnt a két külön letöltési lista, és csak teljes nézetében lehet törölni ami lehetne gáz is Igen, jol mondod lehetne gaz is, az en szememben az is

Privat modban nezted mar hogy mikent nez ki ha roboksz a Letoltest mutato nyilra? Tiszta W8-as megjelenitesi forma. Amikor azt hallom hogy - tiszta, letisztult forma - felall a szőr a hatamon mert rogton tudom hogy egy igenytelen minimalista stilust takar napjainkban. Sajnos.(#31274) Krystal_s OK, sok sikert.
-
Winnie The P
őstag
Mi a baj már megint a PH-val, néha 503-as hibát ír ki?! Más is tapasztalt ilyet (ez csak a mai napra vonatkozik, én du 17 körül jelentkeztem be)?
-
Krystal_s
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Szia, köszönöm szépen, este ki is próbálom.

vlevi: Nekem azért volt most ilyen szembetűnő a változás, mert pár napja egy notebook Wifi beállításait tesztelem egy Linux letöltéssel is, közben nézem változik-e a sebesség. Többször elindítom, majd szünet és folytatás...a régi ablakban folyamatosan láttam az értékeket, most meg állandóan klikkelni kell.
-
Predator2
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
köszönöm a segítségeteket
Egy normális gyorshívó alkalmazást esetleg tudnátok ajánlani illetve egy olyan kiegészítő is kellene ha jobb egérgombbal kattintok akkor egy külön menüből lehessen beszúrni személyes adatokat (ne kelljen állandóan beírni ugyan azt elég ha csak beillesztem onnan)
-
Visormail
addikt
válasz
Predator2
üzenetére
about:config-ban a browser.newtab.url kulcshoz tudsz beírni bármilyen címet. Google-hoz én viszont a Custom New Tab kiegészítőt használom, mert abba be lehet állítani azt is hogy az új lap nyitásakor a kurzor ne a címsorba legyen hanem a google keresősávjában.
-
Predator2
addikt
Helló
Hogyan és hol lehet beállítani h amikor rámegyek az "új fül-re" akkor a google keresője jöjjön be?
Vagy nekem az is jó ha ajánlotok egy gyorshívó kiegészítést.THX
-
vlevi
nagyúr
válasz
Krystal_s
üzenetére
Ezek nekem fel se tűntek.
De ami feltűnt, hogy az Australis témát, amit már valahol a 15,16 környékén írogattak, még mindíg nem látom. Vagy az csak a mobilos firefoxra lesz?
Mert természetesen az addonok közül letölthető az rendszeresen inkompatibilis az újabb FF verziókkal. -
DS39
nagyúr
most telepítettem (frissítettem) a 20-as verziót, akárhogy nézem nekem tetszik ez az új letöltés manager megoldás. megszűnt a két külön letöltési lista, és csak teljes nézetében lehet törölni ami lehetne gáz is, de így hogy egy kattintással ott vagyok a kis nézetből a teljesben szerintem jó. ráadásul csak egy gombnyomás, és nem mint eddig hogy ctrl+a és delete.
a privát böngészés egyszerre futtathatósága (és jobb klikk menüből nyithatósága) a normál böngészéssel külön pozitívum.
összegezve jó lett ez a 20-as verzió, volt értelme frissíteni.

-
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Van a FF-ban olyan beállítási lehetőség, hogy amikor kilépek belőle (katt a piros X-re) akkor automatikusan törölje a böngészési előzményeket? Ha van akkor azt hol kell benne beállítani?
Előre is köszönöm. -
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Na hát ez érdekes, Win8-on nem jó tiszta telepítéssel sem a gfx.content.azure.enabled;true. Először azt hittem hogy igen, mert a prohardveren egyáltalán nem jött elő a betűszétesés semennyire sok idő alatt sem, pedig az előzőekkel itt is nagyon feltűnően látszott igen sűrűn. Tehát mindenképpen javult most nem látom szinte sehol, de gmail-ben meg nálam most is előjön azonnal.
-
Steelmanus
addikt
válasz
kisferi
üzenetére
Szivesen.
Kezdem azt hinni hogy "csapataink harcban allnak" a fejlesztokkel
Egyre tobb olyan funkciot kapcsolunk vissza - amig lehet - amit regota megszoktunk es bevalt, erre fejlesztenek egy kicsit, mi pedig "visszafejlesztunk". Egyre gyulnek nalam azok a beallitas valtoztatasok amivel vissza lehet hozni egy-egy regi opciot. Egy *.txt fajlban tarolom oket, megint kerult bele egy ujabb sor. -
kisferi
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet Steelmanus. Ezzel a beállítással tökéletes lett.
-
g0dl
addikt
Használom a tabgroups manager nevű kiterjesztést*, amit úgy tűnik nem fejleszt tovább a készítő. Tud valaki ajánlani egy gyorsan, és rugalmasan használható alternatívát. A beépített grafikus izé nekem szörnyen nehézkesnek tűnik.
Ez olyanokat tud, hogy a számtalan (nálam n*10) megnyitott lapot csoportokba tudom rakni, a csoportokat pedig a lapok feletti panelkiválasztó sorban tudom változtatni ( lapok a lapokon). Ez sokkal gyorsabban használható, mint az grafikus valami, ami beépítve van ( mindig látom a csoportokat, és egy kattintással kiválaszthatom). Ezen kívül tudom egy könyvjelző mappa összes elemét egy csoportba egy kattintással megnyitni, vagy a megnyitott csoportot hibernálni, és azt később visszahozni, vagy akár exportálni.
-
kisferi
tag
Sziasztok. Ha az letöltési előzmények törlése automatikusan a letöltés befejeztével-re tud valaki megoldást (mint az előző verzióban volt), legyen szíves írja le. Előre is köszönöm.
-
Donvit078
tag
válasz
headhunter
üzenetére
oké köszi ez talán beválik
-
djnyakesz
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan progi vagy add-on ami a mozilla indításakor jelszót kér a mozilla használatához? tehát maga a program ne működjön, csak egy X jelszó megadása után?
Köszi
-
kispx
addikt
-
vlevi
nagyúr
válasz
bluyoo
üzenetére
Nálam is voltak betűmosódások, valamelyik régebbivel (12, 13? nem emlékszem). De egy ideje jó.
Gondolom hardver függő is a dolog. Nálam Sapphire 7770 van a gépben.
És a cleartype beállításaitól is sok függ.
Az alap windows cleartype beállításra vissza kellene állnia annak, akinek rossz.
Cleartype Tunerben 1-2-1-2 boxra kattintva áll vissza a windows alap cleartype. -
Donvit078
tag
tévedtem nem szűnt meg ugyan olyan szar a fox mint volt elmosódnak a betűk... ennyire amatőr bandát minek csinálnak böngészőt ha még ezt se tudják megoldani...
-
Donvit078
tag
na ebbe a 20.0 as stabilba már nem mosódnak el a betűk eddig úgy néz ki

-
Donvit078
tag
Firefox 20.0 Magyar
[Firefox 20.0] -
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
ez az általa linkelt képekből nem derült ki, de így hogy mondod, elég marhaság. (mondjuk én böngészővel hosszú letöltéseket nem szoktam csinálni, csak olyat ami pár másodperc vagy max pár perc alatt megvan)
a többire ott a torrent vagy külső letöltés managerek.
számomra az sokkal inkább zavaró lesz, ha továbbra is kétszer kell törölni a letöltési listából ugyanazt a tételt.
-
artiny
őstag
Hogyan tudnam hasznalni a firefox 3,6 at hogy ne jelezzen be hogy elavult minden eggyes inditásnál?
( a hallado fulon a updatet nel kikapcsoltam az auto.frissites kereseset,de meg is elojon)
-
Steelmanus
addikt
A korabbi verziokban volt egy kulon ablak. Ha bezartam a bongeszot az ablak ott maradt a Talcan es latni lehetett a letoltes menetet. Mi a bubanatnak kellet ezt megvaltoztatni, mert letolteskor ha bezarom a bongeszot - ugyan a letoltes megy a hatterben - csak nem latni hogy hol tart eppen. Majd ha kesz akkor kapok egy felugro ablakot hogy befejezodott a letoltes.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Szüleim gépén most telepítettem új oprendszert, és most a firefox sehol nem ajánlja fel a jelszó megjegyzése lehetőséget? Mit lehet csinálni vele? -
kranazoli
senior tag
Sziasztok fiúk, lányok!
Régóta nincs kérdésem, mert 1.) vagy elvagyok azokkal a kisebb idegesítő fox tulajdonságokkal, melyek néha felütik a fejüket, vagy 2.) egyáltalán nincs semmi problémám. 3.) időm sincs annyi már fórumozni, csak átfutom amiket írtok, ...
Letöltöttem a Firefox 20-as verziót, amely bár hivatalosan még nem jelent meg, de már a release frissítési csatornát használja, szóval már csak nagyon kicsit fognak hozzányúlni a fejlesztők.
Aki már használja a 20-ast az már ismeri az új letöltési funkciót benne. Az lenne a kérdésem, hogy a letöltési box-ból, dobozból, ... nem lehet vhogyan egy gombnyomással eltüntetni a history-t?
Töltök fel képeket:
Ha vki tud vmi okosságot ezzel kapcsolatban legyen szíves ossza már meg! Köszönöm!

Ui.:
Most megnéztem újra. Lehet, hogy Én bénáztam és lehet. Most mintha úgy működne ahogyan gondoltam.
-
törölt tag
Sziasztok,
A filmtrailerek miatt feltettem a Quicktime-ot, de ha az oldalakon a letöltésre kattintok, akkor nem a file letöltés ablaka jelenik meg, hanem mag a Quicktime Player.
Hogy lehet ezt beállítani, hogy ez ne így legyen, hanem letöltse az adott mov filet? -
gaborba81
tag
Akinek akadoznak a videók a FF-ben,azoknak itt a megoldás [link]
-
a1200
aktív tag
válasz
Fandango
üzenetére
Ha újraindítom a firefoxot, akkor eleve a külön ablakos adobe pdf nyílik ki, míg a postai pdf weblapja üres marad. Az adobe reader telepítése után nem indítottam újra a gépet, de ez nem számíthat.
Közben lett még 1 menü, "acrobat használata firefoxban", így jó lett.Hogyan tudnám minden firefox bezárásakor törölni a gyorsítótárat, de csak ezt?
-
a1200
aktív tag
válasz
Fandango
üzenetére
Az alkalmazások menüben csak "hordozható dokumentumformátum (pdf)" van. Ha itt társítom hozzá az adobe readert, akkor ez lesz az alapértelmezett. Ha frissítem a linkelt posta pdf oldalt, akkor külön ablakban nyitja ki az adobe (jók az ékezetek), ami nem jó, mert az kell, hogy ugyanúgy nyissa ki, mint a többi weblapot.
Az adatvédelemnél csak böngészési, letöltési, keresőmezők, űrlapmezők előzmények van, meg sütik, de ezeket NEM akarom törölni. Csak a gyorsítótárat akarom törölni.
A speciális/hálózat menüben van a gyorsítótár méret beállítása, és a kézi törlése.
Miért nincs olyan menü, hogy gyorsítótár törlése a firefox bezárásakor?
Nehogymár minden gépleállításkor kézzel kelljen törölnöm. -
Fandango
veterán
Munkahelyi gepen is rossz az a pdf amit linkeltel, az ekezetes betuk konkretan hianyoznak (majd megnezem otthon is)
Eszkozok/Beallitasok/Alkalmazasok reszben keresd ki a pdf formatumot es ott allitsd at, hogy mivel akarod megnyitni.
Eszkozok/Beallitasok/Adatvedelem reszben az elozmenyeknel tudod beallitani, hogy mindent toroljon vagy megszabhatod, hogy mit ne, vagy semmit ne toroljon.
-
a1200
aktív tag
Hali.
1-- A 19-es Firefox óta a pdf-ekben az ékezetes betűk rosszak (nagyon lassú is a megnyitás), pl. ez: [link]
IE 10-ben, Opera 12.14-ben, Chrome 25-ben simán jók az ékezetek, mert Adobe Readert használhatnak.
A 18-asig nem volt ilyen gond, nem állítottam át semmit. Gondolom a 19-es a pdf oldalakat saját maga nyitja meg valamilyen belső bővítéssel.
Hogyan lehetne rávenni a firefoxot arra, hogy továbbra is az Adobe Readerrel nyissa ki az ilyeneket, mint eddig? 19.02-m van.2-- Hol lehet beállítani, hogy minden kikapcsoláskor törölje az összes oldal gyorsítótárát, hogy bekapcsoláskor mindig a friss adatokat kelljen betöltenie a netről? Ne a HDD-ről töltse be. Operánál van ilyen beállítás.
-
Dinter
addikt
válasz
Cukormentes
üzenetére
-
Cukormentes
csendes tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Igen, ezt tudom, de nem segít, az alapértelmezett kezdőlapon ugyanúgy a yahoo keresőt használja az ff, nem a google-t.

-
válasz
Cukormentes
üzenetére
Firefoxban a jobb felső sarokban, a kereső ikont legördítve tudod beállítani.
-
Cukormentes
csendes tag
Hali,
hogyan tudnám visszaállítani az alapértelmezett keresőmotort? Egyik program feltelepítésénél muszáj volt elfogadni egy yahoo-s hülyeséget, ami megváltoztatta a firefox alapértelmezett kezdőlapon a keresőt yahoo-ra és hiába töröltem le az a programot, nem változott vissza google-re.

Gondolom az about:config-ban vissza lehet állítani valahogy, de én ott elveszek.
Esetleg valaki tudna segíteni? -
Steelmanus
addikt
válasz
FrezeR
üzenetére
Egy memoriahiba sosem kizart dolog, de ha igy lenne vagyis rossz lenne a memoria, akkor barmilyen alkalmazas, vagy maga az OS is lefagyhat. Megkellene nezni az Esemenynaplot (Futtasba evenvwr) mert az naplozza a hiba okat, abbol tobbet meglehet tudni. Ebbol a szempontbol semmivel sem erzekenyebb a FireFox mint barmelyik bongeszo.
-
creed33
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Mindegy ha most nem,idővel biztos megoldódik ez a dolog is

Kösz szépen a segítőkészségedet!

-
FrezeR
senior tag
Korábban felvetődött itt, hogy esetleg valamelyik memória hibásan működhet a gépemben azért is omlik össze napi szinten a FF nekem. Arra lennék kíváncsi, hogy a FF érzékenyebb e az ilyen jellegű hibákra? Csak mert én mellette futtatok más böngészőket is de azoknál szinte soha nincs összeomlás.
-
Steelmanus
addikt
-
creed33
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Szia!
Igen kicsire van állítva,de valami más lehet a gond mert frissítést jött nemrég a centerre és azóta nem hajlandó a bal szélen indulni a video.
Pedig még az általános fül alatti Oldal középre igazítása mellől is ki van véve a pipa és a lejátszó fül alatti Lejátszó középre igazítása mellől is
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Hiába van fenn nálam a youtube center és hiába veszem ki a Lejátszó középre igazítása menüből a pipát,nem tudom beállítani hogy a videot teljesen a képernyő bal szélére eltolva játssza le.
Tudnátok valami megoldást?
-
Attix82
addikt
Hogy lehetne elkerülni, hogy az Adobe flashplayer ne omoljon össze? Marhára idegesítő tud lenni.
-
kerekfej
őstag
Sziasztok
Tegnap néztem egy képet ami ma már nem elérhető. Meg tudom ezt még valahol nézni, pl a gyorsítótárban? Hol találom?
-
Visormail
addikt
Ti le tudjátok játszani innen [link] ezt a A New Era videót? Nekem nem sikerült se FF se IE alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A Nightly-t a kiegészítők miatt már nem vállaltam be...

KAMI911