Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
-
vlevi
nagyúr
-
Voice24
őstag
Egy kérdésem lenne. Nem egetverő a probléma, csak érdekelne.
Arról van szó, hogy mostanában próbálgattam néhány böngészőt, és azt figyeltem meg, hogy mind közül (mármint amiket én próbáltam) a Firefox-szal mértem a legmagasabb ping-értéket. A legtöbb 30 körülit mér, a Firefox szinte mindig 50 felett. Ugyanúgy a speedtest.net-tel mértem, ami tudom, hogy nem az igazi, de mivel mindegyiknél ezt használtam, azért figyelembe vehető. -
kovy79
őstag
Van ötlete valakinek, hogy mitől lassul be néha a Firefox?
1-2havonta nem elérhető jó pár lap (más böngészővel tökéletesen megy). A cache/cookie törlés sem segít.
Pl a google/gmail, meg még "kismillió" lap most sem megy vele, de a ph is úgy, hogy a lap folyamatosan tölt (de betölt az oldal).
Úgy vettem észre, hogy 1-2 újraindítás után helyreáll, de totál változó.
Egyébként 14.0.1 a verzió. -
MaciG
addikt
üdv.
Azt valahogy be lehet állítani a firefoxnál, hogy mikor bekapcsol a gép akkor autómatikusan nyisson meg mindig egy oldalt, de ne az az oldal legyen a kezdőlap?
-
-
looser
addikt
válasz
gordonfreemN
üzenetére
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Tudtok egy viszonylag gyenge gépre a firefox-tól gyorsabb böngészőt ajánlani?
A chromot safarit próbálgattam, de szerintem lassabbak. -
kispx
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Beállítások -> adatvédelem -> Előzmények, a Firefox Egyéni beállításokat használ az előzményekhez
Előzmények törlése a Firefox bezárásakor checkbox elé rakj egy pipát
Majd a mellette lévő beállításokban a letöltési előzmények legyen kipipálva
-
Winner_hun
félisten
Hol lehet beállítani hogy a letöltési lista mindig törlődjön a böngésző bezárásakor?
-
looser
addikt
Nem tudom, más is észrevette-e, ha egy tabon meg van nyitva egy flash video, egy másik lapon az egérkurzor 'rezeg', vagyis váltogat két állapot között; ami az alap nyíl (windows, alap egérkurzorkészlet) és az aktuális területnek megfelelő állapot, pld. szövegen tartva a szövegkijelölés...
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Igen, erre gondoltam, azt reméltem működni fog

-
Hali.
Csak most írok, mert nem az én gépemről van szó és csak most tudtam megnézni.
Tehát ezt írjam be pontosan, Components.classes['@mozilla.org/extensions/blocklist;1'].getService(Components.interfaces.nsITimerCallback).notify(null); , majd Kiértékelés?
Vagy rosszul csináltam valamit, mert most is felugrik a plugincheck ablak indításkor

-
Met
nagyúr
Tegnap frissített a Nightly és azóta ha egy kép van az oldal hátterébe rakva és legörgetek akkor a háttérben a "képernyő alatti" részt valamilyen színnel tölti ki. Tehát mintha csak egy 900px magas kép lenne a háttér és alatta üres. pl. itt a harmadik bejegyzés után már csak feketeség van kétoldalt
Ezzel lehet valamit kezdeni? -
SkyS1gn
félisten
Megoldottam, de elveszett az összes felirakozásom youtubeon meg stb, töröltem a másik fiókokat, nemtudom ki találta ki ezt az egész rendszert de egy baltát érdemelne a fejébe!
-
SkyS1gn
félisten
a t.köm telivan az egész youtube-google dologgal már...
-folyton kidobálja az összevonósdi üzenetet Google+-al mondom csináld DE NINCS GOMB!

Erre kikapcsoltam a társított fiókok közül és ugyanúgy kidobálja...
-mondom törlöm a fiókokat és használom azt a G-fiókot amivel a telefonom használom ja.. én hülye, hiszen nem lehet nevet változtatni, BAM!
-mondom akkor csinálok egy új fiókot majd társítom az telefonos g-fiókhoz hogy tudjam használni egyszerre erre azt írja majd kiválaszthatom a nevem külön youtubeosat, mondom OK de erre a gmailes nevet vitte be ha megakarom változtatni akkor MEGINT NINCS GOMB! -
Apaxp
senior tag
Jó reggelt mindenkinek!
Megtudná mondani valaki hogy a menü és a füleken lévő szövegek betű típusát és méretét hol lehet állítani/növelni?
firefox aurora v20.0a2 -
albiosz
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi szépen, kipróbálom majd!
-
HZoli87
veterán
Frissült a Java, aki használja annak érdemes frissíteni. Link
-
Eternitys
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
köszi, egyenlőre az FF reinstall tünik nekem jó megoldásnak mert túl sok minden okozhatja a beragadást, de ha utánna is fennál a dolog akkor megpróbálom azt is amit írtál.
de az is lehet hogy túl sok addon van fenn és nagyon lelassítja a lellást uhogy egyenlőre még ezt is tesztelem, de köszönöm!
-
Steelmanus
addikt
-
albiosz
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi a tippet!
Tiszta telepítés = uninstall majd újratelepítés? Mert akkor gondolom buknék minden eddigi könyvjelzőt, előzményt stb.-t.
Ebben az esetben szerintem hagyom, ha majd mégis kéne akkor használom IE alatt. -
Steelmanus
addikt
válasz
albiosz
üzenetére
Sziasztok!
Ami tök érdekes, hogy kb. 1,5 hete még ment hiba nélkül a java.
Kb akkor frissult par heten belul masodjara a Java is, vagyis akkor adták ki a javitott verziot mert sulyos hiba volt a Java-ban. Mivel nem frissen telepitetted a FireFox-ot igy maradhatott benne olyan tiltas ami meggatolja a telepuleset a fox ala. Csinalj tiszta telepitest a FireFox-al szerintem megjavul.
(#30345) Eternitys Csak egy proba kedveert keszits egy uj logikai bejegyzest az about:configban, amugy sem art, ez a bejegyzes automatikusan kilovi a flash plugin-t ha mar nem kell, ezzel is gyorsitva a FireFox kikapcsolasat.
A Plugin Container kilovese ha nincs ra szukseg:
dom.ipc.plugins.unloadASAP Logikai True -
SkyS1gn
félisten
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Én is ennyit tudok csinálni de nekem feljön állandóan...
-
SkyS1gn
félisten
Újra megkérdezem
Lehet valamit kezdeni Yt-on ezzel a legyen jobb neved dologgal? Semmiresem tudok kattintani és kommentelni sem!

-
-
Eternitys
aktív tag
válasz
The DJ
üzenetére
ha ennyi tabbal dolgozol akkor érdemes feltenni a [Tab Mix Plus] addont. sok minden be lehet benne állítani és talán megoldja a lapok befagyását is. én arra használom hogy ne kelljen minden tabbra külön kattintani ha váltani akarok, hanem csak ráviszem az egeret és átvált a kivánt tabbra, de sok mást is tud.
-
DS39
nagyúr
válasz
albiosz
üzenetére
akkor még sincs jól telepítve, mert az a toolkit uninstall után is ott szokott maradni.
32 bitest telepítettél? ez azért fontos mert bár lehet a rendszered 64 bites a Fox csak 32bites, ezért oda olyan pluginek kellenek. IE-vel meg lehet azért megy mert az 64 bites (is).
innen töltsd le a 32 bites, offline telepítőt, azzal jó kell legyen.
Eternitys: igazából sose jöttem rá, a fejlesztések során ez a dolog egyszer csak megszűnt.
próbáld ki hogy letiltott kiegészítőkkel használod egy ideig, akkor jelentkezik-e, aztán ugyanezt letiltott bővítményekkel. ha egyik sem szűri ki, akkor friss telepítés a régi profil törlésével. (a könyvjelzőket meg ilyenek előtte mentsd ki) -
Eternitys
aktív tag
Nekem jelenleg a 17-es firefox van fenn, szóval nem mondható réginek. Azért nem a legújabb 18-as mert a mostani firefox témám(foxdie graphite) egyenlőre még nem teljesen támogatja 18-ast. Szóval itt valmi más lehet, de nem tudom mi. Talán egy add-on? Arra esetleg emlékszel még hogy a régieknél mi okozta a beragadást?
-
albiosz
őstag
Most látom, hogy nekem csak a java deployment toolkit jelenik meg a bővítményeknél, maga a platform nem, pedig HZoli87-nél igen.
Viszont ahogy említettem IE alatt hibátlanul teszi a dolgát a java, ezért valami a FF-al nem kerek.
Bocs az amatőr kérdésekért, nem vagyok informatikus.
-
DS39
nagyúr
válasz
albiosz
üzenetére
passzolom... dobj egy screenshotot a bővítményekről, hátha látszik hol a gikszer... egyébként 32 bitest tettél fel?
pre2: hát igen, ezért kell rászánni 5 percet a beállításra, mielőtt nyomkodjuk a tisztítás gombot

+1 infó: a "Folyamat" nevű opció a Firefoxra vonatkozólag, a bezáráskor mentett lapokat jelenti. -
pre2
csendes tag
válasz
Kernel
üzenetére
Újrarakták a gépem, és hiába volt beállítva, hogy mentse az előzményeket, nem tette... és hiába raktam újra a mozillát, újra csak azt tapasztaltam, hogy nem tette... viszont
rájöttem a hibára... Kaptam Öcsémtől cc cleaner-t
na és asszem, többet nem is kell írnom
most már megmaradnak az előzmények....
köszönöm a segítséget! -
DS39
nagyúr
válasz
albiosz
üzenetére

erre a szürke területre. (nálam nincs telepítve, azért írja ezt, egyébként csak vmi olyat ír, hogy le van tiltva, stb)
így kéne ez kinézzen: [link]
egyébként ezzel még lesz szívása az embereknek a jövőben, már előre látom:
[link]egyrészről jó ötlet, másrészről az átlagembernek az idegeire fognak menni ezzel, hogy mindent külön engedélyezni kell.
-
DS39
nagyúr
válasz
Braddock
üzenetére
na erre akartam én is célozni...
bár érdekes amit mondasz, mert aki eljut a 10-esig, és nem ESR verzióban, az miért nem hagyja automatikusan a frissítést? mindenesetre a beragadás oka lehet az hogy régi verziót használ vki, amiben még ez nem volt javítva.
albiosz: keress rá itt a topikban a java szóra, párszor ki lett tárgyalva. de röviden, bővítményeknél tiltva van alapból.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
FF alatt valamiért nem tudok csatlakozni egy java alapú chathez. További bővítmények telepítését kéri, de nem sikerül neki telepíteni a java runtime environmentet. Próbáltam újrahúzni a javat, nem segített.
IE alatt gond nélkül tudok csatlakozni. Ami érdekes, hogy pár hete még ment FF alatt is.Mi lehet a gond?
Előre is köszönettel!
-
Erről jut eszembe egy kis érdekesség:
Haverom gépén tegnap nézem a Firefoxot, miközben keres vele nekem valamit. Valami furcsa volt a kinézetével. Kérdem Tőle: - Ez melyik verzió? Azt mondja fogalma sincs. Mondom menj már a sugóba, majd FF névjegye. (Alig találja meg) Tessék kapaszkodni, mert a gépén még a 10-es verzió volt. Frissítésről, még csak nem is hallott. Elindítottam neki, első körben 15-re, majd utána frissült csak a 18-ra.
Hát ilyen is van
-
válasz
DeathAdder
üzenetére
Itt lévő kódot írd be az Eszközök --> Hibakonzol-ba majd "Kiértékelés", elvileg ekkor megjavul.
Más úgy oldotta meg, hogy about:config-ban átírta a "plugins.update.url"-t pl. a kezdőlapjára és azt tölti be indításkor
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Még mindig nem értem és nem tudom kikapcsolni

-
The DJ
addikt
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok! Az miért van hogy sokszor a Firefox a bezárása után is tovább fut szóval "beragad"?. Ha újra akarom índítani kiírja hogy már fut és előbb zárjam be, de csak akkor tudum bezárni ha kilövöm a feladkezelőben. Mi okozhatja ezt?
-
The DJ
addikt
Mintha már kérdeztem volna régebben, de sajnos nem kaptam választ és hiába google a barátom, most még külföldi fórumokon se találok megoldást (vagy csak nem a megfelelő kulcsszavakkal keresek).
Az a problémám, hogy a Firefoxom fülei (tabjai) - pontosabban azok lapozhatósági funkciója - egy idő után befagynak. Szokásom, hogy nagyon sok nyitott tabbal dolgozom. Jelenleg ez a szám 15, de van, hogy ennél jóval több fül van nyitva. Kell a munkám miatt és szeretem, ha nem kell újra megnyitni az oldalakat, amiket sűrűn használok/látogatok. Egy jó ideig semmi probléma nincsen és valószínűleg az átlag felhasználó nem is tapasztalja azt, amit én, mert 1: nem használ ennyi tabot, 2: Nem tartja bekapcsolva a gépét / böngészőjét napokig 0-24-ben.
Tehát az történik, hogy netezek, dolgozom, kattintgatok, és egyszer már nem tudok balra-jobbra görgetni a tabok között. Tehát ugye korlátozott tab fér el a böngészőben, az utána következőeket már a kis nyilacskával lehet lapozni balra-jobbra. Na, nálam ez a funkció hal meg minden egyes nap X óra után. Egyszerűen nem tudom léptetni a tabokat. Ha új linkre kattintok az megnyílik, de nem látszik (nem ugrik a tabok végére a sáv) és ilyenkor se előre, se hátra és csak a böngésző bezárása és újra megnyitása segít. Ez pedig piszok zavaró, mert egyes oldalakon meg kell keresnem a pozíciót ahol tartottam és rengeteg időt elvesz ez a szöszölés. Szeretném, ha lenne erre valami gyógyír, mert nem akarom lecserélni a Firefoxomat valami másra emiatt.
A kiterjesztéseim: Adblock Plus, Adblock Plus Popup addon, Delicious Bookmarks, Download Statusbar, Element Hiding Helper, Firebug, Fireshot, Greasemonkey.
Találkozott már valaki ilyesmivel? Remélem sikerül érthetően leírnom, de ha mégsem világos, akkor megtámogatom képekkel is, hogy értsétek miről van szó. Természetesen mindig a legfrissebb stabil FF kiadást használom (Windows 7 Ultimate 64 bit alatt).
-
-
scope2007
addikt
nem pont FF kérdés, de sztem biztos megtudjátok mondani a választ
YT-on hol a fenébe lehet hátteret változtatni?
csináltam egy csatorna hátteret, de nem találol hol lehet beállítani ezen az új felületen
pls help -
pre2
csendes tag
A (#30227) kérdésre tudnátok nekem válaszolni? Köszönöm

-
Steelmanus
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
-
Hali.
Hogy tudom kikapcsolni FFox indításakor a plugincheck-et? Fent van a Foxit Reader, erre ő erölteti, hogy ellenőrizni kell, és idegesítő, hogy minden egyes indításkor második fülként a plugincheck nyílik meg. Sehogyan nem sikerül kikapcsolni

-
dJ Peer
aktív tag
-
dJ Peer
aktív tag
Nos, RamDisk-kel én is csináltam egy 768-as particiót, elég, ha rámásolok 1 portable verziót, és arról csinálok parancsikont, és azt használom? Vagy azon is be kell állítani a cache-t, hogy hova mentse?
-
HZoli87
veterán
-
DS39
nagyúr
válasz
SkyS1gn
üzenetére
jaja, sejtem

egyébként lehet úgy beállítgatni ahogy HZoli87 mutatja, csak kérdés milyen élethelyzetben van értelme?
ha saját gépet használsz, minek törölnéd minden bezárásonként ezeket, ha idegen gépet használsz, ott meg nem fogsz állítgatni, mert az még feltűnőbb, mint maga a böngészés. a privát mód indítása a legkényelmesebb ilyenkor. jut eszembe mikorra is kerül be a Foxba hogy egyszerre fusson mindkettő (public, private mód) ahogy a Chrome-ban is van jó ideje már? 20-as version? -
psg5
veterán
Segítségeteket szeretném kérni:
Ha Firefoxban, de IE-ben is beállítom, hogy ne mentse az előzményeket vagy minden kilépés töröljön mindent, akkor a cookie-kat is törli vagy azokat külön kell mindig?
Azt szeretném elérni, hogy nem maradjon nyom utánam, ha böngészőket használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

KAMI911