Hirdetés
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei P30 - kell ennél több?
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz Kam1kaze #58548 üzenetére
Ezt írtam tegnap, vagy valamikor, hogy mikor ezt megcsináltam (03.30.) még működött.
Azt írta, mint a képen.
Kb. 1 hete egyszer csak megjelent a jobb felső sarokban, hogy van újabb...
mondom mi????
És engedte is frissíteni.
Mondom oké, frissülj, visszateszem újra a mappát, benne a fájlt.
És semmi.
Eltűnt ez a rendszergazda szöveg is.
Már mindenféle szöveget bemásoltam abba a fájlba, most kipróbálom a tied is.
Ha így működni fog...----
de nem
[ Szerkesztve ]
-
Kam1kaze
tag
válasz Kam1kaze #53409 üzenetére
Leszedtem, majd újraraktam tisztán az 57.0-át, minden rendbe ment egy ideig. Most, hogy hirdetést akartam felrakni, megint nem sikerült megnyitni pár lenyíló szövegdobozt és utána megnéztem a többi előző hibát, mindegyik előjött ismét.
Letiltottam az összes kiegészítőt (csak 5db van), majd egyesével visszakapcsoltam és meg lett a hiba forrása. A Free Download Manager extension 3.0.3 okozta ezeket. Azért kapcsoltam be, mert a FlashGot Mass Downloader nem támogatott a Firefox 57.0-ban.
Esetleg másnak is lenne ilyen problémája, akkor ez a megoldás egyenlőre.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz Kam1kaze #33026 üzenetére
Fugg a videodrivertol is, ezert hogy az ne kavarjon be ki lehet kapcsolni a hw gyorsitast a beallitasokbal.
Amugy az SSD-nel kiszoktak kapcsolni az elotoltest, pedig ha az mukodik 2 mp alatt felpattan az FF vincsi eseteben, de ehhez meg kell varni hogy az a szerencsetlen 6 - 7 perc elteljen amig elindul az elotoltes. De utalom ezt az idot kivarni. Amugy hideginditasnal nagyjabol 5 mp valoban a betoltes, es ezt nagyban lassitja a kulonbozo flash es reklamblokkolok, foleg az ABP Easy modulja. Elso hogy torlom es csak a hufiltert hasznalom es a sajat gyujtemenyem, ami nem olyan sok. -
Kam1kaze
tag
válasz Kam1kaze #32657 üzenetére
Megoldottam a letöltés vezérlő problémát, most már 1.5.8 és automatikusan engedélyezte is a FF.
Leírom, ha valakinek ugyan ilyen gondja lenne, hogy lehet megoldani.
1.) Innen letölteni a Free Download Manager plugin 1.5.8-at.
2.) A letöltött zip tartalmát átmásolni és felülírni a már meglévőket a feltelepített FDM könyvtáron belül (pl.: C:\Program Files\Free Download Manager\Firefox\extension\).Utána már működik is rendesen a plugin Firefox-al. Kár, hogy 2013-ba ezzel kell szórakozni, hogyan buheráljuk meg, hogy működőképes legyen, aminek a frissítése egy gombnyomásra mennie kellene.
Már csak a sebességen kéne változtatni, mert ez a 10 másodperces indulási idő (FF 20-nál csak pár másodperc volt), elég lassú szerintem. Egy erősebb gépen is néztem, ott 5 másodperc, mikor más nagyobb erőforrást igénylő programok pár másodperceken belül elindulnak.
-
Steelmanus
addikt
válasz Kam1kaze #32668 üzenetére
En pedig leszedtem a 23-ast es visszatelepitettem tisztatelepitessel a 22-ot. Abban a "browser.tabs.drawInTitlebar" mellett van egy browser.tabs.autoHide Logikai valtozo, amit ugye true vagy false erteket vehet fel, na ez mar a 23-ban nincs. Es hiaba is adom hozza, nem valtoztat semmit, szoval igazad van tobb kell hozza, amit az ajanlott kiegeszito pedig elvegez.
-
addikt
válasz Kam1kaze #32659 üzenetére
Egyáltalán melyik kiegészítő ez? Mozilla kiegészítő oldalán, vagy firefoxon belül nem talál semmit ha rákeresek. Googlebe meg ezt találja Free Download Manager de ez 3.9.2-nél tart.
A könyvjelzők gomb csak az ikonból áll mióta frissítettem 23ra eddig elé volt írva hogy könyvjelzők és így helytakarékos, de marhára nem tetszik hogy ilyen kicsi.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
kranazoli
senior tag
válasz Kam1kaze #21219 üzenetére
Áhámmm! Most már értem. Így Nálam is hibás, ha ez hiba.
Beírtam a címem. Nem T-s környéken lakom. Új ablakban nyitotta meg valóban a "Válasszon...." hivatkozást. Ott klikk-elek bármi részletek link-re és valóban a "szülő" Fox-ban nyitja meg a link-et új lapon, nem a meghívott Fox-ban.
Manuálisan csinálva mindezt okés.
(Csak ha WonderCsabo is ki szeretné próbálni, talán így jobban érthető. Írj be olyan címet, ahol nincs T, ha Nálad T van)
Ha ez hiba, akkor itt a szülő-gyermek kapcsolat hibás.
[ Szerkesztve ]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
kranazoli
senior tag
válasz Kam1kaze #21216 üzenetére
Lehet Én csináltam rosszul, de Nálam mindent az új Fox-ban nyitott meg.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
kranazoli
senior tag
válasz Kam1kaze #20865 üzenetére
Mert ott van a tabfülek végén a + jel. (+ új tab)
Ezzel mi a probléma?!Ám, ha máshova akarod pakolni, akkor jobb klikk testreszabás és elmozgathatod máshova is.
Fatal: Jahhh gondoltam. Nekem is ezek voltak fenn. Pár hétig használtam is, aztán visszatértem az alap design-ra, semmi Persona, semmi egyéb színes eszköztár addon, stb... Funkcióban tökéletesen megfelel. Nézegetni meg különösebben úgysem nézegetem.
Opera: Olyan nincs, hogy minden jó. Opera-ban mi az amit a pro mellett a kontra oldalra lehetne sorolni?! (biztos van ilyen)
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz Kam1kaze #20847 üzenetére
Tedd fel az addon compatibility reportert és menni fognak a kiegek.
Nekem az ötössel is csak a Fast Dial nem ment, de abból is van már dev build, ami megy a 6-ossal is. A 6-os elég sokmindenre azt írja, hogy nem működik (FireGestures, Stylish stb.), de mindegyik megy, ha kiveszed a kompatibilitás ellenőrzést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest