- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
old-dog #57066 üzenetére
Nálam jó. Legalábbis még nem jártam ezen az oldalon most ez jött be előszőr:
Sok oka lehet és végigpróbálhatsz pár dolgot :
- Adwcleaner, Hitman Pro, MBAM Free, Emsisoft Emergency Kit lefuttatása
- letiltott kiegészítőkkel kipróbálni ha úgy jó akkor egyenként engedélyezni hátha kiderül melyik okozza és azt újratelepíteni
- legvégső esetben ALAPOS eltávolítása a böngészőnek: a user mappa mélyén loal, roaming stb. mappákban a Firefox és a mozilla nevűeket törölni, gép restart majd telepítsd újra. (gondolom legfrissebb stabil verzió)EKKOR még ne jelentkezz be és ne kezd el szinkronizálni a böngészőt hanem próbáld ki így "szűz" profillal is
Használj reklámblokkolónak Ublock Origin-t - nem tudom eddig mit használtál de érdemes legalább egy próbát tenni vele.
- Ha így okés akkor jelentkezz be és szinkronizálj - sajnos előfordul hogy a hiba beleette magát a szinkronizációba azaz ha a beállításokat, előzményeket, kiegészítőket stb. szinkronizálód akkor azzal visszajöhet a hiba én már futottam ebbe bele chrome alatt.
A megoldás ha csak a LEGSZÜKSÉGESEBBEKET szinkronizálod azaz a bejelentkezéseket és a könyvjelzőket a többit pedig akármennyire is macerás de manuálisan teszed bele. -
válasz
old-dog #54614 üzenetére
Durva lenne, ha így lenne, eszembe is jutott gyorsan, hogy múlt héten kaptam valamit tőlük. Mivel IE nevű böngésző nem nagyon futna nálam, maradt a FF ESR meg a pár kattintás:
Letöltés után minden OK a dokumentummal. Talán nem a megfelelő oprendszert használod!
Linux Mint 18.3 Cinnamon 64bites rendszeren fut a FF
-
Kékes525
félisten
válasz
old-dog #51300 üzenetére
A szolgáltatásokban (Service). Számítógép-kezelés ==> Szolgáltatások vagy futtatod a msconfig programot és ott a Szolgáltatások fülnél. Ez a Windows 7-re igaz. Gondolom a Windows 10-ben a gépházon belül van. 10-nél: Start gomb -> Gépház -> Rendszer -> Alkalmazások és szolgáltatások
-
Normi™
őstag
válasz
old-dog #49451 üzenetére
Tanács:szerintem használd a sync-et,folyamatosan szinkronizál,ha törölsz vagy hozzáadsz akkor törli vagy hozzáadja a felhőben.Újrahúzod a rendszert vagy valamiért a böngészőt csak bejelentkezel és újra ott lesz az összes,sőt beállíthatod,hogy szinkronizálja milyen beállításaid vannak,milyen add-onok stb..
-
kispx
addikt
-
Steelmanus
addikt
válasz
old-dog #33022 üzenetére
Azert mert alapbol semilyen kiegeszito nincs egy friss telepitesu FireFox-ban. A "fejlesztesek" hatasara sorra tunnek el a mar jol megszokott beallitasi lehetosegek es vannak akik ragaszkodnak a jol megszokott beallitasi menupontokhoz, van amit vissza lehet varazsolni az about:config szerkesztesevel, de sok mas bealliast nem.
-
Steelmanus
addikt
válasz
old-dog #32963 üzenetére
(#32760) BullZeye Bookmarks Checker - check for bad links 1.7 En is ezzel takaritottam ki a konyvjelzoimet, remek kiegeszito.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Komoly GPU a processzorban: AMD Phoenix APU-k tesztje
- iPhone topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest