Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
ott jön elő legtöbbször ez a dokumentum lejárt szarság, hogy ha szűkíted a keresési feltételt, majd visszalépsz, akkor újra kell küldeni a paramétereket. pl hogy publikus példát mondjak, edigital.hu, keresel terméket, szűkíted árkategóriára pl, majd még sorrendbe is rakod vmi szerint, majd nyomsz egy visszát és dobja az üzit.
-
BullZeye
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
FF26ban sajnos ez nem működik, vagy legalábbis ncore keresés funkciójánál nem csinál semmit.

-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
ahha, akkor lehet az volt a baj, hogy nálam olyan hogy browser.sessionstore.enabled nincs is, a configban

-
Faterkam
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére

Tök jó, mert én ezt a választ már nem láttam valamiért. De most beállítom én is!!!!

-
Steelmanus
addikt
En annak idejen meg ebbol indultam ki, (#23775) Faterkam es volt ra valasz (#28723) Maladar de ez is erdemes elolvasni, (#510) Sil
Egy *.txt fajlban tarolom azokat a beallitasokat amiket erdemes hasznalni, persze szelektalva, mert volt egy ido amikor Nightly-t is hasznaltam es ahhoz is volt mindig valami allitani valo, de az ido mulasaval sok beallitas vagy valtoztatas mar elavult, igy a szoveg fajlban mindig leteszem a lap aljara.
Igy ha megnyitom a szovegfajlt legfelul az epp aktualis par modositas latszik. -
scope2007
addikt
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Legutóbbi problémázásom óta minden rendben működik az FF-fel, aminek nagyon örülök.
Régebben találtam a neten egy config-ot, amiben annak a leírása volt, hogy a Firefox egy oldal betöltése során ne mentsen semmit a HDD/SSD-re.
Minden oldallátogatásnál újra betölti az oldalt, majd ha lelép az ember akkor teljesen "elfelejtődik".Próbáltam keresgélni neten, de ezek szerint béna vagyok és nem találom a leírást.
Tudna valaki segíteni?
Üdv
Puma -
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Visszagombra a dokumentum lejart hibajelzes kikapcsolasa:
browser.sessionstore.resume_from_crash falsetegnap ezt én is próbáltam (a másik keresésénél előbukkant), de nem működött. nálad jó?
amúgy ez nem azt kéne csinálja, hogy összeomlik a FF, akkor az utolsó munkamenettel folytatja újraindítás után? (így a szavak jelentéséből ez adná magát)
-
Steelmanus
addikt
válasz
visszamennyé
üzenetére
En nem tudtam reprodukalni ezt a dolgot, mert frissites utan megnyitotta az oldalakat ha kivettem a pipat a Kapcsolat nelkuli munka menupont elol. Igy csinaltam. Megnyitottam a bongeszot egy ures lappal (igy van beallitva az about:config-ban) majd bejeloltem a Kapcsolat nelkuli munka menupontot, es megnyitottam 5 kulonbozo oldalt ezek kozott egyik sem volt PH!-s. Termeszetesen kiirta hogy az oldal nem talalhato.
Ezutan kivettem a pipat a Kapcsolat nelkuli munka menupont elol, es frissitettem egyenkent az 5 oldalt, es frissitette is, vagyis betoltodtek az oldalak a frissites utan.
Ami nalam az about:config -ban valtoztatva van:Visszagombra a dokumentum lejart hibajelzes kikapcsolasa:
browser.sessionstore.resume_from_crash falseVisszagombot megnyomva töltse ujra az oldalt:
network.http.use-cache falseProbald ki, lehet hogy az egyik vagy egyszerre a ket valtoztatas segit.
Ui: Nalam a Beallitasoknal a Lapok fulon a Csak kijeloleskor toltse be a lapot opcio elol ki van veve a pipa.
-
kispx
addikt
válasz
visszamennyé
üzenetére
Ha egy oldal POSTtal küld adatot, akkor mindig megfogja kérdezni. PH-nál például nem csinálja.
-
visszamennyé
csendes tag
Sziasztok!
Nem olvastam át az egész totyikot, de egyik kulcsszóra való keresés sem hozott eredményt,így gyorsan kérdeznék egyet.
Ha böngészés közben kapcsolat nélküli módba rakod a böngészőt , majd valamire kattintasz akkor ugye kiírja, h az oldal nem található.
Régi verzióban (2-3 éve) ha visszaraktad normálba és ráfrissítettél az oldalra akkor egyből betöltötte amire kattontottál, a mostani meg rákérdez gondolom valami adatbizonsági okból, hogy biztosan szeretnéd e újraküldeni az adatokat.
Ezt a funkciót, hogy lehet kikapcsolni?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
madrac
senior tag
válasz
Abrion
üzenetére
Van egy ilyen egyszerű, de nagyszerű addon is erre a célra, nálam bevált, és ez biztos hogy nem lassítja a böngészést se :
Self-Destructing Cookies
Minden meglátogatott oldalnál meglehet adni, hogy mit csináljon a sütijeivel. Akkor törölje a sütijeit, ha bezárod a lapot, akkor törölje, ha kilépsz a böngészőből, vagy sose törölje az adott oldal sütijeit. Én 1-2 oldalnál beállítottam, hogy ne töröljön soha, így nem léptet ki PH-ról se például, ha újraindítom a böngészőt, az összes többit pedig mindig törli oldal bezárásnál. -
DS39
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz
starpeter
üzenetére
ez NEM a Win7 topik. legyél szíves oda menni a problémáddal! köszönöm.
(#32863) Pityu.: kis nézetben még nem megy a flash player hw gyorsításra, ha kirakod fullra akkor kapcsol be. ezért lehet.
Abrion: Firefox névjegye alatt látható szám -1 verziószám
(vagyis 23.0, ha főverzióra gondolsz, akkor 22.0, bár ezt szerintem magad is kitaláltad volna, meg ugye gugli segít) 
-
válasz
starpeter
üzenetére
A helyedben valakivel újrarakatnám az egészet, plusz adnék egy korlátozott fiókot a rendszernek, hogy azt használd a mindennapokban és kész. Így "örök darab" lesz...
Vagy, ha kicsit konyítasz hozzá, akkor a kész rendszered partícióját lemented pl. Paragonnal és ha ilyen történik, akkor csak visszateszed.
De ez már nem ez a topic...Viszont itt kapsz segítséget: Windows 7 topic
-
starpeter
senior tag
válasz
starpeter
üzenetére
most sikerült (de nem az F8-al ,mert az F8-ra nem reagált semmit a gép) ,de valamiért nagyon lassú a gép (miközben írok nektek akkor szólalt meg a kis zene ,hogy bekapcsoltam [win7])
tudnátok tippeket adni ,hogy hogyan gyorsítsam fel? Illetve miért lassúlt le a gépem?
Nem baj ,ha nem adtok rá választ ,csak egy link kéne ,hogy hova írjam ezt a kérdésemet. -
scope2007
addikt
válasz
starpeter
üzenetére
lool én most visítok :-)
amúgy nem, max olyan esetben rontja el a wint a malware kergető, mikor már az egész rendszer, vagy maga a rendszer filek fertőzöttek, de ezt is csak csökkentett módban szokta gyalúlni...
de ha már egyszer ilyen a rendszer úgy is mindegy neki!
format és jóónapot!amúgy nem az rontja el, aki segít, hanem te... mivel nem vagy még gyakorlott user!
(next next next done) nem elegendő ha gigszer van -
Faterkam
addikt
-
starpeter
senior tag
Van egy nagyobb gondom ami tegnap volt (rossz volt a firefox)
Most az a gondom ami szerintem ide tartozik ,hogy amikor normálisan bekapcsolom a gépet akkor bejön az a szöveg ,hogy Üdvözöljük és utána átvált teljesen fekete képre (az egeret tudom mozgatni és látom ,hogy mozog az egér mutató, billentyűvel semmit nem tudok)
Úgy gondolom köze lehet a tegnapi incidenshez.(Malwarebytes nevezetű programmal talált 2db vírust amit egyből ki is írtott) és ma bekapcsolom a gépet akkor már nem tudok semmit csinálni ,csak csökkentett módban (most is úgy írom a levelet nektek)Szeretném ,ha egy megoldást találnánk rá ,hogy mi a gond. (nem szeretném újra rakni az windows 7-et)
Válaszotokat várom türelemmel! -
válasz
Abrion
üzenetére
Nállam olyan van pl hogyha elindítok youtubon egy videót kicsiben szaggat kicsit de kinagyítva jobb vagy pl a google keresőben be írok valamit és a képek menüpontra megyek és rá kattintok egy képre olyankor ugye meg nyillik a sor hogy mutass a képeket de nem azonnal nyillik meg hanem szaggatva.
-
Abrion
senior tag
válasz
Pityu.
üzenetére
ezt halhasd
FFre értetem, mikor feltelepítettem a flasht a YT egyből jó lett, mármint az egyik része, ha átváltok jobb minőségre, akkor egyből átvált rá, régen semmi nem történt. úgy kellet klikelnem a csíkra hogy ara váltson, és az új FF után újra ez van, és mintha rosszul kezelné a flasht, nem egy videónál csúszik a kép. -
Abrion
senior tag
Hali
Milyen verziószám volt a legújabb előtt?
-
A legújabb flash player van fent és nem tudom nekem furán viselkedik a firefox ha pl youtubon videót nézek és meg próbálok másik videóra váltani bent marad az előző és nem csak a flash zabálja a memóriát hanem a firefox is lassú meg minden mit lehetne csinálni ennek,bár az internet expoler is elég lassú mostanában még akkor is ha csak két oldalt nyitok meg.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Winnie The P
üzenetére
Látnád, hogy SSD-n hogy futnak le ezek az ellenőrzőprogik

Az embernek a budira sincs ideje kimenni
-
HZoli87
veterán
válasz
Winnie The P
üzenetére
Ha a gyors keresést (MBAM) indította el, az bőven lefuthatott 4 perc alatt (abból kiindulva, hogy nálam 90 másodperc alatt végez).
-
vlevi
nagyúr
válasz
starpeter
üzenetére
mondjuk az mbamot. vagy a hitmant

Arra jók, hogy végigtekerik a gépet, és megnézik, hogy nincs-e beletelepülve a rendszerbe valami olyan, ami nem odavaló. Nevezhetjük összefoglaló néven ezeket a vackokat "vírusnak", de pontosabb, ha az összefoglaló nevükön malware-ról beszélünk. A vírus csak a malware egyik fajtája. -
starpeter
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
most akkor melyiket töltsem le és mire jók?
-
Winnie The P
őstag
-
starpeter
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
az mi? hol találhatom őket?
-
vlevi
nagyúr
válasz
starpeter
üzenetére
Hivatalosan nincs 64 bites FF, csak nemhivatalosan, itt : [link]
Amúgy nem értem, mi az, hogy ha letöltöm lefagy?
Letöltöd, telepíted, és nem működik?
Ha igen, egy próbát megér, hogy letörlöd (vagy legalább átnezed a Firefox profil könyvtárát) appdata\local\mozilla és appdata\roaming\mozilla.
Ebbe nem fog belepusztulni, mert csinál magának egy üres profilt, igaz, semmi kiegészítőd, jelszód, könyvjelződ nem lesz. -
starpeter
senior tag
sziasztok
nekem egy windows 7 64 bites operációs rendszerem van és amikor letöltöm a 32bites mozilla firefoxot akkor lefagy mindig (chromenél nincs ilyen)
hol lehet letölteni a 64 bites mozilla firefoxot? -
BullZeye
veterán
Nekem nem csak tegnap, meg ma, hanem jó 5-6 napja szívtam vele, hogy megduplázta a könyvjelzőimet mind az 5 készülékemen
aztán hiába állítottam vissza a könyvjelzőket, instant vissza rakta a duplát, törölhettem a Sync adatokat.Most viszont megy minden jó minden, egy dolog nem megy, a Scriptish, nem tudom hogy lehet syncronizálásra bírni. Stylishez van külön extension az működik is rendesen, viszont a Scriptish nincs a sync beállítások között, pedig megkönnyítené a dolgom. :\
-
Mással nem szívózott a Sync tegnap/ma?
Állandóan összekutyulta a könyvjelzőim sorrendjét... végül a weboldalon töröltem a sync adatokat, előtte az egyik gépet deaktiváltam, töröltem minden könyvjelzőt, viszont már az "újraaktiválási" kód beírása közben elkezdte leszinkronizálni a dolgokat... szóval nem fejeztem be a szinkronizálás visszaállítását, mert mindent duplázott volna (ezt korábban már eljátszotta velem), egy böngésző újraindítás után megszűnt ez a "kósza kapcsolat" és most nincs szinkron köztük, majd mondjuk a 26-os verziónál (aurora), 1 hónap múlva teszek egy kísérletet vele, mert most már nagyon nincs kedvem a dologhoz...
-
utgyuru
aktív tag
Az miért van, hogy akármi formot elküldök, és csak egy fehér ablak jön utána?
-
válasz
BullZeye
üzenetére
Köszi! Baromi idegesítő, amikor az egérért kell kepeszteni.
Safariban működik addon nélkül is (OS X), hasznos funkció. Jó lenne, ha itt is így menne...
Más hasznos esetleg?Ezek vannak jelenleg: AdBlock Plus, Download Helper, gTranslator, InstantFox, Navigational Sounds, New Scrollbars
-
BullZeye
veterán
Kishasznos megint:
Focus Reganier
CTRL+T/N vagy CTRL+F4-nél azonnal teszi a FF a dolgát, elveszi a fókuszt az embedded elemről (flash, pl youtube videók) és működnek a hotkeyek újra, nem kell félre kattintani, hogy új lapot nyithass meg hotkeyyel. -
DS39
nagyúr
válasz
Buvarruha
üzenetére
+ ez a kiegészítő visszaadja ezt a funkciót: Hide Tab Bar With One Tab
-
DS39
nagyúr
válasz
Buvarruha
üzenetére
nem kötelező a legújabbat használni, mozilla ftp-n minden régi fent van. és a 17 ESR még biztonsági frissítéseket is kap.
-
kisho
senior tag
Tud valaki egy olyan bővítményt, amivel meg lehet nézni, hogy egy oldal megjelenítésekor az egyes elem letöltésével mennyi időt tölt el a böngésző?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
És ha 0-n van már?
-
DS39
nagyúr
válasz
Hunork
üzenetére
nem vagyok teljesen biztos benne hogy értem mire akarsz kilyukadni, de a Firefox előzményekben a különböző linkeket jegyzi meg, bármely oldalon, nem csak FB-n. ha egy adott felhasználó adatlapját böngészi vki és ott lépeget végig a menüpontokon, akkor az mind külön link lesz, pl xy adatlapja, ismerősei, képeit megnézi az min. 3 sor az előzményekben az adott felhasználó nevével. (ha a képei közül 3-at megnéz, az +3 sor)
de miért is kell kémkedni az asszony után?

-
Hunork
veterán
Erre valaki esetleg? kérdés Csak azért kérdezem, mert nem vagyok face használó...

-
Steelmanus
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Igy lehet kikapcsolni, vagy megnezed hogy kranazoli mit linkelt, vagy elolvasod amit irtam.
-
lexter00
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Csak a sima exe fájlokkal akad gondja más fájlokat letölt rendesen
-
Faterkam
addikt
válasz
lexter00
üzenetére
Ezt le tudod tölteni? Különben itt minden verzió megvan.
-
lexter00
őstag
Valaki el tudná nekem küldeni a Firefox legutóbbi böngészőjét zip fájlban?A teljes böngsző exe kéne nem csak az a pár száz kb-os exe,mert a gépem nem képes letölteni mert megáll a telepités 99%-nálés ez a helyzet az összes böngészőnél és ha a Chromeot is eltudná valaki küldeni nagyon megköszönném.Nem tudom hogy mi a gépemmel

-
BullZeye
veterán
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Sac per kábé 2162436 hiba okozhatja. Ne várd, hogy helyetted teszteljük őket...
-flash verzió, protected mód
-más hibás plugin
-valami bugos extension
-memória probléma
-ff másik FF verzió
-vírus, és ami ezekhez jár
-valami használja procit aminek nem kéne
-valamelyik oldal a háttérben tekeri a procit
-hibás windows driverek, rossz verzió okozta még nekem régen.hajrá, ne várd a sült galambot, mert itt ilyenekben úgyse tudnak segíteni, ha csak nem fizetsz valakinek, hogy oda menjen hozzád és végig zongorázza az egészet.
-
Jazz
veterán
Létezik olyan kieg, ami csekkol egy meghatározott oldalt, és ha abban változás lép fel (pl. új szöveg adott helyen), akkor jelez?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

FFre értetem, mikor feltelepítettem a flasht a YT egyből jó lett, mármint az egyik része, ha átváltok jobb minőségre, akkor egyből átvált rá, régen semmi nem történt. úgy kellet klikelnem a csíkra hogy ara váltson, és az új FF után újra ez van, és mintha rosszul kezelné a flasht, nem egy videónál csúszik a kép.

Amúgy eddig én se, és nem tudom mi lelte...

KAMI911