Hirdetés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Hali!
Amióta frissült az ff a 19-esre eltűnt az összes könyvjelzőm, ha megpróbálom visszaállítani, akkor egy nagyon sokat segítő nem sikerült feldolgozni a backup file-t hibaüzit kapok. A json file-ok megvannak, belenéztem vannak benne adatok, de eléggé olvashatatlan formában, meg nem is értek a json-hoz. Visszaraktam a 18.0.1-et, de a helyzet változatlan. Nem tudom, hogy számít-e, de a profil át lett mozgatva ramdisk-re, az oprendszer w7 64bit.
Valakinek van 5lete? Elég sok könyvjelzőm volt, nem szívesen veszteném el. -
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
szerintem a következő frissítő kedden. (márc. 12.)
mi baj volt azzal ami az MS oldaláról van, nekem azóta is jól szuperál.
-
Nekem Linuxon és XP-n is 7 mp alatt elindul. Bármikor.
Úgy, hogy nekem bezáráskor mindent töröl, amit csak lehet. -
Steelmanus
addikt
válasz
Donvit078
üzenetére
A fontok megjelenitesehez nagyban van koze az MS-nak, nem kellett volna eroltetni azt amit csinaltak.
Amugy siman orvosolhato a problema, es csak a hideginditasnal lassu bar a 20.b2 mar eleve gyorsabban indul nemreg probaltam ki.Az IE 10 mikor jelenik meg a WU-en, mert nalam nem jelenik meg meg csak a DX kiterjesztes.
Visszatettem egy regebbi ghost fajlt telepitettem minden frissitest de meg nem latszik. -
Donvit078
tag
de egyébként ez mennyire szánalmas hogy mennyire lassan indul a Firefox és még azt sem tudják orvosolni hogy a betűk rendesen jelenjenek meg ne töredezve...nagyot csalódtam ebben a böngészőben...
-
Donvit078
tag
-
tknof1871
őstag
Üdv! Eddig azokat az oldalakat nyitotta meg a böngésző az indítása után, amiket az utolsó bezárás előtt néztem. Most visszaállt arra, hogy a kezdőlapot töltse be, mikor elindítom a böngészőt.
Ezt csinálhatta azért, mert a TOR-t telepítettem? Mert az egy módosított Firefox böngésző, ezt írták róla. -
Fandango
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nekem az IE10 telepites elott szedte le a winupdate azt a frissitest.
Hzoli mond valamit, ez biztos eleg sok mindentol fugghet, mint azt mar tapasztaltuk itt nem egyszer.
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Ffox 18.0.2 win 8.
Olyan alkalmazás, add-on érdekelne amivel blokkolni tudom a maguktól felugráló oldalakat, ablakokat. azt is ha egy videó megosztón a lejátszásra klikkelek akkor átdobjon egy új ablakra. Thx! -
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Enyém is 10.1-es, még sem volt gondom a telepítés után (IE10). Mondtam, hogy ez kacifántos dolog.

-
Steelmanus
addikt
válasz
Fandango
üzenetére
Valoszinuleg azert mert pl a Te karid mar tamogatja a DX11-et hardveresen. Az enyem pedig csak a 10.1-et.
Itt olvashatsz rola, Platformfrissítés a Windows 7 rendszerhez
Amikor telepszik az IE 10, magatol leszedi ezt a frissitest, es lecsereli pl Direct2D, DirectWrite, Direct3D osszetevoket. Itt egy kep egy frissen telepitett FF 19 rol, meg be sincs allitva semmi csak beirtam az about:support-ot.
Ha gorgetek az oldalon akkor van amikor kielesedik majd egy masik sor megint homalyos lesz.
Ezen nem segit a VGA driver csere sem, mert hardver szempontjabol mar oreg a karesz. -
KAMI911
Topikgazda
Ha még nem lájkoltátok, itt az ideje: https://www.facebook.com/MozillaHU
-
KAMI911
Topikgazda
Valakinek nincs kedve erről írni a Mozilla Blogban?
https://blog.mozilla.org/blog/2013/02/24/webrtc-ringing-a-mobile-phone-near-you/
https://blog.mozilla.org/blog/2013/01/28/privacy-day-2013/ -
-Mike-
addikt
Reggel óta ha a böngészőt megakarom nyitni (19.0) akkor egyből összeomlás jelentő meg mittomén és csak csökkentett módban hajlandó elindulni/futni. Valami ötlet? Egy régebbi verzió vagy várjam mire kijavítanak rajta valamit?
-
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ez megint egy megoldhatatlan, kibogozhatatlan történet lesz akkor. Nálam ezek a paraméterek (W7 64-bit, Nvidia - 314.07 stabil driver, Firefox szintúgy stabil verzió, minden frissítés feltelepítve a WU-ról, directx is külön telepítve), szerencsére nem jelentkezett a probléma.
-
Steelmanus
addikt
válasz
HZoli87
üzenetére
En csak a helyesirasellenorzot toroltem, a DX frissitest nem, de nalam is nezhetetlenek lettek a fontok, most feltettem a 20.b1-et az alatt is ha nem kapcsolom ki az Azure-t. Azert erdekes mert en ATI-s vagyok Te NV-s viszont zserrbo-nak is NV karija van, legalabbis az Adatlapja alapjan es neki sem volt jo.
Regi a VGA-m 4670 es 11.12-es driverrel hasznalom. -
zserrbo
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Talán jó lett. Az a frissítés nekem nem volt felrakva de a Firefox-ban false-ra raktam az értéket és úgy néz ki segített. Szeretem nagyon az ilyen végleges verziók okozta nem kívánt feature-öket.
-
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Érdekes, én nem találkoztam ilyen hibával (IE10 telepítése után), nem kellett semmit sem törölnöm a frissítések közül és a böngészőben (Firefox) sem kellett állítanom semmit.

-
canniball
nagyúr
-
Steelmanus
addikt
válasz
zserrbo
üzenetére
Am ma jött elő és ma néhány win frissítést és az IE10 végleges verzióját raktam fel. Vajon ezt kavart volna be?
Igen, kapcsold ki az Azure-t.
gfx.content.azure.enabled false
Nalam is ilyen lett az IE 10 es a hozza rendelt DX10 W7-es "megoldasa" (Windows6.1-KB2670838-x64) utan az Azure tiltasa utan jo lett. -
zserrbo
aktív tag
Hali!
Na ezt mondja meg valaki miért van. Ha másik alkalmazásra vagy csupán a tálcára kattintok mikor ilyen hiba van, akkor visszavált normális megjelenítésre a Firefox. Am már próbáltam fullra letörölni és megnéztem alap FF-el, de a helyzet változatlan. Am ma jött elő és ma néhány win frissítést és az IE10 végleges verzióját raktam fel. Vajon ezt kavart volna be?
-
Steelmanus
addikt
válasz
misionline
üzenetére
Ezzel a beallitassal ill. a bejegyzes atallitasaval kikapcsoltad a DX10-11-es gyorsitast, es maradt a jo oreg DX9-es HW gyorsitas. gfx.direct2d.disabled true Ami nem baj hiszen a hw gyorsitas megmaradt csak nem a DX 10-11-en keresztul.
Orulok hogy sikerult megoldanod a problemadat. -
misionline
tag
válasz
canniball
üzenetére
Korábban segítséget kértem firefox működés ügyben. (Samsung NP370R5E-S01HU Windows 8)
Az volt a gond, hogy a win telepítés után amíg a dedikált vga driver nem volt felrakva addig a firefox mentette a jelszavakat, és a ctrl+D megnyomásával felugrott a kis ablak...
Ha települt a dedikált vga driver onnantól kezdve csak automatikusan a könyvjelző mappába mentette a ctrl+D vel a könyvjelzőket, és nem jegyezte meg a jelszavakat, és rá sem kérdezett, hogy meg jegyezze e.
Ma sikerült véletlen megtalálnom a problámára a megoldást.
Olvasgattam a firefox tippek..et és megnézegettem azokat amiknek a vga hoz vagy driver-hez van közükEzen a típusú notin win8 alatt ez a firefox beállítás átállítása után újra menti a jelszavakat, és a ctrl+d nyomásával megvan a kis felugró ablak...
Ezt állítottam át és utána működik, próbálgattam ha állítgatom false-true ra akkor egyszer jó egyszer nem, tehát szinte 100%, hogy ez volt a gond.gfx.direct2d.disabled;true erre kell át állítani akinek ilyen gondja van.
-
canniball
nagyúr
válasz
Donvit078
üzenetére
A selectivecookiedelete add-ont próbáltad már?
-
mrszitya
senior tag
Csak a "szokásos" (na jó, ez inkább a Java-ra igaz
) : súlyos biztonsági hibát javítottak a Flash-ben. -
-
canniball
nagyúr
No akkor a bánataim:
1. Hogy tudok eszköztárra új lap gombot rakni? A "húzogatós lehetőségek" között csak új ablak van.
2. A Universal Search kiegészítőben egy kereső sincs, holott anno mikor telepítettem úgy emlékszem ezek (az árgép kivételével) mind gyárilag benne voltak. Tuti ami fix alapon telepítettem az IExplorerhez a google bővítményt de így sem lett meg. Hogy tudnám odavarázsolni őket?
3. Korábban dqdb kolléga készített olyan css-t ami 1280-ra széthúzza a fórumot, azóta viszont bütyköltek az oldalon és így most kissé meg van csúszva az egész. Lett ez aktualizálva/van rá valami megoldás hogy a fórum ne csak a bő harmadát töltse ki a monitornak?
4. Valahogy az eszköztáron sikerült összeragasztanom a könyvjelzőket és a könyvjelzők eszköztárt és most ott figyel a könyvjelzők menüpont az eszköztár szélén. Bár az előző képen lehet úgy látszik egyszerűen le tudom kapni onnan az eszköztár jobb szélről itt látszik hogy összenőttek... Hogy lehetne szétválasztani őket? -
Myers
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
fura. Nekem arra a dropboxos címre, ahol a script van error 404-et ad.
-
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Sajnos nem műxik így, (#30737) S-Attila válasza lesz sajnos igaz.
Köszi mindkettőtöknek
-
canniball
nagyúr
Ennek van (még manapság is) értelme?
-
canniball
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
" tree style tab? - vagy az csak a tabokat viszi le?"
Tőlem kérded...?
Amúgy olybá tűnik csak a tabokat, nekem meg kéne oda egy (két) eszköztár is.
A régiben a saját eszköztárakat tudom pakolgatni, az újban nem...
Mod. A Tab Mix Plus-szal a tabokat le tudtam rakni, az eszköztár(ak) pakolgatása továbbra is kérdés."vagy ez?"
Nálam nincs Tabs on Top."#2 [link]"
Köszi! -
canniball
nagyúr
FF 3.6 -> 19.0 ápgréd folyamatban, minden bizonnyal lesz ezzel kapcsolatban néhány kérdésem; az elsők:
1. szeretném visszakapni a jól megszokott nézetet - hogy tudom ilyenné varázsolni?
2. hogy lehet beállítani hogy csak memória-cache legyen? Elég a browser.cache.disk.enable - False beállítás vagy kell egyéb trükk is? -
törölt tag
Sziasztok,
Otthon nemrég frissültem 19-re, ma meg a melóhelyi gépen 20 verzióra.
Hol tudom beállítani otthon is, hogy a beta csatornát használja frissítésre?Ez a letöltést mutató kis nyíl nagyon tetszik

-
Myers
senior tag
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy megoldható e a Tor böngészőnél az, hogy ha ip címet cserélek akkor ne induljon újra. Rendkívül zavaró, hogy ha ip címet váltok akkor a régi lapok (fülek) bezáródnak Régebben ez nem volt, az új fülön volt az új ip cím és a régi fül maradt a régi ip címmel.
Hogyan lehetséges ennek a megoldása?
Ha ez nem megy, hogyan használhatom a tor szervert az új Firefoxal. A tor buttton és a Vidalia most nem fut rajta és azt javasolja váltsak tor böngészőre. Ott viszont a fenti problémám van.
Előre is köszi a válaszokat!
-
Steelmanus
addikt
A FireFox-hoz es az IE-hez kulon-kulon van a falsh lejatszo, tehat ket flashplayert kell telepiteni. Ezen az oldalon ott van mindketto. Usite
A pufferelest pedig meglehet oldani egy scriptel, a scriptek telepitesehez pedig fel kell tenni pl a GreaseMonkey kiegeszitot. Greasemonkey 1.7.1 es a YouTube Center script.
Ha feltelepited oket, nyiss meg egy YT videot, majd a YT oldalon a jobb felso sarokban kattints a fogaskerek ikonon hogy beallithatsd a scriptet ugy ahogy szeretned, pl a YT videoknal alapesetben nincs pipa a pufferelesnel azt be kell pipalni. Csako Baratunk ajanlotta nemreg ezt a scriptet Koszonet erte.
Ha megnyitod a scrip beallitast menj vegig a menusoron, balrol a masodik a Lejaszo beallitas ott beallithatod hogy pufferelje a videot, alapesetben nincs pipa benne. A beagyazott videoknal mar alapbol benne van.
-
Myers
senior tag
configban nem. Alapbeállításon mit értünk? Van fent pár bővítmény, de szerintem semmi extra, max amit a beállítások menü enged. "Okos" dolgok nincsenek telepítve.
Download helper, és vidsaver van fent ami videókkal kapcsolatos.
Az igazság, hogy nemrég váltottam 3-asról, a bővítmények és kiegészítők miatt nem akartam. Holnap meg tudom nézni egy 3-assal rendelkező gépen, hogy hogy pufferel.
-
Spectrum
aktív tag
Nem tudom mit csináltak a Mozillánál, de nálam a 19-es nagyságrendekkel gyorsabb, mint az előző verzió.

-
Myers
senior tag
A következő a firefox vagy a youtube hülyesége?
Elindítok egy videót, kb. a negyedénél jár a videó, de a pufferrelés előremegy kb. egy negyednyivel, ez ok. Ha visszatekerek mondjuk majdnem az elejére, akkor onnantól kezdve elkezdi újra letölteni. De ami még ennél is bosszantóbb, hogy ha a végén újra lejátszom a videót a megfelelő gombbal, akkor újra elkezdi letölteni!

Régen ez nem így volt. Ha megnéztem a videót, akkor akár offline is újra meg lehetett nézni, amíg be nem zártam a böngészőt.
Ráadásul nagyon durván eszi a memóriát. 6 db 5 perces videó 1 gigát foglal: firefox 18 + plugin container.
Az explorer is ezt csinálja.

-
Donvit078
tag
Van egy olyan nyomorult sütikezelő amiben van egy engedélyezett lista ahova elmentem a tárolni kívánt sütiket és a többi meg törlődik a böngésző bezárásakor, Van egy ilyen kiegészítő tud valaki valamit ajánlani mert én már órák óta kísérletezek de semmi használható....

-
75Krisz
csendes tag
Szia Mindenki.
Egy apró segítséget kérnék. (Lehet, hogy már volt erről szó). Íme a problémám: Firefox 19.0 böngészőt használok (a FF marad, a 19.0 változhat) és RealPlayer (RP marad), 11.0.6 (változhat)-ot. Ezzel a lejátszóval le tudtam tölteni bármilyen zenét, filmet a netről. De kb. 2 héttel ezelőtt teljesen újra telepítették a merevlemezt. Mindent letöröltek róla. Új XP került rá. Azóta semmit nem tudok leszedni az RP-vel. Nem tudom milyen számú volt a böngészőm és az RP. Aki tud, segítsen. Ha lehet alapszinten írja le a beállításokat vagy azt, hogy milyen számú FF és RP kompatibilis egymással.
A segítséget köszönöm.
Krisztián -
Meglepődtem volna, ha valamelyik kiegészítőm nem romlik el verzióváltás után (21-es aurora)... most a "finom görgetés módosítón" volt a sor, emiatt szeretném megkérdezni, hogy az about:config-ban miket kell változtatni és hogyan, hogy az alap finom görgetés lassabb legyen?
-
HZoli87
veterán
-
Kernel
nagyúr
válasz
üzenetére
Régebben én is lementettem egy filmet a videótárból, egy olyan programmal, ami lényegében a hálózati kártya adatforgalmát "lehallgatva" szűrte ki a videostream-et, de az (akkor még) titkosítatlan volt.
Hasonlóan, vannak (legalábbis, amikor én teszteltem) RTL Klub híradók, Fókuszos anyagok, ami titkosítatlan, simán letölthető, de amellett vannak az RTL MOST anyagok, ami jogvédett, titkosított adatfolyam, így legfeljebb képernyőről rögzíthető.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Gedeon31
üzenetére
Silverlight, gondolom jogvédett, titkosított adatfolyam ez is, mint az RTL Klubnál. Kiegészítőről nem tudok, de képernyőről rögzítettem már ilyet. Van egy kis program, amit fórumozásnál is szoktam használni, képek mentéséhez:
http://www.faststone.org/FSCaptureDetail.htm
De ez fizetős, illetve találhatók más screen-recorder programok is, ingyenest nem tudok. (Most arról nem szólnék, hogy torrent-megoldás stb.)
-
Bozso68
őstag
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az idokep.hu oldal hatására a böngészőm belassul.
Ez azért érdekes, mert Lenovo y500-am van.
Kérem, segítsetek, mi a gond...Előre is köszi.
-
Gedeon31
addikt
Tudnátok olyan kiegészítőt ajánlani amivel innen lehet letölteni a videókat?
-
kispx
addikt
válasz
KAMI911
üzenetére
Köszi az oldalt, hasznos volt. Kísérleteztem egy kicsit. A NoScript kiegészítő kavart be. Azon belül is a a @font-face tiltása menüpontja(alapértelmezetten be van kapcsolva). Ezt kikapcsolva már jól jelenek meg a betűk.
De a sparos újságnál a képek elcsúsznakgfx.canvas.azure.backends értéke nekem: direct2d,cairo
-
Ringman
félisten
frissítettem palemoon x64 19.0-ra (elvileg a 19-es ff az alapja) default zoom level addon nem működik vele, így felejtős, míg ezt nem javítják.
sima ff19-cel megy az addon.

-
KAMI911
Topikgazda
Ellenőrizni kellene ezen az oldalon,hogy mi az amivel baj van:
http://mozilla.github.com/pdf.js/features/
A hiba alapján úgy tűnik:
@font-face is supported/enabled
@font-face loading completion detection
lehet a problémás. Ha így van, vélhetően a SKIA be van kapcsolva, ezt az
about:support oldalon lehet leellenőrizni.
az about:config -ban
gfx.canvas.azure.backends;cairo -val lehet kikapcsolni. Hibajegyet ide vettem fel:
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=830078 -
ubid
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Hálás köszönet a pontos definícióért és segítségért !

-
kispx
addikt
Sziasztok,
Ha a legújabb FF-nél a pdf megjelenítőjében hibát találtunk, azt hol lehet bejelenteni?
(A Google a Firefox hibajelentés kulcsszavakra semmitmondó volt)Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Napelem
- Avast! Antivirus topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Indul a ChatGPT Health
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

javasolt sütikezelőt használom jobban kitanulmányoztam és elég jó