Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penndragon
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, nővérem gépén 2-3 napja a következő probléma jelentkezett az FF használata közben:
Ha próbál google-ben keresni akkor a találati lista üresen marad és csak 1-2 szó jelenik meg, még a talált honlap címe sem jelenik meg, hogy jobban érthető legyen a probléma ITT egy kép róla.
Ellenőriztem a több vírusirtóval is a gépet, újratettem az FF-t, létrehoztam másik profilt, letiltottam a kiegészítőket... szinte már mindent próbáltam, de semmi eredmény. (Betű méretet és szint és megnéztem). Több honlap is hibásan tölt be, a gmailban pl nincsenek gombok. Ha csökkentet módban elindítom akkor működik de úgy elég lassan tölti be az oldalakat és semmilyen kiegészítő nem fut (Java, AdobeFlasPlayer). Jelenleg a legfrissebb 19-es verzió van a gépen. Más böngésző tökéletesen működik... csak az FF ilyen.
Segítségeteket előre is köszönöm!

-
Hali. Szét lehetne valahogy bontani, hogy a böngészési előzményt megjegyezze, de a letöltésit ne?
-
Fandango
veterán
Frissult a Firefox, 19.0 verzio.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Közben megoldódott csak nagyítási gond volt.
Köszi Csepe, de azzal jó lett. -
Csepe
aktív tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Crl + 0 lenyomásával sem jó?
-
Winnie The P
őstag
Hali!
A Firefox alatt a citromail.hu oldal így jön be (link). Sem a böngészőben sem a monitoron nem állítottam semmit sem el. Opera alatt jó.
[link] -
kranazoli
senior tag
válasz
üzenetére
Én ezt használom: Customize about:newtab 1.1.0
Sorok, oszlopok száma állítható (háttérkép) és semmi egyebet nem helyezel el a newtab-on.
-
DS39
nagyúr
ami viszont pozitív dolog, hogy csináltak egy ilyen egyszerűen kipróbálható megoldást, ezzel biztos sokaknak (nekem is) kedvet csinálnak majd egy valódi firefoxos telefon kipróbálásához. ez a saját(?) maps is egész jó benne.
-
DS39
nagyúr
kipróbáltam a simulatort addon formájában, hát nem ájultam el, kb pont olyan mint a droid, csak nagyobb és kerekített ikonokkal. vhogy az Ubuntu mobilos megjelenését erősebbnek érzem, abban több a fantázia.
egyébként ezt és a többi alternatívát a gyenge alkalmazástárház nyírja vki, lásd WP, pedig a MS nyomja bele a pénzt ezerrel, de csaknem jön az áttörés. (mondjuk alsó szegmensben nem is terpeszkednek, ami a tömeges elterjedést segítené)
szerk.: nagyon helyes, jó hogy belinkelted

-
chab7
addikt
Kapcsolódó hír: a Firefox OS tesztje mobilon
-
Steelmanus
addikt
Es valoban, igazad van igy mar jo, remeljuk hogy monstre majd olvassa a topikot ha hazaer.
(#30568) FrezeR A Start menu - ha W7-et hasznalsz - keresojebe ird be hogy Megbízhatóságfigyelő es az mit mutat? Abban szerepelnek az osszeomlasok okai, esetleg nezd meg az Esemenynaplot, abban is szerepelnie kellene. Szerintem kulso progi okozza, ha jol emlekszem akkor futnak linkszkennerek talan azok.
-
Steelmanus
addikt
válasz
JetiRulez
üzenetére
A C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\searchplugins utvonalon belul talalhatoak a *.xml fajlok amelyek a kereso motorok fajlai.
Ha angol a FireFox-od akkor innen leszedheted Mozilla Firefox/searchplugins
Ha magyar akkor szedd le innen USiTE a portable valtozatot, kicsomagolod valahova es kimasolod belole a telepitett verzio ala. -
JetiRulez
őstag
Helló!
Alap esetben fent van a Google kereső dokk az eszköztáron az URL sor mellett. De most az ASK.com-on kívül ott semmi mást nem lehet választani. Pedig nekem az alap Google Search Engine kéne. Hozzáadni, se módosítani nem lehet. Nem tudom legyalulni ezt az Ask.com beállítást (pedig már töröltem a toolbart a gépről Vezérlőpultból és a FF kiegészítők közül).
-
FrezeR
senior tag
Nekem továbbra is naponta legalább 2x összeomlik a Firefox. Mondjuk pl. csak ez az oldal van megnyitva és itt hagyom a gépet nem csinálok semmit a böngészőben de mire visszatérek már ez fogad, hogy összeomlott.
Hogy tudhatnám meg egyszerűen, hogy mi okozza?
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Igazad van, olyan univerzális takarítógépnek képzeltem, de tévedtem, mentségemre szóljon, akkor még mobilról próbáltam segíteni

Viszont a kiegészítő (New Tab Tools 5) beállításaiban ki lehet venni egy pipát a "Show Launcher" mellől és akkor eltűnik az about:newtab-ról. -
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Úgy emlékeztem, hogy nem volt ott, de akkor rosszul gondoltam. Köszönöm szépen a segítséget

(#30564) csako adblock plus fent van, megnézem majd, ha hazaértem

-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
én sem teljesen értettem mi van. de jobb ötletem nincs. azzal törli a gyárit, erre jöhet a new tab kieg. talán.

(mobilról sajna nem tudom tesztelni) -
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem, hanem ez: New Tab Tools 5
Újratelepítettem a gépet, és most ez a probléma merült fel

-
Steelmanus
addikt
válasz
üzenetére
Ez a kiegeszito az amit hasznalsz? Mast nem nagyon talatam. New Tab Homepage 0.4.3
-
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
A speeddial szerű megjelenést nem szeretném kikapcsolni, azért használom a new tab kiegészítőt, mert ott állítható az sorok és oszlopok száma

Viszont alul mindig ott van az a sáv, amit belinkeltem, és az valóban az eredeti új laphoz tartozik.
-
Steelmanus
addikt
A browser.newtab.url Karakterlanc ertekenel talalhato about:newtab kitorlese nem csak az "speeddial" szeru megjelenest kapcsolja ki egy uj ful / lap megnyitasakor? monstre bongeszojenel ugy nez ki hogy egy uj ful / lap megnyitasokor mintha mindig az alapertelmezett kezdolapot adna be, hiszen ott lathato csak az az also sav. Vagy nem jol ertelmeztem a dolgot?
-
törölt tag
Sziasztok,
Amikor új lapot nyitok, látszódik alul egy kis sávban a letöltések, könyvjelzők, stb. feliratok, ikonok. Ezeket hogy tudom eltüntetni? Használom a new tab kiegészítőt és kellene a hely

-
Gyerekek én ezt nem hiszem el. Safe-mode-ban mindent alapra állítottam, kiszedem, hogy a letöltéseket megjegyezze(tehát nincs pipa) és mégis megjegyzi...
-
KAMI911
Topikgazda
Bár a fő irány nem a Firefox, de azért lesz Firefox OS-es telefon is - programajánló holnap (hétfő estére):
Fedora 18 kiadási buli -- A Fedora új verziója mellett szó esik majd a Firefox OS-ről is.Most hétfőn ismét kiadási bulira gyűlik össze a Fedora közösség a 18-as verziómegjelenése alkalmából. A 2013. február 18-án18:00 kezdődő eseménynek a Zöld Kapu Vendéglő ad otthont, amely Budapesten a 3. kerületben, a Szőlő utca 42 szám alatt található. Megközelíthető a tömegközlekedéssel a Tímár utca felől.
A rövid előadásokkal tarkított est főbb előadásai:
- Fedora 18 újdonságok
- Játékok Fedora alatt
- Honnan indult, és hova tart a Fedora fejlesztése
- Újoncoknak: ismerkedés a Fedora-val (telepítenek is ha kell)
- Hogy kerültem kapcsolatba a Fedora-val
Az előadások között bemutatásra kerül a Mozilla Firefox OS is és szó esik arról is, hogy hogyan lehet megtenni az első lépéseket az új rendszerrel való ismerkedéssel. -
Jámbor
tag
Remélem, ez a megfelelő topic...
1.Hogy tudom beállítani, hogy a youtube videók automatice 720p felbontással induljanak?
2. Ha átállítom teljes képernyőre a youtube videókat, akkor első próbálkozásra mindig visszaugrik. Ha újra megpróbálom, akkor már teljes képernyős módban marad. Hogy lehet ezt "megjavítani"? Más is tapasztalja esetleg ezt? -
Eternitys
aktív tag
válasz
Fandango
üzenetére
csak a felhasználók számából (170.000) gondolnám hogy ennyi ember nem tévedhet, meg az oldal statiszkájából ami a kezdőoldalukon található. Nemrég ismerem csak az oldalalt de egyenlőre megbízhatónak tűnik...
DS39 : általában én se szoktam, de az egyik legnagyobb magyar tracker weboldalára is jött már ilyen üzenet. Ők akkor azt írták hogy javítják a "hibát" és sikerült is nekik. szóval érdekes....
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok,
Hogy lehet kikapcsolni "Reported attack page" üzenetet FF-ban amit egy webodal megnyitásakor kapok?
ez lenne:
Beállítások/Biztonság-ban hozzáadtam a támadó webodalak blokkolásának kivételihez, de nem oldotta meg.
Ha a képen látható "ignore this warning"-ra klikkelek nem oldja meg.
Az oldal teljesen rendben van, de valamiért blokkolják( google?) -
vlevi
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Melyik videó az pontosan?
Amúgy a tecsőn nem szabad azthinni, hogy a nagyfelbontású videók jó minőségűek is. Alaposan le vannak tömörítve, mindegyik kockás.
Például Samsung Demo videó. [link]
Nekem is ilyen : [link]Ez pedig valami játékmenet videó volt, direkt letöltöttem és MPC-HC-vel néztem meg. Siralmas
Ja, igen, hiába jpeg, nem a PH fórummotorja rontotta le ennyire. Ez kb ilyen volt a youtube-on, és MPC-HC-ben is.
-
Newyorker
addikt
Sziasztok!
A napokban vettem észre azt, hogy pl megakarom nyitni a net.jogtar.hu oldat, vagy pl most a videotar.mtv.hu és nem nyitja meg, hanem ez az üzenet fogad:
"Your browser sent a request that the gateway did not understand.
Possible reasons:
Your browser violates the HTTP/1.1 protocol.
There is an interoperability problem between your browser and this proxy.Possible solutions:
Contact your system administrator for assistance.
Contact your Zorp support team for assistance.Page generated on Firewall by Zorp version on Sat Feb 16 15:50:02 CET 2013."
Mi a megoldás? Köszönöm!
-
HZoli87
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Egész videó minősége hagy kívánni valót, hiába a 720p.
-
DS39
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
de rossz... flash hardveres gyorsítás megy?
amúgy régebbi playert rakj fel, hátha megjavul.
-
HZoli87
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nálam sincs gond (W7, Firefox 18, Flash 11.6, Nvidia). Nem is emlékszem, hogy lett volna ilyen problémám.
-
Fandango
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen, mindenbol.
-
Fandango
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem mindig is jo volt.
-
Bjørgersson
félisten
Nektek jó már teljes képernyőn a YouTube? Nekem még mindig pixeles, mint a szemét.

-
Kernel
nagyúr
válasz
creed33
üzenetére
Én mondjuk nem szoktam oda bejelentkezni, de más lapokon tapasztaltam már, hogy beágyazott Youtube-ablaknál néha lerohad a böngésző.
Gyors megoldásként annyit szoktam tenni, hogy a Feladatkezelővel (illetve én a Sysinternals Process Explorert használom, de mindegy), kilövöm a Flash Plugin folyamatot. Vagy régebben Plugin Container néven futott.
Ettől a videóknál kiírja, hogy a bővítmény összeomlott, de legalább a böngésző megy tovább. Sőt, oldalfrissítés után a video is működik.
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Youtube fiókbejelentkezés után pár másodperccel elfehéredik és befagy a képernyő,ezáltal sem videót nézni ,sem kommentelni nem lehet.
Adblock-al illetve nélkül is megtörténik.
Más is tapasztalt már hasonlót?
Hogy tudnám megszüntetni a problémát? -
Edgar26
csendes tag
Sziasztok!
Tudom már sokszor felmerült a probléma, de nekem még nem sikerült megoldanom. Szóval a mozilla parancsfájl dolgozik az oldalon nálam is a probléma. A rendszerem okés( proci:6,7 mem:5,9) . Legfrissebb FF, legfrissebb Win7 frissítések és alig van pár kiegészítőm( adblock plus, personas, mcafee siteadvisor, mcafee scriptscan, utorrentcontrol2 community toolbar, java console-letiltva) . Mi lehet a megoldás? A másik kérdésem: a java console jó hogyha le van tiltva, vagy engedélyezzem? Köszönöm a válaszokat
Üdv
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
Plazmacucci
üzenetére
about:support videokárgya résznél mit látsz?
-
-
scope2007
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
tiszta telepitessel tedd újra.
nálam úgy lett csak jó. -
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Latom a kerdesem too much volt.
-
janos1988
addikt
Nektek sem megy az FF Sync?
-
FrezeR
senior tag
-
Srácok lehet kérdezte már valaki, én most csak az első hsz-t tanulmányoztam.
Tehát, miért görgeti a lapokat rohadt darabosan, szinte röcögve a FF? IE alatt vajsimán görgeti az oldalt. Hardveres gyorsítás és finomgörgetés be van kapcsolva. Elrontottam valamit? Köszi! -
S-Attila
senior tag
-
HZoli87
veterán
Megjelent: Flash Player 11.6
-
Avicularia
veterán
Közben rájöttem, ha flashblock be van kapcsolva nem jelenik meg a hangszóróikon, de nincs a helyén a szokásos áthúzott flash ikon amire rákattintva megjelenik a tartalom.
-
S-Attila
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Szkriptek engedélyezve vannak? Esetleg van valami reklámblokkoló?
-
Avicularia
veterán
Firefox alatt nincs hangszóróikon a google translate-nél, nem tudom kimondatni a lefordítandó szót.
IE-el működik,ott van az ikon,kimondja a szót.
Van valami ötletetek, hogy lehetne rávenni hogy működjön? -
DS39
nagyúr
válasz
üzenetére
a tabok animálását kikapcsolhatod, azzal vmit javíthatsz a sebesség érzeten:
browser.tabs.animate - falseill. ha gyengébb a hardver, akkor a hardveres gyorsítást is offolhatod, de azt simán a beállításokban megtalálod (speciális/általános alfül alatt)
amúgy bármit átállítasz az about:config-ban, jobb klikk az elállított tulajdonságra és visszaállítás. ezzel az alapértelmezett lesz újra.
-
Fandango
veterán
válasz
üzenetére
Regen valoban voltak ilyen leirasok a 3.x verziokhoz, de ezek mar nem alljak meg a helyuket, regen is csak placebo hatasa volt inkabb nem valos. 3.x verzio ota rengeteget valtozott a Firefox, ilyen jellegu allitgatasok egyaltalan nem javitanak rajta, tovabbra is allitom ne piszkald ezeket.
-
-
törölt tag
Üdv mindenkinek!
Olvastam egy nagyon régi (kölcsönbe kapott) Chip magazinban, hogy a különféle böngészőkben több száz egyéb beállításra van lehetőség, ha a böngészősávból egy bizonyos paranccsal meghívjuk azt a bizonyos profi(bb) felhasználóknak szóló beállítások oldalt. (tehát nem a menüben található pártíz beállításra gondolok
Eszközök -> Beállítások)Arra lennék kíváncsi, hogy a Firefox-ban mi ez a parancs, majd ha ez megvan, milyen beállításokat érdemes alkalmazni, ha a hardverkonfigurációm nem teszi lehetővé, hogy akár 10 lapfül is meg legyen nyitva egyszerre? Tehát kifejezetten teljesítménynövelő beállításokra lennék kíváncsi. Akár a külalak teljes butításával is szeretném elérni a változást, mert a fő célom az, hogy ne okozzon gondot a böngészés.
Remélem tudtok segíteni.

Köszönettel:
Dávid -
FrezeR
senior tag
Fandango, DS39 köszönöm a tippet kipróbálom

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- BestBuy topik
- Anime filmek és sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de gondoltam bedobom, ne csak a bajok legyenek mindig a téma 
Ez az

KAMI911