Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
Üdv
Egyik gépemen már régóta Fox - ot használom,
de amióta frissült a 20 - asra, a freemail - el gondom van,
más böngészővel nincs.
A gyorshívóban lévő nevek sem jelennek meg,
a levélírásra 2X kell kattintani.
Olyan gondom van, hogy kiírja, hogy a Levél küldése folyamatban...
és nem változik arra a szöveg és nem is írja ki azt, hogy a
levelét elküldtük, ezenkívül nem is küldi el.
próbáltam már
biztonságos belépéssel is, de sikertelenül.
újratelepítettem a fox - ot is, töröltem az előzményeket stb.szerintem valamilyen süti probléma lehet
Köszönet.
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok!
Firefoxban a meglátogatott linkek( visited links) színét szeretném halványítani 100%-ról 50%-ra. Szóval nem a színüket szeretném megváltozatni hanem az átlátszóságukat (az opacity-t). Tudnátok erre valami add-ont, scriptet, megoldást ajánlani? köszi -
netpeti98
addikt
Adobe Flash Player 11.7.700.169
Üdv netpeti98
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
a speed dialt nem is nézem mit változtatnak rajta, vagy egyáltalán változtatnak-e, sose használtam, van könyvjelző eszköztár oda azt rakok ki amit akarok, az hogy előképet is lássak egy laphoz nem lényeges.
a privátot szoktam használni, ha vmi látszólag fika oldalra linkel át egy oldal azt abban szoktam megnyitni, ha valóban gané site akkor ne maradjon nyoma az előzményekben. ezért nekem praktikus ez a jobb klikkes megoldás. ez az otthoni felhasználás, a másik ami miatt jó, idegen helyen géphez ülök, és Firefox van, akkor most nem kezdek el beállítgatni hanem nyomok egy privát ablakot és hajrá, semmi login, cookie, űrlapelőzmény amit használtam nem marad meg az illetőnél.
-
-
need
addikt
Sziasztok...
Hol tudom azt kikapcsolni...?!??
Vagy is körbe írok.. tehát ha ezt az oldalt veszem figyelembe.. és fent van egy kereső.. oda leütöm az első billentyűt mondjuk a "F" betűt akkor minden olyan megjelenik amit eddig kerestem "F" betűs szó..
Na én nem akarom hogy ezek megjelenjenek..!
Hol lehet ez kikacsolni...? -
KAMI911
Topikgazda
A Mozilla Hétvége 2013-ról majd bejegyzést is írok, addig itt a felhalmozott anyag:
KLIKK -
Steelmanus
addikt
Koszonom hogy kiprobaltad, este mar elfogyott a gyogyszer, es mergemben visszatettem a 19-et mert az meg jol mukodott mint az ureslapos inditas mint a privat bongeszes inditasa. Igazabol a privat bongeszes nem is nagyon erdekel mert sosem hasznalom, csak az about:blank miatti munkamenetvisszaallitas zavart de nagyon, nem voltam / vagyok hozzaszokva hogy hibauzenettel nyissam a bongeszot.
Ahogy leirtad a privatot - kivancsi lennek arra hogy kb 100 felhasznalobol mennyien hasznaljak - ugy erzem hogy van meg mit javitani rajta, de akkor miert teszik bele? Akarcsak a speeddialt, mert ebben a formaban ahogy mukodik jelenleg - azaz osszeszed mindent az elozmenyekbol - igy nem igen hasznalhato, miert nem tettek egy menupontot mint opciot pl a jobbgombos menube hogy azt tuzzek le amit en szeretnek.
Megfogadtam a tippet es a showQuitWarning-ot atallitottam most en is, rafrissitettem a 20-ra meg mielott ezt a hsz.-t irom es probalgattam jelenleg jo
Persze csakazertis ures lappal inditom a bongeszot nehogymar
-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
kipróbáltam, nálam az említett esetnél a normál ablak nyílik meg.
én amúgy úgy szoktam használni hogy kezdőlappal induljon a böngésző, de be van állítva about:config-ban a showQuitWarning, tehát hogy ne csak figyelmeztessen hogy több fül nyitva van bezáráskor, hanem felajánlja hogy mentse is őket. ezt a funkciót néha használom. na most ezzel kapcsolatban lebukott a Mozilla hogy a privát ablak nem egy teljesen különálló böngészőként fut, hanem csak egy külön ablakként amiben az előzmények mentése tiltva van, ugyanis ha normál ablakban nyitva 1 fül, a privátban is nyitva van 1 fül, a privátot be akarom zárni, akkor felkínálja mentse a nyitott lapokat (amit persze privát esetében nem tud megtenni). szóval én csak ezt a hibát tapasztaltam a 20-as verzióban.ja, egyébként:
De sokszor kaptam munkamenet visszallitast about:blank-ra is.
ezt valamiért ezer éve csinálja a Firefox, ha üres lappal zárom be a böngészőt, privát ablakos megoldástól függetlenül. mondjuk én mindig az utolsó lapon vmi weboldalt nyitva hagyva zárom be. (meg szerintem a felhasználók 99%-a, szerintem ezért is van még mindig meg ez a bug, egyszerűen készítők sem tesztelték ki ezt hogy miért van) -
Steelmanus
addikt
Az is volt fent vagyis a 21.b1 csak kivancsisagbol persze attol nem vartam semmit, mert az is ugyanazt produkalja. Nem veletlenul irtam hogy egesz delelott mert 20-as le-fel, Reset 19es fel upgrade Reset stb.
Hol minden buhera nelkul tehat nem modositottam semmit a konfigban hol Kiegeszitok nelkul, stb.
Mergemben feltettem a Tab Mix Plus-t egy tiszan telepitett 20-ra es most azzal szorakozok hogy ugy allitsam be ahogy szeretnem azert hogy kitudjam exportalni a beallitasat. De ha mar elvesztem nagyon a turelmem, visszateszem a 19-et mert azzal nincs ilyen gondom, es a jol megszokott konfig beallitasaimat is komolyan veszi tehat ugy tudom konfigolni ahogy megszoktam az elotte levoket is. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ó

-
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem a Mozilla lenne ha elsőre jól csinálták volna

Kell vmi a 21-es verzióra is.De majd kipróbálom nálam milyen.
-
Steelmanus
addikt
Mert nalam is sokszor a bezart privat ablakot nyitja meg ha egy uj tiszta lappal inditott nem privat ablakot nyitok meg. Tehat nyitok egy sima ablakot, ebben a beallitas az hogy Ures oldal megjelenitese, majd nyitok egy Privat ablakot es azt nyitva hagyva bezarom az Ures lappal nyitott ablakot, igy termeszetesen csak a Privat van nyitva, majd ezt is bezarom mert mar nem kell. Nyitnak egy uj nem privat uj ablakot, erre az utoljara bezart privatot nyitja, olyan mintha nem tudna "elfelejteni" hogy mivel leptem ki.
De sokszor kaptam munkamenet visszallitast about:blank-ra is. Egesz delelott ezzel szorakoztam, tiszta telepitessel visszatettem a 19-et ( ez termeszetesen jo volt mert meg nem integraltak bele a privatot ) majd rafrissitettem a 20-at, rogton jott a hiba. -
DS39
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem. Miért?

-
ledgeri
nagyúr
Ok, csak eddig nem bezárta, hanem felfüggesztette látszólag : ha bezártam a privátot, akkor visszaállt minden ami volt...
és ha megvolt nyitva egy ablak, majd nyitottam egy másikat, majd az elsőt bezártam, akkor a második nyílt meg (munkamenet folytatása kilépéskor opció mellett).
Az amit te írsz hogy működne? (van pár megnézendő lapom most, így nem kockáztatnám meg, hogy "elvesztem őket.. , de majd megnézem ha befejezem, hamarabb, mint ahogy erre választ kapnék....)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ezt konkrétan hol tudom beállítani? Nem találom...
-
-
Steelmanus
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Erre a problemara (#31074) Ludovicus adta meg a megoldast. Tehat - extensions.blocklist.enabled - false
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Pityu.
üzenetére
De itt meg minden egyes dolognál ami alkalmazza ezt kiírja ami szintén idegesítő:
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Olyan kiegészítőt keresnék amivel megoldható hogy az előre beírt weboldalak látogatását ne jegyezze meg. Mint ha privát módra kapcsolnék a lap előtt. Esetleg rejtett könyvjelzők se ártanának ha van ilyen lehetőség.
Előre is thx -
-
Nekem még az utolsó ajánlott flash van fent azóta sem frissítem,de lenne egy kérdésem most a legújabb firefox van fent és nem sok lap van megnyitva sőt a mellékes flash tartalmak tiltva vannak de rövid használat után a memória használat felszökik a firefoxnak most pl volt ennél jóval magasabb is aztán újra kellet indítani a firefoxot,mitől lehet ez?
-
B-L-A-C-K
titán
Már lassan 1 éve küszködök ezzel a flash lefagyásokkal, kezd kicsit elegem lenne, akkor se volt normális megoldás, azóta van valami fejlemény?
-
DS39
nagyúr
válasz
Johnny Cage
üzenetére
-
Johnny Cage
addikt
20-asban van valami lényegi újítás, bugfix?
-
DS39
nagyúr
válasz
zileut
üzenetére
szerintem minden nevesebb kereső oldalnak van erre kiegészítője ami beépíti a jobb klikk menübe az opciót.
pl.: WikiSearchnézegesd az addon oldalt, biztos megtalálod azokat, amik neked kellenek a menübe.
-
DS39
nagyúr
válasz
zileut
üzenetére
ezzel a Menu Editor-ral próbáld meg.
-
zileut
tag
Lehet a jobb klikk menüt úgy szerkeszteni, hogy az általam kiválasztott keresők látszódjanak és ne csak az alapértelmezett?
-
madrac
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi!
Igen, egyúttal valóban felfrissítettem IE10-re is, mert ha valami nem stimmel FF-ben, akkor ott szoktam megnézni az adott oldalt. A paramétert kikapcsolva valóban megjavul. -
Steelmanus
addikt
A .Net keretrendszernek nincs koze a dologhoz, legalabbis en igy tudom, hanem a virusirtok zavarhatnak be, erdemes volna egy kisidore kikapcsolni, letiltani es ugy megprobalni egy ideig bongeszni persze csak tiszta oldalakon, esetleg egy masik direkt trojaiakra es egyeb fergekre kihegyezett Malwarebytes Anti-Malware Free valtozatat feltelepiteni es azzal is atnezni a gepet.
Ha meg igy is rendetlenkedik a bongeszo, akkor esetleg egy uj tiszta telepitessel ujra telepiteni a FireFox-ot. -
bizke
csendes tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Panda Cloud van fent már régóta.
Nem tudom lehet-e köze hozzá, de nincs még feltéve az újabb Net keretrendszer, meg a laptopot is átállítottam energiatakarékosra... -
Steelmanus
addikt
Ebbol az oldalbol kiindulva How To Resolve The Firefox XUL.dll Error hasznalsz valamilyen egyeb komplex virusirtot ami mindent figyel?
-
bizke
csendes tag
Hali!
Az gáz, ha kilépés után Appcrash-t ír ki a FF?Leírás
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exeProbléma-aláírás
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: firefox.exe
Alkalmazásverzió: 20.0.0.4833
Alkalmazás időbélyegzője: 5152542c
Hiba – modul neve: xul.dll
Hiba – modul verziója: 20.0.0.4833
Hiba – modul időbélyegzője: 51525346
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 000973d8
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: a7aa
További információk 2: a7aa91f17ea749d42a4de3b390fa5b3d
További információk 3: a7aa
További információk 4: a7aa91f17ea749d42a4de3b390fa5b3dNem értek hozzá, még sosem fordult elő velem ilyesmi. Jelenthet gondot ez a későbbiekben?
-
Naa talán megint kezdem megkedvelni a FF-ot. Nem mintha leváltottam volna, de párszor odáig jutottam. A 20-asba a letöltés rész nagyon jó lett!
-
ktg3
őstag
Hogy tudom beállítani, hogy bármikor amikor bezárom a firefoxot és újra megnyitom, akkor automatikusan az előző munkamenet fülei/ablakai nyitódjanak meg?
-
mrszitya
senior tag
válasz
zileut
üzenetére
Pl. ezzel a kieggel: Context Search
-
zileut
tag
Azt, hogy lehet megcsinálni a Firefoxban, hogy a jobb klikk menüben ne csak a az alapértelmezett kereső (Google) látszódjon, hanem más is?
-
Steelmanus
addikt
válasz
B@ldrick
üzenetére
Ugyan nem nagyon figyeltem meg, ugy nezem hogy ez ha veletlenszerunek is latszik, vagyis van akinel jo, van akinel nem jo, megis ugyerzem hogy az ATI Legacy driverrel megaldottak ill. a regebbi hardverrel rendelkezoknel letezik ez a hiba. Gondolok itt pl. az Intel chipszet-re is.
Nem baj, a lenyeg hogy orvosolhato. -
B@ldrick
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Érdekes, nekem meg pont a 20-asra frissítésnél jött elő a betűmosódás (platformfrissítés már régóta fent van). De azure kikapcsolása megoldja

-
Steelmanus
addikt
válasz
madrac
üzenetére
Hasznalni szeretned az IE 10-et? Mert a Windows6.1-KB2670838-x64 szamu Platform frissites csak ahhoz kell, ha nincs ra szukseged akkor leinstallalhatod a telepitett frissitesek kozul. Ha pedig nem akarod leszedni a frissitest akkor vagy a FireFox-ot frissited a 20.0-ra, ebben mar javitottak a megjelenitest, vagy ha maradsz a 19-nel akkor pedig kapcsold ki az azure-t - gfx.content.azure.enabled - false
-
madrac
senior tag
válasz
bluyoo
üzenetére
Nekem se volt betű elmosódási problémám soha. EDDIG! Ugyanis most felraktam a legújabb windows 7 update peccseket és mostmár nálam is előjött ez a probléma FF 19-ben, de érdekes, hogy nem állandóan van jelen, és görgetéstől és gépelés közben is változik hogy mikor mossa el és mikor jó egy-egy szövegrész.
Az egyikbe peccsben hozzányúltak ilyen hardver gyorsító függvénytárakhoz. directx stb. gondolom az tett be neki. -
Donvit078
tag
ha kimásolom a profilt akkor az about:config beállítások is kimásolódnak?
-
Krystal_s
addikt
Szia, ha úgy szeretnéd látni külön ablakban a letöltést, ahogy ez korábban is volt, akkor (ahogy Steelmanus fórumtárs is leírta)
about:config
browser.download.useToolkitUI értéket kell true-ra állítani.Az újított változatnál az egérmutatót kell a letöltésre rávinni és akkor látszik az aktuális sebesség, jobb klikkel pedig lehet szüneteltetni, folytatni.
-
Visormail
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Az előzményeken belüli letöltésekből nem lehet automatán töröltetni mindent bezáráskor? Persze anélkül, hogy a teljes előzmények is törlődnének. Mert a letöltési előzmények törlése bezáráskor be van pipálva de az csak a rendes letöltési listát üríti.
-
siofok
őstag
sziasztok!Nemigazán találtam átalános böngésző topikot,ezért itt próbálnék választ kapni.Olyan kérdesem lenne,hogy a teelefonom használnám hotspot-ként a laptophoz,2gb-os net csomaggal.Melyik lenne az a win. böngésző,ami a leg takarékosabb lenne nekem adatforgalomban?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
djdaniel
senior tag
Valaki nem szokott ehhez hasonlót tapasztalni ?
Lényeg az hogy egyszer csak nettezés közben, hirtelen le fagy a gép, de csak firefox alatt, pár másodpercre. után jó.
Meg belépek ph-ra ki írja h Tartalomkódolási hiba
Windows 8 pro 64bit-et használok.
Prime95 több mint 6 órát ment, és nem volt fagyás, se hiba, játékok alatt sincs probléma, csak firefox alatt van fagyás.
Vírus irtott (f-secure) le futtattam, nem talált semmit.
Nagyon idegesítő hogy le fagy
-
Kernel
nagyúr
válasz
egykori
üzenetére
Akkor hátha így: https://support.mozilla.org/hu/questions/943420
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

KAMI911